Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@patt  nemyslel jsem to špatně, jenom, že takových aut z těch let už moc nejezdí, jinak máš pravdu bez elektroniky-- člověk to vždycky zpojízdnil pomalu s holýma rukama..., s dnešníma autama dvakrát táhneš vlek a hned je kaput spojka 😯, jako děcko měl sused mercedesa naftu, kompres to už dávno nemělo 🙈, tak tomu pomáhal benzínem, ten jeho studený motor mi klape v hlavě ještě dnes 😂

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Jj na tranzitu jsem nejvíc asi vezl 0,7m3 betonu Rv a typ snad někdo vyčte ze štítku,(moje oči už to nezvládnou některé písmena štítku rozluštit-inu bylo to foceno stařičkou i když tehdy docela mladou nokií )já jen vím že to byl double cab-valník, 2,5D.

Tranzit 2.jpg

S tímhle jezdím (vpráci).jpg

Upraveno uživatelem dýzl
doplnění
Odesláno (upraveno)

@dýzl jo to je ještě ten starší než mam já a 2.5D, takzvaně šnek 😀 to vubec nejelo, bo to má 50KW, ten muj ma teda stejnej motor, ale už oturbenej a má mocných 63KW a to už je fičák 😀 

@ozzy56 joo jasný, ja když v zimě ráno nastartuju 605 2.1TD když jedu do práce, tak ten kovovej zvuk taky budí sousedy. Minule mi žena psala kam jedu takhle ráno zetorem? 🤣

@oddie joo je to přímovstřik. Bez žhavicích svíček. Je tam jen jedna svíčka, tzv. Thermostart v sání, podobně jako to měly avie, kdy při velkých mrazech nažhavila a při startu skrz ni začala téct nafta, ktera se vznítila a chytla plamenem v sání a pomohla při startování. Nikdy to ale nebylo potřeba ani u mého TD, kdy TDčka mají zpravidla menší kompresi, než atmosféry.

Upraveno uživatelem patt
Odesláno

Jo šnek , když odešel 5 převodový ° (zařadit 5 šla, ale to bylo vše-jakoby se dal neutrál!!)   a na tu 4  jsem to na "dálničce" u Třeboně rozšupajdil na 140, na 5 by to dalo ještě o fous víc.

Odesláno (upraveno)

@dýzlTak to si měl dlouhej diferák, ten jede rychle, ja mam krátkej do síly a to jedeš 120 a motor má brutalní otáčky 🤣

Upraveno uživatelem patt
Odesláno (upraveno)

Další pokročení v díle. Dnes stěrka po  včerejším   začistění drážek vody, eletriky a odpadu a krabiček  a poté ještě zkusmo  a částečné vytržení ocelové zárubně zda-li a jak to půjde. No nic odpočinu si a  další pokračování-bude zase trochu rámus takže až v úterý.

po stěrce.jpg

IMG_20250417_152054.jpg

IMG_20250417_103127.jpg

Upraveno uživatelem dýzl
oprava
Odesláno (upraveno)

Zase makám. Wapkuju manželce skleník.

bd04caad-a22f-4fd0-8132-096337e1153b.jpeg

Chtěl bych bydlet v paneláku. U baráku za každým rohem číhá práce. Teď zvednu starýho chlapa a jdu natírat trámy na terase co doškrábaly kočky. Btw, přinesly netopejra. Kua, aby z toho nebyla vzteklina.....

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno (upraveno)

Magirus chystám na dodávku, jen je toho moc a mám pouze dvě ruce.

Že nekecám. Chudák malej.

947eacd1-01d0-4a05-ab84-5ea1295a948d.jpeg

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno (upraveno)

..prijel jsem z Jiznich Cech, cestou jen 2 de.bilove.... jinak v pohode, posekana zahrada, rozchozenej krovinak - zitra se sousedy si trochu poklidime okolni pozemky, ktere jsou sice mesta a drah, ale obe instituce na ne z vysoka s.e.rou...  ..to je pak radost koukat na vyplatni pasku, o kolik me stat furt okrada... :D  ..jeste i bezdaky si mame vyhnat sami...  

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...