Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ráno jsme museli v ALZE vyzvednout jeden rychlodárek a na vlastní oči jsem viděl vánoční stromek za skoro třicet tisíc. Čumel jsem na něj s otevřenou kušnou

https://m.alza.cz/hobby/ozdobeny-stromecek-vanocni-hvezdy?dq=6852695

A není nejdražší, v nabídce je i čtyřmetrovej za skoro pětapadesát 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Teď na mne Gůgl (abych nedělal reklamu 😉) vyplivnul jednu fotku z dovolené. Tak jen pro dlouhou chvíli - zkuste tipnout místo. Stačí stát a pozorní budou vědět i město :papa

Varna 8-2022.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Dnešní vykládka na Národní. :papa   "Ševci" měli radost, ale vešli se (cca 10 cm) :mrk   Kola jsem měl opřená o obrubník, víc to fakt nešlo :roker

obrazek.thumb.png.4e495ad5c92b59e2822f1c17ede7f9a6.png

Ale to jsi nebyl se svým měl jsi půjčenou slečnu Mercedes od Daimlerů 

Odesláno

Trosicku se o nas pokousi neco co bylo vytesneneo dvouletou pauzou - tak ze jsem si naordinoval dvou deni klid s kamaradkou Slivovici a kamaradem Pivem.
Notne doplnene citronem medem a cajem - a ted odpoledne jsem jen uklidil ve spajzu - pravda nasel jsem tam
hodne pokladu v podobe kompotu nejstarsi nesl cislo 87 - vse se pridalo do jiz zalozeneho kvasu ktery vznika ze zeruseneho mrazaku - tak ze uvidime co vznikne prepalenim.

Co si pamatuju vse se delalo jen do cukru nic nebylo plesnive a malo co slo lehce otevrit - tady muzu jen smeknout pred umem babicky ale predevsim mamky ;)

Odesláno
před 19 minutami, ozzy56 napsal:

dneska v noci nějaký opilec rozbil dceři šoférovo okno , bohužel se trefil i do střechy a obou L dveří, prázdnou flašku od Bohemky pak hodil dovnitř 🙈, Policie ho chytla, auto je pojištěné..., škoda , že se nedá takový čur.. zastřelit jako ve westernech :myslim

Pověsit za koule a rozhoupat 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...