Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes ...? Ee uz vlastne vcera - takova mala projizdka pro opravenou elektronku nekam do oblasti Chocerad a pri ceste zpatky navsteva v Decine ....
Doladilo se par detailu na nas uz v poradi treti rodovy sraz .....
A po malem grilovani urraaa smer domu ....

Cesta asi pohoda samozrejme par devvilu jsem potkal asi me nejvic nastval trouba v Mazde v zuzeni na D11 uplne na konci me najel na prostredek a starne se u toho pobavil eten sory ale jinak to napsat nejde - nejak
nedomyslel kdyby doslo ke kontaktu tak ikdyz v cca 90km/h by byl hodne velky pruser.
Co me ale uprime prekvapilo "ze" v pruhu 2,2m bylo hodne malo mista pro nasi P406 nebylo moc prostoru na chybu ;) (mysleno levej pruh)

Ta jarni zelen se proste neokouka - a s nadechem do hnede je proste top - alespon pro me.
Skoda ze to bylo jen Mt ...

20250502_141944(0)[1].jpg

20250502_141351[1].jpg

Odesláno
před 11 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

ne ne jen 2 ale nova klavesnice - - skusim to znovu altik je chytrej a hlida si nejake napeti - takze moderni auto je stale podvybite - a proto odchazeji baterie tak brzo

dal jsem to tady víceméně pro ostatní aby věděli :)--je to jak píšeš, baterka furt podvybitá a altík se točí zbytečně..., začne to nabíjet při cca 80% kapacity baterie :myslim

Odesláno (upraveno)

taky jsem posekal, sekačkou na 220 V, 1800W s pojezdem z Mountfieldu, fakt se s ní dobře seká, drát mi neva 👍

a teď čekám až zaprší :)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já se dneska pustil do Corsy co má tchýně. Svítila kontrolka motoru, po napíchnutí chyba regulace směsi. A při sledování lambdy je vidět že nereguluje, napětí se moc nemění a když tak skok a zase nic. Takže koupena nová lambda Bosch a při rozborce samozřejmě nejde povolit a navíc zjištěny prasklé svody. No svody včetně katalyzátoru (jeden kus) vyndány a v pondělí z nich vypreparuju lambdu. Pak zavezu šikovnému  svářeči jestli to zmákne svařit.

Odesláno

@ozzy56 Mame nekolik roku podobnou ale bez pojezdu a tech 29kg je celkem znat ale nedam na to "dopustit" naprosto jednoduchy stroj cas od casu prejedu nuz a to je cele.
A co ze taham za sebou cca 60m kabelu .... zatim to davam.Naucil jsem se tak nejak sekat v sekcich a neprekazi ani stromy ;)
A nakladdy v radu nizsich desetikorun na jedno seceni - oproti benzinove ...
A secu cca 900m2

Jinak u nas po druhe - soused uz 5x to by me asi "jeblo"

Odesláno (upraveno)

@Lihous  koupil jsem ji loni a jede jak tank , doporučuju vyzkoušet pojezd--ušetří to hodně sil👍, mám ještě další dvě sekačky a traktor, takže je čím sekat furt, většině lidí kabel vadí, já si nemůžu stěžovat, jsem na něj zvyklý a vůbec mi nevadí--taky s kabelem se musí umět sekat a pak nezavazí, navíc se nemusím starat o nějaké baterie v zimě atd., už to dojedu takhle 😉, a máš pravdu , tohle sekání je asi nejlevnější :myslim, měl jsem vyhlédnutou Makitu se stejnými parametry, ale Mountfield zlevnil...

DSCN4651.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Dnes dostal Pavel opět "nařízeno vyvézt otce na výlet"

Vyrazili jsme Monďasem (Galaxa je u dochtora Trnkoše) po trase

Benešov (KFC)

Rozhledna Špulka

Divišov

Český Šternberk

Pirkštejn

Sázava

Kácov

Zruč nad Sázavou - rozhledna Babka

Zbraslavice

Uhlířské Janovice

Žandov

Sion

rozhledna Vysoká (tam jsem byl kdysi v rámci nějakého klubového setkání)

Suchdol

a Zásmuky

odtud pak přes Říčany domů

Trasa z Praha 7 do Čechova 224/5
Trasa 271,6 km • 4:32 h
https://mapy.com/s/gazonetufo

Pavel den ode dne vodí auto líp. Asi nejlíp je to vidět při průjezdech zatáček, které už se dnes dařily projíždět i celkem plynule. Dokonce dnes došlo i na předjídění - sice bylo vidět na míle daleko, ale i tak Pavel (pro mě i pochopitelně) využil výkon motoru a manévr realizoval s vytočenou čtyřkou, tedy hodně přes limit. Až získá lepši odhad, bude to určitě plynulejší - ale kdo z nás dal první předjíždění na státovce v klidu, že?

Dnes tedy podle tacho asi 250 km, uvidíme co vyvedeme zítra

P. S.

Právě se mě Hela ptala, co mám s počítačem, že je úplně mrtvej a ona si nemohla cosik vytisknout.... Pavel to tipuje na odešlej zdroj, takže jeden rychlý telefon a zítřejší plán je jasnej

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@ozzy56  Mame MTD ...? Je zelena... ?
Snad vic jak 15roku  jeste jsem ji privezl P405 a tu uz nemame taak 15 roku - naprosto bez problemu.
Udrzba jak jsem psal cas od casu prejet nuz a po sekani oskrabat travu tot vse - naprosto bez udrzbove ...
Ale pojezd schazi - to jsem podcenil - no v te dobe byla cena kolem 5tis ??? Coz je dnes rise snu ... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...