Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes přesun na další pokračování dovolené - jsme v Jablunkově.

Hotel vypadá o dost líp než jsem čekal. Přímo pod okny je koupaliště, které sice není v ceně, ale za 120 Kč/ den nebo 60 Kč/půlden je to dobrá cenovka.

Jen nevím, jak budeme v tomhle počasí trajdat po horách, ale ono to nějak půjde 

IMG_20230821_152843.jpg

IMG_20230821_163513.jpg

Odesláno

Upřesnil bych, že "problém" je pouze na TOMTO (výhradně tomto) fóru, někde jinde s fotkami z NOKIE problém není.

Jinak pro Klemoně - Jablunkov najdeš na mapě České republiky, asi tak 3 - 4 hodiny cesty od Prahy

Odesláno

Ale ze se ten bazen nevyleje, sakra :D :D 

Dneska po tydnu zpatky v praci... Dovolena byla kratka, jeste by to chtelo (idealne bez deti a kamaradu :D  ) ... prace se nejak minuly tyden sama neudelala a jak byla bez dozoru, tak se svine rozmnozila. 

Chteli jsme na dovolene zvladnout http://www.blockheide-leuchtet.at/ , ale s detma (hlavne s mladym) se to nedalo. Snad pristi rok.  Videli jsme pripravene instalace ve dne, v noci to musi byt paradni.

Odesláno

O prodlouženém víkendu návštěva památky UNESCO korunovaná svezením se na kolotoči 🙂 

20230820_100039.thumb.jpg.64c775c49df638d1673b6d8375be2bfe.jpg 20230819_204206.thumb.jpg.0a5afbfae876925e394b88e7446a2f55.jpg

20230819_094828.thumb.jpg.3dc5450b82a4524b269227a89281b6e0.jpg 

No a dnes přivezeno trochu "dříví" na novou podlahu na bývalé sýpce (5ti metrová prkna na 2,5 metrové kárce)

20230822_111828.thumb.jpg.b29127d99fba50fb2e14f704e8bfee46.jpg 20230822_111915.thumb.jpg.93d0abd2270451768087bf3b5df1c6af.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes FedEx přivezl třetí brzdové světlo do kufru kabrouše a přijel lakýra omrknout, jak auto vypadá a nacenit práci. Paráda, zase jsme o krůček dál. Teď už jen opravit/koupit sedačku spolujezdce - nechce se sklápět opěradlo.

366789840_3447768175539435_6957102918366340786_n.jpg

Upraveno uživatelem Zodiak
Odesláno (upraveno)

Tvl, pomalu hledam zimaky na auto a teda 215/55/R16 nic moc ceny 😕  , zlaty 205/55/16 :D  treba na Kleberech Krisalp HP3 to je 600 na jedny pneu rozdil 😕  a Kormorany tam davat nechci :D  

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno
před 21 hodinami, RichVa napsal:

(5ti metrová prkna na 2,5 metrové kárce)

No tvl. proč to JHP nedělám taky tak :roll

Odesláno (upraveno)

Tak dneska celý den v pohodě a teď vzteky VIDÍM RUDĚ 

Ráno jsme vyjeli busem do Hrčavy. Tam jsme se naobědvali a vyrazili na Česko - Polsko - Slovenské pomezí.  Celý areál je moc hezký,  líbilo se mi tam mnohem víc než před dvěma týdny na Česko - Sasko - Bavorském.

Pokračovali jsme kousek Polskem a pak přes Gírovou a chatu Na Studeničné do Mostů u Jablunkova,  odtud busem do Jablunkova 

No a teď jsem zjistil, že z celého dne nemám v mobilu jedinou fotku. Jsem fakt naštvanej 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Jenom tady a já jich sem dávám minimum. Všude jinde jsou moje fotky v cajku

Teda pokud jsou

Fakt jsem nas*anej, zase si "technika" dělá cochcárnu 

A to se někteří jsou schopní těšit,  až taková "spolehlivá" technika bude řídit auta nebo vlaky...

