Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

servismanův konec?

Recommended Posts

Odesláno

Asi ano, sám s tím (alespoň v tomhle vláknu) začal, sám to skončil... Někteří se fakt chovají jako malé děti :myslim

Odesláno

sam s tim zacal uz nekolikrat a ja nebudu neustale poslouchat nejaky jeho vyhruzky a chodit kolem nej po spickach. Stejne se zase prihlasi, pod jinym nickem a bude to tady sledovat. Evidentne stejne jako komisar, stejne jako dalsi nicky uz byly proflakly, tak nastal cas zalozit novej. Je to evidentne magor. Sorry, jinak se to napsat neda...... Ale to s tou zenskou inteligenci to fakt prehnal.............

Odesláno

Taky si myslim ze zase prileze. Jen uz ne jako "servisman"

Odesláno

Kazdej, kdo neco umi a je sikovnej ma "time management" napikacu ;)

Tohle není pravda. Je řada lidí, kteří něco umí, jsou šikovní, a time management zvládají naprosto s přehledem, a naopak řada lemplů neumí vůbec nic, ani si uspořádat ten čas. Naopak bych řekl, že je podstatně větší procento těch se zvládnutým time managementem právě mezi šikovnými než mezi těmi, kdo nic neumí.

Odesláno

oddie: Ale ti nepracují za hubičku :myslim Co mám já zkušenost, tak šikovní ochotní pomahači za dobré slovo mají s tou časovou vytížeností docela problém. Možná taky proto, že neumí říkat NE :)

Odesláno

Ano, proto taky, jak píšu výše, je práce za dobré slovo tak akorát cesta do pekel. A nebo taky, jak někdy říkám - charitu dělám jen potřebným (a tím myslím SKUTEČNĚ potřebným - ne někomu, kdo si jen "potřebuje" levně vozit pr*el).

Odesláno

Tak si vsadíme, jakpak dlouho uraženost komisarovi, komisarce, honzovi406, servismanovi atd. atd. vydrží? :aut

Dávám mu tak měsíc :cool:

Začal si sám, nikdo ho nevyháněl, ale s tím mazáním příspěvků mě fakt přiváděl k šílenství, copak si nedokáže chvílu stát za svým názorem?

Další jeho úchylky raději nebudu ani komentovat...

Jinak ''děkovací'' vlákno  je dobrej nápad :super

Odesláno

Aluška : nejsi sama, koho tím doháněl téměř k šílenství. Už jsem chvílemi měl chuť udělat si výlet do jižních Čech s pořádně nabroušenou sekerou na obě ruce ....  :blicismajlik

Odesláno

? :xvul ?K Medvědovu příspěvku: Čas od času, když to tady zase začínal servisman hrotit jsem mu taktně připoměl, že se na jeho "činy" nezapomělo. Samozřejmě brblal, ale sklidnil se.

Ale tady co napsal už mě taky začínalo točit. S Aluškou máme přímou komunikaci tak už jsem neměl potřebu to zde dále rozdmýchávat a víceméně jsem se už jeho výpadům smál, jelikož nic jiného se od něj čekat nedalo. ? :xvul?

P.S. "Děkovací vlákno" dobrej nápad :super A nemusí to být jen čistě mezi klubákama.

P.S.2 Toto vlákno bych přejmenoval ("servismanův konec?") a příspěvek od Feellyho přesunul do toho děkovacího.

Odesláno

to je další vlákno který vůbec nechápu.

ještě by to chtělo vlákno jen pro "plačky"  :D  :D myslím že je každýho věc co si řekne za práci, když si řekne málo a dostane málo a pak pláče.

Já si většinou říkám málo a dostanu většinou víc ale nikdy se mi nestalo že bych dostal míň

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ale ale ... Kdopak se nam to sem vratil a pod stejnym nickem ? Bravo, modi..

Odesláno

Co?? Kde??  A proč bravo??

Příště by neškodil odkaz, už jsem si ho našel - http://www.peugeot-club.com/index.php?/user/52387-servisman/

Servisman požadal o smazaní učtu sám, neměl BAN, takže se mohl pod stejným nickem zase zaregistrovat. :(

No ale nic se nemá přehánět že

Jednu starou registraci tu měl a ted to má tedy druhou a další starší tu má třetí a dokonce i čtvrtou registraci -

http://www.peugeot-club.com/index.php?/user/11923-zuzlifuk/

http://www.peugeot-club.com/index.php?/user/8058-komisa%C5%99/

http://www.peugeot-club.com/index.php?/user/924-komisar/

Odesláno

Já bych vás o něco chtěl poprosit:

Když má někdo deprese, tak za to nemůže. Má pocit, že se na něj celý svět valí, kritizuje ho a nejlepší by byla mašle. To je nemoc, stav mysli. Když má někdo zlomenou nohu, tak to každý vidí a nechce po něm sportovní výkony. Když má někdo zlomenou duši, tak to není vidět zvenku, ale při čtení příspěvků je to vidět jasně.

Vzhledem k tomu, že nevyrovnaná slova na fóru nás ostatní nebolí fyzicky, ani nás nepřipravují o peníze či jinak netrápí, tak bych to vůbec neřešil.

Prosím, nechejte ho být, má sám se sebou dost trápení. Pomohlo by povzbudit, netrestat, nenadávat.

Odesláno (upraveno)

Ale vseho moc skodi Oldo ... Jsi tu jiste jeste mnohem dele, nez ja, tak uznas snad, ze tohle uz "je moc". Bolava duse jednoho cloveka je smutna vec, rozes*aba vlakna X bezuhonnych clenu tohoto klubu druha...

Hurvajz : omlouvam se, myslel jsem, ze byl vedome vpusten zpet. Zpusob, jakym naposled odesel je,mi velmi dobre znam, byl jsem to ja, toho casu jeste v radach moderatoru, kdo ho na jeho vlastni zadost smazal...

Jinak to byla reakce na toto (což jsi ale samozřejmě ty vidět nemohl) :

15eite9.png

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno (upraveno)

Servismana a jeho excesy jsem musel řešit kdysi a vůbec mi to nebylo příjemné. Osobně tvrdím, že 2x se do stejné řeky nevstupuje a konkrétně v jeho případě už by už několikáté zmrtvýchvstání bylo pouhým výsměchem veškerým pravidlům, které chceme v klubu dodržovat.

Za mně prostě NE - šanci kdysi dostal, zachoval se jak se zachoval, takže není co dál řešit.

Upraveno uživatelem Medvěd
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...