Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vycouval jsem paní z parkoviště. Nějak se ji to nedařilo, odřela jedno auto (nechala mu za stěračem číslo, doufám, že svoje). Měla nový VW Caddy, vzadu v sedačkách 2 děti. Chtěl jsem ji jen ukázat, ale prý to je nad její síly.

Odesláno

Jestli máš kde to nechat stát tak vyjezdi nádrž v mountfildu kup ten jejich zázračnej nevodnatící benzín hrkni ho do nádrže a postav to na špalky čísla dej do depozitu a čekej, hele hezká stodvacítka se dneska prodává  k šedesáti tisícícům  slušný fáčko přes čtyřicet když ji ještě tak 5 roků udržíš tím spíš když je v bezvadném stavu tak za ní dostaneš potom dost peněz a třeba ti zrovna budou chybět když budeš řešit jiný auto. Jako jo chápu že je ti to líto aby to auto jen stálo ale já bych se toho pokud bych měl místo kam to uložit nezbavoval. 

Dneska jsem dělal trochu pořádek ve skladových zásobách a tak nějak se chystám po dlouhé době na pražskej minisraz.

Odesláno
před 1 hodinou, Péťa napsal:

Vycouval jsem paní z parkoviště. Nějak se ji to nedařilo, odřela jedno auto (nechala mu za stěračem číslo, doufám, že svoje). Měla nový VW Caddy, vzadu v sedačkách 2 děti. Chtěl jsem ji jen ukázat, ale prý to je nad její síly.

Tohle se hodně nevyplatilo mému bývalému kolegovi od knížek. 

Ve městě, kde byl u knihkupectví viděl holku, co se nemohla vymotat z díry, kde parkovala. Tak jí chtěl ukázat, ale přesně jako v Tvém případě :"Radši mi s tím, prosím, vyjeďte...".

Stála dost na těsno a když kolega couval najednou rána - a vedle auta frajer s ramenama jako almara, kterej tvrdil, že kolega trefil auto za ním a vedl ho neomylně ke křuplýmu zadnímu světlu. Najednou tam těch borců bylo asi 5, holka nikde a kámoše dobrej skutek vyšel na 500 Kč (cajty nemělo smysl volat, páč krom té party nikde nikdo - jen kolega už hned tak někomu cizímu popojíždět autem nebude). 

Odesláno (upraveno)

Včera jsem otestoval Sygic ... cestou z FN Vinohrady směr Vysočany a D8 mě na Krejcárku napadlo ulomit to doleva že se po 30 letech podívám do Karlína/Libně, takže jsem do mapky viz níže přijel zezdola za zhruba stejný hustoty provozu. Docela chytře mě to ve Švábkách nahnalo kolem Kotlasky na Žertvy a pak se to nenechalo zmást uzavřenou Proseckou a zadem to objelo totální parkoviště Zenklova/Vosmíkových. Z Želivárny na magistrálu 22 minut. Za mě dobrý.

IMG_20210805_170748.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
Guest Petr 3008
Odesláno

@Vena garážmistr tak to byl hned můj první nápad, nechat a uložit.  S tím místem to není jednoduchý, možná by se to dalo ale nějak vyřešit. Všechno má svá pro a proti. Každopádně zatím nikam nespěchám, auto tady zůstává a čas ukáže kam se to posune.  A víš co, aspoň si mám s čím pohrávat, je to jednoduché auto, snadno se na tom něco vymění a udělá, takže taková malá vzpomínka na mládí 😆 

Odesláno
před 5 hodinami, Petr 3008 napsal:

To víš, pro mladé Felda už není auto 🙃, ti akorát ohrnou nos. Taky mě už napadlo nechat si ji místo Parťáka, je určitě v lepším stavu, ale P má tady pořád lepší využití, zatím jsem převažeč všeho možného a jak to vypadá zatím to jen tak neskončí. No, uvidíme

Co by jsi za ní chtěl v případě prodeje?Brácha má doma maturantku s přítelem a něco scháni.

Guest Petr 3008
Odesláno

@Milan+ Na to ti teď nejsem schopnej odpovědět, zatím jsem takhle ještě nepřemýšlel. Je pravda, že jsem mrknul na inzeráty jaká je situace, někteří chtějí nesmysl, ale to jsem koukal jen tak pro zajímavost.  Stejně je to předčasné, není uzavřené dědické řízení a ani netuším jak to bude trvat dlouho. Až pak se uvidí.

Odesláno

Vyndal z lednice to co jsem tam dal před týdnem odležet v suché marinádě čili jen v koření. Pokračování průběžně, výsledek za 5-6 hodin v grilu a kouři tak kolem 80-100°C.

IMG_20210806_125237.jpg

IMG_20210806_125245.jpg

Návštěvník
Odesláno

@SawoySygic (používám na Androidu) funguje dobře. Taky jsem teď o dovče řádně testnul...dopravní info je supr, jo, jsem za ty kačky spokojen :super

Odesláno
před 19 hodinami, Petr 3008 napsal:

........, zatím jsem takhle ještě nepřemýšlel. Je pravda, že jsem mrknul na inzeráty jaká je situace, někteří chtějí nesmysl, ......

a někteří by nejraději koupili taky za nesmysl (ideálně za půl darma a roční servis v ceně). Pokud máš kde to mít schovaný, tak jako ostatní doporučuju třeba pět let vydržet. Během toho jí občas projet a pak bys mohl dostat slušné kačky (tipuju minimálně cca 50 ?)

Odesláno

Dneska tady byli instalovat internet, tak hned ráno jsem protahoval UTP kabel přes střechu na půdu a pak husím krkem do obýváku, aby to bylo nachystané. Odpoledne jsem měnil olej na kamarádově povozu:D 

IMG_20210806_150656.jpg

Odesláno (upraveno)

Neratovice - Ostrava 5,5 hodiny po vsech moznych i nemoznych okreskach. Zadel celkem dobry , jen jsem musel po kazdych 150 km sundavat helmu. nejak me vzdy zacli tlacit nesnesitelne usi 🤷 (nova helma) asi je potreba si zvyknout a vymackat vnitrek. 

ps ECCE HOMMO jsem si dal dvakrát , takové napohodku 🙈😁

PS 2 a u Loštic taky esíčka naparadu. jsem zrovna zas telefonoval 🙈 tak jsem to necekal 😁

Upraveno uživatelem Pe.Tr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...