Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 Tak to už do toho praštili úplně Akorát teda nevím na co potřebovali svědky? Nejspíš jen kvůli tomu podpisu Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2025 Odesláno 4. duben 2025 Přeju jim to Je dobře, že se doba posunula Radek Hurvajz, Péťa, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 dnes očista , a musím zajet nechat vyvařit …sekačku ozzy56 a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 (upraveno) ..jebu se dal s nabytkem detem do pokoje... a ne... furt to nemam hotovy..... ...to je furt neco... ..mladej ma turnaj ... ..ja musim neco delat do skoly ... pani Bubakova neco chce ... me se nechce... .... takova dvoupatrova skrinka/vesak na raminka do prostoru za vstupni dvere.. ..ted to jdu brousit a natrit... Upraveno 5. duben 2025 uživatelem BubakGS Hafity, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
sitler Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 13.5km procházkou okolo Přelouče. Mladej, 3 roky, to dál s odrazedlem b pohodě BubakGS, Hafity a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 @Charlie 1 něco jsem už viděl, ale tak prorezlou sekačku nee , dej přes to IPU s hliníkovým jádrem, nemá cenu to svařovat, bude se na spodku zachycovat bordel , tuhle mám přesně 19 let a je v ní furt origo klíňák na pojezd Hafity ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 ono je myslím z roku 2008 ….to dnešní zreznou durch po 6 letech ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 @Charlie 1 nestraš, my jsme letos koupili novou sekačku, tak doufám že vydrží co nejdéle. Zatím to vypadá dobře, ještě jsme ji ani nevybalili z krabice U kamarádů na zahradě spadl v září jasan ( minimálně stoletý), naštěstí zničil jenom plot. tehdy řekl, že kdo chce dřevo, tak si to může odvézt, tak jsme dneska odvezli poslední zbytky. Tak nějak v mezičase jsem se snažil nastartovat dva roky odstavenou 406, ale marně tak jsem objednal redukci na diagnostiku a uvidím co poví počítač. Doufám, že se neobnovil imobilizér...( ještě přes klávesnici) Citovat
radim.1008 Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 Změna oproti minulému víkendu. Z díry na štafle. Před Po Na strop ještě přijdou nové polystyrenové lišty. pavelu96 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 Před hodinou, Charlie 1 napsal: ono je myslím z roku 2008 ….to dnešní zreznou durch po 6 letech Někde jsi tu dával co jsi kupoval v akci u Mountfield,tohle na to nevypadá ,to je nějaký noname Jak píše @ozzy56, já mám z 2001,co jsem kupoval i nové Fiat Brava,a i sekačku,plech v pohodě. Vyvařovat sekačku. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 (upraveno) Dnes jsem dozdil , konečně domácí rozhodla některé detaily bránící práci , příčky dělicí kuchyni a chodbičku od koupelnu a WV . PS konečně se mi podařilo přijít jak propojit PC a MT-snad to bude fungovat než pořídím nový. Upraveno 5. duben 2025 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" radim.1008, BubakGS a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 Tak jak je u me bezne zacnu vcerejskem. Odvezl jsem par veci na opravu jednomu sikovnemu opravari pod prahou - dal jsem se zastavil pro kratce pouzivanou cisticku vzduchu od Zepteru noo a kdyz jsem byl v praze tak jsem se cestou domu zasatvil u bratranka v Decine. Motor prekvapive vrci cas od casu jsou nejake hluky a "vibrace" ale vrcime tak ze z mrtvych vstani neudivuje jen me. A dnes dopoledne jsem navstivil jedno male jezirko tunku v lese a prekvapilo me kolik zivota larev kukel komaru v ni uz zije .... ? A odpoledne jsem venoval projiti si cesty "vyletu" naseho rodoveho srazu s moznosti pristani vrtulniku a dostupnosti pripadne RZS - vse pujde pripadne realizovat. Nu MAPY.CZ jsou hodne dobre ale v jednom miste naprosto presne urcila mapa konec cesty v lese ale o nejakych 50m dale po vrstevnici jsem uz nic nenasel tak ze jsem trosku "improvizoval" a prestige na suche listi a pomerne prikrou stran - nic moc .... Ale ziju tak ze Ok - joo prosel jsem se po dalsim kuse cesty ktera pamatuje dataci stoleti cca 16-17xx trosku nechapu jak v techto stoupanich / klesanich mohl nekdo fungovat s povozem ... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 5. duben 2025 Odesláno 5. duben 2025 ..hotovo, zitra to namontuju... Péťa, RichVa, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) Dneska odpoledne se chystám na vzpomínkový koncert https://www.lucpra.com/index.php/cz/programs/eventdetail/813/letokruhy-2025-aneb-poselstvi-wabiho-ryvoly S touto akcí je spojeno hned několik zajímavostí a) jednak jsem si lístek pořídil už v únoru 24 s tím, že na koncert půjdu v dubnu a až kamarád mě upozornil, že pokud půjdu, tak to bude až v dubnu 25 b) letos v lednu jsem si někde všiml, že v dubnu bude koncert k výročí Wabiho Ryvoly a až, když jsem si chtěl objednat lístek jsem zjistil, že už lístek mám (skleróza je skleróza a po 50ce už prej mám nárok ) c) vždy k 25. dni dostávám rozpis plánovaných výjezdů s HMCH na následující měsíc a tam jsem se dočetl, že 6. 4. mám v 15 hodin odjíždět na Moravu. Tak telefon manažerce a odjezd kvůli koncertu odsunut na 7. 4. v 5,00 ráno - v 8,00 začínají výjezdníci výklad v Určicích (u Prostějova), snad u Brna nebude žádný zdržení. Z Určic pak Olomouc, tsm učí v úterý a odtud do Frýdku - ve středu večer budu doma Upraveno 6. duben 2025 uživatelem Medvěd Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 @Medvěd ... v te Olomouci Tě zvu na kafe.... ..pondeli/utery bych mel byt doma... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 BubakGS - budu spát v penzionu Svatoplukova 1, ale bavili jsme se o úterý dopoledne. To budu na gymplu někde pod Tvýma oknama BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 @Medvěd ... Svatoplukova 1? To je penzion - taverna U pece.... ..kdyby Ti chybel partak na pivo.. klidne dojdu ... tam jsem chodival.... a mivali slusnou Plzen i jidlo.... Citovat
BubakGS Odesláno 6. duben 2025 Odesláno 6. duben 2025 (upraveno) ..jsem doma extremne hodny, abych mohl zitra za Medvedem na pivo... ..jo a odsavani - i kdyz jen takhle amaterske z par plastovych trubek na odpady a 2 hadic hnane levnym prumyslovym vysavacem je skvely vynalez ... nechrchlam ted prach jak tuberak.... ...nova deska na vetsi stul do decaku.... Upraveno 6. duben 2025 uživatelem BubakGS radim.1008, ozzy56, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.