Medvěd Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 Dnes přesun na další pokračování dovolené - jsme v Jablunkově. Hotel vypadá o dost líp než jsem čekal. Přímo pod okny je koupaliště, které sice není v ceně, ale za 120 Kč/ den nebo 60 Kč/půlden je to dobrá cenovka. Jen nevím, jak budeme v tomhle počasí trajdat po horách, ale ono to nějak půjde Citovat
Klemoň Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 By mne zajímalo, kolik ten Medvěd na té škole bere, že má tolik peněz na výlety do Austrálie Zodiak a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 @Klemoň stareho psa novym kouskum nenaucis kdyz foti pres ruku tak ma obrazky otoceny Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 Upřesnil bych, že "problém" je pouze na TOMTO (výhradně tomto) fóru, někde jinde s fotkami z NOKIE problém není. Jinak pro Klemoně - Jablunkov najdeš na mapě České republiky, asi tak 3 - 4 hodiny cesty od Prahy Citovat
sitler Odesláno 21. srpen 2023 Odesláno 21. srpen 2023 Ale ze se ten bazen nevyleje, sakra Dneska po tydnu zpatky v praci... Dovolena byla kratka, jeste by to chtelo (idealne bez deti a kamaradu ) ... prace se nejak minuly tyden sama neudelala a jak byla bez dozoru, tak se svine rozmnozila. Chteli jsme na dovolene zvladnout http://www.blockheide-leuchtet.at/ , ale s detma (hlavne s mladym) se to nedalo. Snad pristi rok. Videli jsme pripravene instalace ve dne, v noci to musi byt paradni. Zodiak ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 22. srpen 2023 Odesláno 22. srpen 2023 O prodlouženém víkendu návštěva památky UNESCO korunovaná svezením se na kolotoči No a dnes přivezeno trochu "dříví" na novou podlahu na bývalé sýpce (5ti metrová prkna na 2,5 metrové kárce) Hafity a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 (upraveno) Před dvěma týdny jsme došli k nejzápadnějšímu bodu ČR, včera jsme se zastavili na bodě nejvýchodnějším Upraveno 23. srpen 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Pepito, Klemoň, Hafity a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Zodiak Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 (upraveno) Dnes FedEx přivezl třetí brzdové světlo do kufru kabrouše a přijel lakýra omrknout, jak auto vypadá a nacenit práci. Paráda, zase jsme o krůček dál. Teď už jen opravit/koupit sedačku spolujezdce - nechce se sklápět opěradlo. Upraveno 23. srpen 2023 uživatelem Zodiak ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 (upraveno) Tvl, pomalu hledam zimaky na auto a teda 215/55/R16 nic moc ceny , zlaty 205/55/16 treba na Kleberech Krisalp HP3 to je 600 na jedny pneu rozdil a Kormorany tam davat nechci Upraveno 23. srpen 2023 uživatelem sitler pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 dneska třetí garančka, prý je vše OK, auto umyli, navoněli a dali štempl do knížky, tak jsem jim předal 6000 a jel sem dom Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 před 21 hodinami, RichVa napsal: (5ti metrová prkna na 2,5 metrové kárce) No tvl. proč to JHP nedělám taky tak Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 (upraveno) Tak dneska celý den v pohodě a teď vzteky VIDÍM RUDĚ Ráno jsme vyjeli busem do Hrčavy. Tam jsme se naobědvali a vyrazili na Česko - Polsko - Slovenské pomezí. Celý areál je moc hezký, líbilo se mi tam mnohem víc než před dvěma týdny na Česko - Sasko - Bavorském. Pokračovali jsme kousek Polskem a pak přes Gírovou a chatu Na Studeničné do Mostů u Jablunkova, odtud busem do Jablunkova No a teď jsem zjistil, že z celého dne nemám v mobilu jedinou fotku. Jsem fakt naštvanej Upraveno 24. srpen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Pepito Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 @Medvěde, stejně by byly všechny vzhůru nohama. Klemoň, Péťa, Zodiak a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 (upraveno) Jenom tady a já jich sem dávám