pavelu96 1,578 Posted February 21 Share Posted February 21 Dnes mě žena donutila instalovat fólie na okna v koupelně a na WC... I když máme z koupelny výhled do zdi sousedního baráku a do zahrady - Tak jsem musel nalepit fólie (protože všichni na zahradě a půl kilometru vzdálených domech koukají na mojí ženu do koupelny) Při instalaci mi hodinky spustily druh "jiného cvičení" 1h 30min. spáleno 480 kalorií a tepová frekvence 211 tepů (maximální nasrání ). No docela to ujde... OK406, Klemoň, Petr 3008 and 4 others 7 Quote Link to post Share on other sites
Klemoň 1,977 Posted February 21 Share Posted February 21 před 23 hodinami, minimaxa napsal: Původní byla taky 55 a stačí. Tak jsem to teda rozbalil Kromě odstranění ducha by to ještě chtělo vodováhu a trochu vyrovnat . Podívej se na tu paní - jak je to z kopce skypeja, Hafity, Péťa and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,429 Posted February 21 Share Posted February 21 @Klemoň Já se u něj dnes stavím, tak do auta přihodím křížový laser, pak to bude dokonalé minimaxa, Klemoň and skypeja 3 Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,535 Posted February 21 Share Posted February 21 @pavelu96 já bych šel cestou opravení štítové zdi. Quote Link to post Share on other sites
pavelu96 1,578 Posted February 21 Share Posted February 21 @Milan+ Jako, že mám sousedovi opravit fasádu na jeho baráku? Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,535 Posted February 21 Share Posted February 21 (edited) Byl by alespoň hezký pohled. Jsem myslel ,že jsi to koupil vše. Edited February 21 by Péťa Quote Link to post Share on other sites
Petr 3008 536 Posted February 21 Share Posted February 21 @pavelu96folie ale dobrý.. A buď v klidu, to se řeší na více místech skypeja and pavelu96 2 Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,012 Posted February 21 Share Posted February 21 před 3 hodinami, pavelu96 napsal: Při instalaci mi hodinky spustily druh "jiného cvičení" 1h 30min. spáleno 480 kalorií a tepová frekvence 211 tepů (maximální nasrání ). Že ty jsi to dělal s nesundanýma okenníma křídlama.... Quote Link to post Share on other sites
minimaxa 3,999 Posted February 21 Share Posted February 21 @Milan+ Ty jsi už při tý neděli asi hodně unavený že? Citovat sám sebe, hned předchozí příspěvek, to je na zamyšlení .... Milan+ 1 Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,535 Posted February 21 Share Posted February 21 @minimaxa Abych to uvedl na míru,nějak si nemohu zvyknout na nový foun. minimaxa and Péťa 2 Quote Link to post Share on other sites
Milan+ 2,535 Posted February 21 Share Posted February 21 @minimaxa Ty by jsi to mohl vědět, jelikož děláš v elektro,dnes jsem tu likvidoval nějaké svazky kabelů z aut, vykupuje to někdo,tedy kabely ,nebo je to jen na sběrný dvůr? Teď jdu ještě překopat dceři dolů dveře na novou lednici zprava do leva a malou lednici dát do sklepa,mám toho dnes už dost. Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,429 Posted February 21 Share Posted February 21 Sběrné suroviny to normálně vykupují, u nás chtějí bez konektorů. Quote Link to post Share on other sites
Hafity 2,012 Posted February 21 Share Posted February 21 před 8 minutami, Milan+ napsal: svazky kabelů z aut, vykupuje to někdo U nás to vykupujou, musí to ale být bez krků a bez štekrů.... Quote Link to post Share on other sites
minimaxa 3,999 Posted February 21 Share Posted February 21 před 25 minutami, Milan+ napsal: @minimaxa Ty by jsi to mohl vědět Netuším Quote Link to post Share on other sites
Fruktis 915 Posted February 21 Share Posted February 21 Dort nakrojen...a aby to nebylo jeno jidle..tak i hračka... Péťa 1 Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,662 Posted February 21 Share Posted February 21 (edited) před 11 hodinami, Medvěd napsal: Oproti včerejšku se počasí trochu zhoršilo, nicméně i tak vyrazíme odpoledne do Stínadel pátrat po Rychlých šípech Citovat Takže 25 úkolů splněno, dělali jsme na tom od 14 do 18 hodin. Po Stínadlech se pohybovalo spousta skupinek rodičů s potěrem (možná jich bylo až moc), ale celkově tuto hru mohu jen dopobručit. Pokud tedy jste Foglarem posedlí, tak máte cca do 8.3. čas Edited February 21 by Medvěd Pepito 1 Quote Link to post Share on other sites
Scratch 2,980 Posted February 22 Share Posted February 22 Bylo nebylo BUM Quote Link to post Share on other sites
Medvěd 1,662 Posted February 22 Share Posted February 22 To vypadá, že pán (nebo paní) nezná základní poučku: "Co neubrzdíš, neukecáš" Scratch 1 Quote Link to post Share on other sites
vagi 1,189 Posted February 22 Share Posted February 22 Dement v koncernu. Quote Link to post Share on other sites
Péťa 10,429 Posted February 22 Share Posted February 22 Proč dement? Scratch and Milan+ 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts