Havlicek.Lukas Odesláno 10. listopad 2020 Odesláno 10. listopad 2020 Fap je venku a foukal sem ho venku Jen v nem lehce chrasti asi katalyzator Milan+ ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2020 Odesláno 12. listopad 2020 já se vrátil před hodinou z výstupu na Lysou horu, nějak se mi zdá poslední roky, že se ten kopec zvedá , bo dneska už to bylo na 155, ale nakonec jsem to rozchodil, nejhorší je, že nahoře všecko zavřené (to sem f.u.c.k. nečekal), takže ani čaj ani rum,ani polívka , navíc všude nahoře led, taky jsem se v teniskách i vymázl, naštěstí foťák náraz vydržel Milhausekkk, vendelinek, regius a 6 další ohodnotil 9 Citovat
inoxing Odesláno 12. listopad 2020 Odesláno 12. listopad 2020 @Medvěd Oživil jsi staré časy... Já si ty rychlostní semafory pamatuju i v Brně, akorad tehdy se, koncem 90.let, rozhodli o to tady nestarat a tak třeba svitila jedna rychlost ze tří a zbytek byl vypálenej. To pokračovalo nějakou dobu až nesvitila zadna rychlost a třeba 10let tam stál "mrtvý" semafor, ktery se pak odstranil. Kdo si to bude pamatovat, tak jeden byl kousek od Makra na výpadovce na Breclav. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 Dnešní den byl jedno velké překvapení, ráno jsem vstal abych zajel rodičům nakoupit i když už nemají být infekční a karanténa jim už skončila. Celkem jsem byl ve třech obchodech, a stejně jsem se vracel protože jsem zapomněl koupit rohlíky Po příjezdu domů jsem zjistil že mám za stěračem lísteček.. No málem jsem se posadil na zadek když jsem to četl Naštěstí to odnesl jen rámeček a trochu RZ, tu jsem vyklepal. No, poctivý lidé ještě existují. Paní jsem volal zda s tím něco má, řekla že ne že mi tam nechala kontakt jen kvůli tomu aby mi zaplatila případnou opravu. Naštěstí jsem doma měl ještě náhradní rámeček tak jsem jí řekl ať to neřeší že se stane a poděkoval jí za lístek s kontaktem Medvěd, RichVa, skypeja a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 dopoledne jsem s máti jezdil po nákupech. Tatík nechce nikam jezdit co je ten ku.vavirus. No a po obědě jsem si chvilku sednul sem abych relaxoval a potom půjdu něco tvořit. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 (upraveno) dnes nic jen se snazim ozivit jednu mrtvolku diky lockdownu s autem uz mesic nikdo nejezdi a pak je pruser (i kdyz se to nezda opravdu to je auto TAXI ) Upraveno 13. listopad 2020 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Agrafik Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 A pak, že by byl problém na ulici nabíjet elektroauto . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 ja bych to radsi nabijel v dilne - jenze nevim jak dostat auto s automatem bez baterie z bodu A do bodu B Citovat
Klemoň Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 (upraveno) před 3 hodinami, brixtr napsal: No, poctivý lidé ještě existují. Paní jsem volal zda s tím něco má, řekla že ne že mi tam nechala kontakt jen kvůli tomu aby mi zaplatila případnou opravu. Naštěstí jsem doma měl ještě náhradní rámeček tak jsem jí řekl ať to neřeší že se stane a poděkoval jí za lístek s kontaktem Jééé to jsi mi udělal radost Celý týden narážím jen na samé hňupy , neochoty a divné existence (od lidí na chodníku přes kolegy až po řemeslníky) a ten lísteček mi fakt zvedl náladu. Vem že kvůli takové "prkotině" někde lovila papírek a tužku aby napsala "omluvu" s kontaktem. A já myslel, že poctivé duše už neexistují. Té paní bylo určitě nejmíň 50 let . . . Upraveno 13. listopad 2020 uživatelem Klemoň Hafity, skypeja, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
