Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@vendelinek   taky jsem si užil s ramenem, moc jsem těm injekcím nevěřil, ale od té doby (asi 3 roky) mám pokoj a rameno nebolí, já injekce platil ze svého a při poslední injekci mi pan doktor řekl, že je pojišťovna už začala platit 😂

Odesláno

Dnes v ranních hodinách , jsem dokončil pravděpodobně poslední cestu na PL/UA hranice. Dovezl jsem dvě paní a jednoho 3 letého klučinu, jejich manželé zůstali doma. Než jsem šel spát , zařídil jsem pomoc na MÚ s vyřízením papírů a odvoz na cizineckou policii do Ústí nad L.  

Odesláno

Dneska jsem byl pilnej a hned poránu jsem objevil pokus okrást mě. Zajímavý je, že to číslo dole je opravdu nějaká infolinka Český pošty.

POST.jpg

Odesláno

Tak toto mám v mailoch každý druhý deň ....samozrejme Slovenská pošta........a nejde to ani dostať do spamu.

Odesláno

Dopoledne jsem uříznul  4 nové fochy do skříně kterou jsem minulí týden instaloval na dílně, po obědě jsem se snažil objednat usmolených 9 běžných metrů  jeklu 30x30x2 a u třech obchodníků je vypnutý eshop.  Neuspěl jsem, zítra tedy musím jet zkusit štěstí osobně neb když jsem telefonoval k nejbližšímu dodavateli bylo mi řečeno že v mimořádné době jen osobně asi maj strach abych nezačal zodolňovat 807 kdyby náhodou přijeli tanky i sem nebo jinak to nechápu.  Po této epizodě jsem se s tatíkovo pomocí vrhnul na ostříhání těch stromků o kterých jsem psal na podzim v jiném vlákně no řez byl asi o dost radikálnější než by bylo nutné ale snad to přinese nějaké výsledky a na stromkách se konečně něco urodí. 

Odesláno (upraveno)

řekněme z 70%  pak mě opustila síla 🤣 

ale v planu je to zase nechat lehce zarust, jen az se daji nove planky

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

Kolik spálíš když se válíš.

Bazální metabolismus se tomu říká.

Upraveno uživatelem Sawoy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...