Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Klemoň napsal:

Jako velký respekt, že si děláš všechno sám, :super  ale přeci jen nešlo si nevšimnout - ty horní skřínky ještě nějak dorovnáš ?  :myslim

jasně, zatím je to nahrubo naházený :) Rychle jsem to složil, jel pro děcka, domů a do práce. Ještě se bude ladit spodek, manželka si usmyslela, že dáme jinam sporák, indukci a dřez :) I spodek se bude rovnat, docela to letí. Tu dlažbu jsem 3 roky zpátky pokládal já, původní povrch nebyl úplně nejrovnější, tak mi to sem tam ujelo. Stejně tak ten roh ve vchodu, bude se dělat obklad i tam, jednak je tam ta omítka pro ostudu, druhak děcka jak tam lítaj se vším možným, ten roh furt páraj na kusy. Akorát rohovou lištu v dekoru sonoma mají nejblíž v Pardubicích, takže nejdřív dodělám tohle a pak bude vejlet, nebo to spíchnu o nedělní vyjížďce do Brna.  Ty bílý dlaždice za linkou řešit nebudu. Jsou to ty komunistický tříštivý pichlavý mrchy, nedá se to pořádně sekat, a je to na buchty. Musel bych pak asi 5cm dohazovat. Linka to schová :D A nejhorší byl odpad, ještě po staru, 65cm vysoko. Nedalo se na to rozumně nic napojit, tak jsem to vysekal a posunul na klasických 50. 

Teď jsem akorát sundal z ještěrky vysypanou převodovku a jdu si do půlnoci dáchnout, než pojedu domů.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)

Mno, poslední 3 dny jsem utrpěl nutnost víc jezdit autem (nedobrovolně kvůli práci) a na nové motorce (dobrovolně, bo musim najet km na první záběhovou garančku) a se mi zdá, že lidem v tomhle počasí za volanty normálně úplně j.e.be  - naprosto flagrantní porušování všech základních paragrafů zákona 361:

• několikrát prosmažená jasná červená - 2x jsem zabránil nehodě, že jsem periferně zachytil podezřelý pohyb
  • totální ignorance přednosti zprava
  • bus, co přes ves zatáčkama se značkama pozor děti, kam není vidět valí 85 km/h místo pade
  • pí.č.us, co mě (v autě) málej sejmul podjetím zprava před křižovatkou přes zebru i s retardérama  i když odbočuju do prava a už 5 minut blikám do prava jak magor.... 
  • jinej pí.čus v dodávce, kterýmu jsem pochopitelně za vsí na motorce ujel, tak mě 3x za sebou v dalších vsích dojel a tlačil nárazníkem před sebou - já na 4ku  60-65 km/h na pade...

Normálně jsem se v životě mimo soutěže s rozhodčím (full-kontakt sport) popral jen 2x mimo ring - jednou v 15ti první den a první hodinu, když jsem nastoupil na novou školu se spolužákem v lavici, který na mě zbyl, protože jsem přišel pozdě ... do dneška jsme kámoši.... ...a jednou vylitej jak váza na lokální zábavě asi v 19ti - takové to opilecké chytání za límec  a strkanice s pádem na zem (ten druhej byl taky na plech), co skončilo panákem na baru, který nás oba definitivně sejmul... ..a pak byl prý klid.. :D 

..ale fakt začínám mít čím dál větší chuť někoho z toho auta nebo dodávky  vyndat a naložit mu - zvlášť v hadrech na moto,co jsou samej chránič a v rukavicích je na kloubech v podstatě karbonovej boxer... :D ... to nemluvím o tom, ze bambilion dementů má furt v ruce telefon - a to dokonce i v autech za 1,5 - 3 míče, kde ten infotainment umí dělat v podstatě  i sekretářku...   

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno
před 20 hodinami, VojtouNerCZ napsal:

Od soboty se s tím mořím, ale už sw blížím ke konci. Vybourat starý dlaždice, presekat odpad, vodu, obložení, dekor... Už jen skládám skříňky, vyrezu díru na dřez, indukci, namontuji troubu apod a je hotovo. 

