Fruktis Odesláno 4. listopad 2021 Odesláno 4. listopad 2021 Dneska nade mnou bdel anděl strážný a to hned dvakrát za sebou... Na dálnici jsem predjizdel cisternu, a když jsem jí mijel prdel, tak se před ní narvala baba v dacii co chtěla sjet přímo z levyho pruhu... Chlapec na to hamtnul a rozvlinil se jak had... Tak aby mě netrefil dal jsem plyn až na zem a počítal všechny svatý... No a ta kráva si to rozmyslela a zase to z toho odbocovaciho poslala zpět do levyho, přímo přede mě... Takže z plnyho ceresu, plný brzy a malej se zaboril do sedačky, motor kdyby mohl tak se do ty dálnice zaryje a já cvakal prdeli sedačku... Takže tomu straznymu nahoře mooc dekuju Medvěd, radim.1008, Hafity a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Lihous Odesláno 5. listopad 2021 Odesláno 5. listopad 2021 Vzhledem k dnesnimu nasemu "systemu" mam volno Dopoledne nejake vyrizovani veci ktere jsem oddaloval. Odpoledne jeste cesta smerem k Velichovkam - musel jsem dotocit a dofotit par veci kolem prave strihaneho projektu Caa 10fotek a 5min videa .... dojit cca 1km ..... "proc" to neni blize k civilizaci Vecer dostrojit nas kocar po vymene predniho okna bylo uz ve stavu kdy proti slunci nebylo nic videt O jedinou vec ktera me dela starost je destovej senzor - snad bude OK kdyz ne tak to asi skousnu ....| Jinak asi spokojenost najeto cca 200km ted druha sklenka vina bileho a pohoda pohodicka Zkusim neco dostrihnout .... Citovat
radim.1008 Odesláno 6. listopad 2021 Odesláno 6. listopad 2021 Dnes dopoledne na otočku do Zábřeha kouknout s kolegyní na auto. Jejímu Renaultu umřel motor a tak jsem byl požádán jestli bych nenašel nějaký levný postrk. Našel jsem pár Fiatů Punto a na jeden jsme se dnes vydali. Koukal jsem i na 206ky a ty si teda drží víc cenu, když porovnám stav. Nakonec ho vzala a bazarista udělá i přepis v ceně a ještě trochu slevil. Odpoledne jsem hrabal listí, nekonečný boj. Už aby to přikryl sníh. A poté jsme jeli popřát tchýni k narozeninám. Plně využitý den. Milan+ a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 6. listopad 2021 Odesláno 6. listopad 2021 Pěkný auto stojí za tím Puntem radim.1008 a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. listopad 2021 Odesláno 6. listopad 2021 my hledali poklad , ale nic. zase musim do prace Milan+ a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 6. listopad 2021 Odesláno 6. listopad 2021 (upraveno) No já jsem se dnes rozvášnil a vyměnil starou plastovou sadu polička , kartáčky , mýdlo za novou kov / sklo . Ještě jsou k tomu dvě rohové , ale záda začala pokřikovat jestli jsem se nezbláznil , tak jsem to vzdal . Uvidím zítra - chtěl jsem udělat radost , ale pokračování asi až v týdnu Upraveno 6. listopad 2021 uživatelem Klemoň Milan+ a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. listopad 2021 Odesláno 10. listopad 2021 Tak ja si dnes dosel na chiru, opet se potvrdilo jaky jsou tam nyni diletanti, driv jsem chodil na prevazy ob den, nyni skoro po tydnu a samozrejme ze dren se vyslovene ven doloval. Strasny zazitek, to i dren z kolene bolel daleko mene. Takze opet ze me chcije krev a doktori si mohou tleskat.... chjo..... Citovat
Klemoň Odesláno 10. listopad 2021 Odesláno 10. listopad 2021 No já dnes na neurologii a poslala mne na magnetickou . . . Tak doufám , že mi to v pátek nevyčistí kromě zad i hlavu I když v současném stavu by mi to možná prospělo . . . Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 pokud trpíš klaustrofobií, tak ti vyšetřní na mag. rezonanci vůbec nezávidím--já před vyšetřením dělal machra , že to zvládnu levou zadní a pak mě museli pomalu křísit , do té doby jsem neměl o klastrofobii ponětí vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 Tak můžeš zavřít oči nebo ne ??? A když je zavřeš, tak ležíš a to kolem nevidíš a měl by být klid . . . No v pátek v 17,15 uvidím To to EMG je tedy asi větší mazec . . . Citovat
sitler Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 Takhle to nefunguje , nejde o oci, jde o pocit a vedomi. A to zavrenyma ocima neprebijes. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 Jako test klaustrofobie, doporučuji "Myší díru" v Adršpachu Medvěd, Hafity a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 (upraveno) @radim.1008 koukám, to je ten bazar, kde mají to krásný BMW. Netuší, kolik za něj chce? Vždycky když přijedu k rodičům, má zavřeno xD Upraveno 11. listopad 2021 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 (upraveno) @VojtouNerCZ na jejich stránkách je jedno BMW Upraveno 11. listopad 2021 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 (upraveno) Na stránce právě není, má tam E30. Tak možná není ani na prodej. Ale cedulku tam minule měl, jen tak daleko nevidím. Upraveno 11. listopad 2021 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 No jo, jestli myslíš E30 tak tu tam nemá, tech už moc pěknejch nebude, většina skončila někde u driftu Citovat
Hafity Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 před 5 hodinami, sitler napsal: Takhle to nefunguje , nejde o oci, jde o pocit a vedomi. A to zavrenyma ocima neprebijes. Mám dojem, že ty zavřený voči mi aspoň trošku pomohly.... A soustředil jsem se na ty sci-fi zvuky , ty tedy neměly chybu V podstatě pro mně nejhorší byly ty pauzy kdy bylo ticho.... A vůbec nejhorší bylo, když mně po hodině vysunuli, sdělili mi, že jsem byl v mašině hodinu k hounu, mašinu restartovali a šoupli mně zas na hodinu dovnitř.... Ke konci už jsem myslel, že ten balónek zmáčknu, ale nakonec jsem to dal.... Citovat
Pepito Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 @Hafity, co tam s Tebou hodinu dělali? To vyšetřovali celé tělo? Mám za sebou několik vyšetření magnetickou rezonancí, ale vždy jsem tam byl maximálně 20 minut i s kontrastní látkou. Citovat
Hafity Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 (upraveno) No já byl na PET-MR.... Asi tam rozdíl bude, protože jsem s kontrastní látkou čekal půl hodiny a teprve potom mně šoupli do toho StarTreku.... Co přesně vyšetřovali netuším, podezřelá byla játra.... Upraveno 11. listopad 2021 uživatelem Hafity Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. listopad 2021 Odesláno 11. listopad 2021 posekal jsem naposledy celou zahradu, uklidil spadané listí, jsem tak vybitý, že ani nemám hlad Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.