Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 7 hodinami, Klemoň napsal:

Škoda , že skoro všichni fotí ve starém formátu a ne 16:9 .  😟   Kolikrát jsou to tak hezké fotky, že bych si je dal na plochu nebo z nich udělal spořič , ale ty černé okraje po stranách mne štvou . . . :papa

Klemoňu - co k tomu říct? 

Určitě nechci, aby to vyznělo nějak povýšeně nebo dokonce arogantně, ale kdysi u jednoho srubu byla přes řeku lávka (taková polorozpadlá) a na obou jejích začátcích byla cedule s textem:

"Nelíbí - li se Ti moje na mém, postav si svou na svém". 

Fotky fotím jednak pro sebe (abych si mohl za pár let připomenout, kde jsem byl a co jsem tam viděl) a druhak pro přátele spíš jako návod ve smyslu: "Hele, tam je k vidění tohle nebo tamto, zajeď se tam podívat". Jestli někomu vyhovuje formát, na který můj mobil fotky tvoří, je mi fakt docela dost volný (nic proti Tobě konkrétně). 

Já si nehraju na nějakýho super fotografa, mé fotky jsou a vždycky budou jen upozorněním na to, co jsem dělal / viděl a pokud se budou líbit i někomu jinému, je to jen další plus. 

Odesláno

@Medvěd Vůbec nic jsi k tomu nemusel říci . Jestli jsi to četl pozorně , tak jsem psal , že ta reakce vůbec nebyla na tvoje fotky, ale že mi tu situaci připomněli.  Na to v jakých podmínkách jsi to musel v hale fotit , tak jsou ty fotky pěkné . . .  A naprosto s tebou souhlasím, že jsou to připomínky událostí . . .  Takže pokud si někdo otočí foťák o 45° proto aby tam dostal celý kostel , je to jeho věc  😉

Odesláno
V 8. 10. 2021 at 21:18, RichVa napsal:

Jinak už se mi to blíží - dnes mi přistály v mobilu obrázky:

Dnes nastal den D a už jsme doma. K tomu došlo i na vyleštění světel - auto je jak zamlada. Teď jen aby mu to dlouho vydželo.

1035551824_WhatsAppImage2021-10-10at17_55_06.thumb.jpeg.3f80080bd024b250bbf8afe7cb1e1bc6.jpeg

2102660974_WhatsAppImage2021-10-10at17_54_41.thumb.jpeg.62f4f532f4c27499deff7fa3b3563461.jpeg

1520023919_WhatsAppImage2021-10-10at18_02_15.thumb.jpeg.38fc8da7daa3e19cbca7b7ef1a360218.jpeg

1868650597_WhatsAppImage2021-10-10at18_03_05.thumb.jpeg.33eb6e89812ea866ad693c77c6e0c2bd.jpeg

Odesláno
V 9. 10. 2021 at 11:44, sitler napsal:

nas ucili ze u cedule tam proste musis mit 50, jinak te komisar vyhodi od zkousky. Takze uz na dohled obce volnit a pak klidne i dobrzdit... 

Ale couralove se mnozi. Kolikrat na dalnici potkavam dementy, co se hrnou dalnici osobakem magickoych 80-85 a predjizdi je i kamiony. Ale oni jedou se strachem v ocich a pocitem, ze jsou rychli. Na okresce pak jedou 60, protoze proste proto,

Tak mě zase točej´"spořiči", co už půl kiláku před obcí vyřaděj´ pádivku a snažej´ se do vsi doplachtit, aby se proboha nedotkli brzdy, páč by jim určitě noha musela upadnout. Já jedu 90 či lehce přes co to jde a začnu brzdit tak, abych u cedule měl rychlost, kterou mi přikazuje a je mi jedno, zda je to v obci nebo jen na křižovatce mezi poli - prostě je tam omezení, tak ho dodržuju, i když na volném úseku třeba jedu i dost přes limit. Ke snížení rychlosti používám brzdy naprosto stejně jako ke zrychlení plynový pedál, od toho tam totiž ty pedály jsou, abychom na ně šlapali

Odesláno

Dnes jsem byl na kontrole u lékaře a kromě toho, že mne trochu vyděsila prohlášením o možné operaci 😟 , tak jsem navíc dostal nové léky . . .

IMG_20211012_105037.jpg

Guest Petr 3008
Odesláno (upraveno)

🤣🤣🤣:super:potlesk jestli ty nejsi trochu kůň..🤣

jinak na operaci se vyprdni, to až v posledním případě, když už budeš jen ležet, nebudeš cítit nohy a budeš se pomočovat. Před deseti lety mi takovej mladej doktor řekl, že musím na operaci, že můžu klidně ochrnout. Když jsem mu řekl jestli se nezbláznil, odpověděl, že se tedy nemáme o čem bavit a že mě to stejně dožene. No ještě nedohnalo...

