Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Bohužel žádné šíření poplašné zprávy to není.  Většina z těch skalnějších ví že jsem řešil kontrolu ze živnostenského úřadu. Ta dopadla tak jak dopadla ale největší problém je že nedokážu zlegalizovat prostory ve kterých momentálně působím. Se vším bych se nějak popasoval a dokázal to nějak možná s nějakýma výhradama zařídit tak abych mohl fungovat třeba v omezeném režimu než bych našel vhodnější prostory jenže problém je v územním plánu  kde lokalita kde působím je považována za čistě obytnou zónu nebo tak něco takže jakoukoliv " hlučnou" činnost nebo činnost u které je předpoklad nárůstu dopravy tady nepovolí OÚ, jo starosta mi sdělil že když si podám žádost o změnu ÚP tak že by to mohlo vyjít ale že současné konšelstvo se tím určitě zabývat nebude protože v současné době na to nejsou finance, tak jsem pátral kdy se změna ÚP dělala tak naposled v roce 2016 a před tím 2008 takže pokud by dodrželi tento interval tak to jsou stejně minimálně další 3 roky. A tak dlouho čekat nemůžu. Takže pomalu se začínám chystat na zavření krámu a hledám v sobě odvahu jít zpátky na autobus na plný úvazek.  Protože sehnat alespoň trochu vyhovující prostory kde nebude problém s legálností činnosti kterou dělám je velmi těžké. 

A pokud jste zaznamenali že jsem se v působení tady na PC nějak upozadil tak ano máte dobrý postřeh ale je to čistě jen z výše popsaných důvodů. Protože mě to vcelku dost vyčerpává to řešení budoucnosti a o to víc mě to sere protože v plánu bylo příští rok začít hledat vhodnější prostory protože zákazníci přibývají a sám dobře vím že to kde teď  působím nebylo řešením na dlouhou dobu že to bylo jen přechodné řešení než si trochu vybuduju stálou klientelu a než dám dohromady nějaké vybavení se kterým by se dalo začít někde v nějaké větší a vhodnější dílně bez nějakých velkých počátečních investic. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno
před 3 hodinami, Vena garážmistr napsal:

hledat vhodnější prostory protože zákazníci přibývají

No tak, jsem se trochu poptával těch pár neklubových známých a zatím nic. A to proto, že mne jeden klubový "revizor" upozornil na problematiku ropných produktů a to je snad nepřekonatelný problém . . .  😟    

Odesláno

Dnes ráno další testy s jedním  dvojčetem. V pátek z gymplu zpráva že ve středu dva AG pozitivní spolužáci, ověřovací PCR bude nejdříve v pondělí čili dnes a ona od soboty chcípá s rýmou a bolavým krkem tak na co čekat ....

Na parkovišti viděna zaparkovaná souprava autoškoly, která by se asi měla jmenovat Příklady táhnou ...

IMG_20211129_083159.jpg

Odesláno (upraveno)

V sobotu jsme byli na zážitkové jízdě metrem, prohlídka depa Hostivař a následně jízda metrem, zavzpomínal jsem jak tam byl krásně vyvetrano vždycky 😂

No a abych se jen nechlubil, tak na sebe i prasknu, že po zaparkovani auta na p+R jsem nateseny na zážitky s metrem prehledl jedinou zamrzlou kaluz a natahl jsem se jak sirokej...pokus záchranu mácháním rukou a vzlet byl neuspesny😁

Moc prima mít na sobě čtyři hodiny mokrý triko s mikinou😂

IMG_20211127_122152.jpg

IMG_20211127_120651.jpg

IMG_20211127_105557.jpg

Upraveno uživatelem Fruktis
Fotky
Odesláno

@Péťa Měl, viz co píše @Havlicek.Lukas .... a jestli nebyly volný dva chlívky za sebou tak rozpojit a vedle sebe. Já když se nevejdu s Phedrou do chlívku protože nějaký bezohledný čuňata nebo neumětelové zaparkujou vedle z obou stran na lajně taky nemám právo dát to na chodník.

Odesláno

Nejsem překvapen. Osobně mám jiný názor, ale to je všechno. Oboustranně sděleno. Nechci to soudit ani to neočekávám od jiných, nemám potřebu dobrat se nějakého všeobecně většinového závěru.

Odesláno

@Klemoň no za pár let už máchát nepůjde a půjdu k zemi taky :D 

no spíš jsem si připadal jak ten zloděj v sám doma....jak tam chvilku máchá na těch schodech a pak jede... :D

@Weri 605 jak neudělal.... @Sawoy ho napráskal a chudák to nedal dodatečně, když už je to vyfocený co :D :D 

Odesláno

Hlavně asi chudák instruktor si z žáka šel hodit mašli bo tipuju že to tam takhle stojí nejmíň od včerejška ne-li od pátku 🤣 Původně jsem si právě myslel že se tam někdo trápí couváním do chlívku bo z druhý strany to bylo ze dvou třetin schovaný za tou dodávkou .... ale ne, auto prázdný a nikde nikdo.

Odesláno

Dnes cesta k nasim sousedum do Jeleni Hory - jejich dalnice je skutecne uz u nasich hranic - sice k dokonceni tu jeste nejaky cas zustava ale realny "obrys" mostu sjezdu tam je.
Uz ted se tesim az se pojede na Trutnov po jejim otevreni na polske strane - to bude do a z Jaromere doslova SUPER :)

Jinak v nasem uzasnem systemu mam druhy den volno to je pro me nedele tak nic nedelam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...