RichVa Odesláno 3. duben 2023 Odesláno 3. duben 2023 (upraveno) dnes se moje černobílá (nebo bíločerná??? ) kráska stala členkou klubu Upraveno 4. duben 2023 uživatelem RichVa Péťa, zbynek..s, jirka307 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 3. duben 2023 Odesláno 3. duben 2023 Tak jsem se dozvěděl že moje tělesná schránka je zchátralá úměrně věku a způsobu používání. A že obvoďačka nevidí důvod aby mě dělala vyšetření který po ní chtěla firemní údržbářka. Takže zítra musím zavolat k té firemní kdy mi vrátí zdravotní způsobilost. Citovat
Akoc Odesláno 3. duben 2023 Odesláno 3. duben 2023 Objavujú sa správy, že 70+ budú možno musieť absolvovať skúšobný test a jazdu, aby dostali povolenie ďalej jazdiť. Teda, pokiaľ to v Bruseli schvália. Na posúdenie kognitívnych schopností sa už teraz môže použiť MoCA test. Citovat
Klemoň Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 @radim.1008 už máš ??? https://aukro.cz/praga-v3s-1-43-deagostini-7035180044 https://aukro.cz/praga-v3s-dea-kultovni-nakladaky-cz-edice-plus-casopis-a-plakat-7035150838?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zhave aukce_nwl_modelarstvi&utm_content=product&sleId=TUFSS0VUSU5HOjQyMzY6MjY4MDA5NDA6NzY1YzlkMjYtNDUxNi00M2RhLWE5MWEtNTQxODg0YTFiOTNh Citovat
Medvěd Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 (upraveno) Těch V3Sek vyšlo v Polsku a Rusku několik typů (sklopka, plachta, PADka, fekál), stejně jako Avia (30 s plachtou, 20 Furgon) P. S. Něco v Polsku, něco fakt v ruské edici, ale hlavně náš ABREX Upraveno 7. duben 2023 uživatelem Medvěd Citovat
radim.1008 Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 @Klemoňvalník jako takový nemám, mám z předchozí série Kultovních náklaďáků plachtu. Na valník počkám, až bude trafice nebo, kdyby ho měl volného někdo v mém okolí. Tyhle překoupený modely z Polska moc nechci. Některý mívají jejich značku. Citovat
Péťa Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 (upraveno) Dnes jsem pracoval na záhonech, ale včera jsem konečně posekal, už to nutně potřeboval. Trávník po zimě vypadá příšerně, ale to zachrání vertikutátor, selekivní herbicid a hnojivo Upraveno 7. duben 2023 uživatelem Péťa regius, pavelu96 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 Já dnes konečně po týdnu umyl zimní a jdou uskladnit. Ještě chybí přehodit cx a e87. Citovat
Klemoň Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 před 6 hodinami, radim.1008 napsal: Některý mívají jejich značku. Koukám, že už máš doma tu T111. Já na ní teprve čekám, mám ji ale slíbenou . . . Citovat
Charlie 1 Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 před 9 hodinami, Péťa napsal: Dnes jsem pracoval na záhonech, ale včera jsem konečně posekal, už to nutně potřeboval. Trávník po zimě vypadá příšerně, ale to zachrání vertikutátor, selekivní herbicid a hnojivo tvl si děláš prdel?…. no jo když je voda z potoka…. to je jiná…. Citovat
Péťa Odesláno 7. duben 2023 Odesláno 7. duben 2023 @Charlie 1 Letos jsem trávník ještě nezaléval Mrzne, tak mám vodu vypuštěnou Kola na autě mám ještě zimní, ale trávník je posečený Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2023 Odesláno 8. duben 2023 (upraveno) Dnes jsem u nás viděl pidiauto řídit bych takovou obludku fakt nechtěl Upraveno 8. duben 2023 uživatelem Péťa Otočení obrázků Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 8. duben 2023 Odesláno 8. duben 2023 https://fdrive.cz/clanky/podivejte-se-jak-v-klatovech-vznikaji-levne-elektromobily-elblesk-5929 Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 (upraveno) Pepito - díky za doplnění. Netušil jsem, že se to montuje v ČR. Nějak si ale neumím představit, že bych byl v klidu, kdybych s tím měl já nebo třeba junior vyjet do běžného provozu. Zažít v tom ránu třeba s Kodiakem, Passatem nebo jiným větším autem si nějak nechci umět představit (ale to je úděl všech podobných pidiaut určených převážně -náctiletým) Upraveno 9. duben 2023 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 Kdyby ty miniauta byli tak nebezpečný jak si myslíš tak by je nikdo nemohl schválit do provozu. A schvalovací proces není jen pro CZ ale minimálně pro celou evropu takže to není jen o nějakém čecháčkovství nebo švejkování jak by někdo mohl poznamenat. Já osobně jediný problém u těchto vozítek vidím v tom že mají nízkou konstrukční rychlost a tudíž jejich pohyb po vozovkách mimo město je posouvá do kategorie brzda provozu a podobné označení. Naopak si myslím že pokud by to nebylo ekonomicky tak náročné tak by to bylo pro mnohé náctileté zajímavé aby se co nejdříve stali součástí provozu jinak než na kole nebo malé moto což já osobně vidím jako trochu nebezpečnější než pohyb v takových to vozidlech. A co jsem udělal ve čtvrtek jsem si půjčil drtičku na větve abych zlikvidoval větve ze stromů které jsme pokáceli před 14 dny s bráchou. Takže v pátek jsme to společně se ségrou a malým Pepou prohnali drtičkou a ze dvou hromad jako kráva je jedna hromádka která se rozveze po záhonech kde jsou růže místo mulčovací kůry. Materiál který nešel prohnat drtičkou se pořezal na menší kusy a tatík to bude postupně řezat aby se to vešlo do kamen abych to v zimě mohl prohnat kamnama na dílně. Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 před 1 hodinou, Medvěd napsal: Zažít v tom ránu třeba s Kodiakem, Passatem nebo jiným větším autem si nějak nechci umět představit Furt lip nez pesky, na kole, na motorce... Mozna i lip nez ve favoritu, felicii a podobnych plechovkach Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 Vdycky, když čtu o tom, jak by si někdo nekoupil zrovna tohle (doplňte si libovolný model libovolné značky) auto, protože "není bezpečné" a nikdy by do toho neposadil své dítě (manželku,...), tak si říkám, jak je možné, že to dítě může jet na kole, přejít pěšky silnici, vlastně vůbec vyjít ven... Klemoň, Hafity, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 Péťa - tak na kole Pavel po silnicích moc nejezdí a mimo ně zase jen těžko dojde ke kolizi s autem. Vzhledem k tomu, co vše vidím pri svých cestách považuju prostě malá auta za relativně dost nebezpečná a necítil bych se v nich asi nikdy komfortně (o aspektu zmiňovaném Vénou o pomalu jedoucí brzdě provozu se vůbec nemá smysl bavit - to je prostě zlo a já vůbec nechápu jak mohlo dojít ke schválení těchhle aut pro náctileté do silničního provozu) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. duben 2023 Odesláno 9. duben 2023 to oranzove auticko sem videl na autosalonu v zeneve nekolik let dozadu a tlemil sem se tomu jeste cestou zpatky do CR - pripadalo mi to cumak pejska Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.