Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska nade mnou bdel anděl strážný a to hned dvakrát za sebou...

Na dálnici jsem predjizdel cisternu, a když jsem jí mijel prdel, tak se před ní narvala baba v dacii co chtěla sjet přímo z levyho pruhu... Chlapec na to hamtnul a rozvlinil se jak had... Tak aby mě netrefil dal jsem plyn až na zem a počítal všechny svatý... 

No a ta kráva si to rozmyslela a zase to z toho odbocovaciho poslala zpět do levyho, přímo přede mě... 

Takže z plnyho ceresu, plný brzy a malej se zaboril do sedačky, motor kdyby mohl tak se do ty dálnice zaryje a já cvakal prdeli sedačku...

Takže tomu straznymu nahoře mooc dekuju🙏

Odesláno

Vzhledem k dnesnimu nasemu "systemu" mam volno ;)

Dopoledne nejake vyrizovani veci ktere jsem oddaloval.
Odpoledne jeste cesta smerem k Velichovkam - musel jsem dotocit a dofotit par veci kolem prave strihaneho projektu  :)
Caa 10fotek a 5min videa .... dojit cca 1km ..... "proc" to neni blize k civilizaci ;)

Vecer dostrojit nas kocar po vymene predniho okna bylo uz ve stavu kdy proti slunci nebylo nic videt  :(

O jedinou vec ktera me dela starost je destovej senzor - snad bude OK kdyz ne tak to asi skousnu ....|

Jinak asi spokojenost najeto cca 200km ted druha sklenka vina bileho a pohoda pohodicka
Zkusim neco dostrihnout ....

Odesláno

Dnes dopoledne na otočku do Zábřeha kouknout s kolegyní na auto. Jejímu Renaultu umřel motor a tak jsem byl požádán jestli bych nenašel nějaký levný postrk. Našel jsem pár Fiatů Punto a na jeden jsme se dnes vydali. Koukal jsem i na 206ky a ty si teda drží víc cenu, když porovnám stav. Nakonec ho vzala a bazarista udělá i přepis v ceně a ještě trochu slevil. Odpoledne jsem hrabal listí, nekonečný boj. Už aby to přikryl sníh. :D A poté jsme jeli popřát tchýni k narozeninám. Plně využitý den. :)

IMG_20211106_103510.jpg

Odesláno (upraveno)

No já jsem se dnes rozvášnil a vyměnil starou plastovou sadu polička , kartáčky , mýdlo za novou kov / sklo .  :roker  Ještě jsou k tomu dvě rohové , ale záda začala pokřikovat jestli jsem se nezbláznil , tak jsem to vzdal .  :bacha        Uvidím zítra - chtěl jsem 🦴 udělat radost , ale pokračování asi až v týdnu 😟

obrazek.thumb.png.b824ed3db3f716f03aac8bc62cddc2da.pngobrazek.thumb.png.4b5b346950be00b34095bcc8bddeb624.png

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Tak ja si dnes dosel na chiru, opet se potvrdilo jaky jsou tam nyni diletanti, driv jsem chodil na prevazy ob den, nyni skoro po tydnu a samozrejme ze dren se vyslovene ven doloval. Strasny zazitek, to i dren z kolene bolel daleko mene. Takze opet ze me chcije krev a doktori si mohou tleskat.... chjo.....

Odesláno

No já dnes na neurologii a poslala mne na magnetickou . . .  Tak doufám , že mi to v pátek nevyčistí kromě zad i hlavu :mrk   I když v současném stavu by mi to možná prospělo  . . .   :roker

Odesláno

pokud trpíš klaustrofobií, tak ti vyšetřní na mag. rezonanci vůbec nezávidím--já před vyšetřením dělal machra , že to zvládnu levou zadní a pak mě museli pomalu křísit , do té doby jsem neměl o klastrofobii ponětí 😉

Odesláno

Tak můžeš zavřít oči nebo ne ??? A když je zavřeš, tak ležíš a to kolem nevidíš a měl by být klid . . .   No v pátek v 17,15 uvidím  😉   To to EMG je tedy asi větší mazec . . .

Odesláno
před 5 hodinami, sitler napsal:

Takhle to nefunguje :) , nejde o oci, jde o pocit a vedomi. A to zavrenyma ocima neprebijes.

Mám dojem, že ty zavřený voči mi aspoň trošku pomohly.... A soustředil jsem se na ty sci-fi zvuky :D , ty tedy neměly chybu :super  V podstatě pro mně nejhorší byly ty pauzy kdy bylo ticho.... A vůbec nejhorší bylo, když mně po hodině vysunuli, sdělili mi, že jsem byl v mašině hodinu k hounu, mašinu restartovali a šoupli mně zas na hodinu dovnitř.... Ke konci už jsem myslel, že ten balónek zmáčknu, ale nakonec jsem to dal....

Odesláno

@Hafity, co tam s Tebou hodinu dělali? To vyšetřovali celé tělo? Mám za sebou několik vyšetření magnetickou rezonancí, ale vždy jsem tam byl maximálně 20 minut i s kontrastní látkou. :papa

Odesláno (upraveno)

No já byl na PET-MR.... Asi tam rozdíl bude, protože jsem s kontrastní látkou čekal půl hodiny a teprve potom mně šoupli do toho StarTreku.... Co přesně vyšetřovali netuším, podezřelá byla játra....

Upraveno uživatelem Hafity

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...