Almanil Odesláno 28. srpen 2020 Odesláno 28. srpen 2020 Vzhledem k tomu, že to neklaplo, tak opravdu není zač Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 (upraveno) Děkuju Hurvajzovi za vyzvednutí a uložení sady liťáků. Drandil pro ně z Hustopečí až do Znojma když jsem si užíval s rodinou výletů po Krkonoších - prodejce měl hodně dobrou cenovku a tak by mi je asi až do příští neděle nedržel (ostatně i já prodávám většinou tomu, kdo je rychlejší). Teď jsou kola u Radka a já si je v pohodě můžu vyzvednout až se budu vracet po dušičkách ze Slovače, což mi paradoxně ušetří cca 300 km výlet, kdybych se pro ně hnal z Prahy do Znojma na otočku. Zastavil ses??? Upraveno 31. srpen 2020 uživatelem Medvěd Milan+, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 Bože! To je foceno někde v ráji? Tam bych asi běhal od jednoho konce k druhému a nevěděl bych co by. To je nádhera! Kde to je? Málem jsem začal olizovat displej Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 (upraveno) Méďo, z Brumovic, ne z Hustopečí, a jinak nemáš zač, pro kamarády nemam problem udělat cokoliv co je v mých možnostech. V Klobásovým ráji jsem se nestavil, byl jsem ve Znojmě až v 15:30 tak jsem hned mazal domů. Mam to uložený jako Tip na výlet @HanysR Ano je to skutečně v ráji, kousek od Znojma je totiž Klobásový ráj - https://www.vyletystatou.cz/vylet/66-klobasovy-raj-pavlice Medvěd mě na něj upozorňoval a ted mě zase dráždí i tady Upraveno 31. srpen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Guest Scratch Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 já se zastavuju na již ohrate tady, myslim, ze pochazeji z toho silenyho pultu..... https://mapy.cz/s/fodehavamo Citovat
Návštěvník Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 @Radek Hurvajz Díky Ještě že to nemám blízko, asi bych se za chvíli neunesl. Citovat
Klemoň Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 Dotatečně ale přeci - Tímto bych chtěl poděkovat veřejně ( soukromě jsem už samozřejmě děkoval na místě) @Scratch za to , že pomohl s potvrzením správného výběru podlahové krytiny a díky své drzosti ještě vymámil z prodejce významnou slevu !!! Ale protože ho znám a vím že neunese tolik chvály , tak musím konstatovat , že mi VŮBEC nepomohl s pokládkou a nábytek se mnou vystěhovala a zpět zase nastěhovala ta moje ! Čest její památce PS: Objednán nový člun , náhradou za ten o dovolené na Labi utopený OK406 ohodnotil 1 Citovat
FrantaCV Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 (upraveno) Velký dík HafiTy-mu. Nejen, že někde v zásobárně ND našel potřebný držák brzdového třmenu, ale i s tím držákem mě odvezl do servisu a pak ještě domů. A to všechno za "DĚKUJU" Hafíku, pokud budeš potřebovat něco např. kolem elektriky nebo i jinou pomoc - piš, volej nebo jinak kontaktuj, tuhle službu máš u mě. Upraveno 31. srpen 2020 uživatelem FrantaCV Klemoň, Péťa a brixtr ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 No ještě moc nejásej.... Myslím, že ti budou chtít nacentrovat ten držák co "jde až z Francie".... A jestli ti vrátí ten tvůj starý prasklý.... Takže v podstatě není zač.... Citovat
FrantaCV Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 No kdyby za nic jiného, tak za odvoz tam a pak domů. Citovat
Hafity Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 V každém případě dej vědět, jak to celé dopadlo.... Citovat
FrantaCV Odesláno 31. srpen 2020 Odesláno 31. srpen 2020 To si buď jist, že dám. A ještě jednou dík. Citovat
brixtr Odesláno 18. září 2020 Odesláno 18. září 2020 Velké díky patří @ChouLu za pomoc při zjištění a následné pomocí při opravě mého coupe. Už to konečně nepadá do nouzaku Luky příště radši koukneme nejdřív po povrchu než rozebereme půlku motoru Péťa ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 21. září 2020 Odesláno 21. září 2020 Díky @Péťa a i @minimaxa za pomoc při výběru notebooku. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. září 2020 Odesláno 30. září 2020 ja taky dekuji Choulakovi za pomoc s coupe, u me to aspon Milane funguje A taky diky Kolbicovi za opravu packy blinkru, uz to neni takove mekke Citovat
Hafity Odesláno 27. říjen 2020 Odesláno 27. říjen 2020 Děkuji @Vena garážmistr za ochotu k převozu auta na plaťáku z Prahy do Chomutova Sice k převozu auta nedošlo jelikož auto nebylo zakoupeno, ale ochota i snaha se, jak známo, cení.... Vena garážmistr, brixtr, Klemoň a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Print Odesláno 1. listopad 2020 Odesláno 1. listopad 2020 Já díky @Pe.Tr za pomoc rady a díly na Méďu Péťa a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
brixtr Odesláno 2. listopad 2020 Odesláno 2. listopad 2020 V 27. 4. 2020 at 9:12, Scratch napsal: diky @brixtr za pomoc se drevem Je vtipné jak se to obrátilo tímto děkuji @Scratch za pomoc se dřevem tentokrát já Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 7. listopad 2020 Odesláno 7. listopad 2020 Zapomněl jsem poděkovat @jarmyl a @OK406 za (jak jinak) ochotu omrknout autí.... Že jsem zase byl "těsně druhej" už je moje chyba No obyčejně než se k něčemu rozhoupu.... Citovat
Jirkap Odesláno 9. listopad 2020 Odesláno 9. listopad 2020 Díky moc @Scratch za půjčení vleku o víkendu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.