Fruktis Odesláno 27. září 2024 Odesláno 27. září 2024 @ozzy56 což o to Milka...ale tohle je větší ulet..o týden později byla v "akci" myslím 29,90 nebo 39,90 s důrazem na to že to je zlevnění z téhle ceny... Už jsem na to imuni...a slovo sleva považuji za synonym pojď, oskubem tě @Lihous jo v lázních za kvalitní kafe a něco k tomu se priplaci ...v létě návštěva ve čtyřech lidech a 800 jen to hvizdlo... A co jsem dneska udělal..jo procházím inzerci a hledám nový job...všechno jsem si zautomatizoval, ulehčil a tak mě za odměnu zaměstnavatel ušetřil od další práce...to je panečku benefit... Vůbec se mi už nechce do kanclu... dýzl ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 27. září 2024 Odesláno 27. září 2024 @Fruktis To bohuzel nebylo v laznich tu jsou levnejsi - jelo se s kolegou z neplanovaneho nataceni nedalekeho pramene tak se zastavilo na neco dobreho .... Snazil jsem se utopit kameru .... Nekdy si rikam ze jsem ztratil ostych a jdu do veci ktere bych pred casem ani nepomyslel - kamera na fotce s mikrofonem cca 90tis Kolega mel fotak v cene me kamery asi 2x vic ten je uplne ujetej ... Citovat
Klemoň Odesláno 27. září 2024 Odesláno 27. září 2024 před 1 hodinou, Pe.Tr napsal: na zítra jsem si naordinoval zábavu No já si původně také na zítra (a pozítří) naordinoval zábavu........ Jenže zábava skončila už po druhé. Poprvé fouklé těsněné pod víkem ventilů a dnes "foukla" voda v oblacích páry. Tak jsem tam čekal na majitele a na plato a ten hajzlík nahoře se rozhodl, že jsem nějak v pohodě. Tak spustil taková slejvák, že na sedačkách mohli plavat rybičky . . . regius a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. září 2024 Odesláno 27. září 2024 Před hodinou, Milan+ napsal: Kolik toho rumu dáváš? no flašku týdně určitě , to máš panáka ráno na chrobáka, panáka večer na usnutí, mezitím nějaký grog..., pitný režim se musí dodržovat Lihous, Radek Hurvajz, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
petrinza Odesláno 27. září 2024 Odesláno 27. září 2024 @Klemoňv tomhle jsem se svezl před nějakými 30 lety. Chtělo to přesný postup skládání končetin do kokpitu, jinak to nešlo. Nejsem si jistý, jestli bych se do toho i dneska dokázal obléknout, klobouk dolů. Citovat
vendelinek Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 Ahoj kamarádi,už jsem tady hodně dlouho nebyl a nic nepsal Dneska sem zatím nic neudělal a dělat nebudu přesně před týdnem jsme se synem přivezli další povoz do rodiny, tenkrát ti je relativně a nejvíc pro mě,protože do toho malýho červenyho ,kterýho furt prič a stále máme a je s ním absolutní spokojenost, tak teď se rodinka rozrostla o další škodověnku,trochu větší škoda Yeti 1.2 77Kw v automatu,krásný autíčko,pohodlný a krásně jede radim.1008, pajik999, Medvěd a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 (upraveno) Včera jsem měl celodenní výjezd do 3nce, konkrétně do místních železáren. V 7 jsem vyjel z Dejvic s prorektorem, 7,20 nabral rektora a v 11 hodin jsme byli na místě. Už v autě jsem osádce oznámil, že se hodlám jít podívat na nové "známkové místo" Chaloupky na vršku, které má být z areálu železáren asi 2 km pěšky. Na tom místě se ke známce dává i prémiová známka (každý rok se umisťuje na jiném místě a je pro každý rok jiná) a tak jsem se na návštěvu těšil o to vic. Měli jsme zajištěné VIP parkování přímo v areálu a já si myslel "Pohoda, auto tu nechám, dojdu na vrátnici, řeknu, že se jdu projít a že se