Klemoň Odesláno 5. duben 2024 Odesláno 5. duben 2024 před 11 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Dnes mi domů dorazil mini retrak No možná mám nedostatečné znalosti, ale domnívám se, že toto je model vychystávacího vozíku. Definice retraku vypadá (tedy podle mne a prodejců) takto : Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 No to je menší model. Tamten je do velkých skladů. Obchodník nejsem, tak nevím, jak to nazývají, ale podle kategorií v diagnostice jsou vychystávací vozíky brány jako paleťáky Citovat
sitler Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 beztak je to proste jesterka a hotovo , a jesterka ve vsechno, co ma vidle na palety a motor Klemoň, dýzl, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Dnes jsem vytáhl po zimě kolo a rozjel jarní údržbu. Dofouknuta kola, vyčištění a namazání řetězu a zadní kazety s přehazovačkou. Snad bude letos víc času kolo použít i v terénu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Za mým mladých let se ještě dělaly / domazávaly středy nábojů a rozety . . . Citovat
pavelu96 Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 No, když jsem byl malej, tak to tatík taky dělal Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Včera mi dorazila nový kuchyňská linka, dnes jsem kontroloval obsah na poškození a jaksi mi zapomněli dodat jedny čela šuplíků a jedny dvířka. To je zase radosti. Tak snad to vyřeší bez keců. Citovat
Milan+ Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Jsem si dneska připadal jak v pneuservisu. Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Dnes výměna zadních destiček na 206 - už to chtělo Nejdříve to vypadalo i na kotouče, ale trochu jsem je opucoval a ty to auto přežijí Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 No tak 206 je celkem lehká, tak možná to ty kotouče vydrží Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Uvidíme, co shnije dřív. Ale na opotřebení, vzhledem k ročnímu nájezdu, ty kotouče určitě neumřou Pe.Tr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Tak dneska budu asi dlouho vzhůru, dění na Slovensku je velice napínavé regius ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Zase tam řádí "Medvědi", jo? pavelu96, Péťa, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Charlie 607 Odesláno 6. duben 2024 Odesláno 6. duben 2024 Já si dneska udělal výlet k Rakovníku, už nějakou dobu koukám po pneu na Corsu a dneska ráno na bazaru 4 celoroční Barumky v mém rozměru na diskách z 206tky, vzorek jako nový, tak jsem pro ně hned jel. Jinak makám na lodi, renovace interiéru, hrozná to rachota. Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2024 Odesláno 7. duben 2024 (upraveno) Dnes jsem si vyzvedl vyčištěné pracovní Doblo, které jsem včera odvezl na ruční mytí. Jednak už si to po půl roce od poslední akce zasloužilo, druhak se mi v pondělí povedl husarský kousek s práškovým hasicím přístrojem, kterým jsem si tak trochu vystříkal interiér. V pondělí dopoledne jsem si totiž všiml, že na gumové podložce pod hasičákem leží utržená plomba a vedle ní i vypadlá závlačka, která by měla bránit jeho samovolnému spuštění. Pohledem jsem zjistil, že v rukojeti jsou díry a abych je dal do osy a mohl do nich (všech čtyř) závlačku zasunout, musím ovládání lehce zmáčknout. No a stalo se - vyletěl oblak modrého dýmu a v kabině v tu ránu nebylo vidět. Hasičák jsem určitě nevystříkal celý, ale i ra trocha stačila. Následně jsem palubku i boční tapecírunk aspoň nahrubo otřel (okna to naštěstí nechytla) a včera na myčce vše uvedli do cajku. Jo - jsem blbej, fakt mi nedošlo, že ta závlačka prochází jen dvěma ze čtyř otvorů Upraveno 7. duben 2024 uživatelem Medvěd Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 7. duben 2024 Odesláno 7. duben 2024 Dneska relaxuju. Šárka umyla cécéčko zvenku a já zevnitř. Včera jsme ho po zimě vytáhli projet a bylo tedy pěkně zaprášený. Svezli jsme se do Miličína, měli jsme odtamtud letět balónem. Jenže tam moc foukalo, tak se start přesunul do Tábora. Tam pro změnu nefoukalo vůbec a za hodinu letu jsme urazili asi dva kilometry. Péťa, regius a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 7. duben 2024 Odesláno 7. duben 2024 (upraveno) Opravil jsem odpadní trubku dle návodu @Dave_k. Povedlo se ale asi to budu muset ještě jednou rozložit a vzít bourací kladivo a udělat tam více místo pro to hrdlo. Přeci jen když už všichni spí,tak byl problém hluk od majzliku Je to tam trochu na těsno a ta původní trubka je šikmo ke zdi...tak uvidím zda se objeví smrad...ale zatím to vypadá že to i tak těsní... Ale teda místa tam bylo jak kdybych odtamtud chtěl vybrat peníze nejhorší práce bylo přeříznout trubku pilkou na železo Ještě jednou moc díky radu Upraveno 7. duben 2024 uživatelem Fruktis Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 7. duben 2024 Odesláno 7. duben 2024 Super Co jsi použil? To prodlužovací hrdlo nebo přesuvku? Na to řezání je takovej fígl. Buďto použiju pilku ocasku nebo vezmu plátek pilky na železo a do díry na konci dám vrut nebo šroub, tak zůstane plátek stále celej venku. Citovat
Fruktis Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 @Dave_k použil jsem prodloužený hrdlo a těsnění... Šroubek v plátku mě napadlo,ale zezadu ty trubky byl beton...takže to prostě nešlo upizlal jsem to vodorovné ke stěně a nejdéle mi trval poslední centimetr... Největší průšvih byl, že ta trubka z podlahy není ideálně usazena...je kus ve zdi a nakloněná do ní... Dave_k ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 Dnes jsem zatím nic neudělal .Za chvíli půjdu s dcerou zlikvidovat letiště -pořídili si novou postel takže stará nejde do světa ale na sběrák a aby se dala výtahem a vlezla do kufru auta tak rozřezat. Jinak včera mne zeťák "téměř donutil" k výměně kol na cíťovi. Takže tímto již jsou všechny povozy na letních pneuškách-synovo C4 už předminulý týden,C5 včera a zeťákovi na Kii jsem pomáhal ve čtvrtek-jemu to nešlo povolit a mým rázovým parksidem to šlo jako po másle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.