RichVa Odesláno 3. září 2023 Odesláno 3. září 2023 před 22 hodinami, Fruktis napsal: Tak jsem si koupil před měsícem elm327,že si vyctu chybu co mi to hlásí...nejenze mi to zasantrocili při přepravě na měsíc já si to ve středu vyhodil a ve čtvrtek jeli popeláři zjistil jsem to však až dneska @Fruktis tuším, že mám dva (mladí mi udělali radost a věnovali to co už mám). Ráno kouknu v autě a během dne dám vědět. Pokud to tak skutečně je, tak se nějak domluvíme Fruktis, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 3. září 2023 Odesláno 3. září 2023 před 4 hodinami, Zodiak napsal: s radostí budu prohánět služební motocykly Mám Ti zítra vyrobit nějakou závadu? Na Hvězdě jsem dlouho nebyl Citovat
Zodiak Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Není třeba vyrábět závadu. Ta už je, v Novém Městě nad Metují. Tam frčím ve středu. A na Hvězdu do buňky se musí po žebříku, to je vopruz. Péťa ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 před 11 hodinami, RichVa napsal: @Fruktis tuším, že mám dva (mladí mi udělali radost a věnovali to co už mám). Ráno kouknu v autě a během dne dám vědět. Pokud to tak skutečně je, tak se nějak domluvíme @Fruktis skutečně mám dva, posílám SZ Citovat
Fruktis Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 @RichVadíky za nabidku mám už objednaný RichVa ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 (upraveno) Dnes byl velký den pro našeho Vašíka. Neskutečně to letí. Upraveno 4. září 2023 uživatelem pavelu96 Upraven formát vložení fotografie. ozzy56, Pepito, Hafity a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 tak u nas letos jen 9 - 7 a predskolak pristi rok to bude zahul ucnak 8ma trida prvnacek nejstarsi dostala info ze lopatu aliby i zbran mam tak aby se nestalo ze pod okny budou obihat napadnici zbynek..s, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Tak my jsme na tom časově dál - prvorozená na vysokou a dvojčata první ročník střední - myslím, že přes týden bude doma ticho, klid a uklizeno radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 @radim.1008, gratulujeme. Ať se mu tam líbí. A pozdravuj i Zůzu. Ta fotka, jak jej čekáš u auta s otevřenými dveřmi je boží. Prosím pane řediteli, posaďte se u nás. Klemoň, Péťa a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
RichVa Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 (upraveno) před 1 hodinou, pavelu96 napsal: Tak my jsme na tom časově dál - prvorozená na vysokou a dvojčata první ročník střední - myslím, že přes týden bude doma ticho, klid a uklizeno Tak to bacha na manželku - doteď měla plnou hlavu dětí (kdy mají přijít domů, mají už úkoly ..... ) a Ty jsi lehce proklouzával. Teď jí to bude chybět a přejde s péčí na nejbližší možný objekt - TEBE. V kolik jsi měl přijít domů, udělal jsi na baráku co jsi slíbil, neděláš bordel tam kde nemáš ..... Rychle jí najdi nějaké koníčky nebo se z toho zblázníš. Já jsem to řešil před 15ti lety PS: Odborníci tomu říkají "syndrom prázdného hnízda" - https://psychologieprokazdeho.cz/syndrom-prazdneho-hnizda/ https://blog.mojra.cz/clanek/syndrom-prazdneho-hnizda-kdyz-deti-odejdou-z-domu-zit-vlastnim-zivotem Upraveno 4. září 2023 uživatelem RichVa ozzy56, Milan+, Medvěd a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 A je to Teď to povalí šupem a než se naděješ, povezeš ho do tanečních radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 @RichVa v důchodu ta ,,péče'' ještě zesílí , ještě, že jsou ti vnuci... Hafity, Milan+ a RichVa ohodnotil 3 Citovat
RichVa Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 @ozzy56 Ano této péče se upřímně bojím. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 @radim.1008 též jsme prvnaci čas letí jako divy PaKr, zbynek..s, Milan+ a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Goldinka Odesláno 4. září 2023 Odesláno 4. září 2023 Taky jsem dnes tu mou treperendu vypravila do první třídy... Bych přísahala, že to přece není tak dlouho, co jsem seděla doma s malým uzlíčkem a netušila, co mám dělat Hafity, Pepito, Fruktis a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 @Goldinka ta treperenda mi připomněla babičku--to slovo bylo její... a taky čuripinda (ošizená černá káva) Milan+ ohodnotil 1 Citovat
petrinza Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 Ta moje treperenda taky trochu z uzlíčku vyrostla - včera vedla do první třídy svého potomka. Hafity, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 Opravil jsem kávovar, přišla spojka: Proč by ji dali do obálky, když můžou vzít krabici jak kráva a vycpat ji igelitem... regius a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 Péťa - protože by se tak prťavej bazmek mohl snadno potratit? Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 Obálky snad pošta běžně doručuje a neztrácí se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.