Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TVL to léto pěkně začíná ... děcka zvracej, tátové mají průjem, jeden chce bejt jako ještěrka a druhej si stěžuje že není po včeličce mutant. Říkám od ledna že to Mayové popletli a prohodili poslední dvě čísla když zvěstovali konec světa na rok 2012 ...

Odesláno

@Medvěd  No ja jsem od druhe davky prez 14 docela "chciplej"  stale "pobolivaji" zuby - pry moznost po ockovani ?
Kazde rano prvni dva tri kroky jako kdyz mam vykloubene kotniky a bonus zada byla spis kdyz je zima ted je to obracene v teple  -  ale rici JE TO PO OCKOVANI ?

Ale 100% se neco deje takhle jsem na tom nikdy nebyl ani kdyz se stavelo a pomahal jsem na dilne klukum.

A dorazila me platnost pry jen 9mesicu a to u "fajzru" hlasali jeden a pul roku mozna dva - ze by dalsi mega podvod ??

No jedu na Hradek rozhlednu dodelat nejake video - to bude lepsi cinnost nez tady "lamentovat" na to bude jeste cas az se zase pujde mozna jen do a z prace :papa

Odesláno

Lihouš - to, co popisuješ, se běžně nazývá stárnutím

Pak nastupuje ten starej, otřepanej fór: Až se zítra probudíš a nebude Tě nic bolet, tak si z toho nic nedělej, páč to už budeš mrtvej

Guest Petr 3008
Odesláno
před 2 hodinami, Lihous napsal:

JE TO PO OCKOVANI

JE , už tě ovládaj na dálku 🤣🤣.  Spíš má ale pravdu @Medvěd🤣

Odesláno
před 20 hodinami, pavelu96 napsal:

tak jsme místo výletu do Českého Krumlova šli jen do Lidlu

Tak tomu se říká mistrná improvizace vzhledem k propuknuvší situaci :super

Odesláno

To jsou super žvásty a je neuvěřitelné, co umí lidé vymyslet - 5G, trasovací zařízení a další kraviny. Je s podivem, že mívám pod střechou často Edge a nemám rovnou 5G, protože v mém okolí jsme očkováni skoro všichni 😁 Jinak když někdy čtu ty výživné diskuze pod články, posledně ohledně očkování nad 12 let, tak se nestačím divit. Alespoň jsem se ale dozvěděl, že jsem šmejd který nemá rád své děti a dělá z nich pokusné králíky, protože je chci nechat naočkovat. Prostě kroutím hlavou. 

Jinak dnes už šestý den u bazénu a má kůže už to nedává. Asi jsem se dnes přismahnul, protože není čas se namazat. Snad už zítra trošku zaprší abych tam nemusel byl už sedmý den 😁

Odesláno

To že jsem pořídil zvedák je asi známo taky je asi známo že ke zvedáku bylo potřeba dotvořit nájezdy neb zvedák je na dnešní auta dost vysoký a málokteré auto nad něj nadjede bez problémů. Takže minulí týden ve čtvrtek jsem s tatíkovo pomocí začal tvořit nájezdy včera už jsem je vyzkoušel dnes jsem ještě ladil drobnosti ale můžu prohlásit že je to hotové padnul na to 2,5kg balík elektrod asi 15 nebo 20 řeznejch kotoučků do flexi. Ještě se to bude muset natřít aby to mělo nějakou vizáž ale funkční už to je. A protože hlásali že bude pršet tak jsem odpoledne vyhnal sekačku z kůlny a posekal jsem skoro celé panství a pak jsem konečně pověsil v gumárně plakáty které jsem dostal od @Weri 605 původně jsem je chtěl teda pověsit až budu mít hotový kompletní obklad stěn ale to asi hned tak nebude protože na podzim jsem kupoval jednu OSB desku 62x205 cm pero drážka asi za 180 Kč a dneska za tu samou chtějí přes 500 Kč takže dodělávku obkladu stěn jsem odsunul na ....... buď zlevní materiál nebo vymyslím nějakou alternativu páč těch desek potřebuju ještě asi 25 a jsou jiné priority který je potřeba financovat. 

Odesláno
před 24 minutami, HanysR napsal:

protože není čas se namazat.

Ale no tááák.... Na tohle se musí přeci najít čas dycky :D

Odesláno
Před hodinou, HanysR napsal:

Jinak když někdy čtu ty výživné diskuze pod články, posledně ohledně očkování nad 12 let, tak se nestačím divit. Alespoň jsem se ale dozvěděl, že jsem šmejd který nemá rád své děti a dělá z nich pokusné králíky, protože je chci nechat naočkovat. Prostě kroutím hlavou. 

V klidu. 

Pavel jde na první vpich 27.7. (jakmile přijede z tábora). Druhý mu vyjde na 30.8. a jestli někdo má kolem toho nějaký řeči, tak to je mi někde hluboko vzadu. 

Odesláno (upraveno)

@MedvědJá to mám taky vzadu, nikdo mi nebude říkat co a jak, mám svůj rozum. Jen mne zaráží, kolik chytráků je s tím hned hotovo, přitom netuší, co by udělala samotná nemoc. S každým to zamává jinak. No každého věc. 

@Charlie 1 Dobrá práce. Koukám, mladý prochází a dělá, že tam vůbec není 😁 Krásně čistý, ty děcka si to dneska umí zařídit. My bychom to kdysi hrabali rukama jako doplňkovou činnost na prázdniny 🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...