Fruktis Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 Před hodinou, Péťa napsal: No jo, takový vedro, že i mouchy chodí pěšky. U nás chodí pěšky včely...tak jsem si bos na ni slapnul a dala mi ale čím jsem starší,tím hůře to snáším a oteklo mi celé chodidlo Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 (upraveno) Jestli vona nebyla z toho, žes na ňu šlapnul, celá vzteklá (nebo sršáň) Upraveno 15. červenec 2023 uživatelem Medvěd Citovat
PaKr Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 Dneska jsem si připadal jak de_bil. Vyjížděl jsem z parkoviště se závorou, kde se lístek pouze přiloží ( automat ho nesežere). Vždycky ty lístky nechávám v autě ( v kapse na dveřích), dneska jsem ho poprvé hodil do koše, který tam na ty lístky je. A koukám, závora se nezvedá Lístek jsem sice přiložil, ale mašinka to nějak nepřečetla ( výjezd jsem měl ještě zdarma), tak jsem přehrabával ten koš a hledal ten správný lístek ( SPZ to na lístek nepíše) Nakonec borec, který odjížděl další, tak mi řekl, ať se nalepím těsně za něj a projeli jsme oba na jeho lístek Dave_k ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 15. červenec 2023 Odesláno 15. červenec 2023 @Medvědto asi byla...ale zkazila nám oběma den Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 @PaKr mám stejnou story z Lidlu -- nakonec musela zvednout závoru vedoucí a nechat ji nahoře (porucha), z parkoviště na Hukvaldách jsme museli odjet přes trávu--automat nereagoval na lístek , na letišti v Mošnově mě závora pustila tam, zaplatil jsem u automatu a ten mi nevydal lístek , kuwa, raz napíšu knihu na téma automaty na parkovišti a automaty na odběr prázdných lahví v obchodech PaKr ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 před 9 hodinami, Fruktis napsal: @Medvědto asi byla...ale zkazila nám oběma den Nebojím se tvrdit, že tys jí zkazil celej zbytek života Péťa, Pe.Tr a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 před 9 hodinami, PaKr napsal: Dneska jsem si připadal jak de_bil. Vyjížděl jsem z parkoviště se závorou, kde se lístek pouze přiloží ( automat ho nesežere). Vždycky ty lístky nechávám v autě ( v kapse na dveřích), dneska jsem ho poprvé hodil do koše, který tam na ty lístky je. A koukám, závora se nezvedá Lístek jsem sice přiložil, ale mašinka to nějak nepřečetla ( výjezd jsem měl ještě zdarma), tak jsem přehrabával ten koš a hledal ten správný lístek ( SPZ to na lístek nepíše) Nakonec borec, který odjížděl další, tak mi řekl, ať se nalepím těsně za něj a projeli jsme oba na jeho lístek Tak tohle je už vyšší level toho co jsem zažil já. Výjezd z parkoviště v Brně Nové Semilasso je řešen stejně, čte to čárový kody, jenže musiš ten listek podržet kousek od toho, a kolik lidí to neví, abych vubec vyjel tak jsem asistoval asi 5ti lidem aby si otevřeli, matlali to po skle sem a tam a zavora se nezvedala, řikám mu dejte to dál od toho, nakonec jsem jim to rovnou sebral a otevřel. Po navratu do auta jsem popojel o jedno místo a............ mohl jsem tam jít znovu PaKr, Fruktis a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 @vendelinek Pěkný. Až na tu repliku od Mercedesu. vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 @Radek Hurvajz @PaKr to v rakovnický nemocnici mají ještě lepší past...jednou to funguje že to člověk musí u toho držet,podruhé že to musí dát člověk dal a potřetí musí najít zrovna vhodnou vzdálenost od skeneru Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 před 57 minutami, Milan+ napsal: @vendelinek Pěkný. Až na tu repliku od Mercedesu. Asi jsem slepý, ale nevidím Citovat
Dave_k Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 Replika na veteránskejch značkách? Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 Aha Sorry, ač je hned na několika fotkách tak jsem třícípý zaměřovač v kruhu úplně ignoroval Citovat
sitler Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 @Dave_k třeba 356 speedster od Porsche jsou v podstatě jen repliky a jezdej na V značkách Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 (upraveno) před 37 minutami, Dave_k napsal: Replika na veteránskejch značkách? Auto je vyrobeno cca v roce 1981 na podvozku ještě staršího auta, tak asi jo. Upraveno 16. červenec 2023 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Milan+ Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 @Radek HurvajzTady je úplně jedno jaky je rok výroby,ač podvozek,atd,asi jsi nikdy veterána nepřihlašoval,tohle je za úplatu,tohle žádný komisař,co dělá testace normálně neudělá. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 Rozhodující je datum postavení auta, i repliky. Když si ji postavíš teď tak ji na "V" nelze přihlásit, ale pokud je starší 30 let tak ano. Samozřejmě to jde asi i jinak Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 (upraveno) před 5 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Tak tohle je už vyšší level toho co jsem zažil já. Výjezd z parkoviště v Brně Nové Semilasso je řešen stejně, čte to čárový kody, jenže musiš ten listek podržet kousek od toho, a kolik lidí to neví, abych vubec vyjel tak jsem asistoval asi 5ti lidem aby si otevřeli, matlali to po skle sem a tam a zavora se nezvedala, řikám mu dejte to dál od toho, nakonec jsem jim to rovnou sebral a otevřel. Po navratu do auta jsem popojel o jedno místo a............ mohl jsem tam jít znovu mozna jsem rad ze u nas ve meste uz pouzivaji system cteni registracnich znacek a zavora se otevre automaticky (v nemocnici me s taxikem obcas pousteji i zavorou pro RZ ) listecky vozim ve stinitku a pouzivam to na ruzne poznamky Upraveno 16. červenec 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Medvěd a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 Lukáši - bacha, abys nebyl svým městem příliš rozmazlen a nekoukal jak sáňky v létě, až se Ti jednou někde kdekoli závora sama nezvedne Zvyk je železná košile a o překvapení v životě lidským nebývá nouze Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. červenec 2023 Odesláno 16. červenec 2023 to jsem koukal minuly tyden kdyz frajer tou zavorou projel ne ja to neberu automaticky prijedu zastavim - pockam az zavora zareguje a odjizdim - kdyz ne tak taham spravny listecek a oteviram carovym kodem (uz pri vjezdu koukam jestli to precetlo SPZ a napsalo ji na listecek) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.