Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Lihous To se prosímTě dej, co je to zač, ať se toho někdo potenciálně vyvaruje ... já sice nemám o těchhle hobby přístrojích představu že vydrží nadrtit šest hektarů lesa, ale na druhou stranu mi nějakej ten Florabest či co z Lídlu vydržel dobře deset let a že jsem se s ním nemazlil - 4 cm žádná tloušťka, pobral všechno.

Ono kolikrát ty tenčí šlahouny to ucpou razdva, taky většinou všude píšou, že je to na proschlý dřeviny .... takže s těma keřema je potřeba se trochu zamyslet, maliník, ostružiník apod. bych do toho necpal ....

Takže tipuju buď že jsi narazil na něco ještě horšího, nebo smůla na kus.

Odesláno

@Sawoy Zkusim to nafotit bud jeste dnes a nebo zitra - mam to doma snad 7roku pouzil to trikrat ctyrikrat a nelepe to steplovalo
jablon
svestka byla tak trosku problem ale dalo se ale tento ker byla skutecne masaz na me nervy :D

Odesláno (upraveno)

@Lihous Jo aha ... jsem úplně blbej, přehlídl jsem že jde o štěpkovač a né o drtič .... tak o tom nevím řečeno slovy klasika ničehož nic, já výhradně drtím .... k tomu teda patří co jsem psal přetím, jak se štěpkuje tenký a ohebný netuším. :mad: :myslim

Dnes dofoukány gumy na prckovi ... mi bylo divný proč hvízdají v padesátce na trojku na nájezdu na dálnici co se trochu utahuje (Stará pošta směr Pha), a ono 1,1 místo požadovaných a potřebných 2,1/2,2 :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

dneska mě pouštěl mladý klučina na křižovatce, no pouštěl--stál na hlavní a já nevěděl co má za lubem, nakonec začal křičet proč nejedu, tak jsem vylezl a ukázal mu na značku, která byla skoro vedle jeho auta, trochu couvnul a podíval se, pak beze slova sešlápl plyn na podlahu a BMW zmizelo z dohledu 🙈😂

Odesláno (upraveno)

Dnes vyzvednut Pavel z lyžařského tábora a ač minulý týden naznačoval, že už tam napřesrok určitě jet nechce, tak dnes situace zcela jiná a prý na příští jarňáky máme MAMUTOV zase zařídit.

Cestou zpět jsme se zastavili v pivovarském muzeu v Hanušovicích, poobědvali v Králíkách a cestou domů se zastavili u jednoho sběratele MATCHBOXů podívat se na jeho sbírku několika stovek modelů. Toho člověka jsem poznal loni a když jsem si vybavil kolik modelů z jeho sbírky jsem měl a zmizely užnevímkam, měl jsem už loni slzy v očích. Pavel z toho množství byl taky vyvalenej.

IMG_20220319_102707.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Stepkovac snad to bude stacit - ale jak pisu hracka ktera zabere jen misto :(

Odpoledne se me povedlo nahodou koupit malou vodarnu - zda se ze vak je OK nafoukl jsem ho a po 1/2 hod byla hodnota stale stejna cerpadlo vrci - tak snad
bude i fungovat na spalchovani Ok - na druhou stranu cena 300 neni likvidacni.

A nepotesila me app Lidl jako po aktualizaci chtit opet se prihlasit je dle me od pracantu IT z.. piiiip!

Nevim ale toto me stale vic a vic utvrzuje v mem tvrzeni kram ktery dokaze vse ale NIC PORADNE ne nerikam ze to nekoze nic ale mam predstavu o fous o lepsi funkci.

Stejne tak app Amigo - po aktualizaci kompet zapomenute nastaveni - A nebo je muj uzasny MT Samsung S20FE na konci sveho zivota ale to je jeste smutnejsi
Po cca 1 a 1/2 roce provozu za cca 18tis - no co napsat POKROK ZASTAVIT proste nejde ;)

Mozna vlajkova lod za bezmala 35tis bude funkcni cele dva roky ??!

20220320_144340[1].jpg

20220320_144348[1].jpg

20220320_144352[1].jpg

Odesláno

drží to fest ve vhodné půdě,  ale abys to zašrouboval do země--když je to sám kámen tak nezašroubuješ, když jen hlína, je to slabší, ale nějakou zástěnu by to udržet mělo, v nejhorším je dáš hustěji :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...