Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zahájena dovolená. Když jsme po 11 hodině vyjížděli nakrklej jsem se ptal kde je ta slíbená studená fronta. Už to vím. Dorazili jsme a na březích Sykovce je luxusních nádherných 17°C 🤟👍🍺

Odesláno

Myslel jsem si ze me uz to chytre zarizeni Samsung 20FE nemuze prekvapit - a "muze" !

Tuhle pri nahledu z kamery nesla on-line navigace - chvilku to dalo nez jsem na to prisel ze oboje nebude fungovat najednou :( proc netusim?
Ciste nahodou se zjistilo ze se nepripojim na starsi kameru Fly3604k na starem "Šaumi"  vse Ok (pripojeni se řesi wifi a BT)

Ale co me rozsekalo bylo vcera - ladime nejake video tak se prez "wacap" on-line video hovor - celou dobu mam ten zazracny chytry mobil pred ocima
ale ten kram ac jsem mel v tu dobu dve upozorneni nic neudelal - to ze me nevzbudi pokud je vypnuty s tim jsem se smiril ale toto jeste dokaze prekvapit.

Jen se stale ptam v cem je to lepsi nez mala lehoucka Nokie 6220 - uz vim - neni to IN pro dnesni dobu :) a nedokaze net.
A pak by me zajimalo mysleni lidicek co delaji "soft" pro tato zazracna zarizeni ....??
Ze zakladni funkce nefunguji a pokud tak jen za predpokladu ze se zarizeni nepouziva - nevim ale jsem z toho fakt prekvapeny ;)

A kdyz uz auticka tak pridam tez par ulovku prvni z Brna a druhe z HK.

20220731_092759.jpg

20220731_134835.jpg

20220731_134942.jpg

20220731_135006.jpg

20220731_134928.jpg

Odesláno (upraveno)

Dneska 7.8 výlet na kole Opavsko 50 km

Zítra 8.8 výlet autem do Rožnovského Skanzenu (nákup frgálů borůvkový a makový) to cca 120 km

Upraveno uživatelem davidse
Odesláno

dnes jsem si zkontroloval, jestli vyměnili na garančce kabinový filtr, hlavně mě zajímalo kde vlastně v autě je a jak se mění, musím napsat, že to šikmoocí vymysleli suprově--bez nářadí a za 1 minutu vyměněno :super, to samé je u vzduchového filtru motoru, takhle nějak by to mělo mít každé auto jakékoliv značky 👍, samozřejmě chápu, že tohle na pežot foru asi nikoho nebude zajímat, tak aspoň dám stránku, kde jsou výměny filtrů i s obrázkama 😉

https://catalog.mann-filter.com/EU/cze

Odesláno
V 7. 8. 2022 at 7:59, Medvěd napsal:

Při výletu na Špindlerovku

Já ti ani nějak nevím proč, ale mě se to Garde líbí více než ten novější Rapid. :papa

Odesláno (upraveno)

A konečně - byli jsme o víkendu (Pá-Ne) s Kůstkou na svatbě Katky. Fota zatím nemám kromě těchto z mobilu. Místo focení jsem se věnoval jiným věcem. Jo a potvrzuji, nějaký problém s kyčlemi tu asi bude -  byl jsem pak rád, že vůbec jdu :roker 

EDIT : Toto je potisk trika se kterým jsem se pochyboval následně po place.  Na obřad do kostela mi ho nechtěli povolit - próóóč ? Je tam slovo anděl 😂

IMG_20220808_103340.jpg

IMG-20220807-WA0000.jpg

IMG_20220808_102840.jpg

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...