Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 Tak já to beru tak že pokud tam pojedu dal bych min. 2x tolik + čas.

Ale je pravda že se doba změnila  ... 

Nic méně vinečko bude jako v bavlnce bublinky ročník 21 který ochutnala kralovna Alžběta a pozdní sběr  ... od roku 2018 až po součastnost.

A jako překvapení bude pro nás "muže" připravená degustace cca 12 možna 15 druhů většinou méně známé značky RUMů - no jejich drahé polovičky mě rádi mít nebudou 😂 - bude to taková drobná smršť.

Ta poslední akce na srazu je překvapení - s bratránkem si to spřádáme .... 

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno
V 15. 3. 2026 at 17:18, ozzy56 napsal:

ahoj, máš pravdu--už nás moc není  🙈😂

jinak i u nás se za vyjetý olej ve sběr. dvoře už platí  ;)

klidne zaplatim jen at me toho zbavi :D
a o azbestu se radsi ani zminovat nebudu 

Odesláno
před 16 minutami, Medvěd napsal:

Ale po pravdě o měřené třicítce slyším poprvé

Já bohužel ne - před cca 6 lety mi přišel pozdrav od Vás z hlavní vsi. Kdesi mezi Kamýkem a Braníkem jsem si dovolil jet 38 na 30 kolem půlnoci někde u školy a byl tam stacionární radar.  Bylo to za 600 Kč bez bodů. 

Odesláno
před 20 hodinami, Medvěd napsal:

A máš to, pijáte 😁😄😁

Ale po pravdě o měřené třicítce slyším poprvé

Jezdím pracovat do Čížkovic, obec má smlouvu s Lovosicemi a posílá tam MP Lovosice . U školky je úsek dlouhý asi 200m s 30 km/h. Poslední měsíc to tam měří tak 2x týdně. Minulý týden na mě policistka mířila radarem a pak hrozila pěstí :D mrknu na tachometr a tam bylo cca 40 , dnes opět měření , jel jsem ale vzorně . 

Odesláno

To jo, taky jsem kdysi viděl policajty měřit 30 ráno před školou, v Nebušicích na té dlouhé rovince. Jen mě trochu překvapilo, že to bylo v neděli...

Odesláno

na to si dejte pozor--školy v součinnosti s jinýma organizacema pořádají plno akcí pro děcka přes víkend a objednají si k tomu i Policii ;)

Odesláno

V mnou avizovaném případě příslušník PČR tvrdil, že měření bylo na popud OÚ obce, na základě stížností řidičů MHD.... :roker

Odesláno

Jinak celkem plus mínus tu sníženou rychlost dodržuju , ale nedávno jsem to během pár dní projel . Synek byl po operaci a jako bolestné jsem ho vzal cestou domů  do KFC , po pár dnech kontrola , převaz a jako bolestné opět KFC , po pár dnech přišlo bolestné i mě 

IMG_20251128_152048.jpg

IMG_20251128_152043.jpg

Odesláno
před 3 hodinami, Péťa napsal:

Já si přivezl kubík kompostu. A protože nemám dnes nikoho doma, musel jsem i katrovat :D Mám tak půlku překatrovanou...

2026-03-17 14.28.38.jpg

proč katrovat? odkud ho bereš? budu taky potřebovat …

Odesláno
V 15. 3. 2026 at 17:10, Lihous napsal:

Před chvilkou odjel vinotéka jako nová funguje a pro mé potřeby asi Ok.
Na cca 40kousků ...

A to je thermoelektrická a nebo kompresorová ??? A pokud to není tajné - kolik za ní chtěl ?

Odesláno

@Charlie 1 Beru ho už řadu let na kompostárně ve Velkém Poříčí. Rozumná cena a mám to blízko. Kolega si tam loni bral i zeminu na trávník a je spokojen.

Katruji to, protože já jsem opravdu magor a myslím, že nikdo jiný to nedělá. Ale je pravda, že při katrování v něm nacházím i jiný než organický materiál. Nejvíc mi vadí střepy. Mám překatrovanou půlku a našel jsem jich tak 10 až 15 (a kolik jsem jich nenašel?). Martina se v těch záhonech hrabe rukama a tak ať zbytečně není pořezaná.

Odesláno

@Klemoň Konkrétně tato přišla na 3tis je kompresorová - podobné starší se dají sehnat kolem 2tis též kompresor. ale cesta třeba do Prahy Č.Budějovic ze zajímavé nabídky udělá nezajímavou.
Nové podobně velké kolem >6tis spotřeba cca 140kW/rok mnohdy ale s 5letou zárukou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...