Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, Pepito napsal:

@Radek Hurvajz Radku, Ty jsi mě udělal chutě že jsem si musel také otevřít jedno lahvové a "načepovat" do značkového krýglu. Točené mi nějak přestalo (cenově) chutnat. :papa

IMG_20250414_162100.jpg

Točený je točený, to žádná flaška, plechovka nebo nedej bože PETka nemá šanci nahradit

Odesláno (upraveno)

Problem je že to točený je někde kolikrát horší než ta plechovka, a abych se utahanej trmácel 10km do hospody kde mají dobrý pivo abych si dal dvě po práci, splavenej a špinavej, to fakt absolvovat nechci. Navíc tady si po těch dvou pivech dám dvacet, což by z ty hospody při 10km pochodu nešlo :D 

Joo, tam si zajdu v sobotu navečer, dám si i něco dobrýho k snědku, vypiju tři, čtyři...............

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

taky radsi toceny - jenze púosledni dobou 0,5 je s bidou 0,4 za cenu skoro litru takze ja radsi dam PETku u PC a nejakeho filmu nebo YT videa a kdyz je moznost tak dojdu na toceny k tomu hpspodskou klasiku jkako utopenec nebo nakladany hermelin :D 

Odesláno

Flašky a plechovky mi nějak nevadí, ale ty Petky fakt ne, jako to první nalitý se dá, ale potom je to takový nijaký, vyšumělý

před 1 minutou, patt napsal:

@Radek Hurvajz co ti brání si těch dvacet dát rovnou v hospodě a pak si dát ještě dvě na cestu dom? :D 

Tak na stole tam spát nebudu a lehnout si není kam :D 

Odesláno

@oddie ..tak zrovna Brezi Koza je skvela...  ..na tu jsem narazil na Sumave, kdyz jsem jel na motorce lonsky Illegal Tourist Trophy...  a s kamosem jsme jim tam v kempu za prodlouzenej vikend vypili sud.. :D 

Odesláno
před 2 hodinami, patt napsal:

jasný, určitě se můžeme všichni domluvit a můžete se stavit, rád vás uvidím a pohostím 😁 kdo bude chtít, může se povozit na koni, traktorem, nebo nějakym starym pežotem 🤣 všeho je tu dost 😀 

S dovolením se také hlásím na obhlídku. A mám to podstatně blíže než kluci . . . :super

Odesláno

tady chodíme s chlapama na točeného Radka, bohužel už tak jednou za měsíc, někdy i více, bo někteří jsou v jednom kole-prý 😯, osobně nechápu proč penzista nemá čas, ale ať si každý žije po svém 🙈, na chatě kupuju flaškovou Plzeň, je to vlastně levnější než točené a taky toho už moc nevypiju..., navíc tam čepovaný Radek nikde není

Odesláno

No tak já byl dnes dvou měsících čekání na ultrazvuku s tím mým "pahnátem" a . . . 2 měsíce čekáš a pak dorazíš a oni ti řeknou, že tvůj termín v systému není. Když ale viděla, že je žádanka z kraje února , uznala, že asi nekecám a ať si počkám, že to pořeší . . . 40 minut čekání je v našem zdravotnictví standard, takže to šlo vlastně rychle. Doktorka byla stejná "kudla" jako moje praktická , která mne k ní poslala.:bacha Ikdyž RTG nic nenašlo, tak tady na sonu konečně ano. No na jednu stranu jsem rád, že "nesimuluju", ale to že řešením bude kudla mne moc netěší . . . :roker  Při dnešní úrovni zdravotníctví mi kotník asi zůstane 🙊

Odesláno

@Klemoň a jéje, to já mam teď taky nemocnou nožku, sem si na stavbě zvrknul kotník. Ale v ortéze ses  tím dá sem tam poskakovat  tak jsem nechtěl ztrácet čas a pustil sem se do genrálky předni napravy na transitu, ke který se dokopávam už rok a rok mam na to nakoupený díly 😀 

Jinak transit rok 99, vše na přední  nápravě původni origo díly, až na gumový silentbloky ramen, který byly volnější  a spodní čepy by zbytek ještě bez problémů jezdil, ale když už to rozebirám, tak udělám všechno najednou a ne pak každej rok řešit co odejde dál...

Odesláno

nějakým podobným fordem jezdí maník rekonstruovat byt v našem vchodě, vždycky když to po šichtě studené natočí, tak vyskočím ze židle :), prostě zvuk starého atmodýzlu, navíc pak stojí dlouho, jakoby čekal, až mu to nafouká vzduch do brzd 🙈😂, takový mlaďas, asi začíná..., jsem rád, že zítra jedu pryč

Odesláno

@ozzy56 héle, ono v dnešní době to sou už dojezděný pekáče, ale když srovnam nějaký nový dodávky, tak je to sice hezký, pohodlný, komfortní, ale tim to asi končí. Kdybych vyprávěl co tenhle transit už zažil na polích, kolikanasobně byl přeloženej, co všechno tahal, tak to by nějakej fungl novej transit asi nedal... motoricky je to nezmar, minimum elektroniky. Když jsem ho po půl roce stání v mrazu startoval, tak to chytlo na převalení jako za tepla.  Dokonce i emise na stk čuměli že to ma psaný jakože hodně nízký hodnoty, ze i dvojková naftová fabie má horší, nebo stejný, což moc nechápu 😂  A pro mě na těch pár tis km za rok nemá smysl kupovat za nesmysl nějaký nový auto, který by ten záhul co dostává asi stejnak nedalo 😀 je pravda, ze na mym transitu uz je druha spojka 😀😀

Odesláno

Co jenom zvuk starýho atmodýzlu, ale tahle stará fordí 2,5D je ještě k tomu mám pocit jestli dobře pamatuju přímovstřiková a ne komůrka, opravte mě jestli se mýlím, proto měla/má takový ostrý zvuk... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...