mmartinkovic Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 @HafityEste nie, to je len predlzenie chodnika, lebo sa tam vyjazdi traktorom jama a je to rozbahnene. A nebolo kedy cely tyzden, kazdy den pris 7 hodin do dna, takze sa to neda robit. Do roboty tiez treba chodit, tak som sa k tomu nedostal, dnes pokoseny dvor, pokosena zahrada, pohreb, natiahnutie kamery na ine miesto, nalištovanie svetla na povale, a ešte poliat sklenik a čakať manželku z prace Citovat
Fruktis Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Dneska cesta do prahy...a zpět..lidi jsou uz zase jak pomateny...udělá se ulicka pro sanitku a nejakej blbstajn ve 407 se tam musel narvat vedle uhnutyho autobusu...aby nahodou nestal o dva metry vzadu... Pak dve hodiny na JIRPu ve všeobecný fakultni pozorovat ten malej uzlicek...uz sam aspon dycha jen se zajistenim vzduchu..ale hned si do tohodle sveta prinesl infekci a zloutenku... Je to jak dejavu...tak snad ho brzy budou moci prelozit nebo aspon přijmout k němu maminu...aby tam nebyl sam... Péťa, Davidak79, trucker1245 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 (upraveno) @Fruktis s tím ohrožením sanitky to znám... Upraveno 11. červen 2020 uživatelem pavelu96 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Jo hoši já bych asi nemohl jezdit ani s jedním autem IZS vlastně mohl ale tak s Tatrou která by byla natvrdo osazená buldozerovou radlicí. Mě stačí když se jdu svézt na odtahovku a PČR nás provlíká záchranářskou uličkou k místu nehody aby se to uklidilo. Naposled mě vedla holčina se pomalovanou octávou a já měl co dělat abych jí stíhal s osmikolovým MANem a to jako někdy před asi dvěma lety tam dílna přidávala dvě bandasky na vzduch aby bylo dost vzduchu při takové jízdě protože ta sergejovka má strašnou spotřebu vzduchu. Jinak včera večer jsem zavezl svojí 807 do dílny a začal jsem řešit její bolístky ale nějak jsem dnes neměl pracovní náladu takže jsem jen sundal přední nárazník odmontoval jsem přídavné houkačky a namontoval jiné zítra musím z kabiny vypreparovat tu nepotřebnou ovládačku a nějak tam uspořádat do rozumné formy ovládání pro doplňková světla. Citovat
Davidak79 Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 @Fruktis tvé pocity znám , máme za sebou něco podobného , i žloutenku , poté skvělej pocit když přijde doktor a řekne máte vyhráno ( v tu dobu ten náš malej uzlik v inkubátoru ukázal pravého nefalšovaného fakáče ) Fruktis a trucker1245 ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Já dnes po práci malou projížďku s manželkou na motorce a pak hned s kočkou k veťákovi. Minulý týden ji nějaký blb nabral autem a zatím je na tom chudera čím dál hůř.... Citovat
jarokare Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Dnes slavím takový malý výročí - už je to rok , co nekouřím a zítra zase svoje druhý narozeniny - rok od operace nádoru v ledvině , která se tak trochu zvrtla v boj o život , ale díky skvělým doktorům to dobře dopadlo , takže jedeme dál ... Milan+, trucker1245, Vena garážmistr a 12 další ohodnotil 15 Citovat
Milan+ Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 Tak to ať se daří a nenamahej tělo. jarokare ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 před 5 hodinami, Fruktis napsal: Dneska cesta do prahy...a zpět..lidi jsou uz zase jak pomateny...udělá se ulicka pro sanitku a nejakej blbstajn ve 407 se tam musel narvat vedle uhnutyho autobusu...aby nahodou nestal o dva metry vzadu... Pak dve hodiny na JIRPu ve všeobecný fakultni pozorovat ten malej uzlicek...uz sam aspon dycha jen se zajistenim vzduchu..ale hned si do tohodle sveta prinesl infekci a zloutenku... Je to jak dejavu...tak snad ho brzy budou moci prelozit nebo aspon přijmout k němu maminu...aby tam nebyl sam... Drzim palce, mladej byl po porodu na jirpu 2 mesice, uz bych to nechtel zazit. Citovat
Ajdamek Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 (upraveno) Dneska narocnost, vcera mi dovezli late a palubky, tak dnes misto prace zalatovana strecha zahradniho domku a pak za odmenu na kole pivovar kytin, jeste ted se motam Myslel jsem, ze tam dneska nasroubuju i plechy, ale na to budu muset sehnat brigadnika, to sam nedam. Upraveno 11. červen 2020 uživatelem Ajdamek skypeja ohodnotil 1 Citovat
Tony Stark Odesláno 11. červen 2020 Odesláno 11. červen 2020 (upraveno) Hodil jsem si ráno 30km lesikem na kole, pak jsem serval další bezpecak neb jsem chytl defekt no a posléze noční, takže taková ta klasika. Upraveno 12. červen 2020 uživatelem Tony Stark Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 v poslední době tady dost čtu, jak MAJITEL nemůže sundat kolo, protože bezpečák problém..., proto se ty šrouby prodávají?? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 Dnes budu dělat jen toto, zahrada u dědy a babi v Morašicích, počasí snad vyjde. Cca16,5kg. regius, *nohafuc*, Lihous a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Hafity Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 Jaký je původ a parametry agregátu? Myslím tím motor s převodovkou.... Tyhle stroze/funkční mašinky miluju.... Citovat
Milan+ Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 Původ motoru s převodovkou je Atas Náchod, nebo jak se to jmenovalo, švagra pantata byl dodavatel. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 Atas je to ted,dříve Mez Náchod Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 teď sem vezl souseda, má nějakou starou Mazdu 2.5 a strašně se divil, že to moje má jen 3 válce a tak dobře jede , tak sem mu to půjčil (veliká vyjímka--běžně nepůjčuju) a zkusil sám, jak to jede, řadí atd., mno, buď hrál divadlo (do hlavy mu nevidím), ale vylezl nadšený, že to jede super, potichu, nic nevibruje (ani na volnoběh ), a jezdí za 6 (jeho mazda za 9)--prostě evidentně člověk, co v tom nikdy neseděl, tříválec zná jen z internetu a rozumy pobrané od Pepy v hospodě, co nedá dopustit na 20letou shnilou oktávku... na narážky typu ,,motor z vysavače'' nereaguju , jezděte si v čem chcete radim.1008, trucker1245, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 No nevypadalo to... ale nakonec to dopadlo... Hafity, Péťa, vendelinek a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 Tak ještě se pokračuje, ale voda nás vyžene. Pro @Hafity i data motoru. Doděláná regulace ze šrotové vrtačky narex. regius, Hafity, vendelinek a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Návštěvník Odesláno 13. červen 2020 Odesláno 13. červen 2020 před 1 hodinou, ozzy56 napsal: na narážky typu ,,motor z vysavače'' nereaguju Jakej vysavač? Dyť je to regulérní Warťas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.