Charlie 1 Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 Kde ty vaše spotřeby berete? 2,5MWh elektrika 9MWh plyn v Září přijde faktura Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 my rodině dopřejeme,, nejsme takový židáci Péťa, Milan+ a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 (upraveno) Tak moje chyba, 3Mwh byly za čtvrt roku, na delší období zatím fakturu od eonu nemám xD Tak počítám tak 12-15 za rok. Ale plyn sedí, prostě topím na 21 až 22 Upraveno 19. červenec 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Sawoy Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 (upraveno) před 36 minutami, Pe.Tr napsal: @Sawoy NT máš od kdy do kdy? Netuším. Je to 1:2 čili NT 8 hodin ale jak přesně je to rozděleny nevím. Zatím to nestálo tolik abych kvůli tomu zapínal pračku/myčku/troubu/vířivku a bůhví co o půlnoci. Vím že spotřebujem cca 1 kWh za hodinu plus mínus čili kolem 9-10 MWh rok. Nejvíc žerou mrazáky a lednice a to časem spínání NT stejně nevyřešíme. @VojtouNerCZ 12000 ročně za plyn při ceně 4 kKč?? To jsou 3 MWh ... ?? To bydlíš v trabantu? Upraveno 19. červenec 2022 uživatelem Sawoy Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 (upraveno) Faktura přišla na 12k, ještě mi dost vraceli nově zateplená střecha a podhledy, nové okna, byt o rozloze 150m2. Zálohy jsme ai dali vyšší kvůli přechodu k eonu a zdražení, očividně to nebylo tak nutné. Také jsem se divil, když to přišlo. Plynem pouze topím. Kotel mám 2 roky starý. Upraveno 19. červenec 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
RichVa Odesláno 19. červenec 2022 Odesláno 19. červenec 2022 Já jsem dnes vyrobil budoár pro kanadské borůvky aby odolaly špačkům a jiným náletníkům. radim.1008, zbynek..s, vendelinek a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červenec 2022 Odesláno 20. červenec 2022 ve 4 rano po smene lehci udrzba - ja si rikal proc znim jak lokomotiva vendelinek ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. červenec 2022 Odesláno 20. červenec 2022 Celý den za pultem, vedro jak v tanku, a teď už nedělám vůbec nic... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. červenec 2022 Odesláno 20. červenec 2022 @Havlicek.Lukas seš měkej když nebudu počítat @Scratch kterýmu jsem dělal desky a kotouče na PN na Mondeu včera kdy tam zůstalo o něco víc " masa" než na těch Tvých tak za poslední dobu je téměř standart že bych se s takovým autem bál jet po strništi abych ho při brždění nezapálil. Dnes to byl F. Kuga a na zadku na vnitřních na pravém kole do železa na levém kole max. 1 mm " masa". Pak jsem dělal pro souseda BMW výfuk a kontrolu desek na většině max. 3 mm " masa " a pan majitel s klidem to ještě dá Chorvatsko a zpátky. Jinak teda dneska jsem šel ráno brzo na 7 už jsem byl na dílně ale zabalil jsem to ve 14 zítra to bude asi podobné. Odpoledne jsem byl se synovcema doma u bazénu a navečer jsme grilovali. Citovat
Milan+ Odesláno 20. červenec 2022 Odesláno 20. červenec 2022 @Vena garážmistr 3 mm musejí dat Chorvatsko v pohodě. To co hodil Lukáš,tak to by dalo mini 2000km. Citovat
MJSytic Odesláno 20. červenec 2022 Odesláno 20. červenec 2022 Kdybych před sedmi lety tušil, že to budu i rozebírat, tak jsem se s tím tak nepáral Pepito, Péťa, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 20. červenec 2022 Odesláno 20. červenec 2022 (upraveno) Ono by to ještě chvilku vydrželo ale na těch destičkách jsou takové debilní plechy které prostě začínají brnkat o kotouče a to je hrozný zvuk Upraveno 20. červenec 2022 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Sawoy Odesláno 21. červenec 2022 Odesláno 21. červenec 2022 Strejda Sawoy dneska pokračoval v boji proti inflaci utrácením = děláním si radosti postupnou obměnou strojového parku za bezdrát + jeden kousek abych se pustil do zábradlí a další pergoly ... Pepito, zbynek..s a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 21. červenec 2022 Odesláno 21. červenec 2022 @Péťa Kamera je od vcera doma - nakonec to proslo k memu prekvapeni v pohode tak ze je asi na miste vzit zpatky ty "pitomce". Postacila fotka mobilem z monitoru coz me docela tez prekvapilo - a ke kamere jde o skutecne og shop tak ze to neni zadne falzo. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 21. červenec 2022 Odesláno 21. červenec 2022 před 1 hodinou, Sawoy napsal: abych se pustil do zábradlí a další pergoly Doufám, že bude nějaká fotodokumentace.... Citovat
Charlie 607 Odesláno 22. červenec 2022 Odesláno 22. červenec 2022 Tak já od pondělí doslova nedělám nic. Dopoledne sednem do člunu, zajedem na opuštěnou pláž a válíme se až do pozdního odpoledne. Hafity, zbynek..s, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Lihous Odesláno 22. červenec 2022 Odesláno 22. červenec 2022 Dopoledne prace dnes na posled a zacina skoro 3nedele volna CZD. Odpoledne na potoku - zkusilo se neco udelat tim new zazrakem - uprime v dobrem svetle Ok ale pokud je "sero" strasne az silene. Dovezl jsem si ve vlasech asi tak milion letajicich klistat nejak jim chutnam smejdum. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.