Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem rád, že se To tam líbilo.

Pavel dnes odjel s bráchou jeho kábrem na prodloužený weekend po Alpských horských silnicích. Vím, že je v plánu Stelvio a prý i nějaké další, co je zrovna trefí pod nos. Uvidím, co nafotí

Odesláno
před 1 hodinou, Medvěd napsal:

Jsem rád, že se To tam líbilo.

Líbilo a díky Tobě a Tvé vzpomínce z r. 2015 mě to nakoplo a když jsem viděl že tam má být hezké počasí, tak jsme vyrazily. :papa

Odesláno (upraveno)

CDSák klimbal za volantem - jinak by to přece normálně mohl zastavit, tam se nebrzdilo nijak na press.
A hlavně před tímhle kruhákem se v Náchodě poskakuje od rána do večera takřka furt
Focus to moc neod*ral, ne?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Focus dostal slušnou ránu na tažné. Má jen decentně prasklý nárazník a až to servis odstrojí, tak uvidíme, co se kde hnulo od tažného. Byloby lákavé jít na rozpočet, ale kvůli tomu tažnému to raději dám do servisu, tam nikdy nevíš.

Hůř je na tom ten Trafic uprostřed, má předek zadek na výměnu. A autobus má prý vepředu 3 chladiče 😮

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

dopoledne bylo hezky, tak jsem přesvědčil ženu, aby mi umyla vnitřek auta, ty ženské to umějí nějak líp... 😉, no a pak mě napadlo, že bych umyl aj venek, jak jsem to kdysi dělával,  robka mi dala do kýblu trochu Jaru a šel jsem na to --tak blbý nápad jsem už dluho neměl 🙈, střecha se dá umýt jenom ze stoličky, čelní okno musím šlapnut na práh dveří, abych se tam dostal, no ušetřil jsem dvě stovky za myčku, ale zmordovany sem tak za tisíc korun 😂,  to sem vůbec neleštil, bo ani žádny krém na to nemam, ale už vim, že se to mytí nikdy nebude opakovat , zlatá myčka 🙈:aut👍

Odesláno (upraveno)

@ozzy56 no vidis. Ja vzal auto na mycku, kde to predmyli vapkou, pak nastrikali nejakym samponem, hur dostupny mista vzali nahrubo predem smetackem a pak to projelo kartacovou myckou. A predtim jeste komplet umyli motor, protoze to nejak neco plivalo a celej byl totalne zasvinenej :D  . A ja se na to koukal jak jim to jde a dal si nanuka :D 

Interier cekal na zitra. Vysavac a hadr dostane do ruky dcera. Ma pod sebou nejvic bordelu, tak at se snazi :D

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

.....ale už vim, že se to mytí nikdy nebude opakovat , zlatá myčka 🙈:aut👍

Jsem o půlstoletí mladší, ale k tomuto poznání jsem dospěl už v raných devadesátkách (a to tehdy byla odhadem 1/3 funkčních myček oproti současnosti). 😀😀😀😀

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@ozzy56 no, ale teď máš vyšší posez :D třeba proti 406, ta je sice nesmírně pohodlná, ale nízká. ( Občas si někteří spolucestující stěžovali, že se jim hůř vystupuje, ale z vyhřívané sedačky spolujezdce se v zimě nikomu nechce :D)

Odesláno

Jj, a když jsem jeden den jel 406 a druhý den Loganem MCV ( první generace), tak to je rozdíl :D ale zase, že pug je lepší, ale z Loganu se líp vystupuje. 

Kdysi jsme v práci měli 206 a Partnera, tak to taky byl rozdíl :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...