RichVa Odesláno 19. duben 2023 Odesláno 19. duben 2023 Mno já mám ve své pojistce "Poškození vozidla zvířetem" - limit 30 kKč. Další položka "Střet se zvířetem" má limit 100 kKč Obávám se, že tady by se muselo uplatnit oboje a stejně by to bylo málo Citovat
radim.1008 Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Dnes první sekání. Za barákem skoro nic pod barákem až moc. Hafity, regius, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 @radim.1008 takže průměrně akorát Já džungli pokosil včera radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Fishman Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Dnes od rána na nohách, posekat trávu ve vinohradě, vytrhat plevel na zahrádce, srovnat záhony po zimě, zasadit okurky, cukety, hokaida, vyrazit k vodě a chytit tak akorátního kapra a teď už na mě volá zaslouženě čepovaná Plzeň. Pepito, Hafity, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 @radim.1008 - máš ??? radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 A jinak do tématu co jsem dnes udělal : trochu jsem se kochal v Plzni v podloubí OC Rokycanská a . . . Citovat
Klemoň Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Jo a ještě jsem si trochu zaposiloval, když jsem to přeskládával .... a to jsem jen popojel v Plzni z adresy na adresu Bych ty naše pickery Péťa ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 Tak jsem si poskládal první počítač Není to tak těžký Citovat
radim.1008 Odesláno 21. duben 2023 Odesláno 21. duben 2023 před 14 minutami, Klemoň napsal: @radim.1008 - máš ??? Nemám. To už přišlo předplatné, třetí balík? Citovat
Péťa Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 @Klemoň To si můžeš koupit domů, není to tak drahé https://autoline.cz/-/prodej/ventilatory/pro-tahace/THERMO-KING/R-Series-01-13---22110802401250915700 Citovat
radim.1008 Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 Dnes první letošní závody v hasičském sportu v České Třebové A odpoledne v Žamberku ve firmě Šmídl na doprovodném programu orientační Rally Šmídl. Hafity, Pepito, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 22. duben 2023 Odesláno 22. duben 2023 V 21. 4. 2023 at 21:39, radim.1008 napsal: To už přišlo předplatné, třetí balík? Nee - to jsou soukromé zdroje před 22 hodinami, Péťa napsal: není to tak drahé No ta cesta by to asi prodražila a navíc já mám Kinga v pořádku, kuchnul jsem bednu / skříň na rohu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 23. duben 2023 Odesláno 23. duben 2023 Včera dopoledne asi 3 sobota v řadě na dílně ale jen zlehka přehození kol a výměna oleje na Cliu. Pak jsem chtěl konečně pokročit s tím nařezaným dřívím co se řezalo asi 5 týdnů zpět, no v týdnu jsem si přetáhnul pilníkem řetěz na pile aby to řezalo akorát že pila odmítla po 4 řezech poslušnost. Tak jsem zahájil protestní odpočinek. Dneska bych potřeboval vytáhnout dva obrubníky vepředu na zahrádce a upravit tam kus na záhon kam se přesadí růže od našich protože u našich je druhý růžový záhon ve stínu pod ořechem a růže tam jen chřadnou. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. duben 2023 Odesláno 23. duben 2023 včera procházka na Ostravici kolem peřejí a pak posezení u rodiny na chatě, nakonec ještě pošmejdit na přehradu Šance a k večeru na jídlo u Frojda..., fajny slunečny den Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 23. duben 2023 Odesláno 23. duben 2023 No my včera dopoledne s Kůstkou nějaké "potravinové" nákupy a po obědě ještě s Katkou o tou badnou od vnoučat na procházce, hřiště a pak do Léta Páně v D.Počernicích . tam jsem si trochu přilepšil : na žízeň pár Tuzemáků s Colou + na chuť Morgana . No po 17 návrat domů a tam ještě trocha odpadního červeného s Colou ( v Cole ) Dnes dopoledne vlastně nic, jen NTB a nějaké dokumenty v TV a teď jdu dělat "tuning" Tater v 1:43 . . . Citovat
Hafity Odesláno 23. duben 2023 Odesláno 23. duben 2023 před 9 hodinami, Vena garážmistr napsal: protestní odpočinek Citovat
petrinza Odesláno 24. duben 2023 Odesláno 24. duben 2023 Sice jsme to udělali už včera, ale o víkendu nemíváme čas sedět u počítače. Pan Mopagi v rámci příprav na velkou letní cestu dostal na záď svoje jméno. Ta malá písmenka vlevo pod zadním oknem. Jinak už má nový palivový filtr, olej v motoru a vzduchový filtr jsme měnili po poslední velké cestě, takže mají ještě rezervu, na výměnu oleje v automatické převodovce jsem objednaný, na výměnu oleje v diferenciálech a haldexu se cítí můj místní servisman, alternátor jsme měnili loni v zimě, tak přemýšlím, co ještě nepodcenit. Jo, vyměnit žárovky v předních světlech už jsem se taky naučil. Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 27. duben 2023 Odesláno 27. duben 2023 Cast cislo DVA - dodavatel elektriky CEZ me odpovedel s tim ze jsou Distribuce tak ze podrobne me popisuji za co oni nesou odpovednost kam az spadaji jejich kompetence a k cenam musim kontaktovat jine oddeleni .... cituji z jejich mailu >>> .... ceny za elektrickou energii vyřizuje váš dodavatel, zajišťující prodej elektřiny .....<<< Bohuzel me uz nenapovedeli jake treba mail tel atp. Na druhou stranu dodavatelem ele. je CEZ ?!! Pripomina me to skutecne neskutecne realny sen nasi statecne sebranky ktera se vsim bojuje tak statecne ze mame vse totalne v haj .... NE budu alespon slusny Mame vse top v tom nejlepsim svetle jen s drobnou poznamkou od konce. Citovat
petrinza Odesláno 27. duben 2023 Odesláno 27. duben 2023 S tím jsem se utkal začátkem března, kdy jsem uváděl do provozu FVE. Měl jsem registraci na online kancelář ČEZ prodej a musel jsem si zřídit ještě účet na online ČEZ Distribuce. Na obou je řada stejných věcí - kontaktní údaje, údaje o odběrném místě, číslo elektroměru, předepsané zálohy, přehledy plateb, vyúčtování. Ale aby mohla proběhnout změna tarifu, musel jsem si v jedné online kanceláři stáhnout scan nové smlouvy o připojení odběrného místa a mailem ho poslat té druhé. Liboval jsem si, že žijeme ve 21.století a jde to takhle elektronicky a hned. Že nemusím na ČEZu žádat o nějaký doklad, který potřebuju poslat na ČEZ, poštou. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 27. duben 2023 Odesláno 27. duben 2023 @Lihous CEZ ma nekolik casti, ktere jsou formalne oddelene: Cez Distribuce, CEZ Prodej, a hromada dalsich - ICT, jednotlive elektrarny, apod. CEZ Distribuce resi dodavky, draty, elektromery, odecty... CEZ Prodej pak fakturaci, ceny elektriny apod. A nebo misto CEZ Prodej muzes mit 50 dalsich prodejcu elektriny - ktera k tobe pritece pres draty CEZ Distribuce (a jemuz nalezi na fakture uvedeny distribucni poplatek). Podobne, jako si mliko Madeta koupis v Tescu, Lidlu, Bille nebo jinde - vyrobce stejny, distributor stejny, ale prodejce se lisi - a podle sve sily a strategie ma lehce odlisne ceny. Péťa, Hafity a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.