Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Sawoyjdeš na to od lesa...😁

Konečně jsem se pustil do obkladů komína "kamenymi" paskami.. Koupil jsem k tomu super lepidlo a 1/6 kominu je obložená... Hurá... 🙈

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno
Před hodinou, Milan+ napsal:

To jsou jenom kecy e-shopu ,jezdil jsem zimy kdy to nebylo povinné.  A v létě i ta guma to dá.

Letos jsem na kupé sundaval zimáky někdy v červenci, ale ne kvůli vzorku, ale kvůli tomu že dost hučeli a přeci jen měli i svoje léta (raději nebudu psát kolik, abych tady nebyl za zloducha, vraha atd.). Když člověk ví co má za gumy a trochu používá tu věc v hlavě, tak zimáky v létě může v pohodě používat. Jezdím na pohodu dle předpisů, žádný závodění. ;) Ale tohle spíš patří už do sekce "už máte přezuto na zimu?"

Odesláno (upraveno)

Tak jako po ránu každej den se probouzíme kafíčkem a když tak popíjíme povídám nesmrdí tady něco,cejtim jakoby se něco připalovalo,šel sem se kouknout do zrcadla jestli mi nečouději fousy pod nosem když sem si zapaloval a nic,rozhlídnul sem se po kuchyni a koukám,že je zásuvka nějaká divná 😀 ,tak honem vypnout pojistky a šupem do města do ELMY koupit novou troj zásuvku,takže dopoledne bylo takový zpestření,hodinku a půl sem u toho strávil 

image.jpg

IMG20221024162119.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Protoze vim, jak vypada prumerna prodluzovacka zevnitr a kolik proudu bere prumerna rychlovarka a tim padem nakolik se to tam krasne hreje :D  Holt dan za vystudovanou elektroprumyslovku

Odesláno

Nemusíš se "chlupit",úplně původně byla zásuvka nad zemí,bydlím v paneláku víc jak 30 let a předělával jsem kuchyň před asi 20ti lety,tak jsem prostě jen přemístil zásuvku mimo zeď aby byla přístupná ,není to vlastně prodlužovačka ,jen jsem vytáhnul a nahradil kabel mimo zeď novým tří pramenitým,jo pravda, původně byly zásuvky dvojky,já jsem dal trojku,to je jediná změna ,a ta trojka už taky měla něco za sebou už to taky potřebovala a řekla si o to 😉

Odesláno

No je to na hraně nebo za ... tyhle prodlužky jsou v drtivý většině klasifikovaný jako desetiampérový při 250 voltech čili 2500 W max. ... mikrovlnka mívá 1200-1600, konvici tipuju 1800 a víc čili o hubu. O třetí zásuvce nemá cenu mluvit ...

Odesláno

Mám to podobně, 6 okruhů - v podstatě pro každý spotřebič zvlášť a na lince dvě dvojzásuvky, taky každá zvlášť. Plus ještě nepoužité 3f, kdyby jsme se rozhodli pro elektrické vaření.

Ale mě pro změnu začli téct lázeňská kamna, takže šetření kupovanou energií se odkládá... Doufám, že to půjde spravit, protože když jsem našel jenom samotný válec, tak stejně psali " nedostupné"... ( o ceně ani nemluvím) a u Němců jsem ceny nenašel 

https://www.vjrousek.cz/smaltovany-valec-wittigsthal-k-lazenskym-kamnum.html

https://wittigsthal.de/

Odesláno
před 6 hodinami, Fruktis napsal:

V rámci brigády jsem si vyměnil žárovku ve fobii první generace... Hned po franticich "geniální" přístup. 

Lepší je začít u spolujezdce tam to ještě jde a člověk si to osahá, zato u řidiče to je zralé na gynekologa 🤣 Ale zase se musí nechat že se poučily, dvojková už má žárovky uchycené jinak a stačí jen pootočit a vyndá se celé sedlo i s žárovkou což se u frantíků říci nedá :D

Odesláno (upraveno)

Dnes v praci ale vcera projizdka jako pred coronou.

Rano smer Brno zdvorilostni kava dohodnuti nejake spoluprace
zpatky do Brezova nad Svitavou pro diktafon - profi verze ;)
Dale Olomouc prez Svitavy - tam maji skutecne neuveritelne stale znacenou objizdku a ted i semafor v krizovatce kdy 1vterina na semaforu je 5vterin realu- to nejde vymyslet to je proste ZIVOT!!!
Pritom k zeleznicnimu prejezdu je cca 200m kde by semafor mohl v pohode umisten byt... ?
Navic app me stale vede do zakazu pro osobi auta - uz jsem na AMIGO psal 2x a stale nic.
a dal do Ostravy .....
A zpatky prez Olomouc domu - stihl jsem jeste u Neznasova/Hustirany/Velichovky udelat par fotek pro dokoncovane video a pak domu.
Cesta celkem pohoda zadne velke rozcilovani ....
Jen jsem C6 neprivezl jen si ji prohledl :(

Odkaz ze nekecam :papa  pro citlivejsi povahy je lepe neotvirat obsahuje vulgarni projev!
Video je NEVEREJNE -

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno
V 23. 10. 2022 at 19:25, Sawoy napsal:

majitel tu má velmi slušnou reputaci

Majitel si na správné reputaci zakládá a proto si myslí, že to není dobrý nápad. Auto klidně dá ježdění "kolem komína", ale na Moravu (200 km a více) už bych asi radši nejel, neb nikdy nevíš, kdy řekne definitivně, že toho má dost ! A jak zmínil Véna "G" oprava nedává smysl. Leda tak pro někoho, kdo si to rozebere sám doma v garáži a díly si poshání. Je pravda, že s tím normálně jezdím, tedy ráno sedneš a jedeš, zavřeš si okénka, aby ti nesmrděl spálený olej dovnitř a je to. No a doléváš, tak 1 až 1,5 litru na 1 000 km. Ale jestli je v háji hlava nebo vložky válců nebo co já vím poznáš až to rozebereš. Ale vodu to nebere a ani nevrací 😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...