pavelu96 Odesláno 11. srpen 2025 Odesláno 11. srpen 2025 (upraveno) Před hodinou, radim.1008 napsal: Dalo mě to 5h čistého času. Tak mě sekání zabralo cca 30 minut a 10 minut čištění sekačky Zato čištění aut mi zabralo cca 2 hoďky Žena tu špínu nechá vždy zajít tak daleko, že dostat to do normálu trvá zbytečně dlouho Upraveno 11. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění Charlie 1, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. srpen 2025 Odesláno 11. srpen 2025 Před hodinou, Dave_k napsal: No ona ta věta s tím vysátím, je taky trochu zavádějící. Jelikož je před 22 hodinou tak vydávala auto, ten zbytek až večer Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 Jsem se v tom ztratil Nejdřív píšeš, že ani Tebe za volant nepouští, pak že ho ještě před 22 hodinou někomu vydávala.... Komu? Funguje jako půjčovna pro půl vsi? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 @Medvěde, nejspíš chtěl napsat místo "vydávala" - "vysávala". Ukliknul se o jedno písmenko na klávesnici. Charlie 607 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 Ja se včera pustil do broušení světel pro lak. Jsem zvědav jak to dopadne, páč jsem to nikdy nedělal. Ale u smirků co jsem kupoval psali že to jde samo . Včera obroušené jedno světlo na Corse (to je ještě originál z roku 2001), druhé dělat nebudu to už někdo měnil a je jak nové. Dneska mi čekají 2 světla na 307SW. Snad to kolem těch "boulí" půjde dobře. No a když se to povede, tak budu pokračovat na CCčku a Ducatu. No a dnes má dorazit nástavec na povolení hlavy, takže se bude pokračovat v opravě SWčka. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 před 47 minutami, Pepito napsal: @Medvěde, nejspíš chtěl napsat místo "vydávala" - "vysávala". Ukliknul se o jedno písmenko na klávesnici. psal sem na mobilu takze asi autooprava navic po celem dni na slunicku oci vypalene jasne ze melo byt "vysavala" Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 O víkendu budeme mít vnoučata. Určitě mě zase budou lámat, abychom se projeli oktávkou. A u toho se vnuk jistě neopomene optat, jestli jsem už nalil do nádrže olovo a jestli jsem doplnil brzdovou kapalinu. Ptal se už minule. Dneska jsem tedy objednal aditivum s olovem a brzdovku pro Oktávku a ještě vzduchový filtr pro cécéčko, abychom se mohli v autech aspoň chvilku pošťourat. Zítra si to vyzvednu. Taky jsem si dneska zarezervoval auto na záříjovou dovolenou. Na týdenní trip po Jordánsku snad bude Duster dobrý. Na extrémní offroad se nechystám. Tím by snad mělo být všechno připraveno a bude zbývat jen stáhnout mapy do mobilu a zabalit. radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 @Charlie 607 tak ať se daří kolem těch boulí se to dá v pohodě. Já jsem to teda vždycky brousil mimo auto ( protože jsem měl jiné světla, které jsem pak přehodil ) , ale stejně asi budeš muset sundat nárazník, aby ses dostal pořádně na tu špičku Jinak jsem dneska neudělal zatím nic, ale doktoři ve fakultce ano BubakGS, radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 tak Pegyna (406 Coupe) dostala STK alespon na mesic - techniko na emisich se nelibil vyfuk (prej to ani nenapichnul - asi zvuk startu ho presvedcil ze je neco spatne) a na STK takova ta klasika - svetla a okna obouchane od kaminku, pneu pred smrti (o tom vime jen jsme doufali ze si nevsimnou ) a prej vepredu je kazdy tlumic na kole jinej co rikala manzelka tak technik mel vetsi problem nekoukat do vystrihu nez vysvetlovat chyby na aute BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 @PaKr no s tím nárazníkem je to horší, postupně ho přemlouvám, ale ty boční šrouby u nadkolí ne a ne povolit. Citovat
Hafity Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 před 3 hodinami, Charlie 607 napsal: psali že to jde samo Tak to mně zajímá Citovat
PaKr Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 (upraveno) @Charlie 607 no, jo. Bohužel klasika zarezly ty "spony", které jsou nasunuté na tom černém plastovém držáku. Asi nejméně destruktivní je sundat nadkolí a zkusit se dostat ocaskou. Nebo pokud máš možnost opravy ( zavaření) plastů, tak nárazník sprostě urvat a pak ( nechat) opravit to oko na šroub. Pro případné další sundavání je lepší normální matička. Je to sice trochu rukolam, ale v celkově mi to připadá jako lepší řešení. @Havlicek.Lukas tak to manželka málo odlákala technikovu pozornost, když vyjmenoval tolik věcí Upraveno 12. srpen 2025 uživatelem PaKr Citovat
