Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

..jebu se dal s nabytkem detem do pokoje... a ne... furt to nemam hotovy..... :D ...to je furt neco... ..mladej ma turnaj ... ..ja musim neco delat do skoly ...  pani Bubakova neco chce ... me se nechce...  :D .... takova dvoupatrova skrinka/vesak na raminka do prostoru za vstupni dvere..   ..ted to jdu brousit a natrit... 

image.thumb.png.5427eff1e630de536ee5d71a03ed3033.png

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

@Charlie 1  něco jsem už viděl, ale tak prorezlou sekačku nee , dej přes to IPU s hliníkovým jádrem, nemá cenu to svařovat, bude se na spodku zachycovat bordel :myslim,  tuhle mám přesně 19 let a je v ní furt origo klíňák na pojezd 😯

P4300014.JPG

Odesláno

@Charlie 1 nestraš, my jsme letos koupili novou sekačku,  tak doufám že vydrží co nejdéle.  Zatím to vypadá dobře,  ještě jsme ji ani nevybalili z krabice :D

U kamarádů na zahradě spadl v září jasan ( minimálně stoletý), naštěstí zničil jenom plot.  tehdy řekl,  že kdo chce dřevo,  tak si to může odvézt,  tak jsme dneska odvezli poslední zbytky. 

Tak nějak v mezičase jsem se snažil nastartovat dva roky odstavenou 406, ale marně :( tak jsem objednal redukci na diagnostiku a uvidím co poví počítač.  Doufám,  že se neobnovil imobilizér...( ještě přes klávesnici)

Odesláno
Před hodinou, Charlie 1 napsal:

ono je myslím z roku 2008 ….to dnešní zreznou durch po 6 letech 

Někde jsi tu dával co jsi kupoval v akci u Mountfield,tohle na to nevypadá ,to je nějaký noname

Jak píše @ozzy56, já mám z 2001,co jsem kupoval i nové Fiat Brava,a i sekačku,plech v pohodě. Vyvařovat sekačku. 

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem dozdil , konečně domácí rozhodla některé detaily bránící práci , příčky dělicí kuchyni a chodbičku  od  koupelnu a WV . 

3.jpg

PS konečně se mi podařilo přijít jak propojit PC a MT-snad to bude fungovat než pořídím nový.

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

Tak jak je u me bezne zacnu vcerejskem.

Odvezl jsem par veci na opravu jednomu sikovnemu opravari pod prahou - dal jsem se zastavil pro kratce pouzivanou cisticku vzduchu od Zepteru noo a kdyz jsem byl v praze tak jsem se cestou
domu zasatvil u bratranka v Decine.
Motor prekvapive vrci cas od casu jsou nejake hluky a "vibrace" ale vrcime tak ze z mrtvych vstani neudivuje jen me.

A dnes dopoledne jsem navstivil jedno male jezirko tunku v lese a prekvapilo me kolik zivota larev kukel komaru v ni uz zije .... ?
A odpoledne jsem venoval projiti si cesty "vyletu" naseho rodoveho srazu s moznosti pristani vrtulniku a dostupnosti pripadne RZS - vse pujde pripadne realizovat.

Nu MAPY.CZ jsou hodne dobre ale v jednom miste naprosto presne urcila mapa konec cesty v lese ale o nejakych 50m dale po vrstevnici jsem uz nic nenasel tak ze jsem trosku "improvizoval"
a prestige na suche listi a pomerne prikrou stran - nic moc ....

Ale ziju tak ze Ok - joo prosel jsem se po dalsim kuse cesty ktera pamatuje dataci stoleti cca 16-17xx trosku nechapu jak v techto stoupanich / klesanich mohl nekdo fungovat s povozem ...

Odesláno (upraveno)

Dneska odpoledne se chystám na vzpomínkový koncert 

https://www.lucpra.com/index.php/cz/programs/eventdetail/813/letokruhy-2025-aneb-poselstvi-wabiho-ryvoly

S touto akcí je spojeno hned několik zajímavostí

a) jednak jsem si lístek pořídil už v únoru 24 s tím, že na koncert půjdu v dubnu a až kamarád mě upozornil, že pokud půjdu, tak to bude až v dubnu 25 😄

b) letos v lednu jsem si někde všiml, že v dubnu bude koncert k výročí Wabiho Ryvoly a až, když jsem si chtěl objednat lístek jsem zjistil, že už lístek mám (skleróza je skleróza a po 50ce už prej mám nárok 😀)

c) vždy k 25. dni dostávám rozpis plánovaných výjezdů s HMCH na následující měsíc a tam jsem se dočetl, že 6. 4. mám v 15 hodin odjíždět na Moravu. Tak telefon manažerce a odjezd kvůli koncertu odsunut na 7. 4. v 5,00 ráno - v 8,00 začínají výjezdníci výklad v Určicích (u Prostějova), snad u Brna nebude žádný zdržení. Z Určic pak Olomouc, tsm učí v úterý a odtud do Frýdku - ve středu večer budu doma

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

..jsem doma extremne hodny, abych mohl zitra za Medvedem na pivo... :D   ..jo a odsavani - i kdyz jen takhle amaterske z par plastovych trubek na odpady a 2 hadic hnane levnym prumyslovym vysavacem je skvely vynalez ... nechrchlam ted prach jak tuberak.... ...nova deska na vetsi stul do decaku....

image.thumb.png.969b1fee7212c5ed3134b6ebf908a1c2.png

image.png.d02a098ee04352e3e65c8da292a6ec6c.png

Upraveno uživatelem BubakGS

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...