Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ. musím s Milanem jednoznačně souhlasit. Byl jsem poctivý tramp (jezdil jsme s patrou pravověrných věk 6-60 let) spaní ve skalách a to i v zimě na sněhu. To ale nevylučovalo chodit třeba do Slovanského domu či jinam na Disco. Ano člověk tam sice nechodil v teplákách, ale jako dítě z nemajetné rozvedené rodiny jsem měl na sobě jediné dvě značkové věci a to boty Botas a hodinky Prim, které jsem dostal k 18tinám. Jinak prostě triko, gatě a nějaké "love" na pití a slané. Toť asi vše . . .

Odesláno (upraveno)

Já byl od dětství víkend co víkend mimo Prahu - buď přes sezónu na závodech nebo cca od října do března na vandrech. Takže mě diskotéky naprosto minuly a těm opatkovanejm veksláčkům v mrkváčích a značkových hadrech řešících pondělí co pondělí kolik toho zase vychlastali, kde a kolikrát se poblili a jakou pipku v roští přefikli jsem se fakt jenom v duchu smál.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Řeším to, páč to tak prostě minimálně ve škole kam jsem chodil, bylo a kamarády jsem si mezi spolužáky neměl chuť ani potřebu hledat - měl jsem vždy přátel dostatek ve skupinách, které mi byly blízké

Znova zdůrazňuju, že jsem víkendy v Praze netrávil (tudíž mě žádná diskotéka ani nenapadla) a dodnes je pro mě víkend doma očistec, který se snažím prožívat minimálně 

Odesláno
V 16. 9. 2025 at 11:11, Péťa napsal:

Já mám 33 let u jedné organizace :) A doufám, že to do důchodu vydržím. Asi byste si ťukali na čelo, kdybyste viděli moji výplatnici, ale já zase říkám, že peníze nejsou všechno...

však po volbach přidaji 😃

Odesláno

Vandry - super doba na kterou vzpominam s davkou nostalgie pro nas byl Mladkov a betoenova pevnost Bouda druhy domov - jeste se vsim co k tomu patrilo - jezdil jsem tam od roku 87 do cca 92 pak se 
parta rozpadla zacalo se podnikat a proste kazdy mel uz sve .....

Tam se me "libilo" ze ac tam jezdil doktor i pomocny delnik kazdy si byl rovny zadne skatulkovani - pro dnesni dobu SCIFI !

Diskoteky me moc nezajimal neb hluk ktery k nim patril ale spis vyvolavani sarvatek rvacek - to radeji uzavrenou spolecnost a spis klidnejsi prostredi a to si poslechnu rad taky vse od vazne hudby po metal - jen je podminka kvalita.
A ta se dnes taky hleda neb vsude jede jen a jen zisk za min.nakladu.Tak datove toky jsou uskrcene ze by jeden brecel - bohuzel i na NETu.

A tu v laznich - jak jsem predpokladal jsou male problemy ktere se daji resit ale v celku spokojenost v "mem" pokoji ktery mam jiz po nekolikate maji novou koupelnu.
Na wifi se taky zapracovalo sice zadna formule pink cca 18 a hodnoty rychlosti 20/20 - nic mene jsou stabilne a na bezne veci to staci.

Ted si jen prat aby pocasi vyprselo pridel vody vecer v noci a ve dne lepe odpoledne bylo bez deste - teploty na prochazky tak nejak Ok.

Odesláno (upraveno)

Na Boudě jsme se tou dobou mohli i potkat, několikrát jsem tam s kamarády při vandru po Orlickejch kopcích přespal.

Odesláno (upraveno)

Včera Pavel Monďasem absolvoval Kurz sportovně - defenzivní jízdy pod vedením Honzy Červenky - https://www.jcervenka.cz/kurz-sportovni-jizdy/. Najeli spolu cca 300 km a Pavel přijel z kurzu nadšen. Já doufám, že se mu povede Honzovo rady o tom jak najíždět zatáčky, kam koukat a co vše za jízdy je potřeba sledovat vezme k srdci a kurz zapadne do puzzle skládačky s výsledkem "Umím auto bezpečně zvládat".
Dnes mi Honza osobně volal a měli jsme spolu asi 5ti minutový rozhovor, kdy jednak Pavla celkem chválil, druhak mě ale upozornil na chyby, které mám i já hlídat a kterých bych se jako táta - spolujezdec měl snažit vyvarovat

image.thumb.png.0a1561a859da9a7d7af0008a5580ceed.png

Certifikát je zezadu popsaný radami určenými konkrétně Pavlovi, které si Pavel nepřeje zveřejnit - což tedy respektuju

Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

a co vše za jízdy je potřeba sledovat

Uplne vse, cele svoje auto (jeho chovani), vse ze vsech smeru, za vsechny a myslet za vsechny kolem :) . Tady vubec nic jinyho nefunguje :) 

A tady si celkem stojim za tim, ze na tohle je naprosto skvela skola motorka, protoze tam se clovek fakt nauci kontrolovat ostatni 10x vic.

Odesláno

@sitler Ono je to podobne i v osobaku dodavce nakladaku - kazdy se zene aby neztratil vterinu a prostoji v lepsim pripade minuty nekde na semaforu a nebo prolezi z nasledku toho spechu dny tydny ....

Jako dnes ridit cokoliv je skutecny vopruz a loterie - vratim se zdrav domu ...??
Ale je to o jezdeni cim vic jezdis tim dostavas zkusenosti a predvidavost.

A k chovani motorky auta ...... - 100% pravda naucit se cist jeho zpetnou vazbu - jeho chovani na limitu - vyzkouset nouzoveho brzdeni .... ale i klidne prudkou akceleraci - znam mnoho kolegu ze 
ztuhnou a zrychleni uz nekolikrat preslo v destrukci ....!

Jako priklad jest usmevne video zluty mustang z pujcovny v Hk a jeho ridic ktery udelal snad vse spatne vcetne sveho "instruktora" a jen zazrakem se tam nic "vazneho" nestalo.

A reportik z lazni - jako vzdy naprosta pohoda a veget - dnes jsem se docetl a dozvedel ze ve vile ve ktere mam docasny azyl prenocoval prezident T.G.Masaryk - zajimave zjisteni.

Odesláno (upraveno)

Synátor-technický antitalent-dostal pokutu, šíleně velkou!!100kč, že prý mu nesvítí levé brzdové světlo. Takže protože jsem měl v plánu měnit zadní stěrač, tak jsem mu to zkouknul. Resumé-brzdové sv. OK svítilo,  ale nesvítila obrysovka. místo dvouvlákna tam bylo jednovlákno.

Po návratu od auta mně to zkosilo, byť prvotní příznaky už byly. rozjela se rýmička , kašílek ale hlavně mi byla fut zima-změřil jsem si teplotu a ejhle snad po "sto letech" jsem měl víc jak zvýšenou 38,3°c. Takže jsem zalehnul a až nyní teprve otevřel úřad - mejly, co je nového na ctr a zde na p-c-, hlad mne totiž vyhnal z pelechu a je mi krapet líp, ale jdu pokračovat .

Upraveno uživatelem dýzl
oprava

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...