Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Hafity @ozzy56 @Klemoň ... a já byl nešťastnej, že po covidu dojdu 50 metrů max, nevydržím sedět dýl než dvě hodiny na tvrdým a fyzická práce (jakože opravdická) nad 5 minut je z říše snů. 

A ono je to svinstvo teda vlastně chytrý, když mě to vedle nekouřeni ze dne na den ušetřilo i toho, o čem tu píšete. Ono mě to vlastně šetří a chrání ... nebo ... ? ... když mi to život dílem ku.ví a dílem prodlužuje .... :myslim

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno

... tohle kdyby zadala naše dějepisářka tak holka bude chtít vyrobit Yperit .... do kabinetu ...

Odesláno

@pavelu96 a to byl domácí úkol pro děti nebo tatínky?

Já jsem dneska vyrobil do dílny podstavec pod ledničku protože jsem si koupil takovou no chladí to dokonce se tam dá schovat i zmrzlina do takovýho pseudomrazáku ale mám podezření jestli mi neprodali jen funkční hračku takže když jsem to přivezl a instaloval tak jsem zjistil že si k tomu musím kleknout abych si tam uložil krabičku s obědem z domova tak abych to měl přístupnější tak jsem vyrobil podstavec fotku dám až to bude na místě. 

Odesláno
V 4. 6. 2022 at 21:16, RichVa napsal:

Já byl velice mile překvapen u Černého v Příbrami (autorizovaného prodejce Peugeot)....... Nakonec vybrána 2008ma.

Ještě uvidíme při samotném předání.

Dnes proběhlo předání k plné spokojenosti. Dotazy vysvětleny klíčky předány a převezeno ke staršímu většímu bráchovi (třeba až mu bude tolik jako jemu, tak ho taky doroste  - na výšku se mu to už povedlo, jen do délky mu něco chybí 🙂 ). Dokonce i do barvy jsme se trefili 😄 

20220607_140928.thumb.jpg.27da193bf968cb6b677ae64be7909a0f.jpg

Odesláno (upraveno)

Ahoj - :xvul   Nemá někdo z Prahy doma Bulharská Leva , kterých se potřebuje zbavit ??? :myslim  Nějaké drobné, žádné tisíce. Jen do začátku dovolené . . .  :papa

Aby to nevyznělo diskriminačně, klidně i mimopražští ale tam to ztrácí finanční smysl i kdyby byly zdarma :mrk

Upraveno uživatelem Klemoň
EDIT:
Odesláno

Tak včera se mi po hoooodně dlouhé době vrátila ochota pomoci bezzištně jiným. 👍 Bylo už pozdě večer (Šárka už spala) když najednou zvonek u dveří a : "Tady městská policie, vlastníte červený Peugeot 308 ?" 🚓 Tak ti ve mně hrklo jak v pendlovkách a já - ANO. A oni mohl by jste jít dolů máte otevřené vozidlo. Tak beru klíče a cestou po schodech si říkám - vždyť jsem zamykal a tahal za kliku 🤔  No vylezu z baráku, u auta strážnice a já čumím, že mám řidičovo okno úplně dole 🤯  Tak už cestou k autu mačkám odemknout/zamknout se zatažením oken a auto se opět zamyká a okno zavírá. Tak se ptám jak na to přišli a oni, že to my ne, nás zavolal tady ten pán (a tam se zubí 40tník se starým Fordem). Tak jsem mu srdečně poděkoval, on mávnul rukou a odjel. Strážnice na mne ať si ještě zkontroluji zda mi něco nechybí a já na to, že už je to stejně jedno, že je to moje blbost, ale ona na tom trvala. Všechno bylo na svém místě. Tak díky že ještě ochotní úplně nevymřeli 😍

PS: Zamykal jsem s věcmi v náručí od spolujezdce a tam okno vyjelo, ale stejně za to může @Scratch  😇

Odesláno

@Klemoň nejsi jediný :) já jsem v podobném stavu nechal celé odpoledne funglovku Partnera :) ( mmch stalo se na Černém mostě :papa) jak jsem to auto neměl " v oku" proti 206, tak mě mamka navigovala při podélném parkování. Pak jsem zamkl a odešli jsme, asi za 3-4 hoďky jsem šel do auta ( proč, to už nevím ) a koukám okno u spolujezdce úplně dole:o naštěstí se nic neztratilo, ale taky ve mě pěkně hrklo.

Odesláno

jako cekal jsem tu cestu horsi. malinko sprchlo pred Litomysli ale s tim jaem pocital a  mel nepromok, ten Bilovec jsem si byl jisty ze stihnu projet 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...