Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera s nasazením života😁 WP_20220330_14_22_15_Pro.jpg  a jako nesmějte se kdo mě zná ví že se žebříkem a podobnými nástroji je to u mě velmi těžké a tady jsem musel vylézt na 5 šprušli abych  zapnul ty drcpásky. Ano cedule je menší a nemohla být delší protože do druhé půlky " šibenice" přijde cedule od souseda tahle je aby přijíždějící zákazní věděl do kterých vrat má vjet. 

Odesláno

Já si spíš říkám, proč tam není našroubovaná, když je to taková pěkná dírkovaná lišta :D Cedulka mohla být k té svislé i vodorovné liště napevno.

Odesláno

@Péťa no přišroubovaná není ze dvou důvodů protože je oboustranná tak by se na druhé straně zmenšila použitelná plocha a musel bych nechat dělat dvě velikosti motivu a z druhé obávám se že když bych ji přišrouboval a opřel se do toho vítr tak by mohla upadnout ta " šibenice" z toho plotu. 

@MJSytic je to ta prostřední dílna za oknem je cedule chystám se ještě dát velkou ceduli na vrata ale výš jak pořád je něco důležitějšího u kámoše kterej má řezat nápisy.

Odesláno

Kluci všude mám u provozních hodin dopsáno před návštěvou zavolejte. Protože jako zatím tam té práce není tolik abych tam musel jet každý den a bohužel při cenách phm by to byl drahej špás jen tak si ráno vyrazit celej den se poflakovat po dílně a navečer jet domů a při tom nevydělat ani korunu. To si raději udělám něco doma kolem baráku nebo tak něco.  Další věcí je že když jsem tam sám ( z nájemníků) a nečekám že by někdo měl přijet tak nechávám vrata zavřená protože o dvůr se dělíme tři a všechny ty auta co tam stojí jsou ostatních a nějak nemám potřebu řešit nějaký cizí lidi který by se tam promenádovali po dvoře. 

Odesláno

@davidse, díval jsem se na net a je to hrozná nemoc. :fnuk

Když jsem měl rakovinu tlustého střeva, tak se to zjistilo za pět minut dvanáct a přesto jsem s tím bojoval dva a půl roku, takže tak trochu vím co právě prožíváš. :myslim

Držím Ti pěsti ať se to vyléčí, jsme s Tebou. :super

Podpora přátel je velmi důležitá pro psychiku člověka. Také mě hóóódně pomohla podpora členů Peugeot klubu. :potlesk Hlavně myslet pozitivně. :papa

Odesláno

Proti tomu co @davidse prožíváš , je mnou včera vyčuraný ledvinový kámen (tedy kamínek 2x1 mm) jak v krku zaskočený tictac . . . 😥

Stejně jako @Pepito také tak trošičku tuším jaké to je . . . Já to neměl takový masakr jako Pepí , ale brali mi cca 10 cm tlustého střeva . . . 

Ona ani ta známá hláška, že když nejde o život, tak jde o h... není úplně to pravé .   Takže jak psal @Pepito - důležití jsou lidé kolem tebe !!!

Odesláno

Tak dneska oproti středě na dílně zásek jako svině. Ve středu komplet tlumiče+ péra na PN na C4GP brnkačka že jsem si na dílně ještě stihnul udělat pár věcí pro sebe. Dnes WV T5 opět podvozek takže tlumiče na ZN + PN první zásek levé přední kolo ani boha nešlo povolit takže skoro hodina mordování se než jsem kolo povolil pak jsem povoloval šroub objímky tlumiče na těhlici a bouchačka se nečapala tak jsem vzal trochu delší " páčku " jen teleskopickou ráčnu a chrup ulítla hlava těsně u závitu takže rozjet pátrací akci kde mají tento šroub jeden jedinej byl v LKQ na devítce tak jsem ho objednal.  Takže jsem přední nápravu odpískal s tím že nebudu riskovat nepojízdnost auta které má na zejtra práci. Takže jsem udělal jen ZN ale stejně to byl zásek na skoro celý den. Protože na tom autě v minulosti dělal jeden expert kterej všechny šrouby kam se dokázal nacpat s bouchačkou tak to dorval na krev bouchačkou.

Odesláno

uz pred tydnem - ale kolega rika - to auto pri brzdeni tahne doprava a je slyset jak to jde kov na kov
OK v patek to rozeberu a vymenim brzdy
vysledek ?? shaneli jsme po vsech certech drzak trmenu protoze vodici trn to jaksi vzdal

277189069_687701048930084_6528248378731321960_n.jpg

Odesláno

ofiko 17'' Alu se sundáním, přehozením, vyvážením a nahozením na auto loni na jaro 1100 Kč u Bestdrive, kolik to stojí letos nevím, bo jsem na podzim nepřezouval a jezdím na letních

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...