Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno já mám ve své pojistce "Poškození vozidla zvířetem" - limit 30 kKč.

Další položka  "Střet se zvířetem" má limit 100 kKč

Obávám se, že tady by se muselo uplatnit oboje a stejně by to bylo málo 😞 

Odesláno

Jo a ještě jsem si trochu zaposiloval, když jsem to přeskládával ....  a to jsem jen popojel v Plzni z adresy na adresu :myslim       Bych ty naše pickery :bacha

obrazek.thumb.png.6a8738424d2326cb6d9041109a2593c8.png

Odesláno
V 21. 4. 2023 at 21:39, radim.1008 napsal:

To už přišlo předplatné, třetí balík?

Nee - to jsou soukromé zdroje :papa

před 22 hodinami, Péťa napsal:

není to tak drahé

No ta cesta by to asi prodražila a navíc já mám Kinga v pořádku, kuchnul jsem bednu / skříň na rohu  :mad:

Odesláno

Včera dopoledne asi 3 sobota v řadě na dílně ale jen zlehka přehození kol a výměna oleje na Cliu. Pak jsem chtěl konečně pokročit s tím nařezaným dřívím co se řezalo asi 5 týdnů zpět, no v týdnu jsem si přetáhnul pilníkem řetěz na pile aby to řezalo akorát že pila odmítla po 4 řezech poslušnost.  Tak jsem zahájil protestní odpočinek. Dneska bych potřeboval vytáhnout dva obrubníky vepředu na zahrádce a upravit tam kus na záhon kam se přesadí růže od našich protože u našich je druhý růžový záhon ve stínu pod ořechem a růže tam jen chřadnou. 

Odesláno

včera procházka na Ostravici kolem peřejí a pak posezení u rodiny na chatě, nakonec ještě pošmejdit na přehradu Šance a k večeru na jídlo u Frojda..., fajny slunečny den 👍

Odesláno

No my včera dopoledne s Kůstkou nějaké "potravinové" nákupy a po obědě ještě s Katkou o tou badnou od vnoučat na procházce, hřiště a pak do Léta Páně v D.Počernicích . tam jsem si trochu přilepšil : na žízeň pár Tuzemáků s Colou + na chuť Morgana . No po 17 návrat domů a tam ještě trocha odpadního červeného s Colou ( v Cole )  :mad:

Dnes dopoledne vlastně nic, jen NTB a nějaké dokumenty v TV a teď jdu dělat "tuning" Tater v 1:43 . . .

obrazek.thumb.png.7c2c16d19c6440df301579e3a6f7c022.png

Odesláno

Sice jsme to udělali už včera, ale o víkendu nemíváme čas sedět u počítače. Pan Mopagi v rámci příprav na velkou letní cestu dostal na záď svoje jméno. Ta malá písmenka vlevo pod zadním oknem. Jinak už má nový palivový filtr, olej v motoru a vzduchový filtr jsme měnili po poslední velké cestě, takže mají ještě rezervu, na výměnu oleje v automatické převodovce jsem objednaný, na výměnu oleje v diferenciálech a haldexu se cítí můj místní servisman, alternátor jsme měnili loni v zimě, tak přemýšlím, co ještě nepodcenit. Jo, vyměnit žárovky v předních světlech už jsem se taky naučil.

IMG-20230423-WA0000 (1).jpg

Odesláno

Cast cislo DVA - dodavatel elektriky CEZ me odpovedel s tim ze jsou Distribuce tak ze podrobne me popisuji za co oni nesou odpovednost kam az spadaji jejich kompetence a k cenam musim kontaktovat jine oddeleni ....

cituji z jejich mailu
>>> .... ceny za elektrickou energii vyřizuje váš dodavatel, zajišťující prodej elektřiny .....<<<

Bohuzel me uz nenapovedeli jake treba mail tel atp. Na druhou stranu dodavatelem ele. je CEZ ?!!

Pripomina me to skutecne neskutecne realny sen nasi statecne sebranky ktera se vsim bojuje tak statecne ze mame vse totalne v haj .... NE budu alespon slusny  :roll 

Mame vse top v tom nejlepsim svetle jen s drobnou poznamkou od konce.

Odesláno

S tím jsem se utkal začátkem března, kdy jsem uváděl do provozu FVE. Měl jsem registraci na online kancelář ČEZ prodej a musel jsem si zřídit ještě účet na online ČEZ Distribuce. Na obou je řada stejných věcí - kontaktní údaje, údaje o odběrném místě, číslo elektroměru, předepsané zálohy, přehledy plateb, vyúčtování. Ale aby mohla proběhnout změna tarifu, musel jsem si v jedné online kanceláři stáhnout scan nové smlouvy o připojení odběrného místa a mailem ho poslat té druhé. Liboval jsem si, že žijeme ve 21.století a jde to takhle elektronicky a hned. Že nemusím na ČEZu žádat o nějaký doklad, který potřebuju poslat na ČEZ, poštou.

Odesláno

@Lihous CEZ ma nekolik casti, ktere jsou formalne oddelene: Cez Distribuce, CEZ Prodej, a hromada dalsich - ICT, jednotlive elektrarny, apod. 

CEZ Distribuce resi dodavky, draty, elektromery, odecty... CEZ Prodej pak fakturaci, ceny elektriny apod. A nebo misto CEZ Prodej muzes mit 50 dalsich prodejcu elektriny - ktera k tobe pritece pres draty CEZ Distribuce (a jemuz nalezi na fakture uvedeny distribucni poplatek).

Podobne, jako si mliko Madeta koupis v Tescu, Lidlu, Bille nebo jinde - vyrobce stejny, distributor stejny, ale prodejce se lisi - a podle sve sily a strategie ma lehce odlisne ceny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...