Lihous Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen (upraveno) @ozzy56 Tak já to beru tak že pokud tam pojedu dal bych min. 2x tolik + čas. Ale je pravda že se doba změnila ... Nic méně vinečko bude jako v bavlnce bublinky ročník 21 který ochutnala kralovna Alžběta a pozdní sběr ... od roku 2018 až po součastnost. A jako překvapení bude pro nás "muže" připravená degustace cca 12 možna 15 druhů většinou méně známé značky RUMů - no jejich drahé polovičky mě rádi mít nebudou - bude to taková drobná smršť. Ta poslední akce na srazu je překvapení - s bratránkem si to spřádáme .... Upraveno 15. březen uživatelem Lihous Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen (upraveno) před 2 hodinami, ozzy56 napsal: ahoj, máš pravdu--už nás moc není Nikdy nikdo nikoho nepochválí tak jako to umí on sám Upraveno 15. březen uživatelem Medvěd BubakGS, Hafity a Péťa ohodnotil 3 Citovat
peter23p Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen To už nikdo nepotřebuje lazuru na dřevěný plot? Pamatuji jak byla po vyjetém oleji docela sháňka mezi zahrádkáři sám sem takhle daroval několik kanystrů ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen Dnes jsem absolvoval školení z dopravních předpisů za 1500,-.... Na 30 jsem měl 47.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen A máš to, pijáte Ale po pravdě o měřené třicítce slyším poprvé Hafity ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen V 15. 3. 2026 at 17:18, ozzy56 napsal: ahoj, máš pravdu--už nás moc není jinak i u nás se za vyjetý olej ve sběr. dvoře už platí klidne zaplatim jen at me toho zbavi a o azbestu se radsi ani zminovat nebudu Citovat
RichVa Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen před 16 minutami, Medvěd napsal: Ale po pravdě o měřené třicítce slyším poprvé Já bohužel ne - před cca 6 lety mi přišel pozdrav od Vás z hlavní vsi. Kdesi mezi Kamýkem a Braníkem jsem si dovolil jet 38 na 30 kolem půlnoci někde u školy a byl tam stacionární radar. Bylo to za 600 Kč bez bodů. Citovat
toru Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen (upraveno) Dnes bys to měl za 4 body.Oprava-body nee. Upraveno 17. březen uživatelem toru Oprava. Citovat
oddie Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen Za body by to bylo i tehdy, kdyby to byla pokuta. Tohle byl tzv. "odpustek", co chodí z automatických záznamových zařízení. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen Já si přivezl kubík kompostu. A protože nemám dnes nikoho doma, musel jsem i katrovat Mám tak půlku překatrovanou... pavelu96, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Davidak79 Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen před 20 hodinami, Medvěd napsal: A máš to, pijáte Ale po pravdě o měřené třicítce slyším poprvé Jezdím pracovat do Čížkovic, obec má smlouvu s Lovosicemi a posílá tam MP Lovosice . U školky je úsek dlouhý asi 200m s 30 km/h. Poslední měsíc to tam měří tak 2x týdně. Minulý týden na mě policistka mířila radarem a pak hrozila pěstí mrknu na tachometr a tam bylo cca 40 , dnes opět měření , jel jsem ale vzorně . Citovat
oddie Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen To jo, taky jsem kdysi viděl policajty měřit 30 ráno před školou, v Nebušicích na té dlouhé rovince. Jen mě trochu překvapilo, že to bylo v neděli... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen na to si dejte pozor--školy v součinnosti s jinýma organizacema pořádají plno akcí pro děcka přes víkend a objednají si k tomu i Policii Citovat
Hafity Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen V mnou avizovaném případě příslušník PČR tvrdil, že měření bylo na popud OÚ obce, na základě stížností řidičů MHD.... Citovat
Davidak79 Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen Jinak celkem plus mínus tu sníženou rychlost dodržuju , ale nedávno jsem to během pár dní projel . Synek byl po operaci a jako bolestné jsem ho vzal cestou domů do KFC , po pár dnech kontrola , převaz a jako bolestné opět KFC , po pár dnech přišlo bolestné i mě Pepito ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen před 3 hodinami, Péťa napsal: Já si přivezl kubík kompostu. A protože nemám dnes nikoho doma, musel jsem i katrovat Mám tak půlku překatrovanou... proč katrovat? odkud ho bereš? budu taky potřebovat … Citovat
Klemoň Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen V 15. 3. 2026 at 17:10, Lihous napsal: Před chvilkou odjel vinotéka jako nová funguje a pro mé potřeby asi Ok. Na cca 40kousků ... A to je thermoelektrická a nebo kompresorová ??? A pokud to není tajné - kolik za ní chtěl ? Citovat
Péťa Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen @Charlie 1 Beru ho už řadu let na kompostárně ve Velkém Poříčí. Rozumná cena a mám to blízko. Kolega si tam loni bral i zeminu na trávník a je spokojen. Katruji to, protože já jsem opravdu magor a myslím, že nikdo jiný to nedělá. Ale je pravda, že při katrování v něm nacházím i jiný než organický materiál. Nejvíc mi vadí střepy. Mám překatrovanou půlku a našel jsem jich tak 10 až 15 (a kolik jsem jich nenašel?). Martina se v těch záhonech hrabe rukama a tak ať zbytečně není pořezaná. Hafity, Charlie 1 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 18. březen Odesláno 18. březen @Klemoň Konkrétně tato přišla na 3tis je kompresorová - podobné starší se dají sehnat kolem 2tis též kompresor. ale cesta třeba do Prahy Č.Budějovic ze zajímavé nabídky udělá nezajímavou. Nové podobně velké kolem >6tis spotřeba cca 140kW/rok mnohdy ale s 5letou zárukou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.