Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, Pepito napsal:

@Medvěde, určitě Pavel chybu neudělal.

@Vena garážmistr

To "jednokolečko" v předu u klik je současný trend, protože není potřeba presmykač a zadní rozeta s 12ti kolečky umožňuje lehčí šlapání do kopce na tom největším a po rovince rychlejší jízdu s tím nejmenším kolečkem. I když mám elektrokolo, tak jsem si letos pořídil také to 12ti kolečko a nemusím tak často používat asistenci motoru a tím šetřím baterku a víc využívám těch svých posledních stařeckých sil

@VojtouNerCZ

No, Pepito, co jsem četl na fórech elektropumpiček, tak prý se u elektrokol ten řetěz dost nepříjemně a rychle vytahuje a dost často prý umí až poničit nějakou kazetu (to nevím co je, ale domnívám se, že Pavel nebude mít tak silný šlapání jako by trvale jel s motorem, tak snad mu ten řetěz nějakou chvíli vydrží).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Dneska mě pracovní povinnosti odvály do Kyselky, což je místo, kde se stáčí minerálka MATTONI. Muzeum je hezké, ale to, co se komárům a následným porevolučním vlastníkům povedlo provést s původními lázněmi, z toho se až chce jednomu brečet. Nicméně to vypadá, že se blýská na lepší časy a celý areál se opraví. Tak snad jednou ...

IMG_20220615_102331.jpg

IMG_20220615_101759.jpg

IMG_20220615_103409.jpg

IMG_20220615_103553.jpg

IMG_20220615_104334.jpg

IMG_20220615_103936.jpg

IMG_20220615_113611.jpg

IMG_20220615_115855.jpg

Odesláno
před 8 hodinami, Medvěd napsal:

z toho se až chce jednomu brečet

Kdysi jsem tudyma jezdíval poměrně často, tak jsem byl v podstatě smutným svědkem té postupující agónie.... :(  Ale držme :super ať se obnova povede :potlesk

Odesláno

tady máme taky takový ,,pomník''-- Jánské Koupele , jako děcka jsme tam jezdili s rodičema, posledních 30 roků je to ruina, naposledy to měli v majetku nějací tenisti (už si nevzpomínám kdo), tak to vypadalo, že peníze jsou a dají to do kupy, ale zase z toho sešlo 🙁

Odesláno

Dneska menší pokračování, ale už se to rýsuje :) o víkendu už by měl mít šichtu. Kromě tchánovi pomoci jsem měl i velmi odborný dohled :D

IMG_20220615_204251.jpg

Odesláno
před 8 hodinami, ozzy56 napsal:

tady máme taky takový ,,pomník''-- Jánské Koupele , jako děcka jsme tam jezdili s rodičema, posledních 30 roků je to ruina, .....

Podobně to - aspoň co já vím - je v Náchodě s lázněmi a stáčírnou minerálky IDA v Bělovsi 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...