Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, miroska napsal:

U Hecht sekaček-už ne. 

Přesně tak. Hecht jsme měli na firmě taky a jen se to sype. Teď máme nějakou Vega s elektro startem a jede jak z praku. Asi třetí sezónu. 

Odesláno

@Milan+

Díky :potlesk ... takže v úvahu připadá jediná možnost, samozřejmě přesně ta, která je na rozkresu nečíslovaná :bacha

RIWALL.jpg.331bc948d1f992ec9e8a47553f839e7a.jpg

WTF? Co to sakra je? Nějaký kluzný ložisko řemenice, distanční kroužek? :myslim

Kód řemenice A6362040001R, Garland.cz to nezná, gogle každej pes jiná ves - jednou řemenice pro Castel Garden, podruhý Husqarna, potřetí Hecht s tím, že to vyrabí Castel .... TVL to je žůžo ta globalizace ....

Odesláno

tak tuto husquarnu (motor B&S) mám tak dlouho, že už si nepamatuju kdy sem ji koupil :)(cca 18 let), za tu dobu jedna svíčka a dva vzduch. filtry, jinak vůbec nic, ale je pravda, že po každém sečení ji vyčistím , používám do všech zahradních strojů benzín s aditivy z mountfieldu , sekám s ní jen ve svahu, dostává celkem zabrat, nechávám benzín ve stroji, na jaro potáhnu šňůru a kosím :super v prodejně říkají, že to byla jejich nejlepší sekačka (už se dávno neprodává)

P4300014.JPG

Odesláno
před 17 hodinami, MJSytic napsal:

Zeptat se třeba TADY tě nenapadlo? Matroska tam třeba vůbec není. Avi, mp4, m4v, mov, mpg, wmv, 3gp. Bližší info tam uvedeno není. Ale běžnou H264 mp4 ve FHD to zobrazí bez problémů... Případně @Schreek může upřesnit :myslim

Proč nejde MKV? Prehistorické 3gp, mov, mpg...chlopi, je 21.století v tomto směru. H265 (kvůli poměru komprese\kvalita) by měl být dnes základ. H264 je v pohodě, ale kvalitní záznam spolkne mnoho MB.

Jen pro představu, co mi nabízí program na převádění všeho možného v MP4. Pokud budu mít čas a chuť, zkusím, co fórum "zkousne" za kodeky.

980933074_Snmekobrazovky2021-05-20160841.thumb.png.5fcc28866cc98425ca99fec2696f616c.png

Odesláno

Tak dneska jsem téměř dohnal skluz v zakázkách který jsem nedobrovolně vyrobil v úterý protože jsem si naplánoval práci s tím že dopolední " výlet " s máti po doktorech bude opravdu jen dopolední bohužel se to zvrhlo na skoro celodenní záležitost takže jsem musel jednu zakázku posunout na neurčito a druhou přesunout na dnes tu jsem dnes odbavil a na zítra mi zbývá ta posunutá na neurčito mohl bych ji teda posunout až na příští týden ale raději se budu snažit to udělat zítra sice jsem si na pátek plánoval jakože volnější den. 

Odesláno (upraveno)

Já bych chtěl žít u Prahy,abych si mohl zakázky melouchove přesouvat 🤣😄

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno
před 10 hodinami, Milan+ napsal:

Ohnutou hřídel umíme srovnat, kamarád co už tu není,kdysi rovnal hřídel i pro @Jirkap,tak to dělal,tak jsem si přípravek na to udělal též.

Umíš srovnat hřídel? Mám tady jednu nabrala se s ní pařez.... To umíš narovnat na sekacce nebo motor ven? 

Odesláno
před 13 minutami, Vena garážmistr napsal:

... jsem musel jednu zakázku posunout na neurčito a druhou přesunout na dnes tu jsem dnes odbavil a na zítra mi zbývá ta posunutá na neurčito mohl bych ji teda posunout až na příští týden ale raději se budu snažit to udělat zítra sice jsem si na pátek plánoval jakože volnější den. 

Včera, dnes a zítra, v sobotu večer, v neděli ráno ...

Co můžeš udělat dnes odlož na pozítří a zítra budeš mít volný den.

Odesláno
před 7 minutami, Milan+ napsal:

Já bych chtěl žít u Prahy,abych si mohl zakázky melouchove přesouvat 🤣😄

No výš jak, je to o tom že někteří zákazníci vlastně ani nejsou zákazníky ale troufnu si napsat že to jsou kamarádi a i díky tomu pak není problém s termínem provedení zakázky.

Odesláno (upraveno)

Jo @Milan+  Já prostě nemám problém vyjít Vendovi vstříc . A rodina má mít vždy přednost před kšeftem . . .

Navíc to Venda vyřešil tím, že si dnes auto vyzvedl u mne v práci a odpoledne mi jej hotové přivezl . A tak mi vlastně ušetřil navíc čas :super

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 9 hodinami, Sawoy napsal:

@Milan+

Díky :potlesk ... takže v úvahu připadá jediná možnost, samozřejmě přesně ta, která je na rozkresu nečíslovaná :bacha

RIWALL.jpg.331bc948d1f992ec9e8a47553f839e7a.jpg

WTF? Co to sakra je? Nějaký kluzný ložisko řemenice, distanční kroužek? :myslim

Kód řemenice A6362040001R, Garland.cz to nezná, gogle každej pes jiná ves - jednou řemenice pro Castel Garden, podruhý Husqarna, potřetí Hecht s tím, že to vyrabí Castel .... TVL to je žůžo ta globalizace ....

To bude jen ucpávka co vymezuje volný prostor kolem hřídele aby se namotaná tráva nedostávala po hřídeli až k motoru, buď je tam takový molitanový kroužek nebo plastový ale tráva se pod něj dostane stejně a pak se začne protáče, skvařit nakonec se sežvejká tak se většinou rozpadne. Není to tam životně důležité ale můžeš si nechat vytočit kroužek třeba ze silonu a nebo něco na 3D tiskárně podle rozměrů hřídele a otvoru kterou prochází tak aby to sedělo v sekačce a hřídel se tím mohla volně protáčet. 

Odesláno
před 4 hodinami, Charlie 1 napsal:

Umíš srovnat hřídel? Mám tady jednu nabrala se s ní pařez.... To umíš narovnat na sekacce nebo motor ven? 

Motor ven,to jsou tři nebo čtyři šrouby.

Odesláno

@Pe.Tr Nádhera. To musela být zábava 👍 Vždycky mě to lákalo ale chybí mi na to koule 😁 Cítím se jistější na všech čtyřech 🙂

Odesláno

jen tak random v 1 rano prisla pani v Kolíně na stafl taxikaru ze potrebuje k Bille - k Bille do Havirova :P
sem jen tak z legrace vystrelil cenu 5500 kc
rekla OK neni problem vytahla dva petilitry tak sem si rano dal vylet do Havirova

Odesláno (upraveno)

Ofiko bych rekl tak 10...🐒

sekacka objednana...za tyden po navratu si ji smonuju a udelam zatezovy test na dzungli..druhy tyden nesekana...řádně prolivana destem

Upraveno uživatelem Fruktis

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...