Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V 31. 10. 2023 at 18:46, Hafity napsal:

Jseš moc vochotnej a hodnej.... S tím jsem měl kdysi taky problém

dobrota se má trestat, to je OK--bohužel k tomu člověk dojde až věkem 😉

Odesláno

@sitler Hold kazdy neni genius a tech prumernych i podprumernych je vice jak tech chytrejsich ridicu. Nahle uzavreni silnice na vice jak 24hod je nicotna banalita :)
Vsichni ridici autobusu kamionu dodavek ale i osobaku jso pitomci .... Jo jsou protoze se to tak rozhodlo.

Muj nazor znate a ze je spatny me naprosto nevadi zdelil jsem ho tady a pokud bych se pletl myslim si ze bych se vsem omlouval jaka by byla smrst toho ze to tak neni ....
Budte rad ze patrite mezi ti co se rozhoduji jeste driv nez akce nastava - ja jen dle aktualniho stavu.

A proc to cele - proto ze navigace pomaha ne urcuje ale jak ma pomahat kdyz nevidi - ale to je zacarovany kruh tak ze se rozloucime ze jsem pitomec dovolujici se upozornit na mozne problemy
a nespolehat se jen na mantru zvanou MT/jakakoliv navigace.

Nebudete tomu verit ale mam stale v aute mapu sice uz neni nejaktualnejsi ale pro pripad ze selze uplne vse mam min. moznost ;) bohudik jsem ze stare skoly.

Odesláno

Přesvědčil jsem se,že slibem politikovym nezarmoutis...aneb antibiotika jsou...a je jich všude dostatek🤪 jen ne pro děti...:bacha až v sedme lékárně byli schopný vydat lék na predpis

Odesláno

dnes na ostravsku nepršelo, ale lilo jako z konve, bohužel to nemělo vliv na rychlost na cestách, někteří ani nesvítili (jako vůbec) , obdivuju ty jezdce, co umí v tomto počasí i cca 130 km/h v podstatě ve městě ;)

Odesláno
před 11 minutami, ozzy56 napsal:

nejsou ani pro dospělé, teda ten lék co mi předepsal není

Jestli von ten Tvůj pán dochtor nemá rukopis, který lékárník nemá v tabulkách 

Odesláno

@Péťa Ano vim - ale do ted vetsina navigaci vic jak 48hod to nevidi a to je uz myslim problem na ktery by mohl i komercni provozovatel reagovat.
Na Fb je vstup "Orlicka Tv - objizdna trasa pro os auta" takove krkolomne ale Ok je to uz znacene a celkove se to u nas zklidnilo.
Komentare pod videem jsou vice nez vystizne a pro auta ktera nejedou cilove k nam do oblasti maji byt odklaneny uz v RK Solnici a v Nachode a ne ze kamion dojede do Spu a pak uraa smer Chlistov Val Dka ;)
Ale na to je prave ta "ebilni" navigace bohuzel krom HERE ,MAPY.CZ nikde nic proc opravdu nechapu - ale to jsem si uz vykomunikoval a zaradil se do te mene chapave skupiny ...
Budeme doufat ze se z toho vsichni zainteresovani pouci a vezmou si z toho ponauceni. :papa

Odesláno (upraveno)

@Péťa
Ano MAPY.CZ to maji spravne oznacene.
HERE to ma zavrene uz od kruhace v Dobrusce coz neni ideal ale Ok auta sem proste nedojedou.

Ja to zadaval v AMIGO/ToMToM ale jelikoz to nikdo nepotvrdil tak se to bud opetotne overovalo - spravny postup a nebo po case smazalo tez spravny postup.

Screenshot_20231104_084326[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno (upraveno)

Dneska se mnou osud dobře laškuje

Ráno jsem usoudil, že je třeba vytáhnout juniora na výlet a vyrazili jsme vlakem do Jinců, kde jsem objevil zajímavou naučnou stezku Na Olymp Brd. Bezprostředně po vystoupení z vlaku mi při zvedání nohy něco divně klapalo pod botou - ano, odlepila se mi podrážka pod patou. Po dalších možná 200m mě opustila podrážka celá a já usoudil, že obědem budu výlet na Olymp považovat za ukončený.

V restauraci jsem našel spojení domů a při přestupu v Berouně - ANO ! se ozvalo známé klapání, tentokrát pod levou patou. Jsem zvědav, jestli domů dopajdám v jedné podrážce nebo zda vezme dráhu i ta druhá.

Boty ráno žádnou zradu neavízovaly, tak mě náhlý odchod (byť po mnoha letech používání) poněkud překvapil 

bota1.jpg

bota2.jpg

bota3.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Otočení obrázků

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...