Sawoy Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 Díky, nebude třeba, už končíme, bo pán je znalec (David Ray Morgan, tady Jaromír Mayer, v NDR Puhdys). Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 (upraveno) Text pod videem ti to vysvětlí. A ano jsem znalec, a to proto že jsem se v těch letech o Sandru Cretu zajimal asi vice než jiný A už teda končíme. Upraveno 16. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Sawoy Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 @Pe.Tr Jasně, TVL faxem asi ... v těch letech ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 před 41 minutami, Radek Hurvajz napsal: A ano jsem znalec, a to proto že jsem se v těch letech o Sandru Cretu zajimal asi vice než jiný A jsme zase na začátku : " Mladí už ani neví, kdo to byl Michael Cretu a Samurai " - Protože se ti líbil Michael Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 (upraveno) tys nevidel dobovou fotografii RH , ten by se v davu fanousku v NDR ztratil Upraveno 16. listopad 2021 uživatelem Pe.Tr Sawoy, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 (upraveno) před 29 minutami, Klemoň napsal: A jsme zase na začátku : " Mladí už ani neví, kdo to byl Michael Cretu a Samurai " - Protože se ti líbil Michael Tak byl to jeji manžel, pisničky ji psal on. před 37 minutami, Sawoy napsal: @Pe.Tr Jasně, TVL faxem asi ... v těch letech Faxem možná ty, ja měl diky přibuznym v D, který sem normálně jezdili, přistup k deskám a časákům který jsem si napsal, chvili jsem to i prodaval, a to jak desky, tak ofocený fotky kapel a interpretů z těch časopisů Upraveno 16. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 Dneska pracuju (Hlávkův zámek v Lužanech u Přeštic a Žofín) Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 (upraveno) Sandra, Samantha Fox i Sabrina - to všechno byly děvy jednoho hitu (pomyslně). Kdo si ještě vzpomene na Nenu a její hit Devětadevadesát vzdušných balónků? Já v 80kách poslouchal československou folk & country muziku, ale i mainstream jako Olympic nebo Elán. Z ciziny mi táta vozil Bee Gees, Suzi Quattro, Boba Dylana, ale i Johny Cashe nebo Dolly Parton. Samozřejmě i Abbu nebo Boney M... Míval jsem rejstřík celkem široký Upraveno 16. listopad 2021 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 Dneska jsem si připadal jako blbec. Už někdy v září mě kolegyně poprosila o výměnu žárovky -pp světlo na céčkové corse. Po vyndání světla vyměním žárovku - a nic. Žárovka ale u mě v autě šla, tak jsem jí řekl, že je problém někde jinde, možná pojistka, ale nevím která.... Minulý týden se ozvala, že to ještě nemá vyřešené. Tak jsem vypátral na netu schéma pojistek, dneska jsem vyměnil pojistky na obě světla a stále nic... Pak se podívám ještě jednou a málem mě trefilo. U kraje je dálková ( a parkovačka) a tlumené je víc uprostřed ( a v čočce...) No aspoň, že pro vyndání té správné se už nemusí světlo vyndavat - to stačí jenom pro dálkovou a parkovačku. No kolegyně je spokojená a já si říkám, že aspoň jsem na vlastní chybu přišel sám Vena garážmistr, radim.1008, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Lihous Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 No dnes jsem se byl projet k severnim sousedum asi tak 200km od hranic cesta pohodova bez komplikaci a netrvala ani 2hod casu co si vic prat. Snad co me zase prekvapilo a nebylo to prijemne prekvapeni kdyz u nasich hranic potkavate vojenska auta plna vojaku A jinak co noveho prisel stabilizator tak zitra jedu smer DC kusit jeho moznosti. Sestava s vahou cca 3kg zadna slava ale pujde to lepe ovladat a bude to asi i klidnejsi - proste to neni a nebude MT V nedeli jsem byl u naseho oblibeneho mostu - pro zmenu v noci tedy ve tme. No pri ceste zpatky k autu me prekvapil nejaky danek vystartoval asi tak 5m odeme - nastesti spravnym smerem jinak byl fotak blesky stativ v no proste v haji A jinak se zase zacinaji hlasit vstriky = pojedeme zase repasovat neuveritelne ale skutecne. Citovat
