Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Jaká kombinace barev by se líbila Vám?  

42 members have voted

1. 1. Jaká varianta barevné kombinace by se líbila Vám/Tobě

• Hodit zpět do laku = původní
    • Nechat černou kapotu a nárazník do laku
      0
    • Nechat do černé barvy nastříkat i střechu
      0
    • A poslední možnost udělat černou kapotu, střechu a víko kufru

Recommended Posts

Posted

Prosím o Vaše názory co se ankety týče. Nevím co zvolit, podotýkám že 307 neprodám a nechám si ji.

Bohužel nemám více fotek 307my ale tady ta černá kapota dělá dobrý efekt splývaní s čelním sklem.

post-43508-0-72984000-1424027398_thumb.j

Posted

chybí mi tam hodit do laku jak kapotu tak nárazník protože takhle je to strakatý jak kráva Milka :)

Posted

chybí mi tam hodit do laku jak kapotu tak nárazník protože takhle je to strakatý jak kráva Milka :)

Je to tam, hned jako první varianta, Hodit do laku tzn. zpět vše do barvy.

Strakaté? Tos to neviděl pro střetu se srnkou, to byla milka.

Posted

Zpět do laku. Černá kapota lakovaná na černo nebo polepená černou folií vypadá jako když auto bylo bourané a majitel tam namontoval nenalakovaný díl. To spíš něco udělat se střechou, kombinace třeba s bílou nevypadá špatně, ale zase záleží na jakém je to autě.

Posted

Souhlasím, černá kapota nebo jakýkoliv jiný díl je pro mě bouračka či rez(a přesto asi něco podobného na autě udělám). Spíš pokud bys to chtěl nějak individualizovat, tak bych si dokázal představit nějaký pruh přes víc dílů.

Posted

Auto má hnědou / měďěnou metalízu, nikde jsem nic nepsal o červené, nárazník je červený neb se v téhle barvě (mojí) špatně schání stejně jako kapota.

Tony kolik si toho dneska měl....a takhle brzy.... :D :D :D  to je hnědá měděná...???....Měděná možná.....po pěti bych i tu hnědou viděl.... :myslim :myslim :D :D

Co máš uvedeno v TP..?? by mě fakt zajímalo....

Posted (edited)

Tak s touhle barvou jsem se natrápil na Registru. V TP je uvedeno měděná, a do OTP mi napsali zlatá. Nechtěla se podívat z okna, prý ať něco navrhnu. Nakonec jsme to domluvili na hnědou.

Až bylo vše zapsáno a zataveno, tak ráčila k oknu a říká: vždyť je to červená. Sem myslel, že mě roubne.

Edited by P607Olda
Posted

Ale třeba bíle auto i třeba rapid nový když má střechu černou lesklou tak to vypada o dost lépe než bíle

Nemá náhodou ten Rapid panoramu? ;)

K dotazu: taky bych to všechno dal do origo barvy, i za cenu, že by to mělo vyjít dráž.