Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Péťa napsal:

No jo, takový vedro, že i mouchy chodí pěšky.

U nás chodí pěšky včely...tak jsem si bos na ni slapnul a dala mi🤣 ale čím jsem starší,tím hůře to snáším a oteklo mi celé chodidlo🤣 

Odesláno

Dneska jsem si připadal jak de_bil.

Vyjížděl jsem z parkoviště se závorou, kde se lístek pouze přiloží ( automat ho nesežere). Vždycky ty lístky nechávám v autě ( v kapse na dveřích), dneska jsem ho poprvé hodil do koše, který tam na ty lístky je. A koukám, závora se nezvedá :o

Lístek jsem sice přiložil, ale mašinka to nějak nepřečetla ( výjezd jsem měl ještě zdarma), tak jsem přehrabával ten koš a hledal ten správný lístek ( SPZ to na lístek nepíše) :roll

Nakonec borec, který odjížděl další, tak mi řekl, ať se nalepím těsně za něj a projeli jsme oba na jeho lístek :roker

Odesláno

@PaKr  mám stejnou story z Lidlu -- nakonec musela zvednout závoru vedoucí a nechat ji nahoře (porucha)🙈, z parkoviště na Hukvaldách jsme museli odjet přes trávu--automat nereagoval na lístek :roll, na letišti v Mošnově mě závora pustila tam, zaplatil jsem u automatu a ten mi nevydal lístek 😯, kuwa, raz napíšu knihu na téma automaty na parkovišti a automaty na odběr prázdných lahví v obchodech  😂

Odesláno
před 9 hodinami, PaKr napsal:

Dneska jsem si připadal jak de_bil.

Vyjížděl jsem z parkoviště se závorou, kde se lístek pouze přiloží ( automat ho nesežere). Vždycky ty lístky nechávám v autě ( v kapse na dveřích), dneska jsem ho poprvé hodil do koše, který tam na ty lístky je. A koukám, závora se nezvedá :o

Lístek jsem sice přiložil, ale mašinka to nějak nepřečetla ( výjezd jsem měl ještě zdarma), tak jsem přehrabával ten koš a hledal ten správný lístek ( SPZ to na lístek nepíše) :roll

Nakonec borec, který odjížděl další, tak mi řekl, ať se nalepím těsně za něj a projeli jsme oba na jeho lístek :roker

Tak tohle je už vyšší level toho co jsem zažil já. Výjezd z parkoviště v Brně Nové Semilasso je řešen stejně, čte to čárový kody, jenže musiš ten listek podržet kousek od toho, a kolik lidí to neví, abych vubec vyjel tak jsem asistoval asi 5ti lidem aby si otevřeli, matlali to po skle sem a tam a zavora se nezvedala, řikám mu dejte to dál od toho, nakonec jsem jim to rovnou sebral a otevřel. Po navratu do auta jsem popojel o jedno místo a............ mohl jsem tam jít znovu :D :D

Odesláno (upraveno)
před 37 minutami, Dave_k napsal:

Replika na veteránskejch značkách? :myslim

Auto je vyrobeno cca v roce 1981 na podvozku ještě staršího auta, tak asi jo.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Tak tohle je už vyšší level toho co jsem zažil já. Výjezd z parkoviště v Brně Nové Semilasso je řešen stejně, čte to čárový kody, jenže musiš ten listek podržet kousek od toho, a kolik lidí to neví, abych vubec vyjel tak jsem asistoval asi 5ti lidem aby si otevřeli, matlali to po skle sem a tam a zavora se nezvedala, řikám mu dejte to dál od toho, nakonec jsem jim to rovnou sebral a otevřel. Po navratu do auta jsem popojel o jedno místo a............ mohl jsem tam jít znovu :D :D

mozna jsem rad ze u nas ve meste uz pouzivaji system cteni registracnich znacek a zavora se otevre automaticky (v nemocnici me s taxikem obcas pousteji i zavorou pro RZ )
listecky vozim ve stinitku a pouzivam to na ruzne poznamky

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Lukáši - bacha, abys nebyl svým městem příliš rozmazlen a nekoukal jak sáňky v létě, až se Ti jednou někde kdekoli závora sama nezvedne

Zvyk je železná košile a o překvapení v životě lidským nebývá nouze

Odesláno

to jsem koukal minuly tyden kdyz frajer tou zavorou projel :P

ne ja to neberu automaticky
prijedu zastavim - pockam az zavora zareguje a odjizdim - kdyz ne tak taham spravny listecek a oteviram carovym kodem (uz pri vjezdu koukam jestli to precetlo SPZ a napsalo ji na listecek)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...