brixtr Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 @Klemoňvěk nevím, mluvil jsem s ní jen po telefonu, mě to taky zvedlo vcelku náladu. Kdyby žádný lístek nenechala tak bych to možná i řešil protože jsem parkoval přímo u kamery která na mé auto vidí. Ale takhle jsem jí volal zda s tím něco má jestli to chce řešit na pojišťovnu a když řekla že ona nic tak jsem poděkoval za lístek a neřešil to dál. Milan+, Medvěd, miroska a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: ja bych to radsi nabijel v dilne - jenze nevim jak dostat auto s automatem bez baterie z bodu A do bodu B No máš dvě vlastně tři možnosti. A) vyškubneš z toho baterku a odvezeš ji nabít na dílnu. B) koupíš novou baterku C) seženeš odtah naložíš to a odvezeš to na dílnu. Hafity ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 (upraveno) Brixtr, Klemoň Já jsem zatím v životě našel podobný lístek za stěračem 2x - pokaždé na Letné před domem. Jednou to bylo ještě u 406ky, kdy jsem auto musel několikrát obejít, abych si všiml světle modré šmouhy na levém rohu zadního nárazníku a zadním světle (Slovák, co vedle mě parkoval do šikmé díry Transita si při vyjíždění prý hlídal víc předek svého auta - aby neštrejchl zaparkovaný auto po své levé ruce a začal brát brzo rejd, takže mě vzal svýma šoupačkama - vím z jeho vyprávění po té, co jsem mu volal na uvedené číslo). Podruhé to bylo ještě veselejší. Vyjížděli jsme s rodinkou 306kou na víkendový výlet a hned po příchodu k autu se na mě Hela obořila, jestli vím o tom, že má trefený její dveře a že už bych se měl naučit jezdit (rok před tím jsem totiž otřel pravé zadní dveře při vyjíždění z parkoviště u koupaliště ve Znojmě). Já jsem si ale odření jejích dveří fakt nebyl vědom, až jsem za stěračem našel velice roztřeseným písmem lístek, kde se autor přiznával, že mi nacouval do dveří (byl to 80ti letý důchodec se starou Feldou, pojišťovna nám přispěla na dovču u moře). Chápu tedy Vaše pocity - je fajn, když se zakopne o fér lidi. Upraveno 13. listopad 2020 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 No sliboval jsem něco málo že budu dělat. V komoře pod schodama skladuju mimo jiné i folie na polepování atd. no už to tam dělalo trochu nepořádek tak jsem vyčaroval přihrádku aby to stálo hezky podle stěny. materiál jsem našel co se před pár dny k našim kupoval nový sporák tak ten obal byl vyztužený laťkama a hranolkama tak jsem je využil. No celkem asi tak dvě hodiny práce ale ta doba než jsem se přemluvil abych to vyrobil a přidělal na tu stěnu no hrůza. Péťa a skypeja ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 před 36 minutami, Vena garážmistr napsal: ale ta doba než jsem se přemluvil To zažívám poměrně často.... skypeja a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 před 4 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: ja bych to radsi nabijel v dilne - jenze nevim jak dostat auto s automatem bez baterie z bodu A do bodu B Stále stejně, furt ruce ve služebních autech Péťa a Vena garážmistr ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 Milane on už jinej nebude. Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal: No máš dvě vlastně tři možnosti. A) vyškubneš z toho baterku a odvezeš ji nabít na dílnu. B) koupíš novou baterku C) seženeš odtah naložíš to a odvezeš to na dílnu. Dilna je za rohem baterii sem vyskubnul a odnesl do dilny prece nebudu 12 hodin u toho sedet nez se nabije Takhle sem to nabijel asi 2 hodiny mezitim co sem prezouval zimaky Jo ve sluzebnich autech ruky ale placeny Citovat
Milan+ Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 (upraveno) Ano, pokud firma zaplatí čas co jsi mimo rodinu, tak to beru. To já raději vezu služební mimo tarif do servisu za 250 a jsem čistý, domů mě odveze a auto přiveze. Upraveno 14. listopad 2020 uživatelem Radek Hurvajz Necituj těsně přecházející příspěvky!!! Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 Ja uz cca 2 mesice krome jezdeni delam mechanika nasich aut. Oleje brzdy gumy altiky atd. Takove ty jednodussi veci na co staci vybavení dilny Vetsi veci se vozi do velké dilny co máme v pardubicich (tam je i vic aut na udrzbu a servis) Citovat
brixtr Odesláno 13. listopad 2020 Odesláno 13. listopad 2020 před 3 hodinami, Medvěd napsal: Chápu tedy Vaše pocity - je fajn, když se zakopne o fér lidi. Právě proto jsem to psal Už se mi stalo že jsem přišel na parkovišti k autu, a byl vyrvaný (a i spadlý) nárazník od auta. Lístek nic jen nepěkná památka na někoho kdo neumí parkovat. Proto mě to tak potěšilo skypeja a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.