Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Pepito tak ať jsi brzo zase fit a ve formě 🚴‍♂️ a ať ty "zbraně" můžeš brzo odhodit.  Jestli při tom odhazování někoho trefíš :D, to už si rozmysli sám 🤣🤣

My jsme se byli dneska byli podívat vedle Mošnova,  na nějaké ty přílety a nácviky :mrk a něco přijelo i po zemi.

20250918_161207.jpg

20250918_162403.jpg

20250918_162956.jpg

20250918_170156.jpg

Odesláno

No přátelé, čekal jsem že to bude pohodička, ale v noci jsem téměř nespal a už jsem spolknul tři prášky od bolesti a teď mám už druhou kapačku také na bolest. Ráno jsem potřeboval na záchod na velkou a myslel jsem že to nedám, ale musel jsem. Teď už kapačka zabírá, tak už je to lepší. Kolem 10:00 mě propustí domů. Dr. říkala že mi vyčistili koleno a že prasklý meniskus nějak opravili, ale přesný terminus technikus nevím, možná až budu mít v ruce prpouštěcí zprávu. :myslim No žádná sranda. 🫣🤗😂:papa

Odesláno

Loňskou zimu jsem měl "Robocopa" - nastavitelnou dlahu, právě po šití menisku. Dva týdny zcela napevno, pak dva týdny dovolený ohyb do 45° (to mě zrovna vezla @Weri 605 na sraz :D ) a dva týdny do 90°, pak teprve sundat. Samozřejmě celou dobu bez zátěže, takže berle. Jako ale celkem jsem si to užil, všude mě obskakovali 🤣 Bez toho šití by se to mělo hojit rychleji, ale je to individuální. Hlavně to nepokoušet a neuspěchat zatěžování. 

Odesláno (upraveno)
před 17 hodinami, oddie napsal:

Cos měl? Jenom menisektomie, nebo i sutura? 

Tak už mám v ruce propouštěcí zprávu a za chvíli jedu domů. Jinak po vytažení drénu se mi velmi ulevilo. :super:papa

IMG_20250919_095011.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Doplňující info
Odesláno

@Pepito Od tý doby co se mi kuli samému vrtali v koleni si nedřepnu na bobek a klečení na tvrdém podkladu - mučení... držím palce ať to máš jinak... jooo a kolo a pohyb krom dvou cviků a ohýbání bez zátěže, sem měla zakázaný asi na půl roku... 🙈 snad se zdravotnictví posunulo... je to asi 15 let...

Odesláno

@Weri 605 už jsem doma a mám cvičit tak, že mám nohu v koleni ohýbat do úhlu 90° a chladit namraženými polštářky. Za týden na kontrolu a vytáhnutí stehů po dvou vpichách. Nic nechci uspěchat, ale hned jak to půjde, tak vyrazím na kole a ještě mám v Rýmařově rozehranou sezónu v kuželkách. :papa

Odesláno
Před hodinou, Weri 605 napsal:

@Pepito Od tý doby co se mi kuli samému vrtali v koleni si nedřepnu na bobek a klečení na tvrdém podkladu - mučení... držím palce ať to máš jinak... jooo a kolo a pohyb krom dvou cviků a ohýbání bez zátěže, sem měla zakázaný asi na půl roku... 🙈 snad se zdravotnictví posunulo... je to asi 15 let...

Jsem nevěděl že se tyhle operace dělali i u děťí školkovyho věku. 🙃

Odesláno

Tak zase po roce mam predcasne vanoce - jedu diky Skodovce na rekondicni pobyt.
V laznich Velichovky bude 100% naplnen neb tam skutecne neni NIC.

Zaciname zitra .....

A proto se tam vracim nic me nenuti neco delat neco tvorit max navstivim kolem par mist ktera jsem natacel a hledal segmenty ktere nejsou - a dnes uz zame jsou.

Tak ze 14dnu naprosteho volna klidu a pohody - vsem co mate moznost vrele doporucuji je to neuveritelne nepopsatelne - proste "bozi" o nic se nestarat .... !!!

Odesláno (upraveno)

Dnes Prahou u příležitosti oslavy 150ti let MHD v Praze projížděla kolona historických tramvají - průjezd křižovatkou na fotkách trval cca půl hodiny

https://www.rajce.idnes.cz/dkmedved/album/kolona-historickych-tramvaji-u-prilezitosti-oslavy-150ti-let-mhd

Škoda, že jsem dík jiným prioritám prošvihl jarní kolonu autobusů co vyjížděly dokonce skoro od Medvědí nory - ty by mě lákaly jistě mnohem víc

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

V životě jsem na diskotéce nebyl, nikdy mě to tam netáhlo. Spolužáci z učňáku co tam chodili utrácet hromady peněz a řešili jak drahý a značkový musej' mít hadry nebo boty mi vždycky byli k smíchu.

Na konci 80tek, o kterých píšu, se mlaďoši dělili do tří základních skupin

diskotékoví manekýni

metaláci/rockeři/somráci

vandráci/trampové

A každá ta skupina těma druhejma pohrdala - já byl jednoznačně vandrák a tak jsem poslouchal hlavně folk a country

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...