Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 1 hodinou, Milan+ napsal:

To jezdíš po montážích? Bez očkování?

Ano jezdím ,akorát to jsou novostavby nebo lidi vůbec nejsou  doma,vidíme. Je až při predani😉

Odesláno
před 2 hodinami, MJSytic napsal:

Auto jako kr* a já měl vykloubený kyčle, abych se tam složil

Tak to mne překvapuje. :myslim  Určitě nejsem prcek, ale při posunu sedačky dozadu jsem měl ruce na volantu úplně natažené a na pedály jsem dosáhl s nataženýma nohama . . .   Musel jsem si popojet dopředu , aby se to dalo řídit . . .  :super

Odesláno
před 1 hodinou, Charlie 1 napsal:

Ano jezdím ,akorát to jsou novostavby nebo lidi vůbec nejsou  doma,vidíme. Je až při predani😉

Není to tak dávno,co jsi tu psal, že Ti stojí za prdeli, nějaká souvislost se servisem.

Odesláno

Já byl taky překvapnej. A majitel, který mi to půjčil a jel se mnou, nesl mojí kritiku velmi nelibě. Dá se říct, že se docela urazil a mumlal něco o normálních lidech :nevim Jinak samozřejmě svezení super. Zvlášť v tom offroadu :)  

Odesláno

No a to si vem že klasický H jakože ten " velký" vojenský je na tom dost podobně tam je uvnitř ta kabina akorát širší co jsem si všimnul ale já jsem v tom jen seděl páč oproti Tobě mám ten druhej problém jsem prťavej a neviděl jsem z toho ani když jsem si pod prdel složil zimní bundu. 

Odesláno
před 4 hodinami, jarokare napsal:

Jj , kdyby byl ženská , tak by mohl z fleku dělat modelku :D

Srandičky :bacha Se nechám předělat, a pak mi budete fandit v TV, až budu bojovat o medaile na olympiádě :aut:D

Odesláno

Tak tu už s převahou vyhraji :papa       Už tu kecalskou jsem měl jasnou šanci alespoň na bednu, ale gaučingová je 110 % jasné vítězství  🙊

Odesláno
V 31. 1. 2022 at 22:08, Milan+ napsal:

Není to tak dávno,co jsi tu psal, že Ti stojí za prdeli, nějaká souvislost se servisem.

Jak kde😏 teď tam s námi kecal manik 2 dny když jsme montovali kuchyn…a problém v tom nevidim….

Odesláno

Avizovana cesta k severnim sousedum konecne dopadla.

No sleva jako takova asi neni az tak velka jak bylo u nas prezentovano na papani - ono to tam slo taky pomerne na polske prostredi brutalne nahoru
jen namatkou platkovej syr Pl cca 11zl u na 93Kc pred zrazovanim kolem 9,99zl
nejaky tuk na mazani ;) Pl Delma 3,80zl u nas Perla cca 40Kc pred zdrazovanim kolem 3,40zl

Co me prekvapilo toto baleni 1 a 1/2l za cca 95zl ;)

Nas nakup vzdy cca na tyden plus minus stejne jako pred trema tydny ...?

No a potakl jsem tam "sypac" tentokrat uz hodne tezka vaha :)

Pokud by chtel nekdo detailnejsi foto / info klidne poslu.

20220202_200151[1].jpg

20220202_160113[1].jpg

Odesláno

Píšeš sypač těžká váha tak to bych šacoval na nějakém 4 osém podvozku. Jako asi to může bejt dobrý ale na široký cesty. Na takový ty vesnický šoustky co jsou tady kolem nás je z mé osobní zkušenosti šestikolka osumsetpatnáctka už dost velká a neohrabaná tady na to je nejlíp podle mě nějaká čtyřkolka.

Jo dneska telefon jestli ještě dělám gumařinu že se mi ze vrat ztratili cedule a že by pán potřeboval přezout 5008 SUV a já že dílnu stěhuju a že příští týden už bych to mohl přezout a on to že je pozdě že potřebuje jen přeházet kola za kola tak říkám no teď jsem venku vyjetej na 14.30 přijeďte  prohodit kola to je na 20 minut to uděláme na dvorku. Zadky po důrazné okopání šli dolů ale předky ani náhodou tam jsem musel použít praseckou metodu na dva šrouby a projet se s tím po vsi a i tak jsem je musel stejně dost důrazně okopávat takže s z 20 minutové akce hodina a hnáty mě bolí jak jsem do toho kopal.

Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistr Presne ctyrosa potvora.

Dnes setkani s Eniaqem coupe v zelene a cervene barve - zelena je zajimava ale urcite neni tak kontrastni jak byla na fotkach - za me do hneda ale zajimave.
Co me zaujalo smerovky kraje me prislo ze sviti vyrazneji detail ktery jsem jeste nikde nevidel zajimava hloupost ktera zaujme.

Cas jsem nemel na podrobnejsi nataceni foceni ;) jel jsem si pro dalsi poteseni - stativ tentokrat prakticky novej za zlomek ceny noveho - tak ze radost.
Profi ze zruseneho studia.

Male protahnuti - schvalne odkud ?

20220203_123335.jpg

20220203_123345.jpg

20220203_142250.jpg

20220203_150717.jpg

20220203_150733.jpg

Upraveno uživatelem Lihous

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...