straki007 Odesláno 13. duben 2015 Autor Odesláno 13. duben 2015 Zkus si nechat ucpany FAP v aute a klidne jezdi......Pak napis kolik mas spotrebu.Samozrejme musis mit upravu s pridanou naftou a vzduchem.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Uz zase, je tohle potřeba? Jak dva kohouti na jednom smetišti, hrozny. 222johny222 ohodnotil 1 Citovat
straki007 Odesláno 13. duben 2015 Autor Odesláno 13. duben 2015 Jak zase Radku? Uz tady nekdo neco psal o Johnovi snad??? Ja jsem se jenom drzel toho jak jsem uz napsal. Nechal jsem si cas na to aby jsem to klukum z fora mohl ukazat jak kvalitne delaji velke firmy...... Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Jsi mimo, John NEMA zadnou firmu ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Jak zase Radku? Uz tady nekdo neco psal o Johnovi snad??? Ja jsem se jenom drzel toho jak jsem uz napsal. Nechal jsem si cas na to aby jsem to klukum z fora mohl ukazat jak kvalitne delaji velke firmy...... Zase , myšleno jako že opět přestřelka mezi dvema ladiči, když to není na tebe tak ted zase na Johna, konkretně to není přímo o tobě, prostě o tech dvou kohoutech. Osobně když někdo přijde za tebou s tím že mu někdo jiný udělal blbě čip tak bych ho vyhodil s tím aby si šel stěžovat k němu, to platí pro všechny, protože jinak to bude vždycky takhle, nsledně si pujde stěžovat k dalšímu a tak dále, a je možný že spokojenej nebude nikdy a u nikoho. Citovat
Landys75 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Já si myslím že tahle debata nemá vůbec žádný smysl, stejně jako vlákno založený minulý rok o strakim, prostě to je jen přehazování špíny jeden na druhýho a stejně to nikam nevede a ani nepovede, souhlasím s Radkem. Já osobně mám úpravu softwaru od strakiho a nemám žádný problém, vždycky s ním byla férová domluva a solidní jednání. Citovat
Medvěd Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Pánové - mohlo by se tu podobné vlákno objevovat pravidelněji? Já nevím - třeba každé pondělí nebo aspoň každého 15-ého v měsíci ....Já občas - hlavně když čtu o tom, jací jsou čipáci odborníci na všechno - začínám pochybovat o mém přesvědčení, že žádného cipíska MÉ auto mít v sobě implementováno nebude. No a pak si přečtu něco podobného - A JE JASNO Citovat
oddie Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Medvěde, ty jsi ale škarohlíd. Ber to tak, že je to taková loterie, do řídící jednotky ti nahrají nějaká jiná číslíčka, a někomu to pak nějak funguje, a někomu to holt ukáže "litujeme, tato kombinace nevyhrává" Citovat
Guest servisman Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 To je opět téma , to není měsíc kdy by člověk nejraději ani na forum nešel, když toto čte. Citovat
Ducatista Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 hmm, nemam co dodat, softu v autě nerozumím, jsem jen laik, kterej vidí, jestli mu display začne psát antipollution fault. Ale jako laik dokážu porovnat, že po jedné softwarové úpravě mi auto chybu každých pár dní pořád dokola píše a po jiné softwarové úpravě je (zatím) absolutně vše OK. Tímto nehodnotím hodnoty, který jsou v té které soft úpravě, tomu prd rozumím. Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 ...akorat je DROBNY rozdil v tom, ze vlakno "Prase tuning by straki" nezakladal John proti Strakimu007 ale nekdo jiny ... ale tohle primo Straki007 proti Johnovi, cilene. Spis nez o hnusny konkurencni boj se tak jedna o frustraci jedne strany ze ta druha dela podobne upravy za vyrazne priznivejsi ceny jelikoz dotycny to nema jako hlavni zdroj prijmu. Kdo je v tomto pribehu "pan J" a kdo "pan S" si doplnte sami Citovat
Almanil Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Mně osobně můžou být chipy ukradené,ani jedno z aut, které jsou doma nepůjde na čip. Ale stejně jako mě zajímalo přetaktování, tak mě zajímá čipování. S tím rozdílem, že přetaktování jsem i prakticky rozuměl A co jsem z tohoto vlákna a předchozího vlákna v opačné rovině odnesl? Každý z Vás někomu pomohl, udělal přesně co zákazník žádal a někdy se to nepovedlo, ale sotva ty vlákna někomu pomůžou. Mně technicky neznalému říkají, že i kdybych čipovat chtěl, ať to nedělám. Špatná reklama pro celý obor. Některé věci se nedají vyřešit na veřejnosti. Citovat
Háček Odesláno 14. duben 2015 Odesláno 14. duben 2015 no mě ten chip zatim taky moc nezajimá jo moment ja nemam ECU na upravu no az budem stavet 205ku na okruhy tak si budem muset vybrat mezi strakim a johnem ps.: souhlasím s Radkem, hazi se to tu furt jak hnuj vidlema ... Citovat
agresssor Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Kdybyste nemeli kravsky napady na chip a vymlacovani veci ktery v aute maj bejt tak se to nestane. Jen nechapu proc to nerekamoval u johna. Hazet spinu umi pak kazdej. A na druhou stranu nevidim johnovu obranu. Ze by na kazdym sprochu pravdy trochu? Citovat
Stifler Odesláno 15. duben 2015 Odesláno 15. duben 2015 Je zjevné, že oba "zúčastnění" se zde již vyjádřili a více to komentovat nepotřebují, tak kdybyste sem nepřidávali nové příspěvky o ničem, mohlo toto vlákno v klidu usnout namísto stálého "upování" do nejčerstvějších příspěvků. Citovat
joshiki Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 (upraveno) Český národ opravdu nezklamal!Místo toho,aby se tu řešilo/zkoumalo kde je pravda si každý vyleje srdíčko.Po přečtění diskuze jsem to pochopil tak, že straki žaluje a ukazuje prstem a john kurví motory...byl bych rád kdyby se jasně ukázalo, kde se stala a proč se stala chyba/pochybení. DíkyJo a sory za další UPnutí, ale sem na club zavítám poslední dobou velice zřídka. Upraveno 4. květen 2015 uživatelem joshiki Citovat
Schreek Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 joshiki: Máš naprostou pravdu, ale my obyčejní laikové je asi těžko rozsoudíme Citovat
straki007 Odesláno 4. květen 2015 Autor Odesláno 4. květen 2015 joshiki..........jses tady asi kratce a nebo jsi si nevsinml ze John spolecne s majitelem firmy (myslim ze pod nickem Hans...neco) mne docela tezce pomluvili pred casem. Toto je jenom o tom ze jsem rekl ze dostane se mi do rukou urcite auto ktere delala firma pro kterou pracuje John a dam to jednoduse sem a s podlozenym dukazem narozdil od nich,kde slo vyslovene jen o pomluvu...... Mam jeste jedno auto ktere delali a ktere se moc nepovedlo ale uz to nebudu tady rozmazavat. Ano asi jsem hajzl ze jsem si toto dovolil ale proste mnel jsem potrebu "vratit" uder.......... Citovat
celda1970 Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 joshiki: .....můžeš mi ty dárečku říct ,proč rejpeš do něčeho co už bylo a je tři týdny uzavřeno...!!! Dejte si někteří opravdu pohov ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.