Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se dozvěděl že moje tělesná schránka je zchátralá úměrně věku a způsobu používání. A že obvoďačka nevidí důvod aby mě dělala vyšetření který po ní chtěla firemní údržbářka.  Takže zítra musím zavolat k té firemní kdy mi vrátí zdravotní způsobilost. 

Odesláno

Objavujú sa správy, že 70+ budú možno musieť absolvovať skúšobný test a jazdu, aby dostali povolenie ďalej jazdiť. Teda, pokiaľ to v Bruseli schvália. Na posúdenie kognitívnych schopností sa už teraz môže použiť MoCA test.

Odesláno (upraveno)

Těch V3Sek vyšlo v Polsku a Rusku několik typů (sklopka, plachta, PADka, fekál), stejně jako Avia (30 s plachtou, 20 Furgon)

P. S.

Něco v Polsku, něco fakt v ruské edici, ale hlavně náš ABREX 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Klemoňvalník jako takový nemám, mám z předchozí série Kultovních náklaďáků plachtu. Na valník počkám, až bude trafice nebo, kdyby ho měl volného někdo v mém okolí. Tyhle překoupený modely z Polska moc nechci. Některý mívají jejich značku. :D

IMG_20230407_101648.jpg

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem pracoval na záhonech, ale včera jsem konečně posekal, už to nutně potřeboval. Trávník po zimě vypadá příšerně, ale to zachrání vertikutátor, selekivní herbicid a hnojivo :D

2023-04-06 13.53.01.jpg

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
před 6 hodinami, radim.1008 napsal:

Některý mívají jejich značku.

Koukám, že už máš doma tu T111. :potlesk      Já na ní teprve čekám, 😥   mám ji ale slíbenou . . .

Odesláno
před 9 hodinami, Péťa napsal:

Dnes jsem pracoval na záhonech, ale včera jsem konečně posekal, už to nutně potřeboval. Trávník po zimě vypadá příšerně, ale to zachrání vertikutátor, selekivní herbicid a hnojivo :D

2023-04-06 13.53.01.jpg

tvl si děláš prdel?…. no jo když je voda z potoka…. to je jiná….

Odesláno (upraveno)

Pepito - díky za doplnění. Netušil jsem, že se to montuje v ČR.

Nějak si ale neumím představit, že bych byl v klidu, kdybych s tím měl já nebo třeba junior vyjet do běžného provozu.  Zažít v tom ránu třeba s Kodiakem, Passatem nebo jiným větším autem si nějak nechci umět představit (ale to je úděl všech podobných pidiaut určených převážně -náctiletým)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Kdyby ty miniauta byli tak nebezpečný jak si myslíš tak by je nikdo nemohl schválit do provozu. A schvalovací proces není jen pro CZ ale minimálně pro celou evropu takže to není jen o nějakém čecháčkovství nebo švejkování jak by někdo mohl poznamenat.  Já osobně jediný problém u těchto vozítek vidím v tom že mají nízkou konstrukční rychlost a tudíž jejich pohyb po vozovkách mimo město je posouvá do kategorie brzda provozu a podobné označení. Naopak si myslím že pokud by to nebylo ekonomicky tak náročné tak by to bylo pro mnohé náctileté zajímavé aby se co nejdříve stali součástí provozu jinak než na kole nebo malé moto což já osobně vidím jako trochu nebezpečnější než pohyb v takových to vozidlech.

A co jsem udělal ve čtvrtek jsem si půjčil drtičku na větve abych zlikvidoval větve ze stromů které jsme pokáceli před 14 dny s bráchou. Takže v pátek jsme to společně se ségrou a malým Pepou prohnali drtičkou a ze dvou hromad jako kráva je jedna hromádka která se rozveze po záhonech kde jsou růže místo mulčovací kůry.  Materiál který nešel prohnat drtičkou se pořezal na menší kusy a tatík to bude postupně řezat aby se to vešlo do kamen abych to v zimě mohl prohnat kamnama na dílně.

Odesláno
před 1 hodinou, Medvěd napsal:

Zažít v tom ránu třeba s Kodiakem, Passatem nebo jiným větším autem si nějak nechci umět představit

Furt lip nez pesky, na kole, na motorce... Mozna i lip nez ve favoritu, felicii a podobnych plechovkach

Odesláno

Vdycky, když čtu o tom, jak by si někdo nekoupil zrovna tohle (doplňte si libovolný model libovolné značky) auto, protože "není bezpečné" a nikdy by do toho neposadil své dítě (manželku,...), tak si říkám, jak je možné, že to dítě může jet na kole, přejít pěšky silnici, vlastně vůbec vyjít ven...

Odesláno

Péťa - tak na kole Pavel po silnicích moc nejezdí a mimo ně zase jen těžko dojde ke kolizi s autem.

Vzhledem k tomu, co vše vidím pri svých cestách považuju prostě malá auta za relativně dost nebezpečná a necítil bych se v nich asi nikdy komfortně (o aspektu zmiňovaném Vénou o pomalu jedoucí brzdě provozu se vůbec nemá smysl bavit - to je prostě zlo a já vůbec nechápu jak mohlo dojít ke schválení těchhle aut pro náctileté do silničního provozu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...