oddie Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Dneska jedem lego BubakGS, Péťa, Klemoň a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen máš to lego nějaký jednobarevný Klemoň ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Jo, a dvířka budou taky bílý, a deska asi tmavě šedá Starej barák, všechno křivý, desku budu muset dořezávat z vinglu asi o centimetr. A kdoví kolik bude letět po délce, co tam bude potřeba za lištu, aby to schovala... Na horní řadu jsem na závěs radši dal 100mm dlouhé hmoždinky, jak jsou ty zdi řídký, a ještě prostříkl penetrací a sádrou. Ale dobrý, vypadá to, že to drží. Citovat
dýzl Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen před 16 hodinami, Fruktis napsal: Dnes nákup v jednom nejmenovaném Lidlu na kladně u oazy...jako vzal jsem do ruky balíček se sýrem...a zjistil že to je zelený jak irskej trpaslík..tak jsem se zkusil zda třeba druhý blocek sýra bude bez plísně...světe div se...nebyl . Opět zelená. A pak jsem nadzvedl celou krabici a málem jsem tam vrhnul. Všechny sýry kam oko dohledlo totálně zelené. To asi někdo skladoval nějak jinak než měl. Poté mi natahlo a málem jsem A nebyl to sýr na oslavu sv.Patrika? popř jako pochutina k zelenému velikonočnímu pivu?! Citovat
MJSytic Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Posekáno a lehký doping. PXL_20260314_122009641.TS.mp4 PXL_20260314_125226919.TS.mp4 radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen před 9 hodinami, oddie napsal: Dneska jedem lego ses dal na truhlarinu nebo doma? to je ikea ? delal jsem pred měsícem a to štelováni mají na pytel a seřizování poplatny ceně … Citovat
oddie Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Jo, IKEA Metod. Ze všech těch království lisovaných pilin za mě nejrozumější volba. Mám to i u sebe doma. Tohle je dodělávka nájemního bytu, převzatá v průběhu rekonstrukce, takže trochu chaos, naštěstí elektrikář perfektní, jen mi neposlal fotky před omítkou ale jinak elektrika natahaná smysluplně. Holt jsem hodně dlouho sondoval dvěma různými testery, kam můžu vrtat, víc jsem se bál vody Tohle je jen výpomoc, časem mě čeká ještě jedna větší u přítelkyně, tam ale bude nejprv návrh bytové architektky, tak jsem zvědav. Citovat
Charlie 607 Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Já dneska diagnostika jednoho Boxera, konfigurace BCM které je původně z jiného auta tak trošku oříšek. No nakonec jsem ho přemluvil že už nehlásí žádné chyby krom airbagu (B104A), zdá se že jak je BCM novější než airbagová jednotka, tak si spolu nerozumí - tak se holt vymění taky. Co jsem ale zatím neodhalil, auto hlásí otevřenou kapotu a zatím jsem nepřišel na to jak to pořešit. Pak jsem si přivezl 11 pytlů betonu, zítra budu zakládat ztracené bednění na opěrnou zídku pro srovnání podlahy v kolně. Citovat
KoudaK Odesláno 14. březen Odesláno 14. březen Tak dnes celodenní Tomáškova oslava čtvrtých narozenin a do toho jsem musel spáchat jedno slíbené prkénko na které jsem v týdnu zapomněl... Tak jsem si na hoďku odskočil do dílny,no.... BubakGS, RichVa, pavelu96 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
oddie Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen (upraveno) 287cm deska v pohodě uvnitř tyč se vejde i 300, z desky jsem měl trochu obavu. Upraveno 15. březen uživatelem oddie Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen dojel kamos s JEEP Grand Cherokee ze chce vymenit olej olej sem vymenil ale ani jeden koupeny filtr nepasoval a to objednaval podle VIN cisla Lihous ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Jak likvidujete vyjetej olej? Zvazuju, ze bych presel na domaci vymeny, ale kam pak s tim... delam 2-3 vymeny rocne a udelat to je na chvili a na pohodu, tak premyslim, jak moc chci platit v servisu skoro 2x tolik za litr toho stejnyho oleje a praci navrch, kdyz to zvladnu sama bez problemu... Jen kam s tim , z motorky mi vytece 1,5l, to se ztrati, ale z auta jsou nejaky 3,5l a to se uz uplne neztrati. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen poslednich 40 litru sem odvezl kamosovi do dilny maji autodopravu tak v dilne topi vyjetym jinac u pardubic existuje firma co to vykupuje pro svoz vic jak 300L pro mensi mnozstvi moznost dovezt na jejich firmu Citovat
oddie Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Sběrný dvůr, odevzdání zdarma. RichVa, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen U nás neberou akorát suť a pneu. Takže do kanystru od toho právě nalitého a šup do separáku. Filtry dávám do zavíratelných kýblů ( třeba od primalexu) a jednou za čas je tam vezmu taky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen (upraveno) tak u nas gumy MAX 4 za rok ale kdyz ma clovek zname nebo vi "smeny" tak odveze 3x behem mesice se tam stridaji 3 lidi a ty oleje jen potravinove obaly od motoraku ano , vyjetak nee EDIT: hledam zarovku na denni sviceni na P5008 to vazne neexistuje neco levnejsiho nez s objimkou za 600kc ?? a LED asi ne jelikoz to je pro zakaznika Upraveno 15. březen uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Charlie 607 Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Já si dal dnes výměnu oleje na 1.6HDi v C-maxu, no děkuju pěkně, pěkná pakárna jak ten filtr schovali. Jinak vyjetej olej sleju do kanystru a 2x za rok je v obci likvidace nebezpečného odpadu (oleje, barvy, pneu, elektronika, atd), tak odevzdám. Citovat
Lihous Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen Slušní lidé ještě jsou - ikdyž jich je pomálu. Hledal jsem vinoteku na náš sraz v září mám nějaké bublinky i pozdní sběr a ve sklepě máme v létě krásných i 20°C dříve do 12°C ale asi 6-7 roků máme velké teplo. Našel jsem jednu u Hlinska - dohoda padla že si přijedu ale co me překvapilo pán volal s tím že má cestu k nám a že jí přiveze. Před chvilkou odjel vinotéka jako nová funguje a pro mé potřeby asi Ok. Na cca 40kousků ... Ale co mě překvapilo že nechtěl nic za cestu! Samozřejmě že "něco" dostal ale mě dostalo že ještě existují normální lidé. BubakGS, Havlicek.Lukas, ozzy56 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen Odesláno 15. březen (upraveno) před 8 minutami, Lihous napsal: Slušní lidé ještě jsou - ikdyž jich je pomálu. ahoj, máš pravdu--už nás moc není jinak i u nás se za vyjetý olej ve sběr. dvoře už platí Upraveno 15. březen uživatelem ozzy56 Péťa a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.