...krásná práce. Pomalu se taky přeškoluju na truhláře - něco podobného mě čeká i u nás...  

Odesláno

Jo tenhle a příští víkend bude na silnicích mordor. Dneska jsem na dílnu jel oklikou přes lakovnu kam jsem vezl díly k  lakování. A taky to byl popuc. Včera navečer cesta z dílny domů zajížďka 15 km aby sem nemusel dlouhé desítky minut čekat v kolonách okolo 11 sjezdu z D11 kde byla na 15 km od Phy uzávěra a stálo to až do Phy. 

Odesláno

Dnes jsem se "pobavila". Toto jsou prý dva roky staré, dvě sezóny ježděné pneumatiky, které jsou podle pana servisaka naprosto v pohodě, podle jeho slov "jim nic není"... 

IMG_3202.jpeg

IMG_3203.jpeg

Odesláno
Před hodinou, Goldinka napsal:

Dnes jsem se "pobavila". Toto jsou prý dva roky staré, dvě sezóny ježděné pneumatiky, které jsou podle pana servisaka naprosto v pohodě, podle jeho slov "jim nic není"... 

..jasně, že jim nic není. Ty už nemají problém ani se vzorkem.. :D ... to je servisák asi jako já astronaut.....  

Odesláno

gumy jsou staré, ale sjeté jen krajem--asi přední náprava,  nebo vadná geometrie vzadu, jinak kontrolní znak v dezénu je ještě pod vzorkem..., prostě ji někdo nepřehodil dozadu (nebo neotočil na disku), škoda gumy, ještě by něco najela

Odesláno

Jsou naprosto v pohodě, taky nechápu, na co si stěžuju a proč k němu nefrčim zpátky, aby mi to přehodil na jiné gumy 😄 no mám dost. Chtěla jsem teda brečet, když mi konečně po třech měsících vrátil auto, přivezl ho v noci, protože řekl, že ho přiveze odpoledne. Tak jsem to ve tmě nějak nezcheckla, až dneska ráno za světla. No, nemilé překvapení, ale co už. Fakt nechápu, proč ho otravuju, když jsou ty gumy úplně ok a už vůbec nechápu, proč jsem naštvaná, když jsou úplně ok 😄 

Odesláno

No jsou poněkud starší. Ale hlavně pokud jsou takhle sjeté z toho auta, na kterém aktuálně jsou, chtělo by to geometrii roztáhnout trochu směrem do rozbíhavosti.

Odesláno (upraveno)

@oddie nejsou z mého auta. Mechanik mi chtěl "udělat radost", tak aniž by se zeptal, jestli je chci (a jestli je tam vůbec můžu mít podle TP), dal na auto 17ky kola, a na nich tyhle pneu. Přestože mám vlastní 16ky liťáky s letními pneu koupené loni. Přivezl mi to tak se slovy, že moje stávající letní kola budou na zimu a 17ky na léto, s těmihle pneu "kterými nic není" a jsou dle jeho slov jen 2 roky staré a jeté dvě sezony. Netuším odkud je má, ale rozhodně na takových pneu jezdit nechci...

edit: přivezl to včera o půlnoci po měsíci urgencí "kdy bude auto hotové" (stálo u něj 3 měsíce na výměnu budíků). Za tmy jsem to prostě nezkoukla a zjistila ty pneu až ráno, v jakém jsou stavu.

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno

Jj, radost za cca 8k a starosti jak dostat zpátky svoje starý kola a zimní pneu. A kobereček u řidiče, kterej mi tam asi zapomněl vrátit

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

No DOT mluvi za vše

Když jsem byl nucen na začátku roku koupit "překlenovací" vozidlo, tak bylo na sjetejch letňákách.... Hned dostalo nové celoročky, co spíš vypadají jak zimáky.... Ale v pneuservisu se maník zarazil, když sundaval ty sjetiny, že se mu zdá, že takové pneu montoval zhruba před dvaceti roky a že koukne na DOT.... Načež řekl, že se trochu spletl, že jsou "mladé" 26 let.... :mrk

Upraveno uživatelem Hafity

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...