minimum. Všude jinde jsou moje fotky v cajku Teda pokud jsou Fakt jsem nas*anej, zase si "technika" dělá cochcárnu A to se někteří jsou schopní těšit, až taková "spolehlivá" technika bude řídit auta nebo vlaky... Upraveno 23. srpen 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Lihous Odesláno 24. srpen 2023 Odesláno 24. srpen 2023 Taak po delsim case a oprave pocitace jsem zase tu Zacnu asi tim veselejsim energie Plyn od E.ONu cenu me nabidnul tak nejak asi skousnutelnou ale uvazek na dve leta uz nikoliv - prvni kolo usterim 6tis z cca 80tis zaloh to se pise duben. Nasledovalo kolo cislo dva a z dubna me muze pani nabidnout produkt zase na dva roky ale uz usetrim cca 27tis Zacinam hledat a najdu primo od nich podobnou cenu ale jen na rok posilam jim kopii s tim ze toto podepisu - odpoved - toto je pro nove zakazniky pro vas uvazek DVA ROKY + nejaky bonus za necele 4tis ..... Tedy bych usetril uz cca 31tis. Tak jsem pani poslal pozdrav ze u nich koncim a hned po datu ukonceni klidne udelame smlouvu novou nasledujici den a budu mit uvazek jen na rok - odpoved zatim neprisla. A jeste veselejsi CEZ - nas veselej Sislik zastropoval cenu tak sikovne ze nas okradaji do ted a jeste dlouhou dobu okradat budou - nu coz vola pani na moji zadost o prevedeni na neco lepsiho a z pani vypadne neco cemu jsem nechtel uverit pry chcete lepsi nabidku momentalne je pokud se nepetu strop kolem 6Kc a z pani vypadlo 7,22Kc rikam chtel jsem neco lepsiho ne drazsiho - pani opacila ze bezny tarif ze za 7,74Kc - pokud nekdo podobnou nabidku podepasla necht uvazuje o zbaveni svepravnosti - pred problemem byla elektrika kolem 4Kc a to si uz CEZ mastil kapsu .... Tak se poohledneme jinde uvazek max na jeden rok lepe bez uvazku a je me naprosto jedno kam pujdeme ale takhle se okradat nasi AU vlaďou fakt ale nenecham. A to jsem schopny pobrat ze se asi tri mesice nakupovalo skutecne za raketove ceny. Pokud ma nekdo nejaky tip s radosti klidne i do SZ uvitam. Citovat
Zodiak Odesláno 25. srpen 2023 Odesláno 25. srpen 2023 Dneska jsem vyměnil v kabrioletu starý ohmataný volant za "nový". A jsme zase o krůček blíž k "dokonalosti". radim.1008, Pepito, MJSytic a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2023 Odesláno 25. srpen 2023 dnes jsem to s počasím netrefil--bylo vedro, přitom ráno kolem 20 s větříkem --nový Hubertus regius a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 Ráno Pavel v tlf vyčetl, že z plánované túry nebude nic, páč v poledne má nad Jablunkov dorazit velká bouřka. Vyjeli jsme tedy k vojenské pevností ŠANCE nad Mosty u Jablunkova (moc hezky upravený areál) a po jejím prohlédnutí se přesunuli do Mostů na oběd. Přesně když jsme dojedli se černé zatáhlo, zvedl se fakt šeredný vítr a během chvilky začala ta Pavlem ráno ohlášená silná bouřka. V restauraci během chvilky vypadl proud (možná v celé lokalitě) a tak jsme tam prožili černou půlhodinku u svíček. Cestou k hotelu jsme na silnici objížděli spousty zlámaných větví a následně přímo v Jablunkově byla v křižovatce u PENNY (kde se odbočuje k našemu hotelu) taková laguna, že jsem raději neodbočil a zajel o kousek dál na autobusák, kde jsem odchytil místního drožkaře a dohodl jsem se s ním, že mě protáhne městem tak, abych v laguně neutopil auto Dostal kilo na čelo a byli jsme oba spokojení Zítra dovolená končí, Jablunkov ale možná dáme ještě příští léto - byli jsme tu spokojení a zbyla tu velká spousta neodlovených Turistických známek. Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 26. srpen 2023 Odesláno 26. srpen 2023 Od včerjška se pokouším přejít z Androidu na iPhone, ale asi to nedopadne Mám pocit, jako by mě někdo tahal za nohy úzkou uličkou, a každý druhý metr jsem od boční zdi dostal po tlamě Lepší možná spálit mosty, zapomenout a začít od 0, ale to se mi nechce Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.