ozzy56 Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 bohužel, to nepojištění je hodně drahé , navíc pojištovna má čas , nakonec ty peníze z někoho vypáčí Citovat
Hafity Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 @Pepito : držím palce! A hlavně optimismus, bo psychika dělá hodně! Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 (upraveno) Po mě kdysi chtěli doplatit asi 4 měsíce za Formana, který měl nové spz ( když mi přední někdo ukradl). Akorát to celé období měli rozdělené na dvakrát. Když jsem odpověděl na první dopis ( i s kopií protokolu a VTP ) a přišel druhý, tak jsem tam zavolal, byl jsem poněkud důrazný, že jsem jim teď všechno poslal k jinému jednacímu číslu, tak ať si dají dvě a dvě dohromady a od té doby byl klid. Když jsem tu včera psal o Fiatu, tak fotečka pouhá pro fórum Upraveno 17. červen 2025 uživatelem PaKr Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 (upraveno) před 2 hodinami, Hafity napsal: @Pepito : držím palce! A hlavně optimismus, bo psychika dělá hodně! Děkuji Před chvílí mě přítelkyně musela vyměnit krytí a úplně se zhrozila co to se mnou dnes ve FN Olomouc udělali. To mi raději ani neřekli že mi tu ránu úplně otevřeli. Na kontrolu mě pozvali ve čtvrtek, to mi asi budou znovu zašívat. Jsem nesmělý, ale asi se budu dotazovat co se to vlastně stalo, že se to tak zkomplikovalo? První fotka je pořízena 13.6. v pátek (9 dní po operaci), to vypadalo že už to bude v pohodě, ale do rána jsem nespal a začalo každodenní dojíždění na převazy až se to dopracovalo k dnešní fotce. Upraveno 17. červen 2025 uživatelem Pepito Citovat
pavelu96 Odesláno 17. červen 2025 Odesláno 17. červen 2025 No ty krávo, takovou ránu jsem viděl naposledy ve filmu Gladiátor... Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 máme to asi měsíc, ale pro stejné váhavce jako jsem já můžu doporučit, na sekání okrajů trávníku super, hlavně se to nemusí držet, jen pojíždět po kolech, lehoučké , je to manželky třetí vyžínač na okraje, ale taky POSLEDNI , jak jsem ji důrazně upozornil..., bo já s tym něrobim , sekám jen velké plochy, na kosmetiku trávníku nejsem https://www.chijako.cz/eurotbl-t96-aku-krovinorez--sekacka-s-kolecky-2x-baterie-21v-s-nastavitelnou-hlavou---sada-kotoucu-a-nozu/?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=DRTG+|+Produkty+|+seznam.cz&utm_content=EUROTBL+EUROTBL-T96+AKU+křovinořez,+sekačka+s+kolečky+2x+baterie+21V+s+nastavitelnou+hlavou+–+sada+kotoučů+a+nožů Pepito ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 Dnes na převazu ve FNHK na plastice, odpreparovali mě hromadu strupů a kus "chcíplé" kůže z dlaně. Cestou domů jsem se odměnil a vyzvedl si repasovaný displej na cécéčko. Péťa, Milan+, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 V 13. 6. 2025 at 20:35, Zodiak napsal: Ráďo, tebe svezeme i na Policejním člunu na Pastvinách... Dnes tam bylo krásně a to ticho... Hafity a Zodiak ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 @Pepito tohle vypada na nejakou infekci. Ale dost se divim, ze ti nerekli co se to s tim deje a proc . Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 dneska se dá chytit infekce i v nemocnici--osobně mě pustili z fakultky dříve, abych ji prý nedostal , nejprve jsem si myslel, že doktor mluví z cesty, ale vrchní sestra (rodina) mi to potvrdila, dodnes mi to hlava nebere Citovat
oddie Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 (upraveno) To není dneska. To bylo odjakživa. Dneska je ta pravděpodobnost spíš menší než dřív. EDIT co se klidně může stát. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-chyba-lekaru-v-elitni-nemocnici-po-banalni-operaci-je-z-pacienta-invalida-250458 Upraveno 18. červen 2025 uživatelem oddie Citovat
PaKr Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 Bohužel, je to tak ... Švagrova nevlastní neteř ( asi nejlepší způsob, jak ten rodinný vztah pojmenovat) byla s leukemií v jedné pražské fakultce, kde jí sice s leukemií pomohli, ale bohužel se nakazila legionelou... Citovat
