Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já se vrátil před hodinou z výstupu na Lysou horu, nějak se mi zdá poslední roky, že se ten kopec zvedá  :), bo dneska už to bylo na 155, ale nakonec jsem to rozchodil, nejhorší je, že nahoře všecko zavřené (to sem f.u.c.k. nečekal), takže ani čaj ani rum,ani polívka 😥, navíc všude nahoře led, taky jsem se v teniskách i vymázl, naštěstí foťák náraz vydržel :super

DSCN2363.JPG

Odesláno

@Medvěd
Oživil jsi staré časy... :)Já si ty rychlostní semafory pamatuju i v Brně, akorad tehdy se, koncem 90.let, rozhodli o to tady nestarat a tak třeba svitila jedna rychlost ze tří a zbytek byl vypálenej. To pokračovalo nějakou dobu až nesvitila zadna rychlost a třeba 10let tam stál "mrtvý" semafor, ktery se pak odstranil. Kdo si to bude pamatovat, tak jeden byl kousek od Makra na výpadovce na Breclav.

Odesláno

Dnešní den byl jedno velké překvapení, ráno jsem vstal abych zajel rodičům nakoupit i když už nemají být infekční a karanténa jim už skončila.

Celkem jsem byl ve třech obchodech, a stejně jsem se vracel protože jsem zapomněl koupit rohlíky :D

Po příjezdu domů jsem zjistil že mám za stěračem lísteček.. No málem jsem se posadil na zadek když jsem to četl :D

Naštěstí to odnesl jen rámeček a trochu RZ, tu jsem vyklepal.

No, poctivý lidé ještě existují. Paní jsem volal zda s tím něco má, řekla že ne že mi tam nechala kontakt jen kvůli tomu aby mi zaplatila případnou opravu. Naštěstí jsem doma měl ještě náhradní rámeček tak jsem jí řekl ať to neřeší že se stane a poděkoval jí za lístek s kontaktem 

125220041_994475384392806_515598412032806287_n.jpg

125419287_1087940604976292_3933393017959759622_n.jpg

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, brixtr napsal:

No, poctivý lidé ještě existují. Paní jsem volal zda s tím něco má, řekla že ne že mi tam nechala kontakt jen kvůli tomu aby mi zaplatila případnou opravu. Naštěstí jsem doma měl ještě náhradní rámeček tak jsem jí řekl ať to neřeší že se stane a poděkoval jí za lístek s kontaktem 

Jééé to jsi mi udělal radost :papa  Celý týden narážím jen na samé hňupy , neochoty a divné existence  (od lidí na chodníku přes kolegy až po řemeslníky) a ten lísteček mi fakt zvedl náladu.  :super   Vem že kvůli takové "prkotině" někde lovila papírek a tužku aby napsala "omluvu" s kontaktem.   A já myslel, že poctivé duše už neexistují.  Té paní bylo určitě nejmíň 50 let . . .:roker

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoňvěk nevím, mluvil jsem s ní jen po telefonu, mě to taky zvedlo vcelku náladu. Kdyby žádný lístek nenechala tak bych to možná i řešil protože jsem parkoval přímo u kamery která  na mé auto vidí.

Ale takhle jsem jí volal zda s tím něco má jestli to chce řešit na pojišťovnu a když řekla že ona nic tak jsem poděkoval za lístek a neřešil to dál. :) 

Odesláno
před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

ja bych to radsi nabijel v dilne - jenze nevim jak dostat auto s automatem bez baterie z bodu A do bodu B

No máš dvě vlastně tři možnosti. A) vyškubneš z toho baterku a odvezeš ji nabít na dílnu. B) koupíš novou baterku C) seženeš odtah naložíš to a odvezeš to na dílnu.  

Odesláno (upraveno)

Brixtr, Klemoň

Já jsem zatím v životě našel podobný lístek za stěračem 2x - pokaždé na Letné před domem. Jednou to bylo ještě u 406ky, kdy jsem auto musel několikrát obejít, abych si všiml světle modré šmouhy na levém rohu zadního nárazníku a zadním světle (Slovák, co vedle mě parkoval do šikmé díry Transita si při vyjíždění prý hlídal víc předek svého auta - aby neštrejchl zaparkovaný auto po své levé ruce a začal brát brzo rejd, takže mě vzal svýma šoupačkama - vím z jeho vyprávění po té, co jsem mu volal na uvedené číslo).

Podruhé to bylo ještě veselejší. Vyjížděli jsme s rodinkou  306kou na víkendový výlet a hned po příchodu k autu se na mě Hela obořila, jestli vím o tom, že má trefený její dveře a že už bych se měl naučit jezdit (rok před tím jsem totiž otřel pravé zadní dveře při vyjíždění z parkoviště u koupaliště ve Znojmě). Já jsem si ale odření jejích dveří fakt nebyl vědom, až jsem za stěračem našel velice roztřeseným písmem lístek, kde se autor přiznával, že mi nacouval do dveří (byl to 80ti letý důchodec se starou Feldou, pojišťovna nám přispěla na dovču u moře).

Chápu tedy Vaše pocity - je fajn, když se zakopne o fér lidi.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No sliboval jsem něco málo že budu dělat. V komoře pod schodama skladuju mimo jiné i folie na polepování atd. no už to tam dělalo trochu nepořádek tak jsem vyčaroval přihrádku aby to stálo hezky podle stěny. 

WP_20201113_14_08_41_Pro.thumb.jpg.d74ead811d371c3d7dfd87bb03920075.jpg

WP_20201113_14_13_48_Pro.thumb.jpg.af35b7163152e9ae22b5e19b5f6a5138.jpg

materiál jsem našel co se před pár dny k našim kupoval nový sporák tak ten obal byl vyztužený laťkama a hranolkama tak jsem je využil. No celkem asi tak dvě hodiny práce ale ta doba než jsem se přemluvil abych to vyrobil a přidělal na tu stěnu no hrůza. 

Odesláno
před 1 hodinou, Vena garážmistr napsal:

No máš dvě vlastně tři možnosti. A) vyškubneš z toho baterku a odvezeš ji nabít na dílnu. B) koupíš novou baterku C) seženeš odtah naložíš to a odvezeš to na dílnu.  

Dilna je za rohem baterii sem vyskubnul a odnesl do dilny prece nebudu 12 hodin u toho sedet nez se nabije

Takhle sem to nabijel asi 2 hodiny mezitim co sem prezouval zimaky

Jo ve sluzebnich autech ruky ale placeny ;)

Odesláno (upraveno)

Ano, pokud firma zaplatí čas co jsi mimo rodinu, tak to beru. To já raději vezu služební mimo tarif do servisu za 250 a jsem čistý, domů mě odveze a auto přiveze. 😀

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Necituj těsně přecházející příspěvky!!!
Odesláno

Ja uz cca 2 mesice krome jezdeni delam mechanika nasich aut.

Oleje brzdy gumy altiky atd. Takove ty jednodussi veci na co staci vybavení dilny

Vetsi veci se vozi do velké dilny co máme v pardubicich (tam je i vic aut na udrzbu a servis)

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Chápu tedy Vaše pocity - je fajn, když se zakopne o fér lidi.

Právě proto jsem to psal :)

Už se mi stalo že jsem přišel na parkovišti k autu, a byl vyrvaný (a i spadlý) nárazník od auta. Lístek nic jen nepěkná památka na někoho kdo neumí parkovat.

Proto mě to tak potěšilo :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...