Medvěd Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 (upraveno) před 12 hodinami, Pepito napsal: @Medvěde, nejspíš chtěl napsat místo "vydávala" - "vysávala". Ukliknul se o jedno písmenko na klávesnici. A to znamená, že si z toho překlepu nelze dělat legraci? Ne, neznamená před 12 hodinami, Charlie 607 napsal: Ja se včera pustil do broušení světel pro lak. Jsem zvědav jak to dopadne, páč jsem to nikdy nedělal. Ale u smirků co jsem kupoval psali že to jde samo . Včera obroušené jedno světlo na Corse (to je ještě originál z roku 2001), druhé dělat nebudu to už někdo měnil a je jak nové. Dneska mi čekají 2 světla na 307SW. Snad to kolem těch "boulí" půjde dobře. No a když se to povede, tak budu pokračovat na CCčku a Ducatu. A až se to naučíš, tak se přijedene podívat s Galajdou a Monďasem s bankovkou v ruce na "pokec" před 12 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: psal sem na mobilu takze asi autooprava navic po celem dni na slunicku oci vypalene jasne ze melo byt "vysavala" Samozřejmě jsem překlep pochopil, ale páč pobavil, tak jsem to théma rozvinul Snad jsem neurazil - pokud snad nahodou jo, tak se omlouvám Upraveno 12. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 (upraveno) Před hodinou, Medvěd napsal: A to znamená, že si z toho překlepu nelze dělat legraci? Ne, neznamená Samozřejmě že si z toho můžeš dělat legraci. Ty jsi taky hned startovací. Tak snad Tě moje vysvětlení o překlepu moc nerozčílilo. Upraveno 12. srpen 2025 uživatelem Pepito Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 (upraveno) před 7 hodinami, Medvěd napsal: A až se to naučíš, tak se přijedene podívat s Galajdou a Monďasem s bankovkou v ruce na "pokec" A není jednodušší,aby se to sám mladý naučil,pokud bude mít jednou vlastní servis,tak se jen na elektro nemůže spoléhat. před 8 hodinami, Charlie 607 napsal: @PaKr no s tím nárazníkem je to horší, postupně ho přemlouvám, ale ty boční šrouby u nadkolí ne a ne povolit. Řízení si do nich flexou větší drážku,max urveš hlavu a pak je to v poho. Upraveno 12. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 dnes na pstruhu v bylinkách v Mnichově (Vrbno), kde to po loňských záplavách celé přestavěli , bohužel jedna porce se zeleninovou oblohou a krajícem chleba + malá čepovaná Plzeň se dostala na 350 Kč Charlie 1 a Pepito ohodnotil 1 1 Citovat
Medvěd Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 před 22 minutami, Milan+ napsal: A není jednodušší,aby se to sám mladý naučil,pokud bude mít jednou vlastní servis,tak se jen na elektro nemůže spoléhat. Jsem snad někde někdy psal, že Pavel bude mít SVŮJ servis? Tyhle ambice zatím určitě nemá a dlouho, dlouho ani mít nebude Citovat
PaKr Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 před 38 minutami, Milan+ napsal: Řízení si do nich flexou větší drážku,max urveš hlavu a pak je to v poho. No jo, ale od flexi se ten nárazník nahřeje a kolem toho šroubu se propálí. To už to může rovnou urvat a pak říznout. @Medvěd vždycky je dobrý, když to bude umět, ale uznávám, že dělat to rovnou " na ostro " nemusí být dobrý nápad. A ne každý má blízko vrakoviště, kde prodávají většinu věcí v řádu stokorun. Citovat
Milan+ Odesláno 12. srpen 2025 Odesláno 12. srpen 2025 (upraveno) Snad už nějaké zkušenosti má,nesmíš tam tu flexu zanořit najednou,to snad není potřeba psát. před 5 hodinami, Medvěd napsal: Jsem snad někde někdy psal, že Pavel bude mít SVŮJ servis? Tyhle ambice zatím určitě nemá a dlouho, dlouho ani mít nebude Tak si to ještě jednou přečti,jak jsem to napsal,nikde nepíšu,že si to psal Ty,že ho bude mít. Jináč tohle ,když mu koupíš sadu třeba v Kelly,tak udělá i na ulici s aku vrtačkou,tedy když se mu bude chtít. A já si konečně po x letech lití oleje z origo plasťáků pořídil 5l konev na naléváni,alespoň jeden nebude muset obkládat hrdla hadry. Upraveno 12. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Pepito ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 13. srpen 2025 Odesláno 13. srpen 2025 (upraveno) Tak po včerejší akci kdy jsem nejdřív s mladým lezl malým tunelem pod drahou a vrátila se mi bolest v zádech, a následném kopání betonu na zdviž, jsem skončil v nemocnici. Výsledek, vyhřezlá plotýnka se vrátila. Celou noc jsem nespal, když jsem ležel tak, ať nebolí záda, bolela noha a naopak. Upraveno 13. srpen 2025 uživatelem VojtouNerCZ Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.