A Raptor taky :super

Upraveno uživatelem Petr 3008
doplnění textu
Odesláno (upraveno)

Jo to jsem zažil taky i když operace byla jiného rázu - odebrání komplet tlustého střeva. Když jsem tehdy odmítl, protože rizika jsou pro mě neakceptovatelná, tak mi tehdy ten primář do zprávy napsal, že odmítám léčbu. To je taky super 🤣 To mě tehdy hodně nadzvedlo ze židle a už jsem do té nemocnice nevkročil. Navíc mi řekl, že třeba kdyby se stalo a zůstal vývod, že to ničemu nevadí a žije se s tím plnohodnotný život 🤣🤣🤣🤣 No prostě doktoři jsou někteří borci a někomu takto radit je hnus. Každý doktor by měl mít v sobě alespoň kapku empatie, jinak tam nemá co dělat. @Klemoňe Hele to nebudou žádné léky. To budou náhradní ozubená kolečka do hlavy. Třeba tam bude lepší převod 🤣 Raptor dobrý! S tím rámem vepředu ideál auto do města 😁🤭

Teď čtu Dubrofen - Anti.k.ok.otikum? 😁 Dej bacha aby něco neupadlo 🤪😯😁 Do toho bych nešel 😛

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Petr 3008  No dobře, tak teď pravdivě . . .  To o té operaci je pravda, ale je to ta poslední varianta.  Nové léky jsem také dostal , ale ty na obrázku jsem dostal já i Kůstka od naší dcery Katky .

No a toho Raptora 🦖  si samozřejmě jen půjčím . . . :papa

Edit: tedy až budu zdravý do té formy, že mi nebude vadit přejetý kanál a pokud bude auto ještě k dispozici . . .

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

No včera a dneska jsem byl jezdit. Včera to vcelku šlo dnes to bylo o poznání horší protože největší problém byl že jsem nebyl schopnej si nějak rozumně seštelovat sedačku takže jsem byl pořád vysoko a nohy mi tak trochu plandali v luftu nebo jsem sice seděl tak jakože v pohodě ale sedačka nehoupala ale jen mlátila což bylo velmi dobré pro záda. Jinak teda včera cca 9,5 hod šichta a dnes 8,5 hod. každá šichta je rozdělená na čas řízení a neřízení ono naštěstí u DPP to není pro výplatu gáže podstatné protože na rozdíl od jiných dopravců peníze jdou stejné jestli točím volantem nebo stojím na konečné a palci točím mlýnek. Ale jen pro představu včera bylo cca 2.5 hod neřízení což jsou přestávky a čas kdy se stojí na konečné včera jsem si z toho času musel ukrojit víc než 45 minut protože jsem nabral zpoždění takže z vcelku pohodové šichty se stala honička kdy jsem byl rád že jsem se dvakrát došel vych.... a v rychlosti jsem vdechnul tři housky a kousek salámu. A dneska to bylo obdobné a to nám bude soudruh pražský nejvyšší pirát tvrdit jak je Praha průjezdná.

Odesláno (upraveno)

Hm,já jsem ráno chtěl odjet s maminkou za babičkou a dojel jsem jen k prvnímu krámu,koupil si pár rohlíků domu a šel pěšky zpátky domu a mamina si odjela sama ,nějak se mi přes noc zakalily obě oči a nechtěly koukat na cestu,takže teď už nevidím skoro vůbec,jen mlha přede mnou mlha zamnou 😒🤪

Na operaci si musím počkat do 16tyho listopadu,všude je plno,není jeden termín volnej 😒

S jedním vokem sem ještě Jakš Takš dojel ale s tímhle už fakt riskovat nebudu 😒

takže jsem strávil celej den doma a skrs zatmavovací brejle občas koukal na telku a občas u toho i usnul😀 

A abych mohl občas kouknout do mobilu,musel sem hodně stahnout podsvícení skoro na 20% abych .ohl aspoň něco pocist 😒 

Dobrou

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

No a já "trošku" ignoroval varování , že na tyto nové prášky by se opravdu nemělo pít a dal si po večeři "houbu" v poměru 1:2 a ono nic a . . .    pak mne to normálně odrovnalo . Hučení v uších , svůj vlastní tep jsem slyšel jak přes zesilovač a bolela mne palice . . .   Ano mami , příště už budu hodný a budu poslouchat :bacha

A teď možná hloupá otázka , ale nikdy jsem to neřešil a někdo z vás má předpokládám zkušenost . Když dostanu od lékaře "předepsané" lázně , tak je to jako nemocenská a zaměstnavatel mne tam musí pustit a nebo si může najít nějakou kličku , jak mne donutit pracovat ???    Omlouvám se za :xvul

Odesláno

Je to jako by jsi byl nemocný protože tam budeš muset dodržovat nějaké léčebné procedury tudíž nevidím jediný důvod proč by tě mě zaměstnavatel nutit tam pracovat.  Jiné by to bylo pokud by jsi tam jel jako samoplátce to se dá považovat za dovolenou i když máš taky nějaké ty procedury. Teď DPP posílá šoféry taky do lázní na 5 dní a protože je tam vysílá zaměstnavatel tak to maj placený jako překážku na straně zaměstnavatele. Začaly tím že vysílali lidi který maj odjeto 20+ roků ale protože to začalo v době tvrdých opatření C19 tak chlapy nechtěli tak zrušili tu podmínku 20+ a postupně oslovujou i služebně mladší.

Odesláno

Je to přesně tak. Na křížek je to jako špitál, prostě jsi nemocný a hotovo...

Odesláno

Rozhodně to využij. Byla by hloupost to odmítnout. Jen doporučuji si připlatit za samotku ať netrefíš na nějakého exota (což já dycky trefím 🤣)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...