Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak moje chyba, 3Mwh byly za čtvrt roku, na delší období zatím fakturu od eonu nemám xD Tak počítám tak 12-15 za rok. Ale plyn sedí, prostě topím na 21 až 22

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno (upraveno)
před 36 minutami, Pe.Tr napsal:

@Sawoy NT máš od kdy do kdy?

Netuším. Je to 1:2 čili NT 8 hodin ale jak přesně je to rozděleny nevím. Zatím to nestálo tolik abych kvůli tomu zapínal pračku/myčku/troubu/vířivku a bůhví co o půlnoci. Vím že spotřebujem cca 1 kWh za hodinu plus mínus čili kolem 9-10 MWh rok. Nejvíc žerou mrazáky a lednice a to časem spínání NT stejně nevyřešíme.

@VojtouNerCZ 12000 ročně za plyn při ceně 4 kKč?? To jsou 3 MWh ... ?? To bydlíš v trabantu?

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)

Faktura přišla na 12k, ještě mi dost vraceli 🤷 nově zateplená střecha a podhledy, nové okna, byt o rozloze 150m2. Zálohy jsme ai dali vyšší kvůli přechodu k eonu a zdražení, očividně to nebylo tak nutné. Také jsem se divil, když to přišlo. Plynem pouze topím. Kotel mám 2 roky starý. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Celý den za pultem, vedro jak v tanku, a teď už nedělám vůbec nic...

20220720_200629.jpg

Odesláno

@Havlicek.Lukas seš měkej když nebudu počítat @Scratch kterýmu jsem dělal desky a kotouče na PN na Mondeu včera kdy tam zůstalo o něco víc " masa" než na těch Tvých tak za poslední dobu je téměř standart že bych se s takovým autem bál jet po strništi abych ho při brždění nezapálil. Dnes to byl F. Kuga a na zadku na vnitřních na pravém kole do železa na levém kole max. 1 mm " masa".  Pak jsem dělal pro souseda BMW výfuk a kontrolu desek na většině max. 3 mm " masa " a pan majitel s klidem to ještě dá Chorvatsko a zpátky. Jinak teda dneska jsem šel ráno brzo na 7 už jsem byl na dílně ale zabalil jsem to ve 14 zítra to bude asi podobné. Odpoledne jsem byl se synovcema doma u bazénu a navečer jsme grilovali. 

Odesláno

Strejda Sawoy dneska pokračoval v boji proti inflaci utrácením = děláním si radosti postupnou obměnou strojového parku za bezdrát + jeden kousek abych se pustil do zábradlí a další pergoly ...

IMG_20220721_162808.jpg

IMG_20220721_162740.jpg

IMG_20220721_162605.jpg

IMG_20220721_162247.jpg

IMG_20220721_162122.jpg

IMG_20220721_162103.jpg

IMG_20220721_161909.jpg

IMG_20220721_161753.jpg

Odesláno

@Péťa Kamera je od vcera doma - nakonec to proslo k memu prekvapeni v pohode tak ze je asi na miste vzit zpatky ty "pitomce".
Postacila fotka mobilem z monitoru coz me docela tez prekvapilo - a ke kamere jde o skutecne og shop tak ze to neni zadne falzo.

Odesláno
před 1 hodinou, Sawoy napsal:

abych se pustil do zábradlí a další pergoly

Doufám, že bude nějaká fotodokumentace.... :mrk

Odesláno

Dopoledne prace dnes na posled a zacina skoro 3nedele volna CZD.

Odpoledne na potoku - zkusilo se neco udelat tim new zazrakem - uprime v dobrem svetle Ok ale pokud je "sero" strasne az silene.
Dovezl jsem si ve vlasech asi tak milion letajicich klistat :mrk nejak jim chutnam smejdum.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...