ozzy56 Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 V 31. 10. 2023 at 18:46, Hafity napsal: Jseš moc vochotnej a hodnej.... S tím jsem měl kdysi taky problém dobrota se má trestat, to je OK--bohužel k tomu člověk dojde až věkem Citovat
Lihous Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 @sitler Hold kazdy neni genius a tech prumernych i podprumernych je vice jak tech chytrejsich ridicu. Nahle uzavreni silnice na vice jak 24hod je nicotna banalita Vsichni ridici autobusu kamionu dodavek ale i osobaku jso pitomci .... Jo jsou protoze se to tak rozhodlo. Muj nazor znate a ze je spatny me naprosto nevadi zdelil jsem ho tady a pokud bych se pletl myslim si ze bych se vsem omlouval jaka by byla smrst toho ze to tak neni .... Budte rad ze patrite mezi ti co se rozhoduji jeste driv nez akce nastava - ja jen dle aktualniho stavu. A proc to cele - proto ze navigace pomaha ne urcuje ale jak ma pomahat kdyz nevidi - ale to je zacarovany kruh tak ze se rozloucime ze jsem pitomec dovolujici se upozornit na mozne problemy a nespolehat se jen na mantru zvanou MT/jakakoliv navigace. Nebudete tomu verit ale mam stale v aute mapu sice uz neni nejaktualnejsi ale pro pripad ze selze uplne vse mam min. moznost bohudik jsem ze stare skoly. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 Přesvědčil jsem se,že slibem politikovym nezarmoutis...aneb antibiotika jsou...a je jich všude dostatek jen ne pro děti... až v sedme lékárně byli schopný vydat lék na predpis ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 nejsou ani pro dospělé, teda ten lék co mi předepsal není Citovat
ozzy56 Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 dnes na ostravsku nepršelo, ale lilo jako z konve, bohužel to nemělo vliv na rychlost na cestách, někteří ani nesvítili (jako vůbec) , obdivuju ty jezdce, co umí v tomto počasí i cca 130 km/h v podstatě ve městě Citovat
Medvěd Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 před 11 minutami, ozzy56 napsal: nejsou ani pro dospělé, teda ten lék co mi předepsal není Jestli von ten Tvůj pán dochtor nemá rukopis, který lékárník nemá v tabulkách PaKr ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 @Lihous radim.1008 a Lihous ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 3. listopad 2023 Odesláno 3. listopad 2023 Že ty mrchy zdechaj vždy v pátek večer Citovat
Lihous Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 @Péťa Ano vim - ale do ted vetsina navigaci vic jak 48hod to nevidi a to je uz myslim problem na ktery by mohl i komercni provozovatel reagovat. Na Fb je vstup "Orlicka Tv - objizdna trasa pro os auta" takove krkolomne ale Ok je to uz znacene a celkove se to u nas zklidnilo. Komentare pod videem jsou vice nez vystizne a pro auta ktera nejedou cilove k nam do oblasti maji byt odklaneny uz v RK Solnici a v Nachode a ne ze kamion dojede do Spu a pak uraa smer Chlistov Val Dka Ale na to je prave ta "ebilni" navigace bohuzel krom HERE ,MAPY.CZ nikde nic proc opravdu nechapu - ale to jsem si uz vykomunikoval a zaradil se do te mene chapave skupiny ... Budeme doufat ze se z toho vsichni zainteresovani pouci a vezmou si z toho ponauceni. Citovat
Péťa Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 @Lihous Dnes už i já uznávám, že je prapodivné, že Waze nezná tu uzavírku. Je to významná a vytížená komunikace. Kdybych to uměl, tak ji tam označím... mapy.cz: Citovat
Lihous Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 (upraveno) @Péťa Ano MAPY.CZ to maji spravne oznacene. HERE to ma zavrene uz od kruhace v Dobrusce coz neni ideal ale Ok auta sem proste nedojedou. Ja to zadaval v AMIGO/ToMToM ale jelikoz to nikdo nepotvrdil tak se to bud opetotne overovalo - spravny postup a nebo po case smazalo tez spravny postup. Upraveno 4. listopad 2023 uživatelem Lihous Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 před 10 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Že ty mrchy zdechaj vždy v pátek večer Murphyho zákony jsou vždy platné Citovat
sitler Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 @Péťa na Waze bud musis byt primo na miste, nebo Level 4 map contributor. Jinak to nezadas. Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 Využiji tohoto "univerzálního" vlákna a zeptám se moderátorů a vedení. Dcera od kamaráda je po nehodě už půl roku v nemocnici. Teď pro ni založili sbírku. @Weri 605, @Verýsek, @Vena garážmistr, @Péťa, @pavelu96, @Radek Hurvajz Můžu ( v extra vlákně ) sem hodit odkaz? Radek Hurvajz, Péťa, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 (upraveno) Dneska se mnou osud dobře laškuje Ráno jsem usoudil, že je třeba vytáhnout juniora na výlet a vyrazili jsme vlakem do Jinců, kde jsem objevil zajímavou naučnou stezku Na Olymp Brd. Bezprostředně po vystoupení z vlaku mi při zvedání nohy něco divně klapalo pod botou - ano, odlepila se mi podrážka pod patou. Po dalších možná 200m mě opustila podrážka celá a já usoudil, že obědem budu výlet na Olymp považovat za ukončený. V restauraci jsem našel spojení domů a při přestupu v Berouně - ANO ! se ozvalo známé klapání, tentokrát pod levou patou. Jsem zvědav, jestli domů dopajdám v jedné podrážce nebo zda vezme dráhu i ta druhá. Boty ráno žádnou zradu neavízovaly, tak mě náhlý odchod (byť po mnoha letech používání) poněkud překvapil Upraveno 4. listopad 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Pepito a Lihous ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 @PaKr za mě v pohodě. Založ si vlákno. Péťa, PaKr a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 Dnešní výlov rybníka v Polici u Úsova. Je to náš firemní rybník (Úsovsko Agro) kde pracuji jako elektrikář. Naložení pstruzi na zítřejší oběd. VID_20231104_123720(0).mp4 Medvěd, radim.1008, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 @PaKr Souhlas, založ si to vlakno. Ale asi by to mela posvětit i @Weri 605 Péťa, Medvěd, PaKr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 Asi s tím nemám problém.. Vena garážmistr, Medvěd, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. listopad 2023 Odesláno 4. listopad 2023 Vypil jsem Tchýni pavelu96, Pepito, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.