Klemoň Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 před 21 minutami, Radek Hurvajz napsal: Tak byl to jeji manžel, pisničky ji psal on. Tak to já jako pisničkový veterán samozřejmě vím . . . a proto jsem to psal Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2021 Odesláno 17. listopad 2021 chata dnes zazimovaná, voda vypuštěná, v sifonech nemrznoucí kapalina, konec sezony Citovat
HonzaZ Odesláno 17. listopad 2021 Odesláno 17. listopad 2021 Toto jsem provedl v sobotu ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 17. listopad 2021 Odesláno 17. listopad 2021 (upraveno) Noo dnesek byl hooodne vyzivny! Asi v 10 jsem odjizdel smer Decin s tim ze tam budu neco dotacet - Hotel Belveder - nakonec jsem mnoho netocil byla mlha a mrholilo A jelikoz jsem mel cas pustil jsem se do me oblibene kratochvile - ANO app AMIGO tedy TomTom. No kdyz me vedla na Smirice misto na Velichovky rikam si Ok ale kdyz jsem u Trotiny skoncil na stavbe - pripoustim ze jsem mozna odbocil drive neb po posledni aktualizaci hlasi odboceni pomerne brzo ale pri odboceni "spravne" me v prvni obci hlasi "otoc ..te ...se" no misto uspory casu a myslenky ze nepojedu k CKD na kruhak jsem pribalil hned +10min Ale to byla predzvest teprve cestou zpatky v Praze z D7 jsem potreboval do Dejvic - nechal jsem se vest app a skoncil jsem v Letnanech!! Pak tunelem "nekde" a do Dejvic prifrcel ulickama.Nasledny pozadavek byl Konevova a to byl konzert - tunelem zpatky k D7 vypadovka na Usti pote zpatky kudy netusim - myslel jsem si ze Prahu znam ale fakt jsem se ztratil a navigace si to patricne uzivala a ke Konevove ul jsem prijel od ul U plynojemu - Uzasne krasne jen ne prakticke a spolehlive.No a na Labske Strani zacal kvest "zlaty dest" trosku brzo Upraveno 17. listopad 2021 uživatelem Lihous Citovat
Lihous Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 Hmm nechce se me verit ze budu dnesnim prispevkem pokracovat - prisel cenik ele. od CEZu Avizovane zdrazeni je realita jen me trosku unika o kolik procent to ma byt - na to ze jsem u tohoto MOLOCHU snad 40roku tak tento nastrel cen me prijde trosku usmevny! Ale co chtit v CZ bananove vidime to dnes a dene novemu podstrojime a stareho ohoblujeme Krasny podvecer ... Citovat
Fruktis Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 No u eonu to dle nového ceníku bude taky veselé... Co více mě děsí je cena plynu... Tak doufám že batuska zacne tlačit více plynu a na jaře ještě predelaji ceníky... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 My jsme přešli k eonu od bohemky. Doteď jsme platili 2.5k za plyn a 2.5 za elektriku s tím, že na konci roku nám vraceli. Teď to máme za 3.5 k za každé. Lepší už to nebude... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 (upraveno) @Lihous tak já si nestěžuju, v prosinci mi končí fixace, tak jsem se už v září ozval, co s tím provedeme a napsali mi z ČEZu toto: Dobrý den, obracíme se na Vás v souvislosti s Vaším požadavkem, který se týkal cenové nabídky pro Váš odběr elektřiny na adrese Labská 299, 543 01 Vrchlabí. Připravili jsme pro Vás jedinečnou nabídku na produkt ELEKTŘINA - na 2 roky na míru, který Vám zajistí nízkou cenu. Detailní informace Vám zasíláme v příloze.K produktu ELEKTŘINA - na 2 roky na míru, máme možnost Vám nabídnout jednorázový bonus ve výši 3.000 Kč, který by byl zaslán na Váš účet. " Cena za MWh bez DPH a bez distribuce 1589,- A abych nebyl úplně tak jsem dneska byl v práci, po práci cvičení psa na klikr, a teď jsem si otevřel Svatomartinské rosé Upraveno 19. listopad 2021 uživatelem minimaxa Citovat
Lihous Odesláno 19. listopad 2021 Odesláno 19. listopad 2021 Zajimave nicmene fixovat asi ne. A plyn to bude teprv prekvapeni letos se preplatek nekonal a v pristim roce snad ani mozny neni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.