Vena garážmistr Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 Včera s nasazením života a jako nesmějte se kdo mě zná ví že se žebříkem a podobnými nástroji je to u mě velmi těžké a tady jsem musel vylézt na 5 šprušli abych zapnul ty drcpásky. Ano cedule je menší a nemohla být delší protože do druhé půlky " šibenice" přijde cedule od souseda tahle je aby přijíždějící zákazní věděl do kterých vrat má vjet. Citovat
Péťa Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 Já si spíš říkám, proč tam není našroubovaná, když je to taková pěkná dírkovaná lišta Cedulka mohla být k té svislé i vodorovné liště napevno. Citovat
MJSytic Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 @Vena garážmistr jsem se chtěl mrknout, kde to tam máš, když jsem tam byl u bratránka vzadu na dílně a nějak jsem nepřišel na to, který ten servis jsi vlastně ty Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 @Péťa no přišroubovaná není ze dvou důvodů protože je oboustranná tak by se na druhé straně zmenšila použitelná plocha a musel bych nechat dělat dvě velikosti motivu a z druhé obávám se že když bych ji přišrouboval a opřel se do toho vítr tak by mohla upadnout ta " šibenice" z toho plotu. @MJSytic je to ta prostřední dílna za oknem je cedule chystám se ještě dát velkou ceduli na vrata ale výš jak pořád je něco důležitějšího u kámoše kterej má řezat nápisy. Citovat
MJSytic Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 Je mi to jasný. Super, tak až tam budu zase něco řešit, tak se stavím na pokec Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 já mam zatím vždy štěstí na to že když jedu kolem tak je brána zavřená Citovat
Vena garážmistr Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 Kluci všude mám u provozních hodin dopsáno před návštěvou zavolejte. Protože jako zatím tam té práce není tolik abych tam musel jet každý den a bohužel při cenách phm by to byl drahej špás jen tak si ráno vyrazit celej den se poflakovat po dílně a navečer jet domů a při tom nevydělat ani korunu. To si raději udělám něco doma kolem baráku nebo tak něco. Další věcí je že když jsem tam sám ( z nájemníků) a nečekám že by někdo měl přijet tak nechávám vrata zavřená protože o dvůr se dělíme tři a všechny ty auta co tam stojí jsou ostatních a nějak nemám potřebu řešit nějaký cizí lidi který by se tam promenádovali po dvoře. Citovat
Hafity Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 před 23 hodinami, davidse napsal: Byl jsem u lékaře a nedopadlo to dobře Sice netuším co přesně (třeba o tom nechceš), ale držím palce.... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 Taky, zdraví je jen jedno a bohužel nejde koupit... Tak ať je to, co nejdřív v poho. Hafity ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 před 2 hodinami, Hafity napsal: Sice netuším co přesně (třeba o tom nechceš), ale držím palce.... Crohnova choroba Citovat
Hafity Odesláno 31. březen 2022 Odesláno 31. březen 2022 Ou.... Drž se chlape.... Pe.Tr, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 @davidse, díval jsem se na net a je to hrozná nemoc. Když jsem měl rakovinu tlustého střeva, tak se to zjistilo za pět minut dvanáct a přesto jsem s tím bojoval dva a půl roku, takže tak trochu vím co právě prožíváš. Držím Ti pěsti ať se to vyléčí, jsme s Tebou. Podpora přátel je velmi důležitá pro psychiku člověka. Také mě hóóódně pomohla podpora členů Peugeot klubu. Hlavně myslet pozitivně. Medvěd, Péťa, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
davidse Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 (upraveno) díky Upraveno 1. duben 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek Citovat
Medvěd Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 Davidse - asi není moc co psát, tak hlavně ať se s tím dá nějak bojovat a snad i vyhrát. Držím palec asi jako většina, co si Tvého sdělení všimla. Hafity, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 Proti tomu co @davidse prožíváš , je mnou včera vyčuraný ledvinový kámen (tedy kamínek 2x1 mm) jak v krku zaskočený tictac . . . Stejně jako @Pepito také tak trošičku tuším jaké to je . . . Já to neměl takový masakr jako Pepí , ale brali mi cca 10 cm tlustého střeva . . . Ona ani ta známá hláška, že když nejde o život, tak jde o h... není úplně to pravé . Takže jak psal @Pepito - důležití jsou lidé kolem tebe !!! Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 1. duben 2022 Odesláno 1. duben 2022 Tak dneska oproti středě na dílně zásek jako svině. Ve středu komplet tlumiče+ péra na PN na C4GP brnkačka že jsem si na dílně ještě stihnul udělat pár věcí pro sebe. Dnes WV T5 opět podvozek takže tlumiče na ZN + PN první zásek levé přední kolo ani boha nešlo povolit takže skoro hodina mordování se než jsem kolo povolil pak jsem povoloval šroub objímky tlumiče na těhlici a bouchačka se nečapala tak jsem vzal trochu delší " páčku " jen teleskopickou ráčnu a chrup ulítla hlava těsně u závitu takže rozjet pátrací akci kde mají tento šroub jeden jedinej byl v LKQ na devítce tak jsem ho objednal. Takže jsem přední nápravu odpískal s tím že nebudu riskovat nepojízdnost auta které má na zejtra práci. Takže jsem udělal jen ZN ale stejně to byl zásek na skoro celý den. Protože na tom autě v minulosti dělal jeden expert kterej všechny šrouby kam se dokázal nacpat s bouchačkou tak to dorval na krev bouchačkou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 uz pred tydnem - ale kolega rika - to auto pri brzdeni tahne doprava a je slyset jak to jde kov na kov OK v patek to rozeberu a vymenim brzdy vysledek ?? shaneli jsme po vsech certech drzak trmenu protoze vodici trn to jaksi vzdal Citovat
Milan+ Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 (upraveno) Tak jdu přehodit poslední přírůstek. Nové letní,kolega to sundal z ráfku,nahodil, vyvážil,cena 600 Upraveno 2. duben 2022 uživatelem Milan+ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 ofiko 17'' Alu se sundáním, přehozením, vyvážením a nahozením na auto loni na jaro 1100 Kč u Bestdrive, kolik to stojí letos nevím, bo jsem na podzim nepřezouval a jezdím na letních Citovat
MJSytic Odesláno 2. duben 2022 Odesláno 2. duben 2022 Dneska předsezonní brigáda. Sundat starou síť a nahodit novou, montáž sedaček na střídačky, válcování, nějaké to natírání... Zase celý den v tahu Pepito, vendelinek, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.