ozzy56 Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 (upraveno) @patt nemyslel jsem to špatně, jenom, že takových aut z těch let už moc nejezdí, jinak máš pravdu bez elektroniky-- člověk to vždycky zpojízdnil pomalu s holýma rukama..., s dnešníma autama dvakrát táhneš vlek a hned je kaput spojka , jako děcko měl sused mercedesa naftu, kompres to už dávno nemělo , tak tomu pomáhal benzínem, ten jeho studený motor mi klape v hlavě ještě dnes Upraveno 16. duben 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
dýzl Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 (upraveno) Jj na tranzitu jsem nejvíc asi vezl 0,7m3 betonu Rv a typ snad někdo vyčte ze štítku,(moje oči už to nezvládnou některé písmena štítku rozluštit-inu bylo to foceno stařičkou i když tehdy docela mladou nokií )já jen vím že to byl double cab-valník, 2,5D. Upraveno 16. duben 2025 uživatelem dýzl doplnění ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
patt Odesláno 15. duben 2025 Odesláno 15. duben 2025 (upraveno) @dýzl jo to je ještě ten starší než mam já a 2.5D, takzvaně šnek to vubec nejelo, bo to má 50KW, ten muj ma teda stejnej motor, ale už oturbenej a má mocných 63KW a to už je fičák @ozzy56 joo jasný, ja když v zimě ráno nastartuju 605 2.1TD když jedu do práce, tak ten kovovej zvuk taky budí sousedy. Minule mi žena psala kam jedu takhle ráno zetorem? @oddie joo je to přímovstřik. Bez žhavicích svíček. Je tam jen jedna svíčka, tzv. Thermostart v sání, podobně jako to měly avie, kdy při velkých mrazech nažhavila a při startu skrz ni začala téct nafta, ktera se vznítila a chytla plamenem v sání a pomohla při startování. Nikdy to ale nebylo potřeba ani u mého TD, kdy TDčka mají zpravidla menší kompresi, než atmosféry. Upraveno 15. duben 2025 uživatelem patt Hafity, Pepito, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
dýzl Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Jo šnek , když odešel 5 převodový ° (zařadit 5 šla, ale to bylo vše-jakoby se dal neutrál!!) a na tu 4 jsem to na "dálničce" u Třeboně rozšupajdil na 140, na 5 by to dalo ještě o fous víc. Citovat
patt Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 (upraveno) @dýzlTak to si měl dlouhej diferák, ten jede rychle, ja mam krátkej do síly a to jedeš 120 a motor má brutalní otáčky Upraveno 16. duben 2025 uživatelem patt Citovat
Zodiak Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 Dnes na Labi s manželkou rybářkou na lovu. 4x kapr a velkej cejn. A spíme ve spacím Ducatu u řeky. Romantika. Zítra repete. Péťa, Pepito, pajik999 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Hafity Odesláno 16. duben 2025 Odesláno 16. duben 2025 @Zodiak : už jsem myslel, že tady nejsou rybáři.... Já se snad dostanu k vodě po "X" letech.... S vnoučátkama.... Zodiak ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 17. duben 2025 Odesláno 17. duben 2025 @Hafity jsou, moje manželka dokonce déle než já. I její první manžel byl rybář. Vlastně k té vodě mě přitáhla ona. Labe, Orlice, písníky.... Tady v Hradci Králové je toho spousta. Je 5:30, zelený čtvrtek, jdu nahodit ať vytáhnu zelenou rybku. Radek Hurvajz, radim.1008, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Zodiak Odesláno 17. duben 2025 Odesláno 17. duben 2025 Celkem osm, lysce jsme cestou darovali mýmu mechanikovi Davidovi. A dva velký cejni. regius, dýzl, BubakGS a 7 další ohodnotil 10 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 17. duben 2025 Odesláno 17. duben 2025 A to já dnes prubnul novej bazén. Bylo teplo, voda taky teploučká... To je koupáníčko. Musím si to užít, až začne všechno růst, už nebudu mít čas Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 17. duben 2025 Odesláno 17. duben 2025 (upraveno) Myslíš manželku Moniku? To rozhodně. Je z bohaté rodiny. Upraveno 17. duben 2025 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Hafity, Pepito, regius a 3 další ohodnotil 6 Citovat
dýzl Odesláno 17. duben 2025 Odesláno 17. duben 2025 (upraveno) Další pokročení v díle. Dnes stěrka po včerejším začistění drážek vody, eletriky a odpadu a krabiček a poté ještě zkusmo a částečné vytržení ocelové zárubně zda-li a jak to půjde. No nic odpočinu si a další pokračování-bude zase trochu rámus takže až v úterý. Upraveno 17. duben 2025 uživatelem dýzl oprava Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Zodiak Odesláno 18. duben 2025 Odesláno 18. duben 2025 Teď jsem byl u vietnamce pro chleba. On je prý Hoa = Honza. Oplackoval jsem ho a zeptal se. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 (upraveno) Zase makám. Wapkuju manželce skleník. Chtěl bych bydlet v paneláku. U baráku za každým rohem číhá práce. Teď zvednu starýho chlapa a jdu natírat trámy na terase co doškrábaly kočky. Btw, přinesly netopejra. Kua, aby z toho nebyla vzteklina..... Upraveno 19. duben 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 @Zodiak Už vidím ten příhradový stožár na střeše paneláku Zodiak, BubakGS a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 @Péťa věř mi, že bych to dokázal. Péťa, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Zodiak Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 (upraveno) Magirus chystám na dodávku, jen je toho moc a mám pouze dvě ruce. Že nekecám. Chudák malej. Upraveno 19. duben 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" BubakGS, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 No, snad a nim udělám zítra rychlej proces. Už mě před tím kompostem sejří. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 19. duben 2025 Odesláno 19. duben 2025 (upraveno) ..prijel jsem z Jiznich Cech, cestou jen 2 de.bilove.... jinak v pohode, posekana zahrada, rozchozenej krovinak - zitra se sousedy si trochu poklidime okolni pozemky, ktere jsou sice mesta a drah, ale obe instituce na ne z vysoka s.e.rou... ..to je pak radost koukat na vyplatni pasku, o kolik me stat furt okrada... ..jeste i bezdaky si mame vyhnat sami... Upraveno 19. duben 2025 uživatelem BubakGS Zodiak a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.