Milan+ Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @minimaxa Chudák pejsan s nahubkem,doma je podstatně veselejší,když ho nemá. Citovat
Sawoy Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 (upraveno) @Hafity @ozzy56 @Klemoň ... a já byl nešťastnej, že po covidu dojdu 50 metrů max, nevydržím sedět dýl než dvě hodiny na tvrdým a fyzická práce (jakože opravdická) nad 5 minut je z říše snů. A ono je to svinstvo teda vlastně chytrý, když mě to vedle nekouřeni ze dne na den ušetřilo i toho, o čem tu píšete. Ono mě to vlastně šetří a chrání ... nebo ... ? ... když mi to život dílem ku.ví a dílem prodlužuje .... Upraveno 5. červen 2022 uživatelem Sawoy Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 tak já po Covidu nepozoruju celkem nic, žížeň je stejná, blbě jsem viděl i předtím, nema problema ale s tou prací jsem to včera přehnal , to jo Milan+ ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 Úkol soudružky učitelky na dějepis zněl jasně - vyrobte 3D model zbraně z 1. světové války! 2 a půl hodiny v garáži a holky jí můžou do kabinetu hodit Handgranát a prostřelit kolena Mauserem 1898 Pepito, Péťa, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Péťa Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 Povedlo se Ti to Pamatuji si, že já na dějepis vyráběl modely husitských zbraní. Bavilo mě to a tak jsem udělal skoro všechny Pepito a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Sawoy Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 ... tohle kdyby zadala naše dějepisářka tak holka bude chtít vyrobit Yperit .... do kabinetu ... Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 (upraveno) omyl Upraveno 6. červen 2022 uživatelem ozzy56 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @pavelu96 a to byl domácí úkol pro děti nebo tatínky? Já jsem dneska vyrobil do dílny podstavec pod ledničku protože jsem si koupil takovou no chladí to dokonce se tam dá schovat i zmrzlina do takovýho pseudomrazáku ale mám podezření jestli mi neprodali jen funkční hračku takže když jsem to přivezl a instaloval tak jsem zjistil že si k tomu musím kleknout abych si tam uložil krabičku s obědem z domova tak abych to měl přístupnější tak jsem vyrobil podstavec fotku dám až to bude na místě. Citovat
pavelu96 Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @Vena garážmistr tak samozřejmě pro děti, ale přece je nenechám stříhat plech, vrtat a pilovat... Stelča si uřízla násadu od koštěte a polepila vršek granátu a Elča Mausera sestavila a oblepila rukojeť zbynek..s a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 5. červen 2022 Odesláno 5. červen 2022 @Péťa, tos mi připomněl že jsem to také vyráběl na základce. Už bych si ani nevzpomněl. @pavelu96, pěkná práce. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 6. červen 2022 Odesláno 6. červen 2022 V 5. 6. 2022 at 8:20, Klemoň napsal: ale lýtka v jednom ohni . . . . Tohle si taky matně vybavuju z dob mého mládí.... Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2022 Odesláno 7. červen 2022 dnes výšlap na Lysou horu od přehrady po žluté--asi nejtěžší cesta, ale dneškem mám Lysou zdolanou ze všech stran , ovšem nejspíš naposled, protože ten kopec začíná být silnější než já, navíc každý rok o nějaké metry povyroste... Pepito, pavelu96, zbynek..s a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2022 Odesláno 7. červen 2022 dneska proběhla příprava na čtvrteční 500km motopřesun mezi kapkami deště . To je tak když si konečně udělám volno dpč . Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 7. červen 2022 Odesláno 7. červen 2022 V 4. 6. 2022 at 21:16, RichVa napsal: Já byl velice mile překvapen u Černého v Příbrami (autorizovaného prodejce Peugeot)....... Nakonec vybrána 2008ma. Ještě uvidíme při samotném předání. Dnes proběhlo předání k plné spokojenosti. Dotazy vysvětleny klíčky předány a převezeno ke staršímu většímu bráchovi (třeba až mu bude tolik jako jemu, tak ho taky doroste - na výšku se mu to už povedlo, jen do délky mu něco chybí ). Dokonce i do barvy jsme se trefili zbynek..s, radim.1008, Klemoň a 7 další ohodnotil 9 1 Citovat
Klemoň Odesláno 8. červen 2022 Odesláno 8. červen 2022 (upraveno) Ahoj - Nemá někdo z Prahy doma Bulharská Leva , kterých se potřebuje zbavit ??? Nějaké drobné, žádné tisíce. Jen do začátku dovolené . . . Aby to nevyznělo diskriminačně, klidně i mimopražští ale tam to ztrácí finanční smysl i kdyby byly zdarma Upraveno 8. červen 2022 uživatelem Klemoň EDIT: Citovat
Klemoň Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 Tak včera se mi po hoooodně dlouhé době vrátila ochota pomoci bezzištně jiným. Bylo už pozdě večer (Šárka už spala) když najednou zvonek u dveří a : "Tady městská policie, vlastníte červený Peugeot 308 ?" Tak ti ve mně hrklo jak v pendlovkách a já - ANO. A oni mohl by jste jít dolů máte otevřené vozidlo. Tak beru klíče a cestou po schodech si říkám - vždyť jsem zamykal a tahal za kliku No vylezu z baráku, u auta strážnice a já čumím, že mám řidičovo okno úplně dole Tak už cestou k autu mačkám odemknout/zamknout se zatažením oken a auto se opět zamyká a okno zavírá. Tak se ptám jak na to přišli a oni, že to my ne, nás zavolal tady ten pán (a tam se zubí 40tník se starým Fordem). Tak jsem mu srdečně poděkoval, on mávnul rukou a odjel. Strážnice na mne ať si ještě zkontroluji zda mi něco nechybí a já na to, že už je to stejně jedno, že je to moje blbost, ale ona na tom trvala. Všechno bylo na svém místě. Tak díky že ještě ochotní úplně nevymřeli PS: Zamykal jsem s věcmi v náručí od spolujezdce a tam okno vyjelo, ale stejně za to může @Scratch Péťa, RichVa, Fruktis a 4 další ohodnotil 7 Citovat
PaKr Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Klemoň nejsi jediný já jsem v podobném stavu nechal celé odpoledne funglovku Partnera ( mmch stalo se na Černém mostě ) jak jsem to auto neměl " v oku" proti 206, tak mě mamka navigovala při podélném parkování. Pak jsem zamkl a odešli jsme, asi za 3-4 hoďky jsem šel do auta ( proč, to už nevím ) a koukám okno u spolujezdce úplně dole naštěstí se nic neztratilo, ale taky ve mě pěkně hrklo. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 nestihl jsem to 5 km pred cílem... Péťa ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 @Pe.Tr pěkná jebačka v Bílovci a podle meteo to ještě chvilku bude. A tady v Ostravě je dusno Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. červen 2022 Odesláno 9. červen 2022 jako cekal jsem tu cestu horsi. malinko sprchlo pred Litomysli ale s tim jaem pocital a mel nepromok, ten Bilovec jsem si byl jisty ze stihnu projet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.