Radek Hurvajz Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 před 44 minutami, Marcel00 napsal: ...povynasal kvetinace z garaze do zahrady... treba miestecko uvolnit aby sa tam zmestilo Hele Ovca žije Péťa ohodnotil 1 Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2022 Autor Odesláno 19. březen 2022 jasne ze ano, ja si tu tak obcas zavitam, popozeram stare zname mena, vzdy ma poookreje nostalgia... to sa neda zabudnut, to je na cely zivot Radek Hurvajz, ozzy56, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Sawoy Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 @Lihous To se prosímTě dej, co je to zač, ať se toho někdo potenciálně vyvaruje ... já sice nemám o těchhle hobby přístrojích představu že vydrží nadrtit šest hektarů lesa, ale na druhou stranu mi nějakej ten Florabest či co z Lídlu vydržel dobře deset let a že jsem se s ním nemazlil - 4 cm žádná tloušťka, pobral všechno. Ono kolikrát ty tenčí šlahouny to ucpou razdva, taky většinou všude píšou, že je to na proschlý dřeviny .... takže s těma keřema je potřeba se trochu zamyslet, maliník, ostružiník apod. bych do toho necpal .... Takže tipuju buď že jsi narazil na něco ještě horšího, nebo smůla na kus. Citovat
Lihous Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 @Sawoy Zkusim to nafotit bud jeste dnes a nebo zitra - mam to doma snad 7roku pouzil to trikrat ctyrikrat a nelepe to steplovalo jablon svestka byla tak trosku problem ale dalo se ale tento ker byla skutecne masaz na me nervy Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Příprava užitkové zahrady. Zasazeny maliny,borůvky ,rybízy,angresty,jahody a do skleníku salátek , ještě musím udělat ty vyvýšené záhony 3ks ale nejdřív se rozhodnout z čeho? Péťa, zbynek..s a Lihous ohodnotil 3 Citovat
Sawoy Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 (upraveno) @Lihous Jo aha ... jsem úplně blbej, přehlídl jsem že jde o štěpkovač a né o drtič .... tak o tom nevím řečeno slovy klasika ničehož nic, já výhradně drtím .... k tomu teda patří co jsem psal přetím, jak se štěpkuje tenký a ohebný netuším. Dnes dofoukány gumy na prckovi ... mi bylo divný proč hvízdají v padesátce na trojku na nájezdu na dálnici co se trochu utahuje (Stará pošta směr Pha), a ono 1,1 místo požadovaných a potřebných 2,1/2,2 Upraveno 19. březen 2022 uživatelem Sawoy Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 dneska mě pouštěl mladý klučina na křižovatce, no pouštěl--stál na hlavní a já nevěděl co má za lubem, nakonec začal křičet proč nejedu, tak jsem vylezl a ukázal mu na značku, která byla skoro vedle jeho auta, trochu couvnul a podíval se, pak beze slova sešlápl plyn na podlahu a BMW zmizelo z dohledu Klemoň, Charlie 1, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MotoMoto Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 Prvích letošních 30 km. Prostě nešlo odolat. zbynek..s, Vena garážmistr, Pe.Tr a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Pepito Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 (upraveno) @MotoMoto, Michale, přeji mnoho šťastných kilometrů. Já už mám letos najeto 75km na elektrokole. Upraveno 19. březen 2022 uživatelem Pepito MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. březen 2022 Odesláno 19. březen 2022 (upraveno) Dnes vyzvednut Pavel z lyžařského tábora a ač minulý týden naznačoval, že už tam napřesrok určitě jet nechce, tak dnes situace zcela jiná a prý na příští jarňáky máme MAMUTOV zase zařídit. Cestou zpět jsme se zastavili v pivovarském muzeu v Hanušovicích, poobědvali v Králíkách a cestou domů se zastavili u jednoho sběratele MATCHBOXů podívat se na jeho sbírku několika stovek modelů. Toho člověka jsem poznal loni a když jsem si vybavil kolik modelů z jeho sbírky jsem měl a zmizely užnevímkam, měl jsem už loni slzy v očích. Pavel z toho množství byl taky vyvalenej. Upraveno 19. březen 2022 uživatelem Medvěd radim.1008, vendelinek, Klemoň a 3 další ohodnotil 6 Citovat
MotoMoto Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Asi zjistil, že tam jezdí i holky Milan+, radim.1008, ozzy56 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 dnes mám 20 bazénů za sebou, v nose samý chlor Pepito a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Před hodinou, MotoMoto napsal: Asi zjistil, že tam jezdí i holky Co tím chtěl naznačit? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 před 20 hodinami, MotoMoto napsal: Prvích letošních 30 km. Prostě nešlo odolat. tak já už taky , prvně to mělo být jako u tebe okolo těch 30km, no nakonec 200km zbynek..s, MotoMoto, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 (upraveno) Dnes realizace jednoho z Pavlovo vánočních darů CMKARTING Praha Zličín Upraveno 20. březen 2022 uživatelem Medvěd pajik999, zbynek..s, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Lihous Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Stepkovac snad to bude stacit - ale jak pisu hracka ktera zabere jen misto Odpoledne se me povedlo nahodou koupit malou vodarnu - zda se ze vak je OK nafoukl jsem ho a po 1/2 hod byla hodnota stale stejna cerpadlo vrci - tak snad bude i fungovat na spalchovani Ok - na druhou stranu cena 300 neni likvidacni. A nepotesila me app Lidl jako po aktualizaci chtit opet se prihlasit je dle me od pracantu IT z.. piiiip! Nevim ale toto me stale vic a vic utvrzuje v mem tvrzeni kram ktery dokaze vse ale NIC PORADNE ne nerikam ze to nekoze nic ale mam predstavu o fous o lepsi funkci. Stejne tak app Amigo - po aktualizaci kompet zapomenute nastaveni - A nebo je muj uzasny MT Samsung S20FE na konci sveho zivota ale to je jeste smutnejsi Po cca 1 a 1/2 roce provozu za cca 18tis - no co napsat POKROK ZASTAVIT proste nejde Mozna vlajkova lod za bezmala 35tis bude funkcni cele dva roky ??! Citovat
sitler Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Co s tím telefonem děláš:) , moje low-end Motorola, co před 2 lety stála 5k, funguje pořád stejně jako předtím , jen dostala nějaký security aktualizace ... Péťa, MotoMoto, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 dnes ještě vláčky v Opavě radim.1008, Hafity, Medvěd a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Ajdamek Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 Celý den přemýšlím z čeho udělat plot Má někdo zkušenost se zemními vruty na plot, drží to? https://www.levne-pletivo.cz/zemni-vruty-na-plot/-vrut-550-60/ Budu dělat dva metry vysoký plot z 3D panelů nebo z klasického pletiva, na plot přijde stínící tkanina, stačí když přes plot nebude vidět, nemusí plnit bezpečnostní funkci. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2022 Odesláno 20. březen 2022 drží to fest ve vhodné půdě, ale abys to zašrouboval do země--když je to sám kámen tak nezašroubuješ, když jen hlína, je to slabší, ale nějakou zástěnu by to udržet mělo, v nejhorším je dáš hustěji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.