Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@HafityEste nie, to je len predlzenie chodnika, lebo sa tam vyjazdi traktorom jama a je to rozbahnene.
A nebolo kedy cely tyzden, kazdy den pris 7 hodin do dna, takze sa to neda robit. Do roboty tiez treba chodit, tak som sa k tomu nedostal,
dnes pokoseny dvor, pokosena zahrada, pohreb, natiahnutie kamery na ine miesto, nalištovanie svetla na povale, a ešte poliat sklenik a čakať manželku z prace 🙂🙂🙂

Odesláno

Dneska cesta do prahy...a zpět..lidi jsou uz zase jak pomateny...udělá se ulicka pro sanitku a nejakej blbstajn ve 407 se tam musel narvat vedle uhnutyho autobusu...aby nahodou nestal o dva metry vzadu...

Pak dve hodiny na JIRPu ve všeobecný fakultni pozorovat ten malej uzlicek...uz sam aspon dycha jen se zajistenim vzduchu..ale hned si do tohodle sveta prinesl infekci a zloutenku...

Je to jak dejavu...tak snad ho brzy budou moci prelozit nebo aspon přijmout k němu maminu...aby tam nebyl sam...🙄

Odesláno

Jo hoši já bych asi nemohl jezdit ani s jedním autem IZS vlastně mohl ale tak s Tatrou která by byla natvrdo osazená buldozerovou radlicí. Mě stačí když se jdu svézt na odtahovku a PČR nás provlíká záchranářskou uličkou k místu nehody aby se to uklidilo. Naposled mě vedla holčina se pomalovanou octávou a já měl co dělat abych jí stíhal s osmikolovým MANem a to jako někdy před asi dvěma lety tam dílna přidávala dvě bandasky na vzduch aby bylo dost vzduchu při takové jízdě protože ta sergejovka má strašnou spotřebu vzduchu. 

Jinak včera večer jsem zavezl svojí 807 do dílny a začal jsem řešit její bolístky ale nějak jsem dnes neměl pracovní náladu takže jsem jen sundal přední nárazník odmontoval jsem přídavné houkačky  a namontoval jiné zítra musím z kabiny vypreparovat tu nepotřebnou ovládačku a nějak tam uspořádat do rozumné formy ovládání pro doplňková světla. 

Odesláno

@Fruktis tvé pocity znám , máme za sebou něco podobného , i žloutenku , poté skvělej pocit když přijde doktor a řekne máte vyhráno ( v tu dobu ten náš malej uzlik v inkubátoru ukázal pravého nefalšovaného  fakáče ) 

Odesláno

Já dnes po práci malou projížďku s manželkou na motorce a pak hned s kočkou k veťákovi. Minulý týden ji nějaký blb nabral autem a zatím je na tom chudera čím dál hůř....

Odesláno
před 5 hodinami, Fruktis napsal:

Dneska cesta do prahy...a zpět..lidi jsou uz zase jak pomateny...udělá se ulicka pro sanitku a nejakej blbstajn ve 407 se tam musel narvat vedle uhnutyho autobusu...aby nahodou nestal o dva metry vzadu...

Pak dve hodiny na JIRPu ve všeobecný fakultni pozorovat ten malej uzlicek...uz sam aspon dycha jen se zajistenim vzduchu..ale hned si do tohodle sveta prinesl infekci a zloutenku...

Je to jak dejavu...tak snad ho brzy budou moci prelozit nebo aspon přijmout k němu maminu...aby tam nebyl sam...🙄

Drzim palce, mladej byl po porodu na jirpu 2 mesice, uz bych to nechtel zazit.

Odesláno (upraveno)

Dneska narocnost, vcera mi dovezli late a palubky, tak dnes misto prace zalatovana strecha zahradniho domku a pak za odmenu na kole pivovar kytin, jeste ted se motam 😀

Myslel jsem, ze tam dneska nasroubuju i plechy, ale na to budu muset sehnat brigadnika, to sam nedam.

5941B1C0-6E5A-4BF2-914F-4C4DEDE7AE01.jpeg

812DB1CF-0D4F-4286-8961-2E76DCE14505.jpeg

C9DD54D6-AEE6-4912-94F7-5EB6C6DD146A.jpeg

Upraveno uživatelem Ajdamek
Odesláno (upraveno)

Hodil jsem si ráno 30km lesikem na kole, pak jsem serval další bezpecak neb jsem chytl defekt no a posléze noční, takže taková ta klasika. 

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

Jaký je původ a parametry agregátu? Myslím tím motor s převodovkou.... Tyhle stroze/funkční mašinky miluju.... :super

Odesláno

teď sem vezl souseda, má nějakou starou Mazdu 2.5 a strašně se divil, že to moje má jen 3 válce a tak dobře jede 😯, tak sem mu to půjčil (veliká vyjímka--běžně nepůjčuju) a zkusil sám, jak to jede, řadí atd., mno, buď hrál divadlo (do hlavy mu nevidím), ale vylezl nadšený, že to jede super, potichu, nic nevibruje (ani na volnoběh 😮), a jezdí za 6 (jeho mazda za 9)--prostě evidentně člověk, co v tom nikdy neseděl, tříválec zná jen z internetu a rozumy pobrané od Pepy v hospodě, co nedá dopustit na 20letou shnilou oktávku...

na narážky typu ,,motor z vysavače'' nereaguju  :), jezděte si v čem chcete :papa

Odesláno
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

na narážky typu ,,motor z vysavače'' nereaguju

Jakej vysavač? Dyť je to regulérní Warťas 😀

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...