VojtouNerCZ Odesláno 19. březen 2024 Odesláno 19. březen 2024 Zkouška středových pokliček pomocí 3d tisku. Pasují parádně. Jen doladit barvu. pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 19. březen 2024 Odesláno 19. březen 2024 @VojtouNerCZ řekl bych, že ten správný odstín máš na botách Péťa ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 19. březen 2024 Odesláno 19. březen 2024 (upraveno) Tak jsem odhalil nemilou věc... vypadá to že je to špatně napojeny na kameninou trubku...co s tim...neporadi někdo? @Dave_k třeba by nevěděl? Je to dle mého kamenina. A spodku,pak je tam lepená trubka a normální šedivá jen zasouvací s tesnenim... Upraveno 19. březen 2024 uživatelem Fruktis Doplněny fotky Citovat
Dave_k Odesláno 19. březen 2024 Odesláno 19. březen 2024 (upraveno) @FruktisJde to řešit. Potřebuješ 3 věci. Prodloužené hrdlo nebo přesuvku, těsnící gumu nebo přechod + tmel a mazivo (Případně celou novou trubku pod ten čistící kus 0,5, 1 nebo 1,5m(záleží na stavu)).Záleží kolik tam máš místa kolem trubky. Přeřízneš trubku tak 10 cm nad tou kameninou. Asi nemusím říkat, aby nikdo během montáže do odpadu nic nelil apod. . Vykloníš horní trubku ,tak aby jsi mohl ze spodního hrdla (kamenina) ten zbytek trubky vytáhnout (vyhrkat, vykývat). Vycvakni i zbytek trubky zpod toho čistícího kusu (nebo i s ním). Vyčisti hrdlo kameniny od starého "těsnění" (dobrý si do trubky až pod hrdlo nacpat hadr nebo noviny, aby nepadal ten bordel do trubky a pak ji nepřicpal (taky nepůjde tolik smradu)). Na konci sundaný horní (uříznutý) trubky udělej pilníkem, rašplí nebo flexou náběh 45° a více. Namaž ten konec trubky mazivem v celé délce toho přesuvnýho hrdla (cca20cm). Nasuň zcela přesuvný hrdlo a na konec dej tu těsnící gumu (taky namazat). Při použití toho přechodu je potřeba dát prvně ten přechod do kameniny a zatmelit. Celý to vem a nacvakni zpátky na stoupačku a pak to přesuvný hrdlo s tou gumou stáhni do toho kameninovýho hrdla. Jde to udělat podobně i s tou přesuvkou, s tím že použiješ ten spodní díl uříznutý trubky a přesuvku přetáneš jako spojku. Ale za mě je lepší to prodloužený hrdlo. Upraveno 19. březen 2024 uživatelem Dave_k Vena garážmistr, Fruktis, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
MJSytic Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 Na dnešek jsme si pozvali profíky pavelu96, radim.1008, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 To je koukám neverending Story...péče o hřiště já bych dal vidle hráčům před zápasem,pytel travních semínek a můžou se rozcvicit Dneska jsem koukal na souseda,stříkal auto barvou..nárazník,prahy..motorak...a když jsem jel do práce tak koukám von si to ani neumyl, pod novým nastrikem koukalo bahno...to bude kvalitně provedený nástřikpřitom takovýho času se s tím *neumím psát slušně*.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 Na to jsou ty naše vesnické hvězdy moc velké primadony Stejně si budou stěžovat, že jim míč odskakuje a kdesi cosi Fruktis ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 Dnes jsem vyměnil synovi motorový olej a olejový, vzduchový a kabinový ftr. na C4. Vzducháč zde měnit je docela pakecnakonec jsem musel taky stáhnout i stěrače a vymontit ty dva plasty meci motorovým prostorem a sklem. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 jj u 1,6HDi se vzduchach fakt nebilne meni dýzl ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 holt, dneska konstruktér na servisáky nemyslí, dokonce ani na ty svoje dýzl ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 22. březen 2024 Odesláno 22. březen 2024 před 6 hodinami, MJSytic napsal: Na dnešek jsme si pozvali profíky Než jsem si to přečetl , tak mě nějak nešlo do hlavy , jak ses do toho stroje vešel MJSytic, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 Po dlouhem case jsem nemusel ridit ....,no a pozvani k zazitkovemu veceru se neodmita. Vecer naprosto uzasny a ac se to nemusi jinemu zamlouvat byl jsem prekvapeny prijemne prekvapeny - cetl jsem o tomto hodne ale navsteva je a vrele doporucuji. Program tak akorat - jidlo za me naprosto v pohode a jejich cerna 13° tez Ok ... Ted se jeste po ceste tak trosku srovnam - bile suche je akorat - takova tecka za pohodou. Hafity, Péťa, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 teď jsem si musel dát dva rumy, abych se dal do kupy, bo dneska to vypadalo, že se snad porvu , Globus Havířov, předně jsem taky penzista, ale asik nějaký jiný , většina důchodců mi připadá arogantní, bez zájmu o okolí, postaví košíky doprostřed uličky a debatují, se*ou na to, že ostatní by taky rádi projeli..., nejradši mám ty blby, co se zavěsí nad koš a brázdí obchoďák cik cak, babka u kasy hledá v klidu peněženku, že za ní čeká řada má evidentně u zádele..., baba u řezníka se ptá prodavačky, co si má ještě koupit , no a nakonec v pokladně klučina, asi sjetý, vlasy do dvou copů jak ženská a ptá se mě, jestli ta síťka citronů co má v ruce, jsou citrony ,ku*va mám pokračovat ??, měl jsem dnes den blbec?? asi nee, vím dobře, že část penzistů taková je a vůbec se nedivím, že mladí z takových důchodců šílí Weri 605 a Lihous ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 @ozzy56 Neco podobneho jsem mel dnes odpoledne v polsku v Berusce - ale na to mam lek - priblblej usmev a v duchu si rikam "proc zase ja ??" Pani si zaparkuje v nejuzsim miste za pokladnama kosik a zacne se prehrabovat v nakupu co ze prekazi ale proste je "ONA" na nakupu tecka. Tak ze usmev debila a i pan na pokladne utrousil neco moc pekneho na jeji adresu - ona snad byla nakupovat poprve a to byla polka ne z cech tam bych to pochopil taky jsem zacinal A na mladika ...? Klidne bych s kamenou tvari tvrdil ze to jsou kedlubny ci redkvicky. A vseobecne mladi maji duchodce jako pritez ale uz jim nedochazi ze za X-roku budou taky v duchodu a pak se budou divit jak je uzasna ted jima pripraveny lek .... pro duchodce. No otevirat tema ze nejeden mlady ceka az jejich blizky zavre oci a tesi se jak rozfofruji majetek - tak ze opet klid a zase klid prolozeny pohodou. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 ozzy56 ač také důchodce a tudíž nikam nemusím spěchat, přesto mne tebou popisovaní lidé serýnkují. Záměrně píšu lidé, neboť je to + napůl mladší vs důchodci. Citovat
Hafity Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: teď jsem si musel dát dva rumy A nebylo to málo Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 Já to řeším slušně , ale rázně. Nahlas zazní "S dovolením" a překážející vozík odesílám do ..... Ono to jinak nejde . . . Agresivita není na místě, to nic neřeší, ale rázný postup a odchod. Než jim dojde co se stalo, stojím dávno u pokladny Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2024 Odesláno 23. březen 2024 je to někdy prostě peklo, pokud slušně požádáš: prosím, můžu projet?? tak čumí , co vlastně otravuješ..., asi zkusím toho ,,buldozera'' , jak píše @Klemoň Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.