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Taak po delsim case a oprave pocitace jsem zase tu  :papa

Zacnu asi tim veselejsim energie ;)

Plyn od E.ONu cenu me nabidnul tak nejak asi skousnutelnou ale uvazek na dve leta uz nikoliv - prvni kolo usterim 6tis z cca 80tis zaloh to se pise duben.
Nasledovalo kolo cislo dva a z dubna me muze pani nabidnout produkt zase na dva roky ale uz usetrim cca 27tis
Zacinam hledat a najdu primo od nich podobnou cenu ale jen na rok posilam jim kopii s tim ze toto podepisu - odpoved - toto je pro nove zakazniky pro vas uvazek DVA ROKY + nejaky bonus za necele 4tis .....
Tedy bych usetril uz cca 31tis.
Tak jsem pani poslal pozdrav ze u nich koncim a hned po datu ukonceni klidne udelame smlouvu novou nasledujici den a budu mit uvazek jen na rok - odpoved zatim neprisla.

A jeste veselejsi CEZ - nas veselej Sislik zastropoval cenu tak sikovne ze nas okradaji do ted a jeste dlouhou dobu okradat budou - nu coz vola pani na moji zadost o prevedeni na neco lepsiho a z pani vypadne neco cemu jsem nechtel
uverit pry chcete lepsi nabidku momentalne je pokud se nepetu strop kolem 6Kc a z pani vypadlo 7,22Kc rikam chtel jsem neco lepsiho ne drazsiho - pani opacila ze bezny tarif ze za 7,74Kc - pokud nekdo podobnou nabidku podepasla
necht uvazuje o zbaveni svepravnosti - pred problemem byla elektrika kolem 4Kc a to si uz CEZ mastil kapsu ....

Tak se poohledneme jinde uvazek max na jeden rok lepe bez uvazku a je me naprosto jedno kam pujdeme ale takhle se okradat nasi AU vlaďou fakt ale nenecham.
A to jsem schopny pobrat ze se asi tri mesice nakupovalo skutecne za raketove ceny.

Pokud ma nekdo nejaky tip s radosti klidne i do SZ uvitam.

Odesláno

Ráno Pavel v tlf vyčetl, že z plánované túry nebude nic, páč v poledne má nad Jablunkov dorazit velká bouřka.

Vyjeli jsme tedy k vojenské pevností ŠANCE nad Mosty u Jablunkova (moc hezky upravený areál) a po jejím prohlédnutí se přesunuli do Mostů na oběd.

Přesně když jsme dojedli se černé zatáhlo, zvedl se fakt šeredný vítr a během chvilky začala ta Pavlem ráno ohlášená silná bouřka. V restauraci během chvilky vypadl proud (možná v celé lokalitě) a tak jsme tam prožili černou půlhodinku u svíček.

Cestou k hotelu jsme na silnici objížděli spousty zlámaných větví a následně přímo v Jablunkově byla v křižovatce u PENNY (kde se odbočuje k našemu hotelu) taková laguna, že jsem raději neodbočil a zajel o kousek dál na autobusák, kde jsem odchytil místního drožkaře a dohodl jsem se s ním, že mě protáhne městem tak, abych v laguně neutopil auto 

Dostal kilo na čelo a byli jsme oba spokojení

Zítra dovolená končí, Jablunkov ale možná dáme ještě příští léto - byli jsme tu spokojení a zbyla tu velká spousta neodlovených Turistických známek.

IMG_20230826_103744.jpg.677e4a695d3dfee81b1b3d4325e3fc4c.jpg

Odesláno

Od včerjška se pokouším přejít z Androidu na iPhone, ale asi to nedopadne :aut  Mám pocit, jako by mě někdo tahal za nohy úzkou uličkou, a každý druhý metr jsem od boční zdi dostal po tlamě :D
Lepší možná spálit mosty, zapomenout a začít od 0, ale to se mi nechce :( 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...