Návštěvník Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 před 3 hodinami, miroska napsal: U Hecht sekaček-už ne. Přesně tak. Hecht jsme měli na firmě taky a jen se to sype. Teď máme nějakou Vega s elektro startem a jede jak z praku. Asi třetí sezónu. Citovat
Sawoy Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 @Milan+ Díky ... takže v úvahu připadá jediná možnost, samozřejmě přesně ta, která je na rozkresu nečíslovaná WTF? Co to sakra je? Nějaký kluzný ložisko řemenice, distanční kroužek? Kód řemenice A6362040001R, Garland.cz to nezná, gogle každej pes jiná ves - jednou řemenice pro Castel Garden, podruhý Husqarna, potřetí Hecht s tím, že to vyrabí Castel .... TVL to je žůžo ta globalizace .... Citovat
ozzy56 Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 tak tuto husquarnu (motor B&S) mám tak dlouho, že už si nepamatuju kdy sem ji koupil (cca 18 let), za tu dobu jedna svíčka a dva vzduch. filtry, jinak vůbec nic, ale je pravda, že po každém sečení ji vyčistím , používám do všech zahradních strojů benzín s aditivy z mountfieldu , sekám s ní jen ve svahu, dostává celkem zabrat, nechávám benzín ve stroji, na jaro potáhnu šňůru a kosím v prodejně říkají, že to byla jejich nejlepší sekačka (už se dávno neprodává) Hafity, Fruktis a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 před 17 hodinami, MJSytic napsal: Zeptat se třeba TADY tě nenapadlo? Matroska tam třeba vůbec není. Avi, mp4, m4v, mov, mpg, wmv, 3gp. Bližší info tam uvedeno není. Ale běžnou H264 mp4 ve FHD to zobrazí bez problémů... Případně @Schreek může upřesnit Proč nejde MKV? Prehistorické 3gp, mov, mpg...chlopi, je 21.století v tomto směru. H265 (kvůli poměru komprese\kvalita) by měl být dnes základ. H264 je v pohodě, ale kvalitní záznam spolkne mnoho MB. Jen pro představu, co mi nabízí program na převádění všeho možného v MP4. Pokud budu mít čas a chuť, zkusím, co fórum "zkousne" za kodeky. Citovat
HonzaZ Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 Dnes konečně včelka od Pfizera. RichVa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 Tak dneska jsem téměř dohnal skluz v zakázkách který jsem nedobrovolně vyrobil v úterý protože jsem si naplánoval práci s tím že dopolední " výlet " s máti po doktorech bude opravdu jen dopolední bohužel se to zvrhlo na skoro celodenní záležitost takže jsem musel jednu zakázku posunout na neurčito a druhou přesunout na dnes tu jsem dnes odbavil a na zítra mi zbývá ta posunutá na neurčito mohl bych ji teda posunout až na příští týden ale raději se budu snažit to udělat zítra sice jsem si na pátek plánoval jakože volnější den. Citovat
Milan+ Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 (upraveno) Já bych chtěl žít u Prahy,abych si mohl zakázky melouchove přesouvat Upraveno 20. květen 2021 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 před 10 hodinami, Milan+ napsal: Ohnutou hřídel umíme srovnat, kamarád co už tu není,kdysi rovnal hřídel i pro @Jirkap,tak to dělal,tak jsem si přípravek na to udělal též. Umíš srovnat hřídel? Mám tady jednu nabrala se s ní pařez.... To umíš narovnat na sekacce nebo motor ven? Citovat
Sawoy Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 před 13 minutami, Vena garážmistr napsal: ... jsem musel jednu zakázku posunout na neurčito a druhou přesunout na dnes tu jsem dnes odbavil a na zítra mi zbývá ta posunutá na neurčito mohl bych ji teda posunout až na příští týden ale raději se budu snažit to udělat zítra sice jsem si na pátek plánoval jakože volnější den. Včera, dnes a zítra, v sobotu večer, v neděli ráno ... Co můžeš udělat dnes odlož na pozítří a zítra budeš mít volný den. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 před 7 minutami, Milan+ napsal: Já bych chtěl žít u Prahy,abych si mohl zakázky melouchove přesouvat No výš jak, je to o tom že někteří zákazníci vlastně ani nejsou zákazníky ale troufnu si napsat že to jsou kamarádi a i díky tomu pak není problém s termínem provedení zakázky. Medvěd a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 (upraveno) Jo @Milan+ Já prostě nemám problém vyjít Vendovi vstříc . A rodina má mít vždy přednost před kšeftem . . . Navíc to Venda vyřešil tím, že si dnes auto vyzvedl u mne v práci a odpoledne mi jej hotové přivezl . A tak mi vlastně ušetřil navíc čas Upraveno 20. květen 2021 uživatelem Klemoň Vena garážmistr, radim.1008, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
peter23p Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 před 9 hodinami, Sawoy napsal: @Milan+ Díky ... takže v úvahu připadá jediná možnost, samozřejmě přesně ta, která je na rozkresu nečíslovaná WTF? Co to sakra je? Nějaký kluzný ložisko řemenice, distanční kroužek? Kód řemenice A6362040001R, Garland.cz to nezná, gogle každej pes jiná ves - jednou řemenice pro Castel Garden, podruhý Husqarna, potřetí Hecht s tím, že to vyrabí Castel .... TVL to je žůžo ta globalizace .... To bude jen ucpávka co vymezuje volný prostor kolem hřídele aby se namotaná tráva nedostávala po hřídeli až k motoru, buď je tam takový molitanový kroužek nebo plastový ale tráva se pod něj dostane stejně a pak se začne protáče, skvařit nakonec se sežvejká tak se většinou rozpadne. Není to tam životně důležité ale můžeš si nechat vytočit kroužek třeba ze silonu a nebo něco na 3D tiskárně podle rozměrů hřídele a otvoru kterou prochází tak aby to sedělo v sekačce a hřídel se tím mohla volně protáčet. Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 jestli me boleli nohy po fotbale tak po dnesku jsem uplne vypnutý dve hodiny s bratránkem na okruhu v Sosnové zitra snad zvladnu dojit aspon do auta a do kanclu *nohafuc* ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 před 4 hodinami, Charlie 1 napsal: Umíš srovnat hřídel? Mám tady jednu nabrala se s ní pařez.... To umíš narovnat na sekacce nebo motor ven? Motor ven,to jsou tři nebo čtyři šrouby. Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 A ne praskne ta hřídel? Nástřel cenu Citovat
Návštěvník Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 @Pe.Tr Nádhera. To musela být zábava Vždycky mě to lákalo ale chybí mi na to koule Cítím se jistější na všech čtyřech Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 @HanysR letos to bylo poprvé , jinak už jsme tam párkrát byli , je to spíše technická trať , hezky si po zimě připomeneš klopení do zatáček Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 jen tak random v 1 rano prisla pani v Kolíně na stafl taxikaru ze potrebuje k Bille - k Bille do Havirova sem jen tak z legrace vystrelil cenu 5500 kc rekla OK neni problem vytahla dva petilitry tak sem si rano dal vylet do Havirova Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 tvl. Lukáši a kolik by to bylo ofiko na taxametr? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 21. květen 2021 Odesláno 21. květen 2021 (upraveno) Ofiko bych rekl tak 10... sekacka objednana...za tyden po navratu si ji smonuju a udelam zatezovy test na dzungli..druhy tyden nesekana...řádně prolivana destem Upraveno 21. květen 2021 uživatelem Fruktis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.