zase vrátím a ohne stress". Bohužel po příchodu na vrátnici jsem od vratné dostal ceres, co tam trajdám po areálu, že mě teda ven určitě nepustí a mám se vrátit k autu a už NIKAM NECOURAT Takže jsem do 16 hodin seděl v autě a maximálně se coural po parkovišti, abych si v sedačce nevyseděl důlek. V těch 16 se vrátil rektor s prorektorem z exkurze a pozvali mě na závěrečné kafe Cca 16.30 jsme vyjeli z 3nce směr Praha a cesta, byť komplet v dešti, utkala celkem v pohodě (až na asi 10 km úsek těsně za Brnem, kde se doprava podivně "sekala" (paradoxně až za zúžením u připojení D2, které jsme projeli nezvykle v poho) a pak někde u 60 km byla 20ti minutová kolona kvůli hořícímu autu. Rektora jsem vysadil ve 20,30 doma, tam mě prorektor požádal o odvoz na Kladno a já na škole parkoval ve 21,45. Celkem 880 km a musím přiznat, že cca od Humpolce mě záda a levá noha zase docela bolela. Domů jsem jakž takž dopajdal, ale dnes ráno zase cajk - BRUFEN v kombinaci s DIMEXOLem umí zázraky (ale vzít si je v 3nci před cestou domů jsem nenašel odvahu). Za chvíli si jdu k Trnkošovi vyzvednout Doblo, které jsem mu ve středu odpoledne dovalil do servisu. Od září vzadu nepěkné hučelo a já si myslel, že se třeba "jen" utrhlo závaží z ráfku. Ve středu jsem se zastavil v pneuservisu a tam mi řekli, že mám díky vyteklému tlumiči oskákaný gumy a to se opravdu vyvážit nedá. Takže rychlý telefon, přesvědčení Trnkoše, že si dokáže na nás udělat čas a včera v poledne zpráva, že je auto hotový (po dohodě rovnou komplet sada nových gum (i přední se měly výhledově měnit, tak se to o pár týdnů urychlilo) a přední kotouče s destičkama, které už to dle fotky a Honzy měly taky za pár). No a v pondělí už může Ďoblo zase lítat Upraveno 28. září 2024 uživatelem Medvěd radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 @Klemoň To je stavba od Horáka z Brna? Necra nebo jak to pojmenoval? Kdo to půjčuje,tam byly u jeho stavebnic vždy problémy s papíry . Kvůli tomuhle motoru jsem po svezeni první Kai prodal a pořídil stavebnici s 1,8T. Citovat
Klemoň Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 (upraveno) před 23 hodinami, petrinza napsal: Chtělo to přesný postup skládání končetin do kokpitu, jinak to nešlo. Nejsem si jistý, jestli bych se do toho i dneska dokázal obléknout, klobouk dolů. To stále platí, je na to "postup" !!! Nejdříve natažená levá noha , sedat dolů, zastrkávat levou nohu pod volant a až pak natáhnou kolem středového tunelu pravou. Jinak se tam se svými 100 kily nenasoukám ani já. Ale pak už skoro ani nepotřebuješ pásy. Sedíš tak celkem na pevno, pedály jsou těsně u sebe, tak ani nemusíš moc kvrdlat nohama. Akorát ani těch mých 100kg to moc nezatížilo, takže když jsem tomu na světlech trochu šlápnul na krk ( @Milan+ ) a je tam jen 1,8 motor z fordu Sierra, ale normálně to hrabalo cca 10 metrů a musel jsem ubrat jinak bych byl za trapáka . Tak snad to na po třetí už vyjde . Majitel má dvě a je absolutně prima. Škoda, prostě mi to někdo nepřeje. A to mi "Scratch" zařídil parkování u jeho rodičů na zahradě, protože tohle nechceš nechávat od pátku až do pondělí v Praze na sidlišti Tímto mu moc děkuji ikdyž si to už nepřečte. Ale až mu budu vracet klíče od domu rodičů, poděkuji mu osobně. Já vím, že Scratchovic rodina každému nesedí, ale já mám všech šest členů rodiny rád a oni mne snad také Ještě edit pro Milana. To je půjčeno ze soukromých rukou - už dlouho používám k plné spokojenosti aplikaci HoppyGo.com . Díky ní si navíc kolikrát "seženu" zápůjčku i výhodněji . . . Upraveno 28. září 2024 uživatelem Klemoň Citovat
