Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Z podobnýho soudku je i tenhle seznam hotelů

1xmtjr1uxe.thumb.jpg.23877ce83cd5e20162263b773a224833.jpg

Ty knihy vycházely v době, kdy všechno mělo jednoho majitele a dalo se snadno předpokládat, že kde je dnes hodpoda tak tam bude nejen zítra, ale i za 5 či 10 let (a možná se stejnejma židlema, ubrus se asi vymění 😃)

Dnes campy i hotely vznikají i zanikají mnohem pružnějc a je otázkou a úhlem pohledu, zda je líp ta pružnost nebo zkostnatělá jistota

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

dnes VOM (výměna oleje motoru) Opel Crossland 1.2 PT 61kw, dá se pod to strčit ruka a udělat vše, ani netřeba nájezdy atd., za hodinku hotovo i s kávou 👍, ale je to motorově slabé až hrůza :myslim

Odesláno

Noo dnes relax za volantem ?

Pry to bude v pohode - z Velichovek ke Stavovskemu divadlu - boze tolik lidi tramvaji i aut - pro me venkovana.
Podekovat musim mladiku v cabriu MINI predvidal a vedel ze stojim ve spatnem pruhu - proste kolega ridic ne jen uzivatel.

Videl jsem mimo jine i vec o ktere jsem si myslel ze neexistuje a sice promiracka 8mm filmu s moznosti nahravat zvuk tedy audio "ale" ve stereu.A archiv dokumentarnich filmu na 
8/16/32mm nosicich - sedl jsem si na "prdel"
Vyzvedl jednu ulozenku 16mm promitacku.

A nasledne jsem jel do CL Bele p.Bezdezem MB JC a zpatky do lazni - krasny den - jen bych byl rad kdy se vic pouzival treba TEMPOMAT pak by byla jizda jeste vic v pohode nez byla dnes.
Jinak asi Ok.

A lazne jsem v pulce ale TOP a vsem kterym to doporuci vrele doporucuji - je to fakt nadhera a relax - jedno kde.

Odesláno

Já ráno instalace katalogu náhradních dílů a ofiko postupů oprav na Ducato do ntb co mám na diagnostiku, abych to měl na cesty sebou. Pak na rychlo do Přimdy něco vyzvednout, jeli jsme s klukem a ja blbec mu nevzal sebou pas, jinak bych ještě zajel za čáru nakoupit. Tak se zas Ducato trošku projelo. Pak přezout 2 kola na Corsu a vyměnit jí olej. Večer ještě na nákup. Myslel jsem že bude pár lidí, ale krám plnej. Pak mi došlo že je zítra zavřeno, tak asi proto. No a teď už veget na gauči.

Odesláno

Hmmm, od včerejška veselo. Přes den mě pobolival pravý nart, říkám si asi jsem se někde cvaknul, to bude v pohodě. Dneska nedokážu udělat krok, každej pohyb bolí jak prase. Takže přemýšlím, jestli to přežije do pondělí, nebo jestli na pohotovost... Zatím to léčím voltaren gelem a mám podezření na zánět šlach:/

Odesláno
před 15 hodinami, sitler napsal:

Zatím to léčím voltaren gelem

Voltaren jsem dááááávno opustil a jedu jen Flextor ( mast i pilule ) Dokonce i ortoped mi ho "předepisuje" 🙊

Odesláno

@Klemoň Flextor tablety znam, je vic na klouby, ja potrebuju spis na slachy, resp. lokalne protizanetlivy a trochu chladivy - po doporuceni lekarem neco s diclofonacem, a pripadne kombinovat s ibuprofenem, ktery je taky protizanetlivy + pusobi analgeticky 😕 

Odesláno

No já teď používám tu Flector mast/gel. :papa Je to diclofenacum epolaminum a tedy diclofenac !!! Určeno na bolestivé stavy po úrazech, otok či zánět :super Nevnucuji jen říkám, že můj subjektivní pocit je, že je to účinější než Voltaren, který mám mimochodem doma také. To víš mi starci 🙊

Odesláno

ja nemam primo Voltaren, ale mam neco, co se jemnuje primo Diclofenac :D , jen tomu rikam "voltaren", protoze ten je vseobecne znamej jako pojem . Na Flector se jeste mrknu, vcera jedina otevrena lekarna v okoli 30km mela prave na vyber Vltaren ebo Doclofenac, pricemz voltaren stal dvojnaseobek na stejne slozeni. Flector ma trochu jinou latku, resp. jeji chemickou podobu, tak mozna zkusim mistni lekarnu zitra, melo by to byt silnejsi a rychlejsi nastup :D  Ted jsem ve stavu, ze jsem nafasoval berle a bez nich ani ranu, protoze jinak kazdej krok jak nozema do nohy.

Odesláno

hledal jsem link o zvířátkách a nenašel--protože si po nějaké době propanbutan asi oblíbili a neúčinkuje🙈, vyrobil jsem si forichtung lepší než kopačku, zatím 100% úspěšnost, ale chce to i trochu trpělivosti, zatím týden a žádná hromádka  👍

@radim.1008  mám 10 kubíků naštípaného v dřevníku 🤠

přípravek1.JPG

Odesláno

@ozzy56 ad 850. Kamarádovi jsem dneska  u toho říkal,  že tmavě červená stávala ve Šternberku u prázdného baráku.  Později auto zmizelo a barák někdo opravil.  To mi bylo tak 15 roků.  Ale kde ten fiat skončil bohužel nevím. Asi začnu od nejmenšího stroje :D a oživím fichtla:D ale pokud by se našlo i nějaké auto za dobré peníze,  tak bych to bral taky, ale uvidíme ;)

Odesláno

@PaKr  měl jsem ji před 52 lety, koupil ji ve Znojmě nabouranou čelně--od předního okna dopředu se měnilo všechno, motor a převodovka celkem OK, byl v tom už motor 903ccm, který se pak dával do 127 :), já začínal na Fiatech, měli jsme snad všechny té doby...

Odesláno

@ozzy56 tak to jsi byl král silnic :roker nebo ne ? 

Já jsem teda začal na Š105,  ale různých jiných aut šlo kolem mě celkem dost,  ale tak nějak mě brzdil nedostatek místa ( a většinou i peněz), ale když vidím na netu dneska ty ceny, tak se biju do hlavy.  Co si tak namátkou pamatuji,  tak v Olomouci byl na prodej R12 tehdy asi za 15 nebo třeba sedmička bmw ( E32 ) asi za 25.  Ale taky jsem měl emkovou 105 za pětikilo, no bl_bec jsem ji zrušil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...