PaKr Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 @BubakGS co tam kopou ? Hledají aspoň zlaté cihly ? nebo někdo viděl ten screen z apky, tak se tě rozhodli trochu omezit tak stejně nemám vycházky, takže mě to netrápí nebo bych mohl nechat auto kousek dál a dojít, třeba u Anči, tam je stejně pořád zmatek BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 (upraveno) @PaKr ...podelala se kanalizace, je tu ted sranda... ...poklad z valky hledam s nima... se mi motaji pred barakem Upraveno 18. březen 2025 uživatelem BubakGS PaKr ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 @BubakGS To bylo tak rychlé, že jsi nestihl ani vyjet? Docela mazec BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 @Péťa ..nastesti ne. Zazvonili na me a pry to nejhur do konce tydne nejak daji na hrubo do kupy. Tak jsem nechal auto doma. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 před 3 hodinami, BubakGS napsal: ..ja sam nic.... ale mam na chvili s autem dolitano... ... bagr a 2 metry jama... ... @PaKr ...ted se sem na kafe chvili nedostanes.... Tak to by ani G-classe neuměla překonat BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 @Medvěd Ani s pomocí Red Bull ??? PaKr, BubakGS a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 tak furt kvalitni ocelove najezdy a prejede to mozna kdyby poprosil kluky cerny z vesnice co tahaji zelezo treba by nejaky kus zeleza sehnaly BubakGS ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 @Havlicek.Lukas ti by se s tím moc nepárali. Hned vedle je trať BubakGS a Péťa ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 @Havlicek.Lukas ...kluky cerny mi sem neposilej bo mi do zahrady jeste vykoleji mistni lokalka... ..bagr mi tu staci... PaKr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 dnes byl v telce hezký dokument o renovaci starších Mercedesů , typy 124 atd., radost vidět machry při práci, ale ceny samozřejmě odpovídající--100tísíce v Eurech jen lítaly..., jedna 300SL za 2 mio Eur Citovat
Charlie 607 Odesláno 18. březen 2025 Odesláno 18. březen 2025 Já si dneska dovezl zouvačku Haweka, plus jednu k tomu na díly. Charlie 1, OK406, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 19. březen 2025 Odesláno 19. březen 2025 dnes výlet--kontrola chajdy, super počasí, vyzkoušeny nové brýle proti slunci , k obědu smažák, malé pivo a cesta dom , bylo hodně policejních aut na trase Citovat
Hafity Odesláno 19. březen 2025 Odesláno 19. březen 2025 Dnes jsem "zamáčknul slzu" při odstraňování Hondy 650 Nighthawk z podpisu.... On si jí tedy nový majitel odvezl polorozebranou už před půl rokem, ale přepis proběhl až dnes. Nedařilo se mu jí dostat přes zimu do stavu s kterým by mohl na STK. Ale je to frajer, zaplatil mi povinný za tu dobu, že je to jeho chyba No a teď zas budu shánět něco pod řiť.... Milan+, BubakGS, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
PaKr Odesláno 19. březen 2025 Odesláno 19. březen 2025 @Hafity tak teď bude Goldwing ? 307 jsem přepisoval taky až asi za dva a půl měsíce až byla s platným razítkem, ale ta byla v depozitu. Spíše mě "fascinují " ti, co inzerují auto bez technické a k tomu chtějí nejlépe okamžitý přepis Citovat
Hafity Odesláno 19. březen 2025 Odesláno 19. březen 2025 @PaKr : Goldwing néééé.... Ten Nighthawk mi přišel na můj vkus poměrně hmotnej.... Údaje na síti se dost líší.... Nejmíň jsem našel cca 220kg a v techničáku jsem měl 286kg Tak jsem všady tvrdil, že má 240kg.... No teď už bych rád něco s hodným motorem do 200kg.... Já totiž nejsem žáden "svalosil" a roky už taky hovoří, takže nějakou pohodovku.... Citovat
dýzl Odesláno 19. březen 2025 Odesláno 19. březen 2025 (upraveno) Ozzy napsal že bylo hoodně policejních aut. Včera v Jihlavě si klidně jedu po Žižkově ulice a na světlech na odbočce na Hradební za mnou policejní ovce. Na zelenou jsem se rozjel a až na odbočovacím pruhu mne předjeli-majáčky a nápis Následujte nás! Tak jsem je následoval-naštěstí stále v mém směru. U OC City Park zajel na kraj Chtěli doklady, ale jen OP a ŘP , ORV nikoliv, a zafunět do testeru. Sličná policistka obešla auto -prolustrovala ho asi, a její kolega vrátil doklady a jel jsem dál.- Tak nevím proč , byly jsem jim já nebo auto nějak podezřelé?! A to ještě jsme od kruháče Jihlava-Telč- Pelhřimov jeli až k Ústřednímu hřbitovu asi půl hodiny, chvíli jen "přískoky" Upraveno 20. březen 2025 uživatelem dýzl oprava chyb Citovat
PaKr Odesláno 19. březen 2025 Odesláno 19. březen 2025 @dýzl za mnou jeli ve Varech po staré Pražské taky celkem dlouho, ale tehdy bez zastavení. A jednou se za mnou otočili a jeli za mnou ještě po staré I/48. Oni akorát sjeli a já jsem najížděl. Tak jsem držel tacho přesně na rysce. Vydrželi dlouho, přesně do doby, než nás někdo předjel Někdy mám pocit, že tou jízdou v závěsu chtějí znervóznit, že pak uděláš nějakou chybu... Péťa, dýzl, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
toru Odesláno 20. březen 2025 Odesláno 20. březen 2025 Když nic nespácháš, tak jsi podezřelej, je nutno tě prověřit. BubakGS, Klemoň, ozzy56 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. březen 2025 Odesláno 20. březen 2025 (upraveno) možná včera uklízeli kanceláře, tak je uklízečky poslaly na cesty , měl jsem v úmyslu vypálit havěť z motoru, ale přešlo mě to... Upraveno 20. březen 2025 uživatelem ozzy56 Citovat
MJSytic Odesláno 22. březen 2025 Odesláno 22. březen 2025 Dnes rozleštění světel na strýcově Yarisu. Měl je v závadách na protokolu z STK, tak aby měla dušička pokoj Milan+, radim.1008, PaKr a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.