Milan+ Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 (upraveno) Tak mi to hod do soukromých,kdo to má. Upraveno 28. září 2024 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 650 koní , 0-100km/h za 3,4s ...silena kara , jako vikendovka asi good az na tu cenu ozzy56, radim.1008, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 před 4 hodinami, Medvěd napsal: Včera jsem měl celodenní výjezd do 3nce, konkrétně do místních železáren. V 7 jsem vyjel z Dejvic s prorektorem, 7,20 nabral rektora a v 11 hodin jsme byli na místě. Už v autě jsem osádce oznámil, že se hodlám jít podívat na nové "známkové místo" Chaloupky na vršku, které má být z areálu železáren asi 2 km pěšky. Na tom místě se ke známce dává i prémiová známka (každý rok se umisťuje na jiném místě a je pro každý rok jiná) a tak jsem se na návštěvu těšil o to vic. Měli jsme zajištěné VIP parkování přímo v areálu a já si myslel "Pohoda, auto tu nechám, dojdu na vrátnici, řeknu, že se jdu projít a že se zase vrátím a ohne stress". Bohužel po příchodu na vrátnici jsem od vratné dostal ceres, co tam trajdám po areálu, že mě teda ven určitě nepustí a mám se vrátit k autu a už NIKAM NECOURAT Takže jsem do 16 hodin seděl v autě a maximálně se coural po parkovišti, abych si v sedačce nevyseděl důlek. V těch 16 se vrátil rektor s prorektorem z exkurze a pozvali mě na závěrečné kafe Mirku tohle je úděl panskýho kočího. Pána přivezeš a pak čekáš než se " vyřádí " . Na vojně sem zaskakoval na " panským kočáře " u velitele vzdušných sil protože on si vymínil že ho bude vozit jen člověk který má i " C " no a takových nás tam zas tolik nebylo dá se říct že kluci co jezdil na " panských kočárech " byli z celé roty tři nebo čtyři kdo měl i " C " takže jsme občas museli i my " šmíráci " do vycházkových hadrů a dělat panskýko kočího. Citovat
sitler Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 (upraveno) Udel to je, ale je toskoda prosedet cely den na parkovisti, kdyz vis, ze odvoz bude potreba az za X hodin. To je proste totalne projebanej cas uplne k nicemu no. Tim spis, kdyz s tim nema problem ten, pro koho se jezdi, ale nejakej ultradulezitej vratnej tamhle nekde v riti. Upraveno 28. září 2024 uživatelem sitler Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 tohle si pamatuju z vojny--převezl jsem lampasáky z Rožmitálu do Jaroměře a přesto, že mi můj velitel napsal vycházku, chuji na bráně ve starých čtvercákách (kasárna) mě nepustili ven, leda s úplatkem ve formě piva atd. Citovat
Medvěd Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 (upraveno) před 1 hodinou, sitler napsal: Udel to je, ale je toskoda prosedet cely den na parkovisti, kdyz vis, ze odvoz bude potreba az za X hodin. To je proste totalne projebanej cas uplne k nicemu no. Tim spis, kdyz s tim nema problem ten, pro koho se jezdi, ale nejakej ultradulezitej vratnej tamhle nekde v riti. Bum ho hřebíčkem o hlavičku (máš pravdu a rozumíš tomu naprosto přesně) aneb Ne, fakt nemám problém s "údělem", kterým jsem se rozhodl živit. Ale z 99% je moje práce spojená s výlety a já mám minimálně posledních 10 let možnost říct jako kdysivá můj táta: "Nevím, kdy se ještě zabývám koníčkem a tudíž zábavou a kdy už pracuju" Dokonce i když jsem byl před asi půl rokem na vojenské škole v Moravské Třebové (a to byly echt kasárna), normálně mě pustili z objektu a bez problému zase zpět. Jen v železárnách měla asi baba na vrátnici pocit, že bych v kapse prones dlabanej ingot nebo co. Blbý bylo, že jsem si u pumpy cestou z Prahy nekoupil ani bagetu a místní kantýna fungovala na zaměstnanecké karty, takže jsem vypil 2 l sodovky a ve čtyři přišla spása ve formě kafe Upraveno 28. září 2024 uživatelem Medvěd Citovat
