radim.1008 Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Tomu se říká pátek za všechny prachy... Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 @Klemoň tak tohle je den blbec přímo ukázkově... nezávidím ani jedno z toho... Já jsem dneska spal po noční jenom dvě hodiny, ale celou šichtu mě bolelo v krku dost blbý, když chci jít v pondělí na krev... Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 No nechtěl jsem sem to "strašidlo" dávat, ale trochu jsi mne tím zdravím postrčil . . . Neoholený a s oteklou hubou. Správná dávka Codeinu je sice prima abys necítil bolavý zub,ale zase se docela blbě řídí . . . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 Zazpívej si " Šofér ten tvrdej chleba má. " Já jsem měl dneska taky jezdicí den. Ráno doÚval ke známému na prodejnu pro nějaké drobnosti pak do Říčan vyzvednout zbytek toho tajemství a pak ještě do Vysočan pro dvě věci do výbavy toho tajemství no vyjel jsem po 8 s malou zastávkou na dílně jsem přijel domů krátce po poledni. Chvilku sem dělal něco venku a pak jsem zalez domů neb moribundus získaný minulé pondělí u doktorky se mě drží jak hovno košile takže jedu v tzv. šetřícím modu. Jo a navečer se tady zastavil ten " ošklivák " na kus řeči. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 (upraveno) Před hodinou, Klemoň napsal: Jinak já mám poslední dobou nějaké "veselé období" Asi nakonec budu rád, že tam končím . . . Já myslel, žes tam celkem spoko ... Tak držím palec ať je novej job lepčejší (třeba se i vyspíš) Upraveno 14. březen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
RichVa Odesláno 14. březen 2025 Odesláno 14. březen 2025 @Klemoň bych řek, že jsi zapomněl posunout kalendář - zcela by to odpovídalo pátku 13-tého Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 @RichVa Jo o tom , že není 13tého mi psala i Kůstka (manželka), když jsem jí informoval, že místo po 14 hodině budu doma až tak v 17,30 tak ať nemá strach že se válím někde v příkopu. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 14 hodinami, Vena garážmistr napsal: Jo a navečer se tady zastavil ten " ošklivák " na kus řeči Hele nepomlouvej. Já nejsem ošklivý, jen trošku neoholené strašidlo. Ale dnes už první den bez Codeinu, huba sice ještě bolí ale už jen ta kost, tak se hodlám oholit Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 Jo - taky Helče vždycky volám, že už jsem na hotelu nebo když se na cestě zdržím, páč při tom, co se dnes děje na cestách mi to přijde důležité. Klemoň, Péťa, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 14 hodinami, Medvěd napsal: Já myslel, žes tam celkem spoko ... Tak tos myslel špatně. Já jsem tam nadmíru spokojený. Lidi okolo fajn, šéf je prima, práce mne baví až na to vstávání, auto jsem si "vylepšil", prostě jsem musel celý týden dumat a mudrovat jestli mám tu novou nabídnutou práci vzít. Nebudu záhadný jako @Vena garážmistr o jehož tajemství už vím, ale nechám si důvody a detaily až si plácneme. Ale vzhledem k tomu, že nabídka přišla od nich , tak pokud já řeknu ano, tak není důvod si neplácnout ozzy56, Pepito, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 3 minutami, Medvěd napsal: při tom, co se dnes děje na cestách mi to přijde důležité Tedy pokud máš svoji rodinu alespoň trochu rád Pepito ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 3 minutami, Medvěd napsal: Jo - taky Helče vždycky volám, že už jsem na hotelu nebo když se na cestě zdržím, páč při tom, co se dnes děje na cestách mi to přijde důležité. No vidiš a Radka mi pořád tvrdí že volat se nemusí, že když nevolá tak se nic nestalo. To nepochopim.... Já vždy napišu nebo zavolam že jsem dojel OK, atd. Hafity, OK406 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 14 hodinami, Vena garážmistr napsal: vyzvednout zbytek toho tajemství Tak to je vtipné. Moje hlava už 10 minut šrotuje jaký "zbytek" jsi si byl vyzvednout . Něco mne napadá, ale vědět to nechci Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 15 hodinami, Klemoň napsal: Správná dávka Codeinu je sice prima Víš o tom že když tě zastavěj a vytřou ti hubu tak přijdeš o papíry? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 2 minutami, Radek Hurvajz napsal: že když nevolá tak se nic nestalo. To nepochopim.... Tak to já taky ne. Jsem s tebou. Když nevolám, tak mne seškrabují z asfaltu a to se nedoví . . . Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 před 9 minutami, Radek Hurvajz napsal: Víš o tom že když tě zastavěj a vytřou ti hubu tak přijdeš o papíry? Tak jako nic se nesmí přehánět. Nejsem magor , abych se dal něco co mi snižuje pozornost. Já mám Ráďo tu výhodu, že jak prášky nezobu, tak na mne zabírá už i Panadol. A pokud v návodu není uvedeno, že nesmím obsluhovat stroje či řídit, tak bych se klidně bránil i soudně . . . Si vezmeš "Acylpirin" a máš problém ? To by bylo na silnicích tak o 20% volněji . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 (upraveno) Jako rozumim, ale Codein je opiát, v těle tvoří vlastně Morfin, takže tak, stěr by ukazal drogy, pak by zaleželo na krvi. V příbalu je určitě že nesmíš obsluhovat stroje či řídit. Já ho kvuli tomu nebral, i když jsem s tím ramenem trpěl. Tak radši opatrně s tímhle prevítem. Acylpirin ti neukaže na stěru nic, ani Panadol či Ibuprofen Upraveno 15. březen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Klemoň Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 No já ho měl jen včera a jeden ráno. Jinak jsem ty dny před tím jel na volně dostupném Flextoru. Tam je účinná látka Diclofenac Citovat
ozzy56 Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 (upraveno) před 7 hodinami, Klemoň napsal: Tedy pokud máš svoji rodinu alespoň trochu rád za mě mobily nebyly a pevná linka byla jen pro komouše , (pošta v roce 1977 mi sdělila písemně, že čekačka na tel. pro náš obvod je 12 let ), jinak dispečer mi jednou po ranní šichtě sdělil, že odpolední šofér se ožral a nepřijde, takže musím zůstat i odpoledne , nebudete věřit, jednou jsem měl i celou 24 hodinovou šichtu--muselo se to rozepsat na tři stazky..., ale zavolat --oznámit to domů tehdy nešlo joo mobil--to je panečku super VYNALEZ Upraveno 15. březen 2025 uživatelem ozzy56 Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. březen 2025 Odesláno 15. březen 2025 (upraveno) před 18 hodinami, Radek Hurvajz napsal: No vidiš a Radka mi pořád tvrdí že volat se nemusí, že když nevolá tak se nic nestalo. To nepochopim.... Já vždy napišu nebo zavolam že jsem dojel OK, atd. Tohle fungovalo když jezdil Pavel na výpravy a tábory a funguje to tak v oddíle dodnes. Je to ale o tom, že a) děcka na výpravy ani na tábor s sebou mobily vůbec nesmí tahat (vlastně i na schůzkách ho musí mít schovaný a vyplý) b) tábor mají v hraničním pásmu absolutně mimo jakýkoli signál Na výpravách měl mobil většinou některý vedoucí a ten dal rodičům echo, když se třeba vlak zpozdil - jinak to bylo v duchu "žádné zprávy - dobré zprávy" Jenže já nejsem na výpravě pod dohledem vedouciho, ale pohybuju se denně po celý republice v provozu - no všichni víme jaká rizika jsou s prací řidiče spojena. Cinknout Helče večer, že jsem ready a že může v klidu zalehnout + se zeptat Pavla co přes sen vyváděl je to nejmenší, co můžu pro rodinnou pohodu udělat Upraveno 16. březen 2025 uživatelem Medvěd Radek Hurvajz, Klemoň a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.