Pepito Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 (upraveno) před 1 hodinou, sitler napsal: @Pepito tohle vypada na nejakou infekci. Ale dost se divim, ze ti nerekli co se to s tim deje a proc . Infekci mi dnes potvrdil můj obvodní lékař, který mi ránu vyčistil a znovu přelepil a říkal že je to divné že se tam vůbec něco mohlo zanést, stát se to podle něj mohlo při odstraňování drénu den po operaci když mi ten drén vytahovali. Dnes jsem měl po týdenním denním ježdění do FN "volno" a jedu tam zítra tak jsem zvědavý co mě sdělí. @oddie to je teda hrozné co se může stát. Já doufám že nebudu mít až takovou nějakou infekci která by mě úplně ochromila. Už čtvrtý den beru antibiotika. V neděli mi dělali stěry, ale včera výsledky ještě neměli, tak snad se zítra už něco dozvím. Upraveno 18. červen 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 Před hodinou, oddie napsal: To není dneska. To bylo odjakživa. Dneska je ta pravděpodobnost spíš menší než dřív. že to bylo odjakživa mě nepřekvapuje, víme přece z knih a filmů, jak to kdysi u felčarů s hygienou vypadalo ale že v dnešní době můžu v nemocnici chytit infekci, na kterou nemá ani nemocnice účinnou obranu jsem se dozvěděl až při pobytu ve fakultce Pepito ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 18. červen 2025 Odesláno 18. červen 2025 Co ze jsem to delal ....? Rod.sraz na chaloupce dopadl celkem v pohode - tyden relaxu zdrave nase jadro prijelo tak ze OK Prekvapenim pro me bylo zjisteni ze vodni chlazeni v PC neni bezudrzbove ale naopak a momentalne z celkem vykonneho stroje mam flasinet cekajici na kompletni repas - prepastovani vymena media v chlazeni vycisteni od prachu vymena ventilatoru a mozna pridani dvou pameti z 32 na 64Gb .... V Po to vezu do C.Lipy na servis - jen verim ze nebude potreba koupe nove "bedny" - predstava investice vic jak 130/150tis me trosku desi obzvlast pokud vidim ze je KO po cca 4-5letech .. to jsou priserne odpisy pro nase male studio - tento dosluhujici Pc stalo peknych 99tis "Ale" je pravdou ze u nas jede staele na v prumeru 80-90% vykonu tedy dostava za usi ....! Nu a nas povoz diky zlatym rukam mechanika jezdim ale stale pretrvavaji dunive neprijemne hluky ale netusim odkud - vse se proslo na co bylo podezreni se vymenilo .... Mozna otazka je nekdo v okoli kdo ma hluky naposlouchane a byl by schopny se chvilku nam venovat ... samozrejme to nechci gratis .... Jinak asi oukej - krasne dny. Citovat
petrinza Odesláno 19. červen 2025 Odesláno 19. červen 2025 Obrázky na lepší náladu - Kappadokie dnes zrána. PaKr, Pepito, Zodiak a 8 další ohodnotil 11 Citovat
Fruktis Odesláno 19. červen 2025 Odesláno 19. červen 2025 @Pepito odhod stud stranou, a na doktory trochu přítlač ať sypou informace. U nich v 90% procentech platí líná huba...aneb co si nevyžádas, nezeptas to nevíš... Ale nevypadá to vůbec pěkně. Ať se to brzy zlepší. Pepito, dýzl a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 19. červen 2025 Odesláno 19. červen 2025 Ještě jednou vám všem moc děkuji za podporu. Teď zrovna odcházím z FN Olomouc kde mě ošetřovala paní doktorka, která mě na počátku mého problému přijímala a byla příjemná, vyčistila mi to, dali mi tam nějakou vatu se stříbrem a teď mám do pondělka klid kdy pojedu opět na převaz. Naštěstí tam ta infekce už je pryč a vypadá to mnohem líp. Tato paní doktorka mi poskytla veškeré informace a odpověděla mi na vše na co jsem se jí ptal, takže jsem už klidnější. Říkala že ať počítám že to bude ještě tak měsíc a půl než se to pořádně vyléčí a zahojí. Péťa, pajik999, Klemoň a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Pepito Odesláno 19. červen 2025 Odesláno 19. červen 2025 @petrinza parádní fotky. Stihnul si zpočítat všechny balóny? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.