Havlicek.Lukas Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 ne ne jen 2 ale nova klavesnice - - skusim to znovu altik je chytrej a hlida si nejake napeti - takze moderni auto je stale podvybite - a proto odchazeji baterie tak brzo Klemoň a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 2. květen 2025 Odesláno 2. květen 2025 Dnes ...? Ee uz vlastne vcera - takova mala projizdka pro opravenou elektronku nekam do oblasti Chocerad a pri ceste zpatky navsteva v Decine .... Doladilo se par detailu na nas uz v poradi treti rodovy sraz ..... A po malem grilovani urraaa smer domu .... Cesta asi pohoda samozrejme par devvilu jsem potkal asi me nejvic nastval trouba v Mazde v zuzeni na D11 uplne na konci me najel na prostredek a starne se u toho pobavil eten sory ale jinak to napsat nejde - nejak nedomyslel kdyby doslo ke kontaktu tak ikdyz v cca 90km/h by byl hodne velky pruser. Co me ale uprime prekvapilo "ze" v pruhu 2,2m bylo hodne malo mista pro nasi P406 nebylo moc prostoru na chybu (mysleno levej pruh) Ta jarni zelen se proste neokouka - a s nadechem do hnede je proste top - alespon pro me. Skoda ze to bylo jen Mt ... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 před 11 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: ne ne jen 2 ale nova klavesnice - - skusim to znovu altik je chytrej a hlida si nejake napeti - takze moderni auto je stale podvybite - a proto odchazeji baterie tak brzo dal jsem to tady víceméně pro ostatní aby věděli --je to jak píšeš, baterka furt podvybitá a altík se točí zbytečně..., začne to nabíjet při cca 80% kapacity baterie Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 před 15 hodinami, radim.1008 napsal: Letos podruhé jsem posekal půlku zahrady. No já posekal podruhý už uplně všechno, roste to sakra rychle, neuplynul ani týden a už to bylo stejný jako před sekáním, šílený. ozzy56 a regius ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 Posílám ji sekat obden pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 (upraveno) U nás má robotická sekačka přirozené nepřátele, takže by byla věčně na zádech Upraveno 3. květen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Klemoň, Milan+, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 Myslíš tím nepřítelem to vaše "štěňátko" ??? Radek Hurvajz a Pepito ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 cyklovýlet Ostrava-Bravantice a zpět 50 km Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 před 16 minutami, Klemoň napsal: Myslíš tím nepřítelem to vaše "štěňátko" ??? Tak oni jsou tu dvě, aby štěňátku nebylo smutno Klemoň, Milan+, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 (upraveno) taky jsem posekal, sekačkou na 220 V, 1800W s pojezdem z Mountfieldu, fakt se s ní dobře seká, drát mi neva a teď čekám až zaprší Upraveno 3. květen 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
Ajdamek Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 Ja uz tuhle sezonu sekal 4x, minulej rok jsem poridil aku z lidlu a seka to dobre Citovat
oddie Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 Já jednou a od té doby jsem byl pryč, takže mě asi čeká džungle. Citovat
Charlie 607 Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 Já se dneska pustil do Corsy co má tchýně. Svítila kontrolka motoru, po napíchnutí chyba regulace směsi. A při sledování lambdy je vidět že nereguluje, napětí se moc nemění a když tak skok a zase nic. Takže koupena nová lambda Bosch a při rozborce samozřejmě nejde povolit a navíc zjištěny prasklé svody. No svody včetně katalyzátoru (jeden kus) vyndány a v pondělí z nich vypreparuju lambdu. Pak zavezu šikovnému svářeči jestli to zmákne svařit. Citovat
Lihous Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 @ozzy56 Mame nekolik roku podobnou ale bez pojezdu a tech 29kg je celkem znat ale nedam na to "dopustit" naprosto jednoduchy stroj cas od casu prejedu nuz a to je cele. A co ze taham za sebou cca 60m kabelu .... zatim to davam.Naucil jsem se tak nejak sekat v sekcich a neprekazi ani stromy A nakladdy v radu nizsich desetikorun na jedno seceni - oproti benzinove ... A secu cca 900m2 Jinak u nas po druhe - soused uz 5x to by me asi "jeblo" ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 před 4 hodinami, davidse napsal: cyklovýlet Ostrava-Bravantice a zpět 50 km V Bravanticích mám kamaráda. Citovat
radim.1008 Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 (upraveno) Dnes od rána na III.Rallye Králíky zařazené do ČMPR. Počasí parádní a auta taky. VID20250503132323.mp4 A teď na oslavě neteřiných narozenin v Červeném Kostelci. Upraveno 3. květen 2025 uživatelem radim.1008 Charlie 1, regius, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 (upraveno) @Lihous koupil jsem ji loni a jede jak tank , doporučuju vyzkoušet pojezd--ušetří to hodně sil, mám ještě další dvě sekačky a traktor, takže je čím sekat furt, většině lidí kabel vadí, já si nemůžu stěžovat, jsem na něj zvyklý a vůbec mi nevadí--taky s kabelem se musí umět sekat a pak nezavazí, navíc se nemusím starat o nějaké baterie v zimě atd., už to dojedu takhle , a máš pravdu , tohle sekání je asi nejlevnější , měl jsem vyhlédnutou Makitu se stejnými parametry, ale Mountfield zlevnil... Upraveno 3. květen 2025 uživatelem ozzy56 Lihous ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 (upraveno) Dnes dostal Pavel opět "nařízeno vyvézt otce na výlet" Vyrazili jsme Monďasem (Galaxa je u dochtora Trnkoše) po trase Benešov (KFC) Rozhledna Špulka Divišov Český Šternberk Pirkštejn Sázava Kácov Zruč nad Sázavou - rozhledna Babka Zbraslavice Uhlířské Janovice Žandov Sion rozhledna Vysoká (tam jsem byl kdysi v rámci nějakého klubového setkání) Suchdol a Zásmuky odtud pak přes Říčany domů Trasa z Praha 7 do Čechova 224/5 Trasa 271,6 km • 4:32 h https://mapy.com/s/gazonetufo Pavel den ode dne vodí auto líp. Asi nejlíp je to vidět při průjezdech zatáček, které už se dnes dařily projíždět i celkem plynule. Dokonce dnes došlo i na předjídění - sice bylo vidět na míle daleko, ale i tak Pavel (pro mě i pochopitelně) využil výkon motoru a manévr realizoval s vytočenou čtyřkou, tedy hodně přes limit. Až získá lepši odhad, bude to určitě plynulejší - ale kdo z nás dal první předjíždění na státovce v klidu, že? Dnes tedy podle tacho asi 250 km, uvidíme co vyvedeme zítra P. S. Právě se mě Hela ptala, co mám s počítačem, že je úplně mrtvej a ona si nemohla cosik vytisknout.... Pavel to tipuje na odešlej zdroj, takže jeden rychlý telefon a zítřejší plán je jasnej Upraveno 3. květen 2025 uživatelem Medvěd Charlie 1 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 3. květen 2025 Odesláno 3. květen 2025 @ozzy56 Mame MTD ...? Je zelena... ? Snad vic jak 15roku jeste jsem ji privezl P405 a tu uz nemame taak 15 roku - naprosto bez problemu. Udrzba jak jsem psal cas od casu prejet nuz a po sekani oskrabat travu tot vse - naprosto bez udrzbove ... Ale pojezd schazi - to jsem podcenil - no v te dobe byla cena kolem 5tis ??? Coz je dnes rise snu ... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.