MJSytic Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 před 2 hodinami, Pe.Tr napsal: 650 koní , 0-100km/h za 3,4s ...silena kara , jako vikendovka asi good az na tu cenu Víš co znamená "Soukromý pozemek - vstup zakázán"? Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 (upraveno) před 2 hodinami, Vena garážmistr napsal: Mirku tohle je úděl panskýho kočího. Pána přivezeš a pak čekáš než se " vyřádí " . Na vojně sem zaskakoval na " panským kočáře " u velitele vzdušných sil protože on si vymínil že ho bude vozit jen člověk který má i " C " no a takových nás tam zas tolik nebylo dá se říct že kluci co jezdil na " panských kočárech " byli z celé roty tři nebo čtyři kdo měl i " C " takže jsme občas museli i my " šmíráci " do vycházkových hadrů a dělat panskýko kočího. Cčko měli přece automaticky všichni kluci, co si řidičák dělali "přes armádu", jinak by přece za volant "vejtry" ani Tatry nemohli sednout. Naopak řidičů OA armáda potřebovala minimum - u nás velitele útvaru vozil špagát žigulem v kombiku a jeden kluk měl přidělený mikrobus 1203, ale ten vyjel tak 2x do měsíce a možná ani to ne. My neměli v autoparku ani UAZe ( GAZe), ale měli jsme autobus. Jestli ale řidič měl nějakou vyjímku nebo jestli měl Dčko dřív, to fakt netuším. Upraveno 28. září 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Vena garážmistr Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 V době kdy jsi Ty byl na vojně to bylo jiné. Za mě když si dělal vojenský papíry tak ano armáda je zaplatila ale nárok byl jen na jednu skupinu tudíž kdo neměl " B " neměl nárok na " C " a třeba z mých čísel neměl nikdo vojenský " C " všichni co šli do Jihlavy na autoškolu tak se vrátili jen s " B " a s velkým za mě jezdili jen lidi který měli " C " z civilu. A sloužil jsem na provozním pluku velitelství vzdušných sil takže u nás bylo spousta osobáků a náklaďáků jen pár večer na dvorku stálo třeba 8-12 osobních aut který tam měli kluci jejichž " pán " měl nějakou hotovost nebo to byli auta přidělená na různá oddělení která drželi hotovosti v rámci armády. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 na vojně se to řešilo Rozkazem velitele útvaru, který byl vytištěn na Jízdním rozkazu (něco jako Stazka) a musel být podepsaný velitelem útvaru tahal jsem dva roky přívěs 10 tun (el. centrálu) aniž bych měl skupinu E, na ten rozkaz to šlo (za mého vojančení), skupinu E jsem dostal týden před civilem--chodil po rotě lampas a rozdával razítka do řidičáků, kdybych měl ten den službu, jdu do civilu bez skupiny E , samozřejmě dával ta razítka každému kdo chtěl , aniž by kdy měl za sebou vlek... Péťa a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 28. září 2024 Odesláno 28. září 2024 Ozzy - jo, pamatuju taky, že "E"čko se dávalo po roce praxe (nebo dvou letech?) na náklaďáku a tudíž na konci vojny ho dostali všici, co nezlobili. Slyšel jsem, že na některých útvarech musel umět kluk s károu zacouvat, ale drtivá většina to brala šmahem - hlavně ať je klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.