Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@BubakGS co tam kopou ? Hledají aspoň zlaté cihly ? 🤣 nebo někdo viděl ten screen z apky, tak se tě rozhodli trochu omezit 🤣 

tak stejně nemám vycházky,  takže mě to netrápí ;) nebo bych mohl nechat auto kousek dál a dojít,  třeba u Anči, tam je stejně pořád zmatek 🤣🤣

Odesláno
před 3 hodinami, BubakGS napsal:

..ja sam nic.... ale mam na chvili s autem dolitano...  :D   ... bagr a 2 metry jama...     ... @PaKr ...ted se sem na kafe chvili nedostanes....

Tak to by ani G-classe neuměla překonat

Odesláno

dnes byl v telce hezký dokument o renovaci starších Mercedesů :super, typy 124 atd., radost vidět machry při práci, ale ceny samozřejmě odpovídající--100tísíce v Eurech jen lítaly..., jedna 300SL za 2 mio Eur 🙈

Odesláno

dnes výlet--kontrola chajdy, super počasí, vyzkoušeny nové brýle proti slunci 👍, k obědu smažák, malé pivo a cesta dom 🤠, bylo hodně policejních aut na trase

Odesláno

Dnes jsem "zamáčknul slzu" při odstraňování Hondy 650 Nighthawk z podpisu.... On si jí tedy nový majitel odvezl polorozebranou už před půl rokem, ale přepis proběhl až dnes.  Nedařilo se mu jí dostat přes zimu do stavu s kterým by mohl na STK. Ale je to frajer, zaplatil mi povinný za tu dobu, že je to jeho chyba :o  No a teď zas budu shánět něco pod řiť....

Odesláno

@Hafity tak teď bude Goldwing ? :mrk:D

307 jsem přepisoval taky až asi za dva a půl měsíce až byla s platným razítkem,  ale ta byla v depozitu.  

Spíše mě "fascinují " ti, co inzerují auto bez technické a k tomu chtějí nejlépe okamžitý přepis :roll

Odesláno

@PaKr : Goldwing néééé.... Ten Nighthawk mi přišel na můj vkus poměrně hmotnej.... Údaje na síti se dost líší.... Nejmíň jsem našel cca 220kg a v techničáku jsem měl 286kg :o  Tak jsem všady tvrdil, že má 240kg.... No teď už bych rád něco s hodným motorem do 200kg.... Já totiž nejsem žáden "svalosil" a roky už taky hovoří, takže nějakou pohodovku....

Odesláno (upraveno)

Ozzy napsal že bylo hoodně policejních aut.

Včera v Jihlavě si klidně jedu po Žižkově ulice a na světlech na odbočce na Hradební za mnou policejní ovce. Na zelenou jsem se rozjel  a až na odbočovacím pruhu mne předjeli-majáčky a nápis Následujte  nás! Tak jsem je následoval-naštěstí stále v mém směru.  U OC City Park  zajel na kraj  Chtěli doklady, ale jen OP a ŘP , ORV  nikoliv, a zafunět do testeru.  Sličná policistka obešla auto -prolustrovala ho asi, a její kolega vrátil doklady a jel jsem dál.- Tak nevím proč , byly jsem jim já nebo auto nějak podezřelé?! A to ještě jsme od kruháče  Jihlava-Telč- Pelhřimov  jeli až k Ústřednímu hřbitovu asi půl hodiny, chvíli jen "přískoky"

Upraveno uživatelem dýzl
oprava chyb
Odesláno

@dýzl za mnou jeli ve Varech po staré Pražské taky celkem dlouho,  ale tehdy bez zastavení.  A jednou se za mnou otočili a jeli za mnou ještě po staré I/48. Oni akorát sjeli a já jsem najížděl. Tak jsem držel tacho přesně na rysce. Vydrželi dlouho, přesně do doby, než nás někdo předjel :D:D:D

Někdy mám pocit,  že tou jízdou v závěsu chtějí znervóznit,  že pak uděláš nějakou chybu...

Odesláno (upraveno)

možná včera uklízeli kanceláře, tak je uklízečky poslaly na cesty 😉, měl jsem v úmyslu vypálit havěť z motoru, ale přešlo mě to...🙈

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...