Pepito Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 před 2 hodinami, BubakGS napsal: @Medvěd ..ten cervenej? A já myslel že ten žlutej. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 Co bych s tím prtětem jako dělal? regius a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 Jako na fotce bylo to žluté nejblíž, ale bylo jasné že to jsi na mysli neměl. Ale zase na druhou stranu Tě musím pochválit že jsi neměl tu fotku vzhůru nohama. Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 Dnes lenoseni a nicdelani Snazil jsem se pretahat data ze starych karet Compact flash ale pod W10 se me to nejak nepovedlo vecer nastartuju stary NTB s XP a uvidime. Vcera odpoledne do Lanskrovna pro male prenosne zarizeni VHS ke kamere - podarilo se me koupit v aukcich jen samotne kamery tak schazel "rekorder" - nu cestou zpatky jsem se zastavil v ..... Koupil par drobnosti jen me prekvapilo ze se na namesti musi "platit" tak ze vyfotit SPZ neb si ji nepamatuji - pravda prvnich 30min je GRATIS coz staci na nakup. Lidi tez jako normalne naprosta pohoda - na to ze byla nedele kolem 15hod .... proste pohodari ... A cesta zpatky .... NEdivim se ze v Mohelnickem kopci je co chvilku DN jedu si cca 110/120 a pripadam si jako ze zdrzuju - tak jsem si slevil na tempomatem drzenych cca 100 co napsat - ziju! V M.Trebove kava - maji tam novou - jakou? zastavte se a pak uz v klidu domu - vecer ochutnavka nove orechovice a 4kousky Danskeho cca 23° ... a dnes lenoseni ..... Milan+ a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 @Lihous škoda že jsi nedal vědět, jsme se mohli setkat. Bydlím přímo v Lošticích. A ten Mohelničák je klasika, ale ŘSD nám slibují že na konci roku 2029 už budeme jezdit mimo Mohelničák. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 @Pepito Ono to bylo jako vzdy - rozhodnuti ted hned a jedem.A z Lanskrouna nezajet do Lostic by byl neodpustitelny "hrich" Treba priste rad te potkam na zivo. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 (upraveno) Dnes jsem nemohl nebýt na Národní třídě a Staromáku Staromák byl o dost plnější než v září (fotky doplním později) P.S. Vzhledem k tomu, že mé fotky tu před nedávnem někteří "neskousli" tak aspoň jednu fotku zaplněného Staromáku z výšky Ne - fakt jsem tam nebyl sám Upraveno 17. listopad 2025 uživatelem Medvěd BubakGS, Hafity, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
oddie Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 Vrátil jsem po asi 600km 2008 do půjčovny. S 5,9 průměrem na PP. Nevim, kolik to má normálně být, ale když jsem to převzal, před vynulováním tam byla dlouhodobá 8,2... to je divný, ne? Jako jsou tu kopce, kde se jezdí na dvojku, ale jinak pěkné cesty, dálnice s limitem 120 či jen 100... Citovat
ozzy56 Odesláno 17. listopad 2025 Odesláno 17. listopad 2025 (upraveno) spotřeba v kopcích slušná a když člověk uvažuje za jízdy hlavou, dá se udělat spotřeba podle výrobce, jenže dneska musí být na semaforu rozjezd jako F1, aby za 300 metrů na červené rozžhavil kotouče , pak to žere víc, no..., dá se s tím udělat 5.5 celoroční spotřeba Upraveno 18. listopad 2025 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 18. listopad 2025 Odesláno 18. listopad 2025 Já dnes u Mělníka. O víkendu si kotel po letech vzpoměl že řídící jednotka už je v něm dlouho a nahlásil závadu. Jednotky TECH rádi odcházejí na závadu "vysoká teplota mosfet". Už jsem jednou měnil komplet jednotku a v mezičase jsem zaznamenal pána co se tím zabývá a prý po opravě se závada už nevrátí. Tak včera kontaktování, domluva, dnes osobně předáno a za hodinu bude jednotka zas jak nová. Pak cesta dom. Když se zadaří bude výpadek topení 5hodin. Jo mohl bych to řešit kurýrem, vyšlo by to levněji, ale musel bych pár dní topit jinak. Oprava se zárukou 2tis, nová jednotka 9tis a závada se stejně časem projeví. Milan+, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
MJSytic Odesláno 18. listopad 2025 Odesláno 18. listopad 2025 V 17. 11. 2025 at 17:39, Medvěd napsal: Vzhledem k tomu, že mé fotky tu před nedávnem někteří "neskousli" tak aspoň jednu fotku zaplněného Staromáku z výšky Ne - fakt jsem tam nebyl sám To zase "hokejky" něco vyhráli? Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. listopad 2025 Odesláno 19. listopad 2025 (upraveno) před chvílí mluvil v televizi pán z pojišťovny, ať se připravíme na ,úpravu' (zvýšení) cen pojištění aut v příštím roce z důvodu vyšších cen za opravy a havárie..., vyšší budou proto, že hodně aut je nepojištěných (prý kolem 100 tisíc ) a taky proto, že auta jsou vybavena drahou moderní technologií, asistentama atd., jenže trochu mi to nejde do kebule--moderní technologie většina řidičů vypíná, v autopořadech redaktoři chválí auto za instalaci JEDNOHO vypínače, kterým se to všechno dá vypnout a nemusí se dlouho matlat po displeji, takže je většina v autě nevyužívá a nechce, přesto se do aut toho cpe furt víc a víc , nechápu to jenom já ?? edit: upraveno i pro méně chápavé Upraveno 19. listopad 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Klemoň Odesláno 20. listopad 2025 Odesláno 20. listopad 2025 No já mám "neověřenou" informaci, že pokud se po nehodě zjistí, že byli bezpečnostní asistenti vypnutí, tak může pojišťovna krátit plnění. Jestli je to pravda nebo v servisu kecali, tak to nevím. Na druhou stranu mi v náklaďáku ten antikolizní dost komlikuje život, ale ten hlídač pruhů pomáhá. Už párkrát mne "probral" , když jsem byl při monotoní jízdě myšlenkama jinde, čučel na auto před sebou, ale kolama až na lajně . . . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2025 Odesláno 20. listopad 2025 To se mi nezdá, že by vypnutí asistentů mělo vliv na plnění pojistky. Nic Ti přeci nepřikazuje jejich použití, pokud v autě jsou. Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 20. listopad 2025 Odesláno 20. listopad 2025 Když po nehodě vypneš motor a zase zapneš, tak se asistenti aktivují a nikdo neví, jestli minulé zapnutí motoru byly deaktivovaní... Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 Projel jsem 806 aspoň na nákup, když už se s ní moc nejezdí, o víkendu s ní otočím ještě aspoň zahrádku. A přehodil jsem do ní SIM kartu - v létě slouží k dálkovému ovládání zalévání zahrádky (kapková závlaha), v zimě k dálkovému ovládání Webasta BubakGS ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 21. listopad 2025 Odesláno 21. listopad 2025 já se klidně přiznám, dneska jsem se hrál s ovladačem televize a asi omylem zpojízdnil tlačítko YouTube , musí se totiž zmáčknout 2x , konečně vím co je obraz ve 4K , budete se asi smát, ale já byl kdysi za machra--chodil jsem po rodině zapojovat elektropřístroje a učil je jejich ovládání, samozřejmě ty o generaci starší... Hafity, Péťa, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.