Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@FruktisJde to řešit. Potřebuješ 3 věci. Prodloužené hrdlo nebo přesuvku, těsnící gumu nebo přechod + tmel a mazivo (Případně celou novou trubku pod ten čistící kus 0,5, 1 nebo 1,5m(záleží na stavu)).Záleží kolik tam máš místa kolem trubky. Přeřízneš trubku tak 10 cm nad tou kameninou. Asi nemusím říkat, aby nikdo během montáže do odpadu nic nelil apod. :D.  Vykloníš horní trubku ,tak aby jsi mohl ze spodního hrdla (kamenina) ten zbytek trubky vytáhnout (vyhrkat, vykývat). Vycvakni i zbytek trubky zpod toho čistícího kusu (nebo i s ním). Vyčisti hrdlo kameniny od starého "těsnění" (dobrý si do trubky až pod hrdlo nacpat hadr nebo noviny, aby nepadal ten bordel do trubky a pak ji nepřicpal (taky nepůjde tolik smradu)). Na konci sundaný horní (uříznutý) trubky udělej pilníkem, rašplí nebo flexou náběh 45° a více. Namaž ten konec trubky mazivem v celé délce toho přesuvnýho hrdla (cca20cm). Nasuň zcela přesuvný hrdlo a na konec dej tu těsnící gumu (taky namazat). Při použití toho přechodu je potřeba dát prvně ten přechod do kameniny a zatmelit. Celý to vem a nacvakni zpátky na stoupačku a pak to přesuvný hrdlo s tou gumou stáhni do toho kameninovýho hrdla. Jde to udělat podobně i s tou přesuvkou, s tím že použiješ ten spodní díl uříznutý trubky a přesuvku přetáneš jako spojku. Ale za mě je lepší to prodloužený hrdlo. ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

To je koukám neverending Story...péče o hřiště😁 já bych dal vidle hráčům před zápasem,pytel travních semínek a můžou se rozcvicit😁

Dneska jsem koukal na souseda,stříkal auto barvou..nárazník,prahy..motorak...a když jsem jel do práce tak koukám von si to ani neumyl, pod novým nastrikem koukalo bahno...to bude kvalitně provedený nástřik🤪přitom takovýho času se s tím *neumím psát slušně*..

Odesláno

Dnes jsem vyměnil synovi motorový olej a olejový, vzduchový a kabinový ftr. na C4. Vzducháč zde měnit je docela pakecnakonec jsem musel taky stáhnout i stěrače a vymontit ty dva plasty meci motorovým prostorem a sklem.

Odesláno

Po dlouhem case jsem nemusel ridit ....,no a pozvani k zazitkovemu veceru se neodmita.

Vecer naprosto uzasny a ac se to nemusi jinemu zamlouvat byl jsem prekvapeny prijemne prekvapeny - cetl jsem o tomto hodne ale navsteva je :super a vrele doporucuji.
Program tak akorat - jidlo za me naprosto v pohode a jejich cerna 13° tez Ok ...
Ted se jeste po ceste tak trosku srovnam  - bile suche je akorat - takova tecka za pohodou.

20240322_165903.jpg

20240322_174554.jpg

20240322_184414.jpg

20240322_183431.jpg

Odesláno

teď jsem si musel dát dva rumy, abych se dal do kupy, bo dneska to vypadalo, že se snad porvu 😯, Globus Havířov, předně jsem taky penzista, ale asik nějaký jiný :myslim, většina důchodců mi připadá arogantní, bez zájmu o okolí, postaví košíky doprostřed uličky a debatují, se*ou na to, že ostatní by taky rádi projeli..., nejradši mám ty blby, co se zavěsí nad koš a brázdí obchoďák cik cak, babka u kasy hledá v klidu peněženku, že za ní čeká řada má evidentně u zádele..., baba u řezníka se ptá prodavačky, co si má ještě koupit 😯, no a nakonec v pokladně klučina, asi sjetý, vlasy do dvou copů jak ženská 🙈a ptá se mě, jestli ta síťka citronů co má v ruce, jsou citrony 😲 ,ku*va mám pokračovat ??,  měl jsem dnes den blbec?? asi nee, vím dobře, že část penzistů taková je a vůbec se nedivím, že mladí z takových důchodců šílí :roker

Odesláno

@ozzy56 Neco podobneho jsem mel dnes odpoledne v polsku v Berusce - ale na to mam lek - priblblej usmev a v duchu si rikam "proc zase ja ??" 🤣

Pani si zaparkuje v nejuzsim miste za pokladnama kosik a zacne se prehrabovat v nakupu co ze prekazi ale proste je "ONA" na nakupu tecka.
Tak ze usmev debila a i pan na pokladne utrousil neco moc pekneho na jeji adresu - ona snad byla nakupovat poprve a to byla polka ne z cech tam bych to pochopil taky jsem zacinal ;)

A na mladika ...?
Klidne bych s kamenou tvari tvrdil ze to jsou kedlubny ci redkvicky.

A vseobecne mladi maji duchodce jako pritez ale uz jim nedochazi ze za X-roku budou taky v duchodu a pak se budou divit jak je uzasna ted jima pripraveny lek .... pro duchodce.
No otevirat tema ze nejeden mlady ceka az jejich blizky zavre oci a tesi se jak rozfofruji majetek - tak ze opet klid a zase klid prolozeny pohodou.

Odesláno

ozzy56 

ač také důchodce a tudíž nikam nemusím spěchat, přesto mne tebou popisovaní lidé serýnkují.  Záměrně píšu lidé, neboť je to + napůl mladší vs důchodci.

Odesláno

Já to řeším slušně , ale rázně.  Nahlas zazní "S dovolením" a překážející vozík odesílám do .....  Ono to jinak nejde . . . Agresivita není na místě, to nic neřeší, ale rázný postup a odchod.  Než jim dojde co se stalo, stojím dávno